Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']oczywiście że tęsknie , całe noce wypłakiwałam się w poduszkę :-( :diabloti:

n oto gdzie byłaś jak cię nie było :cool3:

kochana otóz mnie wywaliła sie płyta głowna w kompie...:cool1:
zabrali mnie mojego laptopika i dali cos w zastepstwie co nie za bardzo chcialo wspolpracowac:angryy: .i stad tez nie bardzo chcialam i moglam na tamtym uruchomic dogo.....:cool1:
po tym jak otrzymalam swojego laptoka do raczek to oczywiscie nic nie bylo . zadnego zapisu, zadnej stronki nie moglam zidentyfikowac i naprawiali, pomagali, codzili, reinstalowali...etc....:loveu:

i oto ta cała zawila hisrtoria...mrozaca krew w zyłach..........:loveu:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeczytałam twoja..brrrrrrrrrrrrrr straszna opowieść
mam podobna ....tyle że mnie necik hula

pozdrowionka!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Faktycznie, mroczna opowieść:evil_lol: ...

mroczna , nie mroczna była....:diabloti: i do cholery jasnej jeszcze mnie tu dzwiek nie dziala...
wiec nie moge ani muzyczki posłuchac ani filmiku poogladac....no nic.....:angryy:

czesc Aguniu....:loveu:

[quote name='BeaC']przeczytałam twoja..brrrrrrrrrrrrrr straszna opowieść
mam podobna ....tyle że mnie necik hula

pozdrowionka!!!!:loveu::loveu::loveu:

a no widzisz...szczesciara....:loveu: ;)
milego ...
ja mam wolne w piateczek....:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']To mnie tu jeszcze nie było:hmmmm:
Wybacz, wybacz mi mła:loveu::hand::hand:

alez ...na kolana.....:diabloti:

pewnie ze wybacze...
witaj cieplunio.....:loveu:

no moje kochane kobity a co tu taka cisza???:crazyeye:
nawet nie zajrzycie ?, nie napiszecie z troska w slowie?, nie zapytacie czy mnie nic nie jest??
wiedzmy .....:diabloti:

Posted

[quote name='bonita']Czeeeeeeeeeść przyszłam :)

czeeeeeeeeeessssssssssssccccccccccc ja tez ....przyszlam , jestem i zostaje....
na poczatek.....dnia:loveu: - moje dziecko wstalo o 12 na Anioł Pański.....idziemy posmigac na rowerach troszku.....potem wroce....:loveu:

[quote name='madzia i medor']Cześć, przyszłam troskliwie zapytać, czy nic Ci nie jest:cool3::diabloti:

Madziu kochana...ja Ty troskiliwa jestes....:loveu:
no jedyna wrazliwa istota na tej dogomanii - chwile po mnie rzecz jasna:loveu: - miewam sie swietnie.....:loveu:
i jak pisalam powyzej ide z moim porannym ptaszkiem na rowery...
futro juz wymaltretowalam dzis czesaniem(zreszt anie tylko dzis...ale dzis juz w komplecie, bo maltretuje czesaniem non stop kolor:diabloti: )...wiec nie zabiore ze soba zeby sie nie ubrudzila:loveu: :lol: ....a poza tym za goraco na takie wariactwa dla mojego misia polarnego...wieczorkiem pobiegamy.....:loveu:

to do milego

Posted

A ja chciałam zapytać jak nastroje mojego trzeciego Wnuczka ? Przedwakacyjne już ?
I jak kolana po dzisiejszych eskapadach rowerowych ?

A czy Tobie NIC NIE JEST ????? :p

Posted

[quote name='malawaszka']hellooo Agunia :razz: jak tam się miewa moja ulubiona sofciczka??? :loveu:

miewa sie dobrze:razz: ...tylko troche jej gorąco......
a dodatkowo jej paskudna panicia:loveu: majaca *******ca na punkcie jej owłosienia i kołtunow robiacych sie z powietrza tudziez z ziarenka piachu zastalego we wlosach ja non stop maltretuje:crazyeye: ....grzebyczkiem, szczoteczka , odrzywkami, basamikami...sama juz cholery dostaje:diabloti: :loveu: wiec nie wiem jak mloda bo nic nie mowi:p ......tylko czasami ucieka...ciekawe dlaczego;) ...a poza tym...to normalnie jak moje dziecko, znaczy sie jak Maxio tak i ja - kocham to futro.......smiszne do granic mozliwosci.......

[quote name='madzia i medor']Ja wrażliwa i troskliwa istotka:loveu: :loveu: :loveu: przyszłom sie jeno zapytać, czy oby nie spadłaś z rowerka, że ciem kaj tak długo nie ma:diabloti:

nie! z rowerka...nie...umiem jezdzic w siodle......mam niejaki problem jak Waszka z rolkami....bo dwa lata temu tak skutecznie stłukałam sobie kosc ogonowa - zaliczajac klasyczny upadek na dooopppsko- ze 7 tygodni mnie bolało i była ta kosc nadpeknieta......wiec ...w siodle idzie mi lepiej...znacznie lepiej...a jak u Ciebie???

[quote name='HankaRupczewska']A ja chciałam zapytać jak nastroje mojego trzeciego Wnuczka ? Przedwakacyjne już ?
I jak kolana po dzisiejszych eskapadach rowerowych ?

A czy Tobie NIC NIE JEST ????? :p

Otóz kochana nasza Babciu Haniu....Maxio to juz od miesiaca jest wakacjowy:loveu: , najchetniej ksiazki juz dawno by schowal do szuflady...( na marginesie - to wcale sie mu nie dziwie), ale poki co musi niesc kaganek oswiaty i ortografi na wlasnych barkach.......i niesie.....jeczac przy tym odrobinke;)
Kolana sa całe.... o dziwo......tylko mam prolem ostatnio coraz czesciej boli go w pachwinkach i w kazdym zgjeciu.....oczywiscie miesiac temu bylismy u pani doktor i powiedziala ze to wzrostowe , bo on dosc duzy jak na swoj wiek jest- 151cm na swoje 9 lat i ze ma taki problem jak ja w jego wieku , ze okostna nie nadaza za wzrostem i stad tez bol....mimo to jestem zaniepokojona i martwie sie tym......
musze mu jeszcze badanka porobic...

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wpadłam powiedzieć dzień dober ....włascicielko kudłatego psa[/FONT]

Dzien dobry Alu...paniusiu od mocno usmiechnietego pieska.....no sliczna ta fota Ozzulcowa......

[quote name='malawaszka']nooo co jest Aga???? dalej nie ma foteczek Sabi??? :placz:

kochanie powinny byc w tym tygodniu juz.....pracuje nad tym....:razz:

[quote name='dealer']dzien dobry........:p

a dzien dorbry sie z pania Dilerowa.....
jak samopoczucie szanownej pani?
czy aby nie za goraco???:diabloti:

[quote name='bonita']Jestem :)
Ale upał kkkurde

ja tez jestem ....owszem upał jak cholera.....nawet u mnie:loveu:
ale siedze w klimie i jest gites....
tylko bylam dzis w lux medzie i ...iiiii sie bardzo silnie wzruszylam........

Posted

Witaj Pańciunia........:multi::multi::multi:
nie było mnie ..................bom miała wolne:diabloti::multi:
ni mom nadal serwerka a kwitologia rośnie w zastraszającym tempie...............:mad::angryy:
ciekawe, kto to potem wsio owprowadza??? :cool1:bo ja nie zamierzam:angryy:............urlopu przesuwać
pogód mam ładny nawet powiem upalny:eviltong:
.....................i dwie wizyty u dentyst................jedna mła a druga synko:p