BeaC Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 coś ty Aga zaniedbujesz tego.swego bloga:angryy::angryy::angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 :loveu: [quote name='BeaC']witanko z poranka.............chociaż to już prawie prawie południa słonko piękne mam...............tralala:cool3::cool3::cool3: słonko słoniem....u nas tak sobie...czesc Bea.... jak w pracce...kurde jakiego dzis mialam lenia mimo zroienia kupy roboty- z przewaga kupy rzecz jasna:loveu: [quote name='clockwork']dobry Aguś.... gdzie ja byłam jak mnie tu nie było :hmmmm: daj mi kopa w doope- bo musze Ci szkryfnąć (po Waszemu NAPISAĆ :evil_lol: ) priwa a jakoś nie umię się zabrać :oops: Ty to masz sie wyciszyc- ohoho...uspokoic....przemyslec i jak bedziesz gotowa, albo wczesniej bedziesz miala ochote napisac albo pogadac to znasz adres i zapraszam.....:bigok: co ja Cie bede to zgrabne doopsko kopac....niech Pawcio wie ze laseczke ma pierwsza klasa.....:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:idę w slad za Moją Magdaleną:p witaj Aguniu:multi::multi::multi: Czesc Alu... prosiła tę Twoja Magdalene zeby Cie wycałowała za lewym uszkiem ode mła:loveu: :buzi: ...upomij sie.....:helo: [quote name='BeaC']coś ty Aga zaniedbujesz tego.swego bloga:angryy::angryy::angryy: i co mam Ci napisac???:cool1: ze masz racje....??? nio masz...owszem troche jakos mnie tu nie ma.....ale juz bede.... Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Czesc Alu... prosiła tę Twoja Magdalene zeby Cie wycałowała za lewym uszkiem ode mła:loveu: :buzi: ...upomij sie.....:helo: ;)....upomnę się będę wołać od progu :razz:....bo danego słowa i prośby nie wolno nie wypełnić:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)....upomnę się będę wołać od progu :razz:....bo danego słowa i prośby nie wolno nie wypełnić:evil_lol: dokładnie tak Alu, krzycz od progu.......:diabloti: dzien dobry sie z pania:loveu: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cześć Agunia.... przyszłam Cie zmobilizować... wygnac lenia :razz: a teraz ja proszę o to samo :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dokładnie tak Alu, krzycz od progu.......:diabloti: dzien dobry sie z pania:loveu: :mad:krzyczałam .....i nic.... Doberek Aguniu:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']cześć Agunia.... przyszłam Cie zmobilizować... wygnac lenia :razz: a teraz ja proszę o to samo :evil_lol::evil_lol: dzieki Madzik, byłam u Ciebie i mnie zmrozilo to co napisalas...znow ktos ma problemy z wlasna psychika??? i z organizacja swojego czasu??? nie dawaj sie tym padalcom...glowa do gory.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:krzyczałam .....i nic.... Doberek Aguniu:p nie dała Ci całuska????:-o o rany to musz nasłac na nia chlopaków z "miasta" no moze jej przemowia do rozsadku....:angryy: :diabloti: no bardzo mi przykro. Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dzieki Madzik, byłam u Ciebie i mnie zmrozilo to co napisalas...znow ktos ma problemy z wlasna psychika??? i z organizacja swojego czasu??? nie dawaj sie tym padalcom...glowa do gory....Aguś ...ciężko sie o takich sprawach pisze ....ale takie życie.... [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie dała Ci całuska????:-o o rany to musz nasłac na nia chlopaków z "miasta" no moze jej przemowia do rozsadku....:angryy: :diabloti: no bardzo mi przykro.ale i tak ją koffam za to że jest taka a nie inna:oops: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Aguś ...ciężko sie o takich sprawach pisze ....ale takie życie.... ale i tak ją koffam za to że jest taka a nie inna:oops: Alu napisze na prv. tu szkoda pradu....:diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu napisze na prv. tu szkoda pradu....:diabloti:oki Aguś ...czekam... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']oki Aguś ...czekam... poszło...priorytetem za potwierdzeniem odbioru ...:cool3: Quote
