Mi. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Nadrabiam zaleglosci w galeriach i wpadlam rowniez do Was sie przywitac:multi:tak wiec heloł:multi: :evil_lol: Quote
bonita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dzień doberek :multi: w sumie to już wieczorek Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ;)Maxiu ...spóźnione najlepsiejsze życzonka hey Aga;):multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 B. spóźnone, ale b.b.b.serdeczne życzenia:lol: . Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='aga1215']Maksiowi sto lat [quote name='Alicjarydzewska'];)Maxiu ...spóźnione najlepsiejsze życzonka hey Aga;):multi::multi::multi: [quote name='AgusiaTerierka']B. spóźnone, ale b.b.b.serdeczne życzenia:lol: . moje kochane kobietki:loveu: ....Maxio bardzo dziękuje wszystkim ciociom za pamiec.....:loveu: i za zyczonka....:loveu: był tort , były fajerwerki było ciacho i prezenty.....:p i moje kochane synku juz teraz 10 roczek rozpoczął.....ach..jak on szybko rosnie.....:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 a teraz troche naszego polskiego, pieknego, czystego i zawsze cudnie szumiacego morza.... Kołobrzeg 2007.... dzieciaki- niunia z siostra.....gonia po plazy... znajomi w na dole:loveu: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 mmmmm morzee ale bym sobie poleżała na mokrym piaseczku w cieniu :loveu: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 jestem po latach milczenia ;) spóźniłam sie na Maxowe urodziny :roll::roll: kruca bomba :mad::mad: jednakże- składam życzonka- zdrowia, radości, uśmiechu każdego dnia!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']jestem po latach milczenia ;) spóźniłam sie na Maxowe urodziny :roll::roll: kruca bomba :mad::mad: jednakże- składam życzonka- zdrowia, radości, uśmiechu każdego dnia!!!! Dzieki Madzik... telefonicznie powiem ,opowiem, pozycze .... bardzo dziekujemy....znaczy sie ja w imieniu syba dziekuje... mojego syna co to sie wlasnie buntuje, ze teraz bedzie mial troche zajec z angielskiego ....bo w czasie roku szkolnego w szkole to drant na kółkach...przez cały rok szkolny przerobili moze 4 rozdziały...a i nie wiem czy aby na 100%.... ach,....:loveu: Quote
aga1215 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witaj Aguś!:multi: Może książka do ang.przeznaczona na 2 lata??? A te 4 rozdziały to całość rocznego materiału i je przerobili na blachę? Ale swoją drogą języka nigdy za wiele.... może przynajmniej będzie fajna forma zajęć? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Aguś!:multi: Może książka do ang.przeznaczona na 2 lata??? A te 4 rozdziały to całość rocznego materiału i je przerobili na blachę? Ale swoją drogą języka nigdy za wiele.... może przynajmniej będzie fajna forma zajęć? czesc Aguniu, nie nie na dwa lata tylko bylo tych rozdizałów w tej ksiazce jakies cos kolo 20 a 4 przerobione na całe 10 mieisecy..wrrrrrrrrrr:diabloti: no teraz ma to byc dziewczyna ktora uczy takie "maluchy" i maja byc dwa razy w tygodniu te zajecia to moze cos z tego bedzie:loveu: przy wspolpracy mlodego z pania nauczycielka.....:loveu: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja również składam spóxnione, ale najszczersze życzonka:loveu: :loveu: :loveu: Ćliczne fotki:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja również składam spóxnione, ale najszczersze życzonka:loveu: :loveu: :loveu: Ćliczne fotki:p slicznie dziekowac prosze siostry.... zmienials sie tak ze trudno Cie poznac.....w tym nowym wdzianku i fryzie:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 i rozdwojenie jazni...siostry siters.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 a kuku ...a tu jestem a nie tam...ale ona mnie nie widzi....hihihii dywaniki....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Vectra']Byłam , wszystko widziałam :diabloti: i bardzo sie rozpisałas:diabloti: jak na moj skrony gust....:diabloti: od kiedy Ty taka małomowna jestes i mało pismienna???:diabloti: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 łosz kurde.... alllleeee fotków!!! :crazyeye::crazyeye: fajnych... te z psami i te z zachodem :cool1: też sie mi podoba :p a tera mam zachcianke- czereśnie :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']łosz kurde.... alllleeee fotków!!! :crazyeye::crazyeye: fajnych... te z psami i te z zachodem :cool1: też sie mi podoba :p a tera mam zachcianke- czereśnie :cool1: dziekowac.... i ...skucha....bo to som niedojrzałe wisienki...... kwasne, nie jedz.....:shake: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :multi:Byłam ...widziałam ... witajcie pourlopowo:multi: Quote
Recommended Posts