Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UTAAP']Witam, uwazam ze za dobrze ma to Twoje suczydlo: wczoraj kompanko, dzisiaj kuracja piaskowa i jeszcze puszeczka na odprezenie :lol:

no kocham to dbam:loveu: ....ale dzis wyyjatkowo wypcham:angryy: :angryy:
czesc Paulinko:loveu: :loveu:

a jak Twoje futrzaste szczescie???:loveu:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano moje futrzaste ostatnio cos niedomaga i od tygodnia prawie mam krowe w domu, yghymmm tzn futro robi za kosiarke i kosi trawniki na osiedlu :eviltong: . nie wiem co ta potwora polknela, ale mam nadzieje ze juz wraca do swojej pierwotnej natury. A poza tym to 2(czy 3, juz nie pamietam :evil_lol: ) tyg temu miala debiut na angielskich ringach. Wielkich laurow sie po niej nie spodziewam, ale strasznie brakowalo mi tej atmosfery i zrobilam juz plany na lipiec w tym kierunku.
A wy co? jakos o was nie slychac :razz:

Posted

[quote name='UTAAP']Ano moje futrzaste ostatnio cos niedomaga i od tygodnia prawie mam krowe w domu, yghymmm tzn futro robi za kosiarke i kosi trawniki na osiedlu :eviltong: . nie wiem co ta potwora polknela, ale mam nadzieje ze juz wraca do swojej pierwotnej natury. A poza tym to 2(czy 3, juz nie pamietam :evil_lol: ) tyg temu miala debiut na angielskich ringach. Wielkich laurow sie po niej nie spodziewam, ale strasznie brakowalo mi tej atmosfery i zrobilam juz plany na lipiec w tym kierunku.
A wy co? jakos o was nie slychac :razz:

ogladalam fotki ogladalam....:loveu:
i trawe tez widzialam....:diabloti:
a my kochana ruszamy...bo mialam dziecie i komunie w tym roku.....
w niedziele jestesmy w Krakowie, i trzymaj mocno kciukaski.......

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']aaa otóz...moja sucz w nocy koło 1 ..... nie wiem czemu ale nasikała mi na kołderke:angryy: i przesiakło na materac.:angryy: :angryy: :angryy: .... nigdy nic takiego nie zrobiła.....i tym bardziej jestem zdziwiona, bo jak była malutka to jak nie wytrzymywała w nocy to siusiała w kuchni....a tu nie...dzis dorosła bab nasikała mi do łóżka......
tak wiem dla co niektorych jest to bardzo smieszne.....:diabloti: ale mnie wcale ale to wcale nie jest do smiechu....i mamy ciche godziny.....:angryy:
Nie, to wcale nie jest śmieszne.
Powodów może być wiele, począwszy od psychicznych, może tęskni za małym Pańciem, aż po zdrowotne, a może przeziębiła pęcherz?

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Nie, to wcale nie jest śmieszne.
Powodów może być wiele, począwszy od psychicznych, może tęskni za małym Pańciem, aż po zdrowotne, a może przeziębiła pęcherz?

tesknic jeszcze nie ma co...bo Maxio dopiero dzis kolo 11 przed południem pojechal.....:cool1:
zdrowotnie, tez nie bardzo bo nie miala kiedy i jak nadziebic pupy.....
tym bardziej mnie to zdziwilo i przyprawiło o dziwny wyraz twarzy....bo nigdy sie to nie zdarzyło .....nawet jak była malenka to nei zrobila takiego czegos......

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ogladalam fotki ogladalam....:loveu:
i trawe tez widzialam....:diabloti:
a my kochana ruszamy...bo mialam dziecie i komunie w tym roku.....
w niedziele jestesmy w Krakowie, i trzymaj mocno kciukaski.......
Ano wlasnie cos mi sie wydawalo ze to Was widzialam na liscie zgloszen. Powodzenia!

Posted

też pomyślałam o przeziębionym pęcherzu - to się może byle gdzie przyplątać :roll: a jak mała sikawka dzisiaj??? wcale się nie dziwię że się wkurzyłas jak nalała na łóżko - też by mnie szlag trafił :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']też pomyślałam o przeziębionym pęcherzu - to się może byle gdzie przyplątać :roll: a jak mała sikawka dzisiaj??? wcale się nie dziwię że się wkurzyłas jak nalała na łóżko - też by mnie szlag trafił :mad:

Waszeczko...moja kochana:loveu: ...dziekuje za zrozumienie:loveu: ....
kołdra uprana....:cool1:
a z pecherzem nie ma problemu zadnego....
nocka spokojna i nic nie bylo i nawet dzis dala mi polezec do 9 w lozeczku wiec spokojnie....wszystko w normie...
nie wiem co to bylo.....jakis bunt , jakis sabotaz....nie mam pojecia....:cool1:

dziewczyny jutro Kraków...:p
trzymajcie MOCNO kciukaski....
a wiem ze one działaja cuda.....:p
ja sie obawiam ze ta moja sucz- indywidualistka moze olac pana sedziego i nie dac sie dotknac nie wspomne o zagladnieciu w zeby....:mad:
juz wszyscy sasiedzi i okoliczni znajomi mezczyzni..np pan w papierniczym zostali w ciagu ostatniego tygodnia "nadmiernie wykorzystani fizycznie" do celow glaskania , dotykania i zagladania w paszcze i obawiam sie....:cool1:
no coz...o efektach powiadomie w poniedzialek....

Posted

[quote name='evaxon']

mokra włoszka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

witanko:multi:

czesc...
nie dosc ze mokra to rozrywa Mikołaja.:p ...rozumiesz zatem powage sytuacji ze w tym roku prezentów na Boze Narodzenie nie bedzie:diabloti: , a lew...Alex z Madagaskaru - ten banita sie przyglada temu nie reagujac.....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc...
nie dosc ze mokra to rozrywa Mikołaja.:p ...rozumiesz zatem powage sytuacji ze w tym roku prezentów na Boze Narodzenie nie bedzie:diabloti: , a lew...Alex z Madagaskaru - ten banita sie przyglada temu nie reagujac.....:diabloti:
:placz: :placz: :placz: jak to ?:placz: :placz: :placz:
włoszka zostaw mikołaja:mad: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:placz: :placz: :placz: jak to ?:placz: :placz: :placz:
włoszka zostaw mikołaja:mad: :evil_lol: :evil_lol:

na całe szczescie...nasze.....Mikołaj jest na rekonwalescenji.....Syn moj kochany sie nad nim ulokował bo tez nie wyobrazał sobie takowej sytuacji:p ......
Mikołaj powinien sie wyrobic do grudnia.....chyba:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']będę jutro trzymać z całej siły :kciuki: dziewczynka jest piękna więc musi zostać doceniona :loveu::loveu::loveu:

Trzymaj Waszeczko....:loveu:

piekna tylko indywidualistka....
kurcze tego sie troche boje....bo wiesz nie kazdemu daje sie dotknac....i to jest najwieksze zmartwienie....moje rzecz jasna....
dzis wstaje o 3 rancem i jade do dziewczyn i ruszamy o 5 ......totez kciukasy i dobre mysli siwe przydadza......:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']kurcze szkoda, że nie mogę przyjechać :placz: mam 60 km do KRakowa :placz: ale wszyscy mi z domu wyjechali i nie mam z kim Luny zostawić :roll:

nie rycz mała , nie rycz.....:diabloti:
przesylaj dobra energie i bedzie ok.......buzki....piekne fotki sa u Ciebie z tym pajacujacym patrolem:loveu:

Posted

[quote name='*luthien*']rowniez 3mam kciuki bo nie moge przyjechac:shake::kciuki:

jaka zmokla psina:loveu:tylko czemu zajada czyjas reke? :P

zjada reke Mikołaja.....:cool3:
prezentów nie bedzie na swieta Bozego Narodzenia bo sie Mikołaj nie wyrobi.....:diabloti: :diabloti:

trzymajcie....:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA KCIUKASKI - PRZYDALY SIE.:loveu:

Bardzo dobra - pierwsza w klasie:loveu:

padam. Jutro napisze wiecej. wstalam o 3 i troche jestem zmeczona...:multi::multi::multi:brawo buziory dla was:loveu: