Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']niestety TYLKO MORZE......:-(

bardzo dzien dobry Alu i bardzo dziekowac, ciesze sie, ze sie Tobie podobaja....:loveu: :loveu:

pisz, opowiadaj ja Tobie podpoiwem, odpowiem , ustosunkuje sie do wypowiedzi..nie krepuj sie...:diabloti:
;)piszę i biegam po mieszkanku ...sprzątając gotując dotrzymując towarzystwa TZtowi który odpoczywa na sasłużonym urlopiku;)
a co do morza.....byłam ostatni raz 3 lata temu....tesknię za nim bo lubię sobie siedzieć wieczorkiem na plazy SAMA albo i z KIMŚ...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)piszę i biegam po mieszkanku ...sprzątając gotując dotrzymując towarzystwa TZtowi który odpoczywa na sasłużonym urlopiku;)
a co do morza.....byłam ostatni raz 3 lata temu....tesknię za nim bo lubię sobie siedzieć wieczorkiem na plazy SAMA albo i z KIMŚ...

Alu,
ja bylam z Maxiem dwa lata temu w Chłapowie....:loveu:
tez było ok, ale tutaj było cudnie....moze dlatego ze na wieczorne spacery , po całym dniu z dizecmi na plazy, wyciagalismy naszych gospodarzy z futrami i jechalismy na dzika plaze na spacery z dala od tłumu. ALu dawno tak nie odpoczywałam...niesamowita frajda... dzieciaki - Maxio i futra biegały , szalały.....oczywiscie nie moczyły w wodzie nog- nic a nic( tylko jednego ndia jak wlozylam synkowi kaloszki to potem 3 dni schły bo troche morza d domu przywiozł:diabloti: ). było cudownie.......

niesamowity oddech od tego zgiełku...

Meza , znanego w kregach jako Cezary:loveu: ..prosze pozdrowic i nie przemeczac sie ze sprzataniem...
buziaki:loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']a co tutaj nikt na nikogo nie krzyczy ?? :evil_lol::evil_lol: cisza??:evil_lol::evil_lol:

fajowy piechol :loveu:

no fajowy....smigacz....

a cisza bo morskie spokojne fociaki powstawiałam i tak kojaco działaja....
na wszystkich ...

:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:wow jak zaje2biście
http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze33.jpg

widzę 3psy:evil_lol:
http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze31.jpg

.....morze...morze...morze...morze...szkoda że tak daleko do niego

barwo Alu, Ty to masz oko...wrecz wzrok sokoli:diabloti: i uwaznie czytasz posty:loveu:

3 psy , dwa softy i jeden potenko.....

szkoda....owszem szkoda....ze tak daleko......ale jak pieknie....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']otoz to.....
fajna sprawa....:diabloti:

ale podoba sie Tobie to nasze polskie morze.....?;)
nie często nad nim bywam bo nie ma kiedy ,ale podoba mi się :) plaża dla psów też jest więc jest dobrze :)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']barwo Alu, Ty to masz oko...wrecz wzrok sokoli:diabloti: i uwaznie czytasz posty:loveu:

3 psy , dwa softy i jeden potenko.....

szkoda....owszem szkoda....ze tak daleko......ale jak pieknie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam oko ze wspomaganiem
ja bardzo lubię polskie morze ....wiem jest zimne , plaże nie teges ale dla mła zdrowsze od tropikalnych ....

Posted

[quote name='Rinuś']nie często nad nim bywam bo nie ma kiedy ,ale podoba mi się :) plaża dla psów też jest więc jest dobrze :)

otóz to....w ciagu dnia bylismy na plazy dla ludzi a potem na takiej dzikiej gdzie z psiorami mozna - rewleacja:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam oko ze wspomaganiem
ja bardzo lubię polskie morze ....wiem jest zimne , plaże nie teges ale dla mła zdrowsze od tropikalnych ....

owszem zdrowsze nasze....
ale fakt chlodne...niestety chlodne....:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:wow jak zaje2biście
http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze33.jpg

widzę 3psy:evil_lol:
http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze31.jpg

.....morze...morze...morze...morze...szkoda że tak daleko do niego

widziałam totecki... ale żadnych cipsów :shake::shake:;)

cześć właścicielko blogasa..... nie wiem gdzie wlazłam..:oops::oops::oops:. mam milion okienek pootwieranych :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']widziałam totecki... ale żadnych cipsów :shake::shake:;)

cześć właścicielko blogasa..... nie wiem gdzie wlazłam..:oops::oops::oops:. mam milion okienek pootwieranych :evil_lol::evil_lol:

wlazłas do mnie i bardzo sie ciesze....:diabloti:

witam Cie w Sabcinej Galeryjce.....

kogo nie widac? czipsów????
no nie wiem o co Cie chodzi.....krolwno:loveu: