Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dziekowac....

i ...skucha....bo to som niedojrzałe wisienki......
kwasne, nie jedz.....:shake:

hmmm... już mi sie odechciało..

chociaż... czereśnie, truskawki... wszamałabym... bo sezon TYCH owoców przesiedziałam w Anglii- i nie najadłam sie :placz::placz::placz:

KUPIE TRUSKAWY I CZERESNIE- każdą ilośc po przystępnej cenie :cool1:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']slicznie dziekowac prosze siostry....
zmienials sie tak ze trudno Cie poznac.....w tym nowym wdzianku i fryzie:diabloti:
Też mi się podobuje:loveu: :evil_lol:

Super nadmorskie klimaty:p Ahhh ja tyż cem nad morze:placz:

Posted

[quote name='clockwork']hmmm... już mi sie odechciało..

chociaż... czereśnie, truskawki... wszamałabym... bo sezon TYCH owoców przesiedziałam w Anglii- i nie najadłam sie :placz::placz::placz:

KUPIE TRUSKAWY I CZERESNIE- każdą ilośc po przystępnej cenie :cool1:

to powiem tak.....
wczoraj podjadalam przepyszne ciemne czeresienki i nektarynke.....czad....
dzis tez zarzuce sobie nektaryneczke i pewnei w domciu juz dojrzało avocado do mozzareli w sam raz plus pomidoreczek- malinka- i do tego oliwka i moze troszke paparków i po prostu uwielbiam.....
i zjem a co mi tam.....:loveu:

było pisac to bym dosłała w paczce:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Też mi się podobuje:loveu: :evil_lol:

Super nadmorskie klimaty:p Ahhh ja tyż cem nad morze:placz:

a to dobrze ze zmiana imagu sie wlascicielce podoba..najwazniejsze to samo zadowolenie:diabloti:

oj wróciłabym tam...naprawde to bylo takie kojace....:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:Byłam ...widziałam ...
witajcie pourlopowo:multi:

witaj Alicjo,:loveu:

rozumiem ze taka szybciutka wizyta bo nie masz dzis czasu bo to goscie, bo to sernik:loveu: ...ale zapraszm Cie zerdecznie na dłuższe pogaduchy ....:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to powiem tak.....
wczoraj podjadalam przepyszne ciemne czeresienki i nektarynke.....czad....
dzis tez zarzuce sobie nektaryneczke i pewnei w domciu juz dojrzało avocado do mozzareli w sam raz plus pomidoreczek- malinka- i do tego oliwka i moze troszke paparków i po prostu uwielbiam.....
i zjem a co mi tam.....:loveu:

było pisac to bym dosłała w paczce:diabloti:

ale mi ślina pociekła.... poprosze też, ale bez oliwek

Posted

[quote name='clockwork']

ale mi ślina pociekła.... poprosze też, ale bez oliwek

znaczy sie nie polewac Tobie tego oliwka z oliwek??:loveu:
bo oliwek jako takich do tego nie dorzucam....
nie dzis....
no wiesz plus ziołka takie tam bazylia i sol.....pycha mowie Tobie......
paluszki lizac.....:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a tak wygladało morze miedzy momi nogami....:diabloti:

o masz jak fajnie... ja tam między nogami nie mam morza..... choć może :roll::roll::roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']witaj Alicjo,:loveu:

rozumiem ze taka szybciutka wizyta bo nie masz dzis czasu bo to goscie, bo to sernik:loveu: ...ale zapraszm Cie zerdecznie na dłuższe pogaduchy ....:loveu: ;)Aguś ...serniczek gotowy ...inne jedzonko również...ale goście pomału sie wykruszają .....ale własnie Aga zadzwoniła że za chwilę ruszają:multi::multi::multi:

[quote name='clockwork']o masz jak fajnie... ja tam między nogami nie mam morza..... choć może :roll::roll::roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...sprawdź może:razz:

Wpadnę znów ;)

Posted

:loveu: [quote name='clockwork']o masz jak fajnie... ja tam między nogami nie mam morza..... choć może :roll::roll::roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja proponuje sprawdzic....
bo moze masz a nie wiesz ze masz.....:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'];)Aguś ...serniczek gotowy ...inne jedzonko również...ale goście pomału sie wykruszają .....ale własnie Aga zadzwoniła że za chwilę ruszają:multi::multi::multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...sprawdź może:razz:

Wpadnę znów ;)

nio to cudnie....
wpadaj ...zapraszam....:loveu:

i dalej

Posted

[quote name='malawaszka']aaaa przepiękne to ostatnie!!!!!! wcześniejsze też zwłaszcza rozdwojenie jaźni :loveu::loveu::loveu: ale to ostatnie w ramkę normalnie:loveu::loveu:

dziekuje mistrzuniu..... z nowa fajna lufa......
koniecznie wstaw te fotasy jutro z wyprawy do Pysi i waszych ekscesó plazowych .....prosze...
tez mi sie podoba..takie pocztówkowe:p alez sobie słodze :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no nie przesadzaj...bedzie dobrze..wez Ty chusteczke do łapek i obetrzyj lezeczki.....po prostu nie rycz mała nie rycz........