bonita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja przyszłam powiedzieć nieśmiało- dzień dobry Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='bonita']Ja przyszłam powiedzieć nieśmiało- dzień dobry:diabloti: dzien dobry??? dzien dobre popoludnie!!!! a czemu niesmiało??? Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']poszło...priorytetem za potwierdzeniem odbioru ...:cool3::razz:odebrałam ..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:odebrałam ..... zauwazyłam:cool1: alez ta poczta polska sie poprawiła z zakresu obsługi klienta:diabloti: hohohoooo.... odpisalam i posłałam szurkowskiego z odpowiedzia:cool1: Quote
Vectra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Przyszłam Ci powiedzieć dzień dobry i że też się cieszę ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Vectra']Przyszłam Ci powiedzieć dzień dobry i że też się cieszę ;) masz ładny Avatorek:loveu: ...Lalunia jak zawsze sliczna... jak sie ciesze...hura:loveu: hura:loveu: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dzieki Madzik, byłam u Ciebie i mnie zmrozilo to co napisalas...znow ktos ma problemy z wlasna psychika??? i z organizacja swojego czasu??? nie dawaj sie tym padalcom...glowa do gory.... dzięki Aguś za dobre słówka... już mi lepiej.... bo wiem że nie jestem sama... buziorki!!! :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']zauwazyłam:cool1: alez ta poczta polska sie poprawiła z zakresu obsługi klienta:diabloti: hohohoooo.... odpisalam i posłałam szurkowskiego z odpowiedzia:cool1: :p Aguś ...ja jeszcze dziś napiszę .....tylko zbieram myśli;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']dzięki Aguś za dobre słówka... już mi lepiej.... bo wiem że nie jestem sama... buziorki!!! :loveu::loveu: a smseska dostałas? czy posłałam w swiat???? Madzik luzik....pewnei ze nie przeciez wiesz ...gdzie masz w razie co puscic sygnal i wtedy spokojna glowa.....:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:p Aguś ...ja jeszcze dziś napiszę .....tylko zbieram myśli;) Alu, spokojnie i bardzo Was prosze obie...tylko spokoj..... dziewczyny hasło dnia...olac gupkow.....:diabloti: Quote
Vectra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']masz ładny Avatorek:loveu: ...Lalunia jak zawsze sliczna... jak sie ciesze...hura:loveu: hura:loveu: bo Lalunia jest najśliczniejsza :loveu: :cool3: :diabloti: ja się od rana cieszę , bo mam fantastyczny humor :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Vectra']bo Lalunia jest najśliczniejsza :loveu: :cool3: :diabloti: ja się od rana cieszę , bo mam fantastyczny humor :p to extra i zeby tylko nic i nkt Ci go nie smiał popsuc.... nio.....:diabloti: :loveu: Lal sliczna jest...a co u Franiosława i jego przyjaciela Kano????:cool1: Quote
Vectra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to extra i zeby tylko nic i nkt Ci go nie smiał popsuc.... nio.....:diabloti: :loveu: Lal sliczna jest...a co u Franiosława i jego przyjaciela Kano????:cool1: trudno jest mi humora popsuć ,a jak sie popsuje to posklejam , naprawie i będzie jak nowy :cool3: co u nich :roll: niszczą moje miejsce do spania :diabloti: ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Vectra']trudno jest mi humora popsuć ,a jak sie popsuje to posklejam , naprawie i będzie jak nowy :cool3: co u nich :roll: niszczą moje miejsce do spania :diabloti: ;) znaczy sie wszystko w porzadalu..... zmienilo sie tylko na lepsze......:lol: :lol: i słuszne podejscie do humoru......tej wercji trzeba sie kurczowo trzymac....zawsze..:loveu: chyba musze wrocic troche do pracki....mimo mojego sexualnego dzis do niej podejscia....:cool3: :loveu: bylam w Gal Moku...( Galeria Mokotów) no i szalone przeceny do 70%..całkiem fajna sprawa....polecam... Quote
Recommended Posts