Jagoda1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Fajnie, ze jesteś, zdrowa, cała, dowcipna:razz: . Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Fajnie, ze jesteś, zdrowa, cała, dowcipna:razz: . o rany ...dziękuje slicznie.....:loveu: tak po prawdzie to w weekenda to nawet nie mialam czasu zajrzec - pogoda byla fantastyczna to korzystalismy z dzieciakami i biegalismy po dworku......:loveu: pewnie ze cała....zdrowa? no tu to pewnie nastapilaby polemika...bo ja sie czuje nie do konca zbadana:loveu: pisze o swerze psychicznej.....:diabloti: a jak Twoje zdroweczko??? Quote
Jagoda1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']pewnie ze cała....zdrowa? no tu to pewnie nastapilaby polemika...bo ja sie czuje nie do konca zbadana:loveu: pisze o swerze psychicznej.....:diabloti: a jak Twoje zdroweczko??? A któż może o sobie powiedzieć, że jest zdrowy?:evil_lol: Chyba tylko ...chory:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']A któż może o sobie powiedzieć, że jest zdrowy?:evil_lol: Chyba tylko ...chory:diabloti: Aga.....jestes niesamowita....:loveu: Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 czesc......ja jestem zdrowa i z cala pewnoscia nie jestem chora ....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']czesc......ja jestem zdrowa i z cala pewnoscia nie jestem chora ....:diabloti: powiem tak..Ty na bank jestes nienormalna.....:diabloti: ja nie do konca zbadana.... a dodam nieskromnie ze ludzi zdrowych brak......na umysle:loveu: witam Cie bardzo serdecznie....... Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']powiem tak..Ty na bank jestes nienormalna.....:diabloti: ja nie do konca zbadana.... a dodam nieskromnie ze ludzi zdrowych brak......na umysle:loveu: witam Cie bardzo serdecznie....... potraktuje to jak komplement...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']potraktuje to jak komplement...... no i słusznie bo wlasnie w takim tonie to pisałam.....:loveu: KCM:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 dziń dybry - czy ostała się choć kapeczka tego likierku :razz: Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 malawaszka napisał(a):dziń dybry - czy ostała się choć kapeczka tego likierku :razz: Ooo, poromansowała i teraz pić chce...:evil_lol: Witaj Aguś!:lol: Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']misio polarny siqa kwiaty we wlosach...potargał wiatr..... misio wacha tylko nie wiem co........ witaj wlaścicielko.................misia polarnego..............niebiałego:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='dealer']czesc......ja jestem zdrowa i z cala pewnoscia nie jestem chora ....:diabloti: [FONT=Arial]:siara::shock::mdleje: oj tak..... :diabloti: [/FONT][FONT=Arial]w końcu tu dotarłam... cze Ag. [/FONT] Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ......od wczoraj Cię nie było???? niemożliwe:shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:multi:heyka Kobieto z kanałami;)[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='malawaszka']dziń dybry - czy ostała się choć kapeczka tego likierku :razz: nio ze pierwszego rzutu to nic anic..ale juz z nowego a i prosze cały literek wyszedł :cool1: [quote name='AlKil']Ooo, poromansowała i teraz pić chce...:evil_lol: Witaj Aguś!:lol: czesc, czołem.........no wiesz zawsze odrobina rozkoszy dobrze robi i czlowiek jakis taki mniej konfliktowy i lagodnieszy dla otoczenia sie robi.... zreszta Waszka sama niech sie wypowie....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='BeaC']witaj wlaścicielko.................misia polarnego..............niebiałego:eviltong::eviltong::eviltong: ale czy kolor ma znaczenie??? wazne ze misio ....:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:siara::shock::mdleje: oj tak..... :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]w końcu tu dotarłam... cze Ag. [/FONT] czesc Magdaleno mila ma..... ja tez mialam problemy techniczne z kompem...no coz taki life.....:diabloti: [quote name='madzia i medor']Witaj Aguniu:p:p witaj.... cieplutko....Madziu......:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Późno, ale serdecznie, dobrej nocy:razz: . a bardzo dziekuje.....i wzajemnie na dzisiejszy wieczor pozny....:loveu: [quote name='BeaC']......od wczoraj Cię nie było???? niemożliwe:shake::shake::shake: na jednak... problemy techniczne... okazało sie ze w moim komopie poszedl dysk ..wiec jakby mialam przerwe...dali zastepczy a na swoj czekam.:-( [quote name='AgusiaTerierka']Witamy się, pozdrawiamy i czekamy.... Czesc Aguniu....juz jestem i tez serdecznie pozdrawiam i wittam cieplunio w uroczy dzien dziecka.....:multi: [quote name='madzia i medor']Hhejo:hand::hand: hieloł....... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:heyka Kobieto z kanałami;)[/FONT] czesc Kobieto z nowym pieknym banerkiem .... czesz Alu... Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dzisiaj Cie jeszcze nie witałam więc witam................i o drogę pytam:eviltong::eviltong::eviltong: mi padł .................dysk na serwerze.....odzyskuja teraz dane:shake::crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='BeaC']dzisiaj Cie jeszcze nie witałam więc witam................i o drogę pytam:eviltong::eviltong::eviltong: mi padł .................dysk na serwerze.....odzyskuja teraz dane:shake::crazyeye: nie wiem czy dostane jakiekolwiek zachowane dane...bo juz mnie straszyli ze poszlo wszystko..... czesc Luskowa kobietko...... [quote name='dealer']cze Panciunia...:p a czesc dilerku...jakies nowosci dilerskie?? nowe kjakersiki? Quote
malawaszka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nio ze pierwszego rzutu to nic anic..ale juz z nowego a i prosze cały literek wyszedł :cool1: czesc, czołem.........no wiesz zawsze odrobina rozkoszy dobrze robi i czlowiek jakis taki mniej konfliktowy i lagodnieszy dla otoczenia sie robi.... zreszta Waszka sama niech sie wypowie....:loveu: dobrze gada - dac jej likieru :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='malawaszka']dobrze gada - dac jej likieru :evil_lol: alez oczywiscie , ze sama sie napije jak tylko po pracyu do domku wroce..... a jakze.....tak na dobry sen..... dziekuje Tobie Waszeczko....dobre z Ciebie dziecko- chyba:diabloti: Quote
Recommended Posts