Agunia-Pańciunia) Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='AlKil']Witaj Ulubienico Dentysty! :multi: czesc.... a no coz mam zrobic jak musze??? nie chcem ale muszem.....:diabloti: własnei bylam u Ciebie i przegladałam ko;lejne smieszne fotaski.... Ballada faktycznie jest niesamowita... a Killus no cos...chlodniej mu bedzie teraz...szybko odrosnei bo to wlos to raz dwa i bedzie jak nowy.......:loveu: Quote
AlKil Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc.... a no coz mam zrobic jak musze??? nie chcem ale muszem.....:diabloti: własnei bylam u Ciebie i przegladałam ko;lejne smieszne fotaski.... Ballada faktycznie jest niesamowita... a Killus no cos...chlodniej mu bedzie teraz...szybko odrosnei bo to wlos to raz dwa i bedzie jak nowy.......:loveu: Chłodniej????!!!! On zamarza....:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='AlKil']Chłodniej????!!!! On zamarza....:cool3: oj nie histeryzuj....:diabloti: jak to zamaraza???:crazyeye: w lodówce go trzymasz???:crazyeye: kobieto!!!!! to narzuc dziecku kubraczek na grzebicki nie badz taka......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja już przepisik mam:cool1::cool1::diabloti: Dzięki:loveu: Też muszę się niebawem wybrać do dentysty... nio to wypróbuj Madzik ...polecam serdecznie ..jak zdrobisz to napisz jakie Tobie wyszło...:p no tak...ten dentysta to mało fajny temat ale coz...jak trzeba to trzeba...bo szkoda watroby:diabloti: :razz: Quote
e.v.a Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 witanko:multi: dziekuje za przepis:cool3: nieomieszkam zrobic:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi: dziekuje za przepis:cool3: nieomieszkam zrobic:cool3: czesc slicznotko....:loveu: zrób koniecznie..... robi sie szybciorem, tylko najbardziej upierdliwe jest to gotowanie 3 godziny...ale da rade przezyc......:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc slicznotko....:loveu: zrób koniecznie..... robi sie szybciorem, tylko najbardziej upierdliwe jest to gotowanie 3 godziny...ale da rade przezyc......:diabloti: ojj tak gotowanie karmelku jest meczace:shake: Quote
AlKil Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']oj nie histeryzuj....:diabloti: jak to zamaraza???:crazyeye: w lodówce go trzymasz???:crazyeye: kobieto!!!!! to narzuc dziecku kubraczek na grzebicki nie badz taka......:diabloti: niczego mu nie narzucę, niech się hartuje....:diabloti: Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc dziewczyny... przepisy podane:diabloti: a ja znow trzese kuperkiem bo na 12 ide do dentysty.....:cool1: oczywiscie ze zarzuce sobie znieczulonko ale i tak mam zaby i jaszczurki w zołądku... i tak to jest...... miłego i do usłyszenia....:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak kuperek:razz: cześć Agulino:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak kuperek:razz: cześć Agulino:p czesc Aluniu, kuperek sie trzasł...ale dałam rade...mam zalozone lekarstewko w zabku gdzie leczymy kanałowo...na poszerzenie kanałku:diabloti: a zeby nie było pustych przelotów to poprosiłam pania doktor o zrobienie drugiego zabeczka.....i tak tez mam...zrobiony..... i jest dites malines....... dałam rade......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='AlKil']niczego mu nie narzucę, niech się hartuje....:diabloti: nie dobra pani...nie dobra..... :mad: Quote
bonita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ale byłaś dzielna u dentysty, bravo :):evil_lol: Ja jestem przerażona na samą myśl:p Witaj Agusnia z rodzinką:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 :loveu: [quote name='bonita']Ale byłaś dzielna u dentysty, bravo :):evil_lol: Ja jestem przerażona na samą myśl:p Witaj Agusnia z rodzinką:multi: Kochana ale ja po podaniu znieczulenia i tak sie trzese jak osika na tym fotelu:cool1: .....nie ma to tamto:diabloti: ...ale cieszkam sie ze podjelam ta wazna i zyciowa decyzje zebiasta bo wiesz trochu pobolewal zabek...a jak sie okazalo zaczelo pobolewac bo jakas fujara co mnie tego zabka w liceum naprawiała miedzy zdrowa tkanke a plabe nie położyła podkladu i sila rzeczy zaczeło sie psuc....stad byl bol.....fajnie co???:cool3: witaj Bonitko.....:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']witaj dzielna Agnieszko:p witaj Alicjo....w krainie czarów.....:lol: [quote name='madzia i medor']Kanałowe leczenie:smhair2::smhair2: owszem kanałowe....a co podniecona az tak jestes???:cool3: Quote
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] kuperek sie trzasł...ale dałam rade...mam zalozone lekarstewko w zabku gdzie leczymy kanałowo...na poszerzenie kanałku:diabloti: a zeby nie było pustych przelotów to poprosiłam pania doktor o zrobienie drugiego zabeczka.....i tak tez mam...zrobiony..... i jest dites malines....... dałam rade......:loveu: zuch dziewczynka!!! ja tam sobie zapomniałam :roll: że byłam zapisana na 11 czerwiec :cool1: niemiec mnie dopadł... zapomniałam też sprawdzić totolotka z 6 czerwca :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork']zuch dziewczynka!!! ja tam sobie zapomniałam :roll: że byłam zapisana na 11 czerwiec :cool1: niemiec mnie dopadł... zapomniałam też sprawdzić totolotka z 6 czerwca :angryy: z totkiem to spoko. masz 30 dni na odebranie nagrody..... wiec startuj ostatnie chwile:diabloti: a niemcem sie nie przejmuj......... to sie przepisz na 11 lipiec:loveu: Quote
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']z totkiem to spoko. masz 30 dni na odebranie nagrody..... wiec startuj ostatnie chwile:diabloti: a niemcem sie nie przejmuj......... to sie przepisz na 11 lipiec:loveu: aż poleciałam do totka po wyniki :-o sprawdziłam... NIC!!! znowu ich wykręciłam- NIE TRAFILI W MOJE :multi::multi::multi: dentysta nie zając-poczeka :roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork']aż poleciałam do totka po wyniki :-o sprawdziłam... NIC!!! znowu ich wykręciłam- NIE TRAFILI W MOJE :multi::multi::multi: dentysta nie zając-poczeka :roll: dokladnie nie zajac.....:diabloti: niech czeka:diabloti: ...az sie królewna zdecyduje....a co....:loveu: kurcze ...to pogon ich jakos czy cos zeby trafili......no jak to tak bez sukcesów...nie da sie.....:loveu: Quote
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dokladnie nie zajac.....:diabloti: niech czeka:diabloti: ...az sie królewna zdecyduje....a co....:loveu: kurcze ...to pogon ich jakos czy cos zeby trafili......no jak to tak bez sukcesów...nie da sie.....:loveu: wiadomo- dentysta jest dla mnie nie ja dla niego.... tera zbieram kase na wizyte, bo tamtą przewaliłam :oops::oops: a co tam totek - phi... sukcesem jest dorobić sie (nie garba) własnymi ręcoma...a ja pracuje po 10 godz/ dobe i ni... ino mnie opuszki od tej pracy bolą :evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 to jedziemy...Kraków na ringu...:diabloti: ja i niuniek:loveu: dzieki uprzejmosci znajomych wstawiam..... ładnie sie prezentujemy.............??? Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] owszem kanałowe....a co podniecona az tak jestes???:cool3: Jeno jasne, że tak:grins::grins::grins: Uwielbiam taki sadyzm :diabloti: P.s. ślicznie wyglądacie:loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 a teraz moj brzucho...... Maksiorowski robil foty.....obok lezy futro..... a teraz koniec roku szkolnego..... i moj przystojniak......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='evaxon']witamy sie:multi: czesc kochana.....:loveu: [quote name='madzia i medor']Jeno jasne, że tak:grins::grins::grins: Uwielbiam taki sadyzm :diabloti: P.s. ślicznie wyglądacie:loveu::loveu: dziekowac......:loveu: uwielbiasz takie doznania.....kurde.....:diabloti: i to dopiero teraz mowisz......:loveu: Quote
Recommended Posts