Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 i jeszcze zdjecia ktore robila Kasia... Vectra wiem ze troszke duze...ale prosze Cie juz nie mam sily zmniejszac. Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 http://calkieminnypiesek.republika.pl/krakow07/male0023.jpg :evil_lol: co ty robisz małemu biednemu pieseczkowi :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='evaxon']http://calkieminnypiesek.republika.pl/krakow07/male0023.jpg :evil_lol: co ty robisz małemu biednemu pieseczkowi :placz: jak to co.....zabieram zarełko:diabloti: :diabloti: pokazuje zabki panu sedziemu.....:loveu: Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jak to co.....zabieram zarełko:diabloti: :diabloti: pokazuje zabki panu sedziemu.....:loveu: przecie to piesek a nie koń:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='evaxon']przecie to piesek a nie koń:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale niestety na ringu trza zabale pokazac....:loveu: i wole to zrobic ja niz obcy ma jej w paszczeke zagladac.....:diabloti: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to jedziemy...Kraków na ringu...:diabloti: ja i niuniek:loveu: ładnie sie prezentujemy.............??? pienknie :loveu::loveu::loveu: a osiągnięcia jakie były??? [quote name='Agunia-Pańciunia)']i jeszcze zdjecia ktore robila Kasia... http://www.imagic.pl/files//1342/Szkola/niuniek%20krak2.jpg Vectra wiem ze troszke duze...ale prosze Cie juz nie mam sily zmniejszac. buuhahah... powiało grozą... strach niczym przed dentystą :evil_lol::evil_lol:;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']pienknie :loveu::loveu::loveu: a osiągnięcia jakie były??? bardzo dobre.....:loveu: buuhahah... powiało grozą... strach niczym przed dentystą :evil_lol::evil_lol:;) no wiesz...trza byc czujnym bo nigdy nic nie wiadomo.....:diabloti: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] bardzo dobre.....:loveu: noooo... to gratulejszyn!!!! ide powiedzieć wszystkim że pies znajomej dostał BADRZO DOBRE :p nie to co mój kundel :placz::placz: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no wiesz...trza byc czujnym bo nigdy nic nie wiadomo.....:diabloti: :razz:...mam zacząć sie jjjąkaććć:evil_lol: Fotaski wcześniej widziałam ale mnie z dogo wyp*******:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'] noooo... to gratulejszyn!!!! ide powiedzieć wszystkim że pies znajomej dostał BADRZO DOBRE :p nie to co mój kundel :placz::placz: no to ok.....mow...... pierwsza w klasie...... :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...mam zacząć sie jjjąkaććć:evil_lol: Fotaski wcześniej widziałam ale mnie z dogo wyp*******:cool3: no nie wiem...tak wiesz moze chociaz spróbuj........:evil_lol: :evil_lol: o to bardzo nie ładnie.....czyzby dogo zaczynało szwankowac bo weekend sie zbliza????:diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] o to bardzo nie ładnie.....czyzby dogo zaczynało szwankowac bo weekend sie zbliza????:diabloti: :diabloti:nie to ja se gdzies uwaliłam w klawisze i mi sie pozamykało wsio:angryy:...dogo oki;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:nie to ja se gdzies uwaliłam w klawisze i mi sie pozamykało wsio:angryy:...dogo oki;) nio to oki...:diabloti: to juz wsztystko jasne..... ciesze sie bardzo mocno..... oglądałyscie Testosteron??? ja wąłsnie płącze ze smiechu.....sa rewelacyjni.....:loveu: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] ciesze sie bardzo mocno..... oglądałyscie Testosteron??? ja wąłsnie płącze ze smiechu.....sa rewelacyjni.....:loveu: Nie oglądałam, ale zamierzam, bom słyszoła, że fajny jezd:loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie oglądałam, ale zamierzam, bom słyszoła, że fajny jezd:loveu::loveu: powiem tak....za*****sty....:diabloti: rewelacja i po prostu teksty sa niesamowicie trafne. obsada jak dla mnie swietna...Adamczyk , Kot...Szyc...rewela.....:diabloti: Quote
