Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czułam przez wewnetrzne scianki pecherza...:diabloti: przeciez czarownica jestem...:diabloti: clockwork napisał(a):a i Tu zagubionych poinformuję.... blogas Agunci i... :hmmmm: :oops: Agunia-Pańciunia) napisał(a):i chyba słusznie....:diabloti: a wersja dla słabszych???:diabloti: PMS to..... o i bardzo Tobie dziękuje za wsparcie bo Madziorowa i tu gotowa wpasc i pytac gdzie jest.....uffff:p clockwork napisał(a):bo medorowa to jakaś takaś niobyta na tym dogo :shake: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...no ...tak jakby nie z Tych była:cool1: Agunia-Pańciunia) napisał(a):a moze ma problemy???moze sie dziewczyna nie umie odnalesc? moze bladzi nie bez przyczyny po tych blogaskach????:diabloti: a z których??Alu mow, Ty cos wiesz!!!!:p :cool1: Alicjarydzewska napisał(a):wiem wszystko ...Ona jest z TYCH ale tymczasem ze Złotoryi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... :siara::siara::siara:Udam, że tego nie czytałam:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):wiem wszystko ...Ona jest z TYCH ale tymczasem ze Złotoryi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... a no to zmienia zdecydowanie postac rzeczy i sprawy......było tak od razu.....:evil_lol: :evil_lol: aga1215 napisał(a):Witanko :multi: http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/jaska16.jpg chyba muszę iść do okulisty......... widzę podwójnie :hmmmm: ;) :loveu: oj Witaj Agus, okulista zbedny..te małe wariatki sa bardzo podobne do siebie......:loveu: i temperamentem tez......:loveu: AlKil napisał(a):Dobry wieczór!!!!:multi: dobry wieczór i dzien dobry....... miłego, cieplego, mało pracowitego dzioneczka zycze ...:loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Miłego wieczoru...z nami;) a dobry wieczór i dziekuje za zyczenia miłego wieczoru:loveu: ...niestety bol tej mojej glowy:angryy: ( musze isc do rzezni wymienic leb na swiński bedzie mniej problemow i bede miec zgrabniejszy nosek):diabloti: nie pozwolił mi na udzielanie sie towarzyskie w dogo..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 :evil_lol: madzia i medor napisał(a)::siara::siara::siara:Udam, że tego nie czytałam:diabloti: udawanie tutaj Madziu kochana neiwiele zmieni.... fakty mowia za siebie...i to gwizdanko tez tu sie na nic nie zda....:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: dealer napisał(a):dobry i wieczor... dobry wieczor i dzien dobry bardzo......... jak sie miewasz? jak ten Twój niebopnacy ...juz odbil po zabiegach pielegnacyjnych serwowanych przez Twego psiunia????:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)doberek zapracowana kobieto ....;) czesc Alu.... szukam i kombinuje bo zamierzam zmienic fach i zdaje sie ze potrzebuje pomocy i sporo sie musze nauczyc.:loveu: Quote
agbar Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a)::evil_lol: jak sie miewasz? jak ten Twój niebopnacy ...juz odbil po zabiegach pielegnacyjnych serwowanych przez Twego psiunia????:diabloti: :shake: polegl i lezy....ale wybaczam mojemu pieskowi..bo trzeba wybaczac i dobrym byc trzeba tez....ale mu tego nie zapomne:diabloti: Quote
BeaC Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witaj pańciunia!!!!!!!!!!!!!!! no.wróciłam...niestety urlop mi sie skończył a trak fajnie było:-( Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):Aga na jaki fach zmieniasz???? :razz: na bardziej ruchliwy i kontaktowy:p dealer napisał(a)::shake: polegl i lezy....ale wybaczam mojemu pieskowi..bo trzeba wybaczac i dobrym byc trzeba tez....ale mu tego nie zapomne:diabloti: no pewnie ze nalezy wybaczac....moje w sobote sie najadlo jakis mirabelek i co...i w nocy mialam pachnaca niespodzianke w kuchni:angryy: :angryy: :angryy: ...ale nie zabiłam i nie wypchałam.........jeszcze:p BeaC napisał(a):Witaj pańciunia!!!!!!!!!!!!!!! no.wróciłam...niestety urlop mi sie skończył a trak fajnie było:-( a witamy witamy...opalona?wypoczeta?zadowolona? tryskajaca energia do działania????;) Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Miłego, spokojnego, ciepłego wieczoru...:razz: Quote
