clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dziekowac.... i ...skucha....bo to som niedojrzałe wisienki...... kwasne, nie jedz.....:shake: hmmm... już mi sie odechciało.. chociaż... czereśnie, truskawki... wszamałabym... bo sezon TYCH owoców przesiedziałam w Anglii- i nie najadłam sie :placz::placz::placz: KUPIE TRUSKAWY I CZERESNIE- każdą ilośc po przystępnej cenie :cool1: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']slicznie dziekowac prosze siostry.... zmienials sie tak ze trudno Cie poznac.....w tym nowym wdzianku i fryzie:diabloti: Też mi się podobuje:loveu: :evil_lol: Super nadmorskie klimaty:p Ahhh ja tyż cem nad morze:placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']hmmm... już mi sie odechciało.. chociaż... czereśnie, truskawki... wszamałabym... bo sezon TYCH owoców przesiedziałam w Anglii- i nie najadłam sie :placz::placz::placz: KUPIE TRUSKAWY I CZERESNIE- każdą ilośc po przystępnej cenie :cool1: to powiem tak..... wczoraj podjadalam przepyszne ciemne czeresienki i nektarynke.....czad.... dzis tez zarzuce sobie nektaryneczke i pewnei w domciu juz dojrzało avocado do mozzareli w sam raz plus pomidoreczek- malinka- i do tego oliwka i moze troszke paparków i po prostu uwielbiam..... i zjem a co mi tam.....:loveu: było pisac to bym dosłała w paczce:diabloti: [quote name='madzia i medor']Też mi się podobuje:loveu: :evil_lol: Super nadmorskie klimaty:p Ahhh ja tyż cem nad morze:placz: a to dobrze ze zmiana imagu sie wlascicielce podoba..najwazniejsze to samo zadowolenie:diabloti: oj wróciłabym tam...naprawde to bylo takie kojace....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Byłam ...widziałam ... witajcie pourlopowo:multi: witaj Alicjo,:loveu: rozumiem ze taka szybciutka wizyta bo nie masz dzis czasu bo to goscie, bo to sernik:loveu: ...ale zapraszm Cie zerdecznie na dłuższe pogaduchy ....:loveu: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to powiem tak..... wczoraj podjadalam przepyszne ciemne czeresienki i nektarynke.....czad.... dzis tez zarzuce sobie nektaryneczke i pewnei w domciu juz dojrzało avocado do mozzareli w sam raz plus pomidoreczek- malinka- i do tego oliwka i moze troszke paparków i po prostu uwielbiam..... i zjem a co mi tam.....:loveu: było pisac to bym dosłała w paczce:diabloti: ale mi ślina pociekła.... poprosze też, ale bez oliwek Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork'] ale mi ślina pociekła.... poprosze też, ale bez oliwek znaczy sie nie polewac Tobie tego oliwka z oliwek??:loveu: bo oliwek jako takich do tego nie dorzucam.... nie dzis.... no wiesz plus ziołka takie tam bazylia i sol.....pycha mowie Tobie...... paluszki lizac.....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 a tak wygladało morze miedzy momi nogami....:diabloti: Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a tak wygladało morze miedzy momi nogami....:diabloti: o masz jak fajnie... ja tam między nogami nie mam morza..... choć może :roll::roll::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']witaj Alicjo,:loveu: rozumiem ze taka szybciutka wizyta bo nie masz dzis czasu bo to goscie, bo to sernik:loveu: ...ale zapraszm Cie zerdecznie na dłuższe pogaduchy ....:loveu: ;)Aguś ...serniczek gotowy ...inne jedzonko również...ale goście pomału sie wykruszają .....ale własnie Aga zadzwoniła że za chwilę ruszają:multi::multi::multi: [quote name='clockwork']o masz jak fajnie... ja tam między nogami nie mam morza..... choć może :roll::roll::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...sprawdź może:razz: Wpadnę znów ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 :loveu: [quote name='clockwork']o masz jak fajnie... ja tam między nogami nie mam morza..... choć może :roll::roll::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja proponuje sprawdzic.... bo moze masz a nie wiesz ze masz.....:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'];)Aguś ...serniczek gotowy ...inne jedzonko również...ale goście pomału sie wykruszają .....ale własnie Aga zadzwoniła że za chwilę ruszają:multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...sprawdź może:razz: Wpadnę znów ;) nio to cudnie.... wpadaj ...zapraszam....:loveu: i dalej Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Aguniu, przestań Ty wstawiać takie fotki, bo się zaraz posram z żalu:placz::placz::placz:;) http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze21.jpg Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Madzik na dzis ostatnie....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Aguniu, przestań Ty wstawiać takie fotki, bo się zaraz posram z żalu:placz::placz::placz:;) http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze21.jpg no nie przesadzaj...bedzie dobrze..wez Ty chusteczke do łapek i obetrzyj lezeczki.....po prostu nie rycz mała nie rycz........ mnie tez juz tego brakuje....:-( Quote
malawaszka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 aaaa przepiękne to ostatnie!!!!!! wcześniejsze też zwłaszcza rozdwojenie jaźni :loveu::loveu::loveu: ale to ostatnie w ramkę normalnie:loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='malawaszka']aaaa przepiękne to ostatnie!!!!!! wcześniejsze też zwłaszcza rozdwojenie jaźni :loveu::loveu::loveu: ale to ostatnie w ramkę normalnie:loveu::loveu: dziekuje mistrzuniu..... z nowa fajna lufa...... koniecznie wstaw te fotasy jutro z wyprawy do Pysi i waszych ekscesó plazowych .....prosze... tez mi sie podoba..takie pocztówkowe:p alez sobie słodze :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ile nadmorskich fot:loveu: achhhh... az sie rozmarzyłam :loveu: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no nie przesadzaj...bedzie dobrze..wez Ty chusteczke do łapek i obetrzyj lezeczki.....po prostu nie rycz mała nie rycz........ mnie tez juz tego brakuje....:-( Ale ja nie napisałam, że sie popłacze, ino ...:diabloti::diabloti:;):evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] avocado do mozzareli w sam raz plus pomidoreczek- malinka- i do tego oliwka i moze troszke paparków .:loveu: Ach ! Co za zestaw ! Zwłaszcza ta malinka !!! :diabloti: Aha, przyjmijcie pokajanie wyrodnej babci, która nie złożyła życzeń Maxiowi :placz: Powiedz , że życzę mu, aby był taki mądry i przystojny jak dotychczas. Koniecznie ! I powiedz, ze babcia życzy mu grzecznej i posłusznej mamusi. I życzy jeszcze, żeby nie musiał sprzątać, W nadmiarze oczywiście . Bo tak zletka - to na mięśnie dobrze robi .:loveu: :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p MAKSIU KOCHANY ! WSZYSTKIEGO. WSZYSTKIEGO Ci życzę - TEGO, CO TO TY WIESZ - A MAMA NIE WIE :diabloti:ale wcale nie na pewno :diabloti:bo one jednak SPORO wiedzą. !!!! i DLATEGO WASZE chłopięce MARZENIA realizują sie a więc JAK NAJWIĘCEJ ich Tobie życzę :eviltong:Babcia Hania:eviltong: Babcia z Krakowa miasta Prowincjonaknego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a tak wygladało morze miedzy momi nogami....:diabloti: tylko morze tam było? :diabloti: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :razz:Aga cóż tu mówić ...pisać ...sliczne fotaski:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Maga100']tylko morze tam było? :diabloti: niestety TYLKO MORZE......:-( [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Aga cóż tu mówić ...pisać ...sliczne fotaski:p bardzo dzien dobry Alu i bardzo dziekowac, ciesze sie, ze sie Tobie podobaja....:loveu: :loveu: pisz, opowiadaj ja Tobie podpoiwem, odpowiem , ustosunkuje sie do wypowiedzi..nie krepuj sie...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ach ! Co za zestaw ! Zwłaszcza ta malinka !!! :diabloti: Haniu moje kochana...babciu mego jednorodnego syna......wysmienita pani doktor:loveu: .....malinka to odmiana pomidora - bez tych paskudnych twardych szypułko - korzeni w srodku...taki delikatny.....;) pojechałam:razz: ???? Aha, przyjmijcie pokajanie wyrodnej babci, która nie złożyła życzeń Maxiowi :placz: Powiedz , że życzę mu, aby był taki mądry i przystojny jak dotychczas. Koniecznie ! I powiedz, ze babcia życzy mu grzecznej i posłusznej mamusi. I życzy jeszcze, żeby nie musiał sprzątać, W nadmiarze oczywiście . Bo tak zletka - to na mięśnie dobrze robi .:loveu: :p:p:p:p:p:p:p:p MAKSIU KOCHANY ! WSZYSTKIEGO. WSZYSTKIEGO Ci życzę - TEGO, CO TO TY WIESZ - A MAMA NIE WIE :diabloti:ale wcale nie na pewno :diabloti:bo one jednak SPORO wiedzą. !!!! i DLATEGO WASZE chłopięce MARZENIA realizują sie a więc JAK NAJWIĘCEJ ich Tobie życzę :eviltong:Babcia Hania:eviltong: Babcia z Krakowa miasta Prowincjonaknego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Droga Babciu Haniu z Krakowa miasta Prowincjonalnego:diabloti: ( odpowiadam w imieniu jednorodnego) bardzo dziekujemy za zyczonka.....dosc oryginalne ale widac ze szczere:diabloti: ...i tak to jest, ze faktycznie sie spełniaja ..... i tego i ja swojemu baczkowi zycze...:loveu: i jedno pytanie ode mnie- jak to grzecznej mamusi mu zyczysz????:razz: :diabloti: a co ja jakas nniegrzeczna jestem?( no czasmami:cool3: ), ale czy Ty cos wiesz czego ja nie wiem....:crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='evaxon']ile nadmorskich fot:loveu: achhhh... az sie rozmarzyłam :loveu: ja marze cały czas...dzien dobry...... chetnie bym tam wrocila na dłuzej....:loveu: [quote name='madzia i medor']Ale ja nie napisałam, że sie popłacze, ino ...:diabloti::diabloti:;):evil_lol: i tego tez co napisałas wczesniej nie rob!!!!!!!!!!!!:diabloti: duzo sprzatania po tym jest.....:diabloti: Quote
Recommended Posts