Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nie przyjdę tu więcej :placz: :placz: http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze33.jpg Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie przyjdę tu więcej :placz: :placz: http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze33.jpg a nie przychodz:evil_lol: bedzie wiecej miejsca dla nas:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i bardzo sie rozpisałas:diabloti: jak na moj skrony gust....:diabloti: od kiedy Ty taka małomowna jestes i mało pismienna???:diabloti: bo ja ostatnio mało mówna się zrobiłam , pewno przez te tragiczną pogode :shake: witaj w ogóle :multi: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 i wiatm Was ponownie .... i jedziemy dalej z fotasami..... siostra mojej Sabuni..Jasia:loveu: a to bozyszcze domowników i dzieciaków..Seramis pseudonim arystyczny Serek sepy:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie przyjdę tu więcej :placz: :placz: http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze33.jpg nie rycz mała nie rycz....przyjdziesz!!! [quote name='evaxon']a nie przychodz:evil_lol: bedzie wiecej miejsca dla nas:evil_lol: a Ty co mnie tu tak przeganiasz gosi???hmmm???:diabloti: :mad: [quote name='Vectra']bo ja ostatnio mało mówna się zrobiłam , pewno przez te tragiczną pogode :shake: witaj w ogóle :multi: :diabloti: pogoda pogoda a Ty mnie tu nie sciemniaj...Ty od urodzenia jestes pewnie gadatliwa .....:razz: i nie mow ze taka jakas skromna sie ostatnio zrobilas... czesc ...:loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 i Serek:diabloti: tylko ciiiii cho..zeby nas nie zauważyli......zrobimy tak....:loveu: dla niepoznaki... \ "niemcy we wsi" ze niby nic nie widac , nic nie słychac...oczywiscie ze moje futro w obiektywie..... ładna jestem??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='malawaszka']Serek to podenco???? brawo Waszeczko Brawo....dokladnie tak:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 u wodopoju....:razz: a tu sie moze schowam..... chyba mnienie widza..... no dobra.... i artyzm w pełnej krasie... Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='evaxon']a nie przychodz:evil_lol: bedzie wiecej miejsca dla nas:evil_lol: Nie mogę zrobić Ci tej przyjemności:shake::shake: [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie rycz mała nie rycz....przyjdziesz!!! A Ty niby skąd wiedziała:mad::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie mogę zrobić Ci tej przyjemności:shake::shake: :loveu: :diabloti: :diabloti: A Ty niby skąd wiedziała:mad::diabloti: czułam przez wewnetrzne scianki pecherza...:diabloti: przeciez czarownica jestem...:diabloti: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :razz:nooo..aleś zaszalała z fotaskami ... Serek ma czarujace oczęta:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nooo..aleś zaszalała z fotaskami ... Serek ma czarujace oczęta:loveu: czesc Alu, zaszalałam i coz ...i nikt mnie nie odwiedza:-(:placz: - poza Wami :loveu: :loveu: czyzby nikomu sie nie podobało???:razz: no juz sama nie wiem....:p ach ciezko mi na serduszku z tego powodu:cool1: siedze w pracy .... i mam alergie, na prace rzecz jasna....po prostu mam sexualny stosunek do pracy... i podejlam decyzje ze trzeba cos zmienic w zyciu.....głownie prace...to i moze inne okolicznosci tez sie zmienia.....:loveu: juz nie mowie o tym ze szukam ksiecia :diabloti: bo jak prawdziwa krolewna siedze w kaciku i czekam az mnie moj wybranek znajdzie...ten wymarzony i wysniony....:razz: :cool1: ale nie wiem czy to jest tak jak w bajkach...chyba klamali ....:lol: . i tak to jest..... za oknem dzis sennie i deszczowo......a ja mam wysmienity humor i jak mi ktorys dzis podskoczy to palne w łeb i bedzie cisza i spokoj....oni wiedza ze lepiej ze mna nie zadzierac....:cool3: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :pa ja byłam chwilkę w pracy ....1 dzionek pracy bez dziecków mam zaliczony;) u nas pogoda okropna:diabloti: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 przybyłam :p Alicja wskazała mi drogę...szpieguję ją :evil_lol::evil_lol: widziałam kilka fotek... reszte otwiera sie od 3 minut... ciągle i nadal. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pa ja byłam chwilkę w pracy ....1 dzionek pracy bez dziecków mam zaliczony;) u nas pogoda okropna:diabloti: no prosze...to Ala ma odchaczony dzionek w pracy.... szybko i jak pisze bezbolesnie...a ja tu jeszcze siedze i kwitne..... clockwork napisał(a):przybyłam :p Alicja wskazała mi drogę...szpieguję ją :evil_lol::evil_lol: widziałam kilka fotek... reszte otwiera sie od 3 minut... ciągle i nadal. i słusznie kontrola najwyzsza forma zaufania:diabloti: no cos to dogo mowli....i to koszmarnie a ostatnie 4 dni nic a nic o nowych postach nie powiadamamia mnie to w poczcie - zero zawiadomien i nie wiem dlaczego... najpierw zabrali ognika:placz: teraz nie powiadamiaja:placz: cos nabroilam? chca mnie usunac...no sama nie wiem:diabloti: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no prosze...to Ala ma odchaczony dzionek w pracy.... szybko i jak pisze bezbolesnie...a ja tu jeszcze siedze i kwitne..... ;)miło bezbolesnie bez szefów za plecami:pto się nazywa praca;) i słusznie kontrola najwyzsza forma zaufania:diabloti: no cos to dogo mowli....i to koszmarnie a ostatnie 4 dni nic a nic o nowych postach nie powiadamamia mnie to w poczcie - zero zawiadomien i nie wiem dlaczego... najpierw zabrali ognika:placz: teraz nie powiadamiaja:placz: cos nabroilam? chca mnie usunac...no sama nie wiem:diabloti: a ja wcale nie mam powiadomień ...zrezygnowałam....;) Quote
malawaszka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ooo Aga czyżbyś też miała galopujący PMS tak jak ja???? :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a i Tu zagubionych poinformuję.... blogas Agunci i... :hmmmm: :oops: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):a ja wcale nie mam powiadomień ...zrezygnowałam....;) i chyba słusznie....:diabloti: malawaszka napisał(a):ooo Aga czyżbyś też miała galopujący PMS tak jak ja???? :evil_lol: a wersja dla słabszych???:diabloti: PMS to..... clockwork napisał(a):a i Tu zagubionych poinformuję.... blogas Agunci i... :hmmmm: :oops: o i bardzo Tobie dziękuje za wsparcie bo Madziorowa i tu gotowa wpasc i pytac gdzie jest.....uffff:p Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): o i bardzo Tobie dziękuje za wsparcie bo Madziorowa i tu gotowa wpasc i pytac gdzie jest.....uffff:p bo medorowa to jakaś takaś niobyta na tym dogo :shake: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):bo medorowa to jakaś takaś niobyta na tym dogo :shake::razz:...no ...tak jakby nie z Tych była:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):bo medorowa to jakaś takaś niobyta na tym dogo :shake: a moze ma problemy???moze sie dziewczyna nie umie odnalesc? moze bladzi nie bez przyczyny po tych blogaskach????:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...no ...tak jakby nie z Tych była:cool1: a z których??Alu mow, Ty cos wiesz!!!!:p :cool1: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a moze ma problemy???moze sie dziewczyna nie umie odnalesc? moze bladzi nie bez przyczyny po tych blogaskach????:diabloti: ...błądzić jest rzeczą ludzką;) a z których??Alu mow, Ty cos wiesz!!!!:p :cool1: wiem wszystko ...Ona jest z TYCH ale tymczasem ze Złotoryi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... Quote
aga1215 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witanko :multi: http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/jaska16.jpg chyba muszę iść do okulisty......... widzę podwójnie :hmmmm: ;) :loveu: Quote
Recommended Posts