BeaC Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 .......................znowu przypełzła............... wypoczęta ...............juz nie bo praca mnie dobija........... na razie sam fakt, ze pracuję ale to zawsze chcę jeszszszszszszczczcze:placz::placz::placz: Quote
Maga100 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 witaj, droga ex-sąsiadko-donosicielko :diabloti: wszystko obejrzawszy, jak zawsze Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Maga100']witaj, droga ex-sąsiadko-donosicielko :diabloti: wszystko obejrzawszy, jak zawsze A witaj moja ex-sąsiadko....:loveu: Ty to grama subtelnosci nie posiadasz:angryy: :mad: ......tak publicznie od donosicieli mnie wyzywac????no odrobina dyplomacji by sie przydałą:cool1: :diabloti: i??? no jak obejrzawszy to jakies slowo, dwa komentarza.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Miłego, spokojnego, ciepłego wieczoru...:razz: czesc....nie pamietam czy był miły i spkojny:diabloti: ale dziekuje slicznie....wzajemnie:loveu: [quote name='BeaC'].......................znowu przypełzła............... wypoczęta ...............juz nie bo praca mnie dobija........... na razie sam fakt, ze pracuję ale to zawsze chcę jeszszszszszszczczcze:placz::placz::placz: Kochana nie łap stresa:loveu: ...nastepny urlopik juz za rok:diabloti: :razz: i znow bedzie pieknie i slicznie i znow bedziesz wypoczeta i zadowolona i wyspana i pełna zycia.....:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']I dzis też - miłego wieczoru:lol: . Aguniu...wzajemnie ...wzajemnie.... a co dobrego u Ciebie słychac???:loveu: Quote
Maga100 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']A witaj moja ex-sąsiadko....:loveu: Ty to grama subtelnosci nie posiadasz:angryy: :mad: ......tak publicznie od donosicieli mnie wyzywac????no odrobina dyplomacji by sie przydałą:cool1: :diabloti: .... wiesz do czego prowadzi dyplomacja? :cool1: spójrz co się dzieje na Wiejskiej u naszych dyplomatów :cool1: lepiej prosto z mostu, bez owijania :cool3: :cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] i??? no jak obejrzawszy to jakies slowo, dwa komentarza.... dwa słowa komentarza :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Przestało mulić, nadrabiam zaległosci, pozdrowienia, mizianie... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Maga100']wiesz do czego prowadzi dyplomacja? :cool1: spójrz co się dzieje na Wiejskiej u naszych dyplomatów :cool1: lepiej prosto z mostu, bez owijania :cool3: :cool3: no niech Ci bedzie:diabloti: dwa słowa komentarza :evil_lol: bardzo smieszne....no bardzo:diabloti: :angryy: [quote name='madzia i medor']CZe i czołem:p hieloł...sie z pania Madzia...:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Przestało mulić, nadrabiam zaległosci, pozdrowienia, mizianie... pozdrawiam:p , ja tez u Ciebie nadrobilam zaleglosci...jazda za kierownica i te spojrzenia pełne radosci sa extra......a jak fajnie dziewczyny spia razem...:loveu: Quote
BeaC Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 witanko z poranka.............chociaż to już prawie prawie południa słonko piękne mam...............tralala:cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dobry Aguś.... gdzie ja byłam jak mnie tu nie było :hmmmm: daj mi kopa w doope- bo musze Ci szkryfnąć (po Waszemu NAPISAĆ :evil_lol: ) priwa a jakoś nie umię się zabrać :oops: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :razz:idę w slad za Moją Magdaleną:p witaj Aguniu:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts