Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Haniu, i dopiero teraz mi o tym mowisz????:cool3: ;) oki:diabloti: ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to Maga ci nie powiedziała że to nasze hobby:razz: Miały być jakieś umorusane fotki;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to Maga ci nie powiedziała że to nasze hobby:razz: Miały być jakieś umorusane fotki;) no widzisz - moja kochana BYŁA sasiadka Madziunia mnie nie doinformowała.....niestety...:diabloti: nic a nic nie mowiła...cholera...:angryy: a foty ..no nie wiem...ja za bardzo lubie jak jest błysk i te brudaski b szybko doprowadzam do porzadu i skladu i ladu...postaram sie..postaram...:cool3: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no widzisz - moja kochana BYŁA sasiadka Madziunia mnie nie doinformowała.....niestety...:diabloti: nic a nic nie mowiła...cholera...:angryy: a foty ..no nie wiem...ja za bardzo lubie jak jest błysk i te brudaski b szybko doprowadzam do porzadu i skladu i ladu...postaram sie..postaram...:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maga cichutka jak myszka....nic a nic nie powiedziała i wpuściła cię w jaskinię lwic:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maga cichutka jak myszka....nic a nic nie powiedziała i wpuściła cię w jaskinię lwic:razz: Widzisz Alu...cos w tym stylu...i na dodatek mnie wciągnęłoooo:diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 :p evanescence napisał(a):śliczna psinka cudna a dziękuje slicznie...owszem sliczna :p taki fajny futrzaczek szkudniczek... Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Widzisz Alu...cos w tym stylu...i na dodatek mnie wciągnęłoooo:diabloti: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to wciąga i uzależnia :razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to wciąga i uzależnia :razz: jakos tak madrze mowisz... i sama zauważam na sobie te objawy....:cool1: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):jakos tak madrze mowisz... i sama zauważam na sobie te objawy....:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale to wszystko do czasu ....potem już nic się nie zauważa :razz: nawet jesteś w stanie się pokłócić że wcale nie okupujesz kompa , że nie siedzisz do nocy że nie ma obiadu ...że dogo wcale ci nie zabiera czasu .........:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale to wszystko do czasu ....potem już nic się nie zauważa :razz: nawet jesteś w stanie się pokłócić że wcale nie okupujesz kompa , że nie siedzisz do nocy że nie ma obiadu ...że dogo wcale ci nie zabiera czasu .........:cool3: no mam nadzieje ze na takich objawach sie nie złapie:diabloti: ani inni tez mnie nie złapia....bo kto jak nie ja zrobi obiadek mojemu skarbowi? nie ma kto....:shake: a i mam wade- uwilebiam porzadek i zazwyczaj psiatam i psiatam i piore i prasuje i myje podlogi etc...:loveu: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar19898_1.gif Boże , CO ten piesek robi ????? Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):psiatam i psiatam Aga ! A TO CO ???????? :crazyeye: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no mam nadzieje ze na takich objawach sie nie złapie:diabloti: ani inni tez mnie nie złapia....bo kto jak nie ja zrobi obiadek mojemu skarbowi? nie ma kto....:shake: a i mam wade- uwilebiam porzadek i zazwyczaj psiatam i psiatam i piore i prasuje i myje podlogi etc...:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja kiedyś też bardzo lubiłam sprzątać / prasować nie :shake:/ teraz też sprzątam ale nie namiętnie... A skarbuś podrośnie pamiętaj;)i zauważy że mama kompa okupuje;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Aga ! A TO CO ???????? :crazyeye: a to niestety....ja:evil_lol: i moje mało ulubione zajecia....:angryy: ale coz...jak trzeba to trzeba..i nie ma ze boli....:crazyeye: ale obiecałam sobie ze jak juz bedzie mnie na to stac...to bede miała pania do psiatania... pani bedzie zadowolona , ze ma prace a ja , ze po pierwsze nie musze sprzatac a po drugie ze mam blysk w domu:klacz: :bigcool: :bigcool: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar19898_1.gif Boże , CO ten piesek robi ????? a chyba biega....:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