bouvik Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Agunia:loveu: Ja tu przyszłam foty pooglądać ale mi się nie otwierają- nie widzę ich:placz::placz: A Testosteron zarąbisty:evil_lol: Polecam wszystkim jako antidotum na paskudną pogodę:lol: Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 buuu mnie też sięfoty nie otwierają :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='bouvik']Cześć Agunia:loveu: Ja tu przyszłam foty pooglądać ale mi się nie otwierają- nie widzę ich:placz::placz: A Testosteron zarąbisty:evil_lol: Polecam wszystkim jako antidotum na paskudną pogodę:lol: [quote name='malawaszka']buuu mnie też sięfoty nie otwierają :placz::placz::placz: może temu że foty są na poprzedniej stronie, albo 2 wstecz... bom zagadała Aguli blogasa- :grins::megagrin::sg168: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='bouvik']Cześć Agunia:loveu: Ja tu przyszłam foty pooglądać ale mi się nie otwierają- nie widzę ich:placz::placz: A Testosteron zarąbisty:evil_lol: Polecam wszystkim jako antidotum na paskudną pogodę:lol: kurcze co z tymi fotami.... nie wiem czemu sie nie otwieraja.....:shake: Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'] może temu że foty są na poprzedniej stronie, albo 2 wstecz... bom zagadała Aguli blogasa- :grins::megagrin::sg168: hahaha goopia tam mi się własnie nie otwierają :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha goopia tam mi się własnie nie otwierają :evil_lol: nie wiem...:-( :placz: :placz: co ja mam zrobic.....:placz: Quote
bouvik Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie wiem...:-( :placz: :placz: co ja mam zrobic.....:placz: nic nie rób:cool3: bo foty wchodzą tylko u nas na tej wsi tak net muli, że cholera bierze:mad: Po 5 milionach prób wreszcie wlazły i widziałam:multi::multi::multi: Fajnego masz tego piesa- taki zmniejszony, utleniony bouvier:evil_lol: A synek....hmm kawaler z niego ładniutki:loveu: Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nooo teraz mi się otworzyły :multi: sliczna Sabi, ale to Twoje wielkie i tłuste brzuszysko to mogłabyś wyciachać :shake: nie uchodzi.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 bouvik napisał(a): Fajnego masz tego piesa- taki zmniejszony, utleniony bouvier:evil_lol: wcale że nie bouvier tylko CTR :eviltong::lol: Quote
bouvik Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']wcale że nie bouvier tylko CTR :eviltong::lol: No co ty babo nie widzisz podobieństwa do bouvierów??:crazyeye: Nos i oczy identiko:evil_lol::evil_lol: http://www.imagic.pl/files//1342/Szkola/niuniek%20krak2.jpg Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 :lol: [quote name='bouvik']nic nie rób:cool3: bo foty wchodzą tylko u nas na tej wsi tak net muli, że cholera bierze:mad: Po 5 milionach prób wreszcie wlazły i widziałam:multi::multi::multi: Fajnego masz tego piesa- taki zmniejszony, utleniony bouvier:evil_lol: A synek....hmm kawaler z niego ładniutki:loveu: dziewczyny juz w szkole szaleja a co to bedzie jak on troche podrosnie???? kurde...normalnie chyba kolejke pod domem bede miec...:lol: :lol: psiak - fajny...sliczny, miły...zadbany:loveu: .......:loveu: [quote name='malawaszka']nooo teraz mi się otworzyły :multi: sliczna Sabi, ale to Twoje wielkie i tłuste brzuszysko to mogłabyś wyciachać :shake: nie uchodzi.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawda.....?? troche sie przelewa...:cool1: powinnam cos z tym zrobic...:p o wiem...od wrzesnia zapisze sie na jakis kurs instruktorów areobiku ..zrobie paierzyska i potem bede uczyc innych...o to jest mysl.....:cool3: [quote name='malawaszka']wcale że nie bouvier tylko CTR :eviltong::lol: nio i waszeczka ma troszku racyjki bo to przecia z terrierów.....:lol: [quote name='bouvik']No co ty babo nie widzisz podobieństwa do bouvierów??:crazyeye: Nos i oczy identiko:evil_lol::evil_lol: http://www.imagic.pl/files//1342/Szkola/niuniek%20krak2.jpg jest ładna sama w sobie... podobna do wlasnej rodzicielki.... Quote
Recommended Posts