Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 no to teraz na dobre sie zajezyłammm:mad: czy Wy widzicie ile ja mam postów???? kurna blaszka ... moje 2790 ukradli mnie i nie mam ognika.....:placz: :mad: ale dziadostwo..... no sie wnerwilam maksymalnie.... co za......... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 ale swiniaki.....:diabloti: no..... Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 pomarudziła, pomarudziła a fotek Sabi jak nie było tak nie ma :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='malawaszka']pomarudziła, pomarudziła a fotek Sabi jak nie było tak nie ma :mad: Waszeczko kochana....uwielbiam Cie:diabloti: ....ale nie marudzila - pisała z serca...:loveu: a co do fot , nie mam ich jak sciagnac ....i takie zycie...jak bede je iec i to bydle zwane komputerem bedie sprawne to wiedz ze na bank je tu wstawie...... a Tobie zdaje sie tez cos ukradli...... dziewczyny od rana raczej intensywnie wieje i zapowiada sie na burze tylko jakos dojsc ta burza nie moze:razz: a łepetyna mnie juz zaczyna pekac na tysiac kawaleczkow:loveu: .....jest gitesowo..... mam znow na pokladzie troche wiecej niz jedno ludzkie dziecko......:diabloti: i dodatkowo suke ......ta sama.....troche podcieta...a za chwile:loveu: :loveu: jak sie nie da zczesac to wypcham:cool1: ...... :loveu: Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 nooo u mnie tak od wczoraj te burze krążą i krążą i nic z tego nie wynika :angryy::angryy::angryy: łeb mnie też bolał alem się nałykała proszków i już luzik :p ano ukradli mi ukradli - jedyne 40 tys postów :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='malawaszka']nooo u mnie tak od wczoraj te burze krążą i krążą i nic z tego nie wynika :angryy::angryy::angryy: łeb mnie też bolał alem się nałykała proszków i już luzik :p ano ukradli mi ukradli - jedyne 40 tys postów :evil_lol: nio...ale ogniki zostały.....:cool1: no wiesz ja mam niewielki przebieg ale tak sie juz to tego jednego przywiazałam i teraz mi łyso....nawet łapki nie mam....kurde pojde pochlipac cichutko w kaciku chyba :diabloti: ja tez jakas aspirynke w podwojnej porcji musze chyba zarzucic bo juz mnie nerwa na to pulsowanie i 10000 kawałeczkow bierze..... ale , oczywiscie ze dam rade i skocze..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakos cicho na forach jest- zauwazylas? towarzystwo sie rozeszło???czy cos??? jednynie Ballada sie ukazała...z twardziela zeszła:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']1. nio...ale ogniki zostały.....:cool1: 2. ja tez jakas aspirynke w podwojnej porcji musze chyba zarzucic bo juz mnie nerwa na to pulsowanie i 10000 kawałeczkow bierze..... ale , oczywiscie ze dam rade i skocze..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 3. jakos cicho na forach jest- zauwazylas? towarzystwo sie rozeszło???czy cos??? jednynie Ballada sie ukazała...z twardziela zeszła:diabloti: 1. nooo jakimś cudem zostały, bo kieedyś udzielałam się dużo na innych częściach dogo nie tylko na blożkach :p 2. weź procha weź bo to od razu sie lepiej człowiekowi robi :diabloti: 3. :hmmmm: w sumie to nie zauwazylam bo gdzieniegdzie i tak nienadążam :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='malawaszka']1. nooo jakimś cudem zostały, bo kieedyś udzielałam się dużo na innych częściach dogo nie tylko na blożkach :p 2. weź procha weź bo to od razu sie lepiej człowiekowi robi :diabloti: 3. :hmmmm: w sumie to nie zauwazylam bo gdzieniegdzie i tak nienadążam :angryy: ad.1...hmmm no to ja nie mam szans..nieudzielam sie na innych czesciach dogo.....:-( ad.2 wzielam.....chyba zaczyna działac.... ad.3...a gdzie nie nadążasz??? u mnie...hihihihihiiiii:diabloti: sytuacja meterologiczna- juz jest pochmurno nad terenem całych Bielan, wiater dmie:eviltong: dosc intensywnie....liscie z drzewów leca...... i sklepy dookola sa juz pozamykane.....:cool1: Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 a u mnie powiało, pogrzmiało i znowu sie robi gorąco :angryy: Quote
bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dobry Agunia A mi nikt nie ukradł moich ćlicznych ogników:diabloti: U nas dziś pogoda barowa:evil_lol: parno i bez słońca:p Quote
akard Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 hej hej Witajcie!!! Jak u Was cichutko...:loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No własnie, zdjęcia gdzie? A może znów jakas rewia mody?:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 witanko i pozdrawianko ;-) cofnełam sie kilka stronic do tyłu i nikaj ni ma psioczka ;-).........cymu?????? buziaczki przesyłam i mizianko dla sofcikaaaaaaaaaa ;-) Quote
sota36 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='zuzolandia']witanko i pozdrawianko ;-) cofnełam sie kilka stronic do tyłu i nikaj ni ma psioczka ;-).........cymu?????? buziaczki przesyłam i mizianko dla sofcikaaaaaaaaaa ;-) no wlasnie!:mad: Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ale swiniaki.....:diabloti: no..... no, nawet jednej malutenkiej łapki Ci nie ostawili:placz::placz::placz: a tak wogóle to gdzie sie szwendasz???? nie było mnie tutaj pare dni.i nie mam co nadrabiać:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']No własnie, zdjęcia gdzie? A może znów jakas rewia mody?:evil_lol: otoz...wreszcie sie za to wziełam.....i sa .....:diabloti: [quote name='akard']hej hej Witajcie!!! Jak u Was cichutko...:loveu: owszem cichutko...cichutko ale do czasu.....:diabloti: [quote name='*luthien*']hej:)przychodze pognebic o fotki;) a gneb mnie, drecz mnie.....:cool1: i oto...konwalijki jakie dostałam w dniu mamy od syna mego kochanego:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='BeaC']no, nawet jednej malutenkiej łapki Ci nie ostawili:placz::placz::placz: a tak wogóle to gdzie sie szwendasz???? nie było mnie tutaj pare dni.i nie mam co nadrabiać:eviltong: łaczysz sie ze mna w bolu???:diabloti: dziekuje..... a juz teraz badz na biezac...wstawiam foty.....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 korzystajac z dobroci Vectry i tego ze dopchała sie do stołka i zrobila nam tym dobrze ...wstawiam wieksze fociaki..... jedlismy lody.... znaczy sie moje dzieci jadły lody....:loveu: bliskie spotkania...... liznąć nie liznąć ......oto jest pytanie......:loveu: liznąć.... rozmazana babuleńka......:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='BeaC']no, nawet jednej malutenkiej łapki Ci nie ostawili:placz::placz::placz: a tak wogóle to gdzie sie szwendasz???? nie było mnie tutaj pare dni.i nie mam co nadrabiać:eviltong: a i widzisz..pisze i pisze i mnie postów nie przybywa.... tramatycznie traumatyczne mam przezycia....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 chyba cos mi upadło.... sprawdze..... :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 lodołamacz.... zblizenie lodołamacza...... Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Lodozercy:evil_lol: A konwalie przepięknneeee:p:p:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Lodozercy:evil_lol: A konwalie przepięknneeee:p:p:p dziękuje slicznie......Madziu...:loveu: Quote
Recommended Posts