UTAAP Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witamy i gratulujemy jednoczesnie :lol: utworzenia tego fascynujacego fotobloga o Twoim (niezarejestrowanym) :eviltong: domu wariatow!!! Temat jest porywajacy :biggrina: o czym swiadczy tempo wzrostu odwiedzalnosci :shiny:! Pozdrawiamy, Paulina i Gajka :mdrmed: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:doczekałam fotek;) Alicjo, ale z poprzedniego...czystego, slonecznego spaceru z dwójka dzieciakow:evil_lol: błotko innym razem.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 UTAAP napisał(a):Witamy i gratulujemy jednoczesnie :lol: utworzenia tego fascynujacego fotobloga o Twoim (niezarejestrowanym) :eviltong: domu wariatow!!! Temat jest porywajacy :biggrina: o czym swiadczy tempo wzrostu odwiedzalnosci :shiny:! Pozdrawiamy, Paulina i Gajka :mdrmed: Czesc Paulino, dzieki za odwiedziny i zapraszam czesciej..... buziaki... Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Alicjo, ale z poprzedniego...czystego, slonecznego spaceru z dwójka dzieciakow:evil_lol: błotko innym razem.....:diabloti::cool3:no dobra zadowolę się sterylnymi fotkami ;) Ja wczoraj idąc wieczorem ...na skróty :angryy:ze spacerku władowałam się w błotko ....no i okazało się że buty mam zepsute:diabloti:bo mi przeciekły i miałam błotko wewnątrz i na zewnątrz obuwia......fajnie mi się szło . dobrze że nikt mi fot nie robił ... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:no dobra zadowolę się sterylnymi fotkami ;) Ja wczoraj idąc wieczorem ...na skróty :angryy:ze spacerku władowałam się w błotko ....no i okazało się że buty mam zepsute:diabloti:bo mi przeciekły i miałam błotko wewnątrz i na zewnątrz obuwia......fajnie mi się szło . dobrze że nikt mi fot nie robił ... widzisz widzisz..... a ja najbardziej sie wciekam wtedykiedy to ja porzadnisia psiatam po swojej suni....( znaczy sie kupki) a wdeptuje w inna psia kupe..no drazni mnie to wtedy niepomiernie wrrr wrr :angryy: :angryy: :angryy: to prawie tak jak to Twoje błotko tylko z dodatkowymi efektami zapachowymi....:loveu: mało przyjemnymi...:diabloti: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):widzisz widzisz..... a ja najbardziej sie wciekam wtedykiedy to ja porzadnisia psiatam po swojej suni....( znaczy sie kupki) a wdeptuje w inna psia kupe..no drazni mnie to wtedy niepomiernie wrrr wrr :angryy: :angryy: :angryy: to prawie tak jak to Twoje błotko tylko z dodatkowymi efektami zapachowymi....:loveu: mało przyjemnymi...:diabloti::cool3:oj niestety i nam się zdaży taka wpadka ale nie mogę mieć do nikogo żalu bo to na łące bądź w lesie:razz:.....ale wściekam się jak widzę ze TO człowiecze:angryy:.....my mamy ten luxus że wychodzimy z klatki schodowej i po przejściu przez ulicę mamy nieużytki , a zresztą Ozzy preferuje wybrane miejsca w wysokich trawach na łące gdzie go nie widać :cool3:wstydliwy jest ...ale szlag mnie trafia jak widzę włascicieli maszerujących przez podwórka i to ma być niby miejsce na psie WC:diabloti: i chodzą po trawniczkach albo i gorzej pieski zalatwiają sie na chodniku ...a potem panie sprzątaczki zbieraja :diabloti:, a niestety przepisik jest ale mało kto wie że on wogóle istnieje .Poza tym naszaSM lub Policja woli zaczepić własciciela z ASTem na smychy i stwierdzić że to Pitbull i dopytywać o kaganiec ...../w miejscu gdzie ludzi 1 na godzinę sie przemieszcza/ niż wrąbać mandat brudasom.... Najfajniej jak powiedziałam o sprzataniu jednej pani co ma pseudohodowlę Yorków że powinna sprzątać jak wypuszcza swoje 5 sztuk / teraz już nie wypuszcza mają WC w domu:evil_lol:/to stwierdziła ze yorki robią fasolki / ciekawe jakby sobie przez kilka lat te fasolki zbierała jaka górka by jej wyrosła / Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:oj niestety i nam się zdaży taka wpadka ale nie mogę mieć do nikogo żalu bo to na łące bądź w lesie:razz:.....ale wściekam się jak widzę ze TO człowiecze:angryy:.....my mamy ten luxus że wychodzimy z klatki schodowej i po przejściu przez ulicę mamy nieużytki , a zresztą Ozzy preferuje wybrane miejsca w wysokich trawach na łące gdzie go nie widać :cool3:wstydliwy jest ...ale szlag mnie trafia jak widzę włascicieli maszerujących przez podwórka i to ma być niby miejsce na psie WC:diabloti: i chodzą po trawniczkach albo i gorzej pieski zalatwiają sie na chodniku ...a potem panie sprzątaczki zbieraja :diabloti:, a niestety przepisik jest ale mało kto wie że on wogóle istnieje .Poza tym naszaSM lub Policja woli zaczepić własciciela z ASTem na smychy i stwierdzić że to Pitbull i dopytywać o kaganiec ...../w miejscu gdzie ludzi 1 na godzinę sie przemieszcza/ niż wrąbać mandat brudasom.... Najfajniej jak powiedziałam o sprzataniu jednej pani co ma pseudohodowlę Yorków że powinna sprzątać jak wypuszcza swoje 5 sztuk / teraz już nie wypuszcza mają WC w domu:evil_lol:/to stwierdziła ze yorki robią fasolki / ciekawe jakby sobie przez kilka lat te fasolki zbierała jaka górka by jej wyrosła / Alu ale własnie o to chodzi.... moja sunia jest karmina BARFEM wiec sama surowizna i wcale sztucznego ( no chyba ze jako smakolyk na spacerze) i moja mowiac krótko robi wlasnie fasolki ale ja i tak sprzatam bo uwazam ze to tak jak po dziecku pieluche sie sprzata tak i po psie nalezy uprzatnac...najgorzej jest jak faktycznie na chodniku albo tuz przy chodniczku widnieja takie wielgachne kupska..:angryy: :angryy: :angryy: .i wtedy to juz mam piane na ustach....ale temat rzeka i nie ma co walczyc z wiatrakami , kto porzady i chce to sprzata po swoim ulubiencu... i tak juz bedzie...a kto nie chce to niestety nie.... Quote
Recommended Posts