mnie tez juz tego brakuje....:-(
Ale ja nie napisałam, że sie popłacze, ino ...:diabloti::diabloti:;):evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'] avocado do mozzareli w sam raz plus pomidoreczek- malinka- i do tego oliwka i moze troszke paparków .:loveu:

Ach ! Co za zestaw ! Zwłaszcza ta malinka !!! :diabloti:

Aha, przyjmijcie pokajanie wyrodnej babci, która nie złożyła życzeń Maxiowi :placz: Powiedz , że życzę mu, aby był taki mądry i przystojny jak dotychczas. Koniecznie ! I powiedz, ze babcia życzy mu grzecznej i posłusznej mamusi. I życzy jeszcze, żeby nie musiał sprzątać, W nadmiarze oczywiście . Bo tak zletka - to na mięśnie dobrze robi .:loveu:

:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

MAKSIU KOCHANY !
WSZYSTKIEGO. WSZYSTKIEGO Ci życzę - TEGO, CO TO TY WIESZ - A MAMA NIE WIE :diabloti:ale wcale nie na pewno :diabloti:bo one jednak
SPORO wiedzą. !!!!
i DLATEGO WASZE chłopięce MARZENIA realizują sie

a więc JAK NAJWIĘCEJ ich Tobie życzę

:eviltong:Babcia Hania:eviltong:

Babcia z Krakowa miasta Prowincjonaknego

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Maga100']tylko morze tam było? :diabloti:

niestety TYLKO MORZE......:-(

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Aga cóż tu mówić ...pisać ...sliczne fotaski:p

bardzo dzien dobry Alu i bardzo dziekowac, ciesze sie, ze sie Tobie podobaja....:loveu: :loveu:

pisz, opowiadaj ja Tobie podpoiwem, odpowiem , ustosunkuje sie do wypowiedzi..nie krepuj sie...:diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ach ! Co za zestaw ! Zwłaszcza ta malinka !!! :diabloti:

Haniu moje kochana...babciu mego jednorodnego syna......wysmienita pani doktor:loveu: .....malinka to odmiana pomidora - bez tych paskudnych twardych szypułko - korzeni w srodku...taki delikatny.....;)

pojechałam:razz: ????

Aha, przyjmijcie pokajanie wyrodnej babci, która nie złożyła życzeń Maxiowi :placz: Powiedz , że życzę mu, aby był taki mądry i przystojny jak dotychczas. Koniecznie ! I powiedz, ze babcia życzy mu grzecznej i posłusznej mamusi. I życzy jeszcze, żeby nie musiał sprzątać, W nadmiarze oczywiście . Bo tak zletka - to na mięśnie dobrze robi .:loveu:

:p:p:p:p:p:p:p:p

MAKSIU KOCHANY !
WSZYSTKIEGO. WSZYSTKIEGO Ci życzę - TEGO, CO TO TY WIESZ - A MAMA NIE WIE :diabloti:ale wcale nie na pewno :diabloti:bo one jednak
SPORO wiedzą. !!!!
i DLATEGO WASZE chłopięce MARZENIA realizują sie

a więc JAK NAJWIĘCEJ ich Tobie życzę

:eviltong:Babcia Hania:eviltong:

Babcia z Krakowa miasta Prowincjonaknego

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Droga Babciu Haniu z Krakowa miasta Prowincjonalnego:diabloti:
( odpowiadam w imieniu jednorodnego) bardzo dziekujemy za zyczonka.....dosc oryginalne ale widac ze szczere:diabloti: ...i tak to jest, ze faktycznie sie spełniaja .....
i tego i ja swojemu baczkowi zycze...:loveu:

i jedno pytanie ode mnie- jak to grzecznej mamusi mu zyczysz????:razz: :diabloti:
a co ja jakas nniegrzeczna jestem?( no czasmami:cool3: ), ale czy Ty cos wiesz czego ja nie wiem....:crazyeye:

Posted

[quote name='evaxon']ile nadmorskich fot:loveu:
achhhh... az sie rozmarzyłam :loveu:

ja marze cały czas...dzien dobry......
chetnie bym tam wrocila na dłuzej....:loveu:

[quote name='madzia i medor']Ale ja nie napisałam, że sie popłacze, ino ...:diabloti::diabloti:;):evil_lol:

i tego tez co napisałas wczesniej nie rob!!!!!!!!!!!!:diabloti:

duzo sprzatania po tym jest.....:diabloti: