Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ....no ....nareszcie wyczekane fotaski ..piękne;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']....no ....nareszcie wyczekane fotaski ..piękne;) a dziękuje slicznie i jedziemy dalej......Alu kochana zapraszam.... kapiel była.....:loveu: i zagadka co to jest???:cool1: dobry piesek....dobry..... artyzm zdjecia.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 mokra włoszka.... nadal modna.....:diabloti: wznoszenie wzroku ku niebu..... chyba tam latała mucha.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Aguś a czesc Aguś..... jak samopoczucie???? Baca wrócił czy nadal sie włóćzy gdzies tam w okolicy......?:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale szalejesz z foteczkami:razz::razz: nio...zagadke tez zadałam:mad: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nio...zagadke tez zadałam:mad: to wlosie twego psa.... :p Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a dziękuje slicznie i jedziemy dalej......Alu kochana zapraszam.... i zagadka co to jest???:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:umykająca Sabinka:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']to wlosie twego psa.... :p tez....:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:umykająca Sabinka:p i najblizej prawdy jest Ala.....:loveu: uciekajaca panna mokra .... z łózka..... Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']tez....:diabloti: i najblizej prawdy jest Ala.....:loveu: uciekajaca panna mokra .... z łózka.....:pa nagrody będą:razz:;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pa nagrody będą:razz:;) alez oczy wiscie :diabloti: jak mawiał stary indianin......:diabloti: buzi - przesle poczta:loveu: Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wlazłam icóż uwidjeła ja??? takie mokre poplontane coś:diabloti::diabloti::diabloti: witaj.............a sabinka to taka chudzinka.jak jest wykąpana:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='BeaC']wlazłam icóż uwidjeła ja??? takie mokre poplontane coś:diabloti::diabloti::diabloti: witaj.............a sabinka to taka chudzinka.jak jest wykąpana:eviltong::eviltong::eviltong: nie poplatane...nie polatane ..tylko mokre.... kołtunów brak.... nio chudziaszek taki....:loveu: ale to moje niewiele jada..... wiec balkonikow na zeberkach nie ma:loveu: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']alez oczy wiscie :diabloti: jak mawiał stary indianin......:diabloti: buzi - przesle poczta:loveu: :razz:a może przystojnym kurierem:eviltong: Quote
malawaszka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 noooo Pańciunia nareeeszcieeee :multi: Sabi jest świetna :loveu::loveu::loveu: a konwalijkiii mmmmm uwielbiam jak pachną w pokoju :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie poplatane...nie polatane ..tylko mokre.... kołtunów brak.... :eviltong::eviltong::eviltong:.....nie pisałam o kołtunach nio chudziaszek taki....:loveu: ale to moje niewiele jada..... wiec balkonikow na zeberkach nie ma:loveu: daj ją do cioci.............to Ci ładnie sucze odpasie:diabloti::diabloti::diabloti: witaj:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='BeaC']daj ją do cioci.............to Ci ładnie sucze odpasie:diabloti::diabloti::diabloti: witaj:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:potwierdzam ...widziałam jak Bea pasie piesy:eviltong: cześć Agulino:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:potwierdzam ...widziałam jak Bea pasie piesy:eviltong: cześć Agulino:p czesc Alu.... jak wczorajsza imporezka z okazji imienin? udana?:diabloti: [quote name='madzia i medor']Witam:p :p czesc Madzik.... Kobiety...jestem juz po koncu roku szkolnego i od dzis oficjalnie moje dziecko ma wakacje...zreszta Ala wie o czym mowie... pojechal od razu z dziadkami do nich i mam doła bo zostalam w domu sama z sucza...... a z sucza jestem....od parunastu godzinach pograzona w milczeniu....jak wroce z obiadu to opowiem co zrobila....:-( Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='malawaszka']noooo Pańciunia nareeeszcieeee :multi: Sabi jest świetna :loveu::loveu::loveu: a konwalijkiii mmmmm uwielbiam jak pachną w pokoju :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja tez uwielbiam konwalijki.... ale z ich zapachem trzeba uwazac....:diabloti: [quote name='BeaC']daj ją do cioci.............to Ci ładnie sucze odpasie:diabloti::diabloti::diabloti: witaj:loveu::loveu::loveu: nie.. nie dam....to musi byc zgabniunia laleczka bez balkonikow:diabloti: kolo zeberek:diabloti: ale dziekuje za checi..... Quote
Jagoda1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Kobiety...jestem juz po koncu roku szkolnego i od dzis oficjalnie moje dziecko ma wakacje...zreszta Ala wie o czym mowie... pojechal od razu z dziadkami do nich i mam doła bo zostalam w domu sama z sucza...... a z sucza jestem....od parunastu godzinach pograzona w milczeniu....jak wroce z obiadu to opowiem co zrobila....:-( No i......:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']No i......:razz: aaa otóz...moja sucz w nocy koło 1 ..... nie wiem czemu ale nasikała mi na kołderke:angryy: i przesiakło na materac.:angryy: :angryy: :angryy: .... nigdy nic takiego nie zrobiła.....i tym bardziej jestem zdziwiona, bo jak była malutka to jak nie wytrzymywała w nocy to siusiała w kuchni....a tu nie...dzis dorosła bab nasikała mi do łóżka...... tak wiem dla co niektorych jest to bardzo smieszne.....:diabloti: ale mnie wcale ale to wcale nie jest do smiechu....i mamy ciche godziny.....:angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 i kiscia bezowa:diabloti: puszczamy banki.... i było kopanko w piachu..... i cos na deserek Quote
UTAAP Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witam, uwazam ze za dobrze ma to Twoje suczydlo: wczoraj kompanko, dzisiaj kuracja piaskowa i jeszcze puszeczka na odprezenie :lol: Quote
Recommended Posts