Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
a to dziękuje bardzo tak...dziękuje...
ona mnie juz prawie kochała....miloscia pierwsza i na wciąż....:loveu:

zaszło nieporozumienie

Ty jestes jeszcze na chronionym i Ciebie wszyscy jeszcze przez dwa dni lubia kochaja i sa mili :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Maga100 juz od dawna nie jest na chronionym a tu się dowiaduje, że była lubiana :shake: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Magdaleno - popatrz, popatrz, chwilę mnie tu nie było ... i co ???

I Twoja Galeria, która goniła już ostatkiem sił podupadajac coraz bardziej i bardziej -
TERAZ ROZKWITŁA W PIĘKNYM PĘDZIE
Popatrz, babo - ile jeden promyczek złoty delikatnej, subtelnej osóbki moze zrobic zamieszania.
ON CI ROZŚWIETLIŁ GALERIĘ, OŻYWIŁ JĄ I PODRASOWAŁ. nAWET ROZWESELIŁ nas, SMUTNYCH I SZARYCH BYWALCOW PRZEMYKAJĄCYCH SIĘ CHYŁ

Podziękuj PROMYCZKOWI AGUŃCI - PANIUŃCI. Ona, to ONA URATOWAŁA TWOJĄ DOGORYWAJĄCĄ GALERIĘ.

:lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel:

Haniu,

i nie wiem jak mam sie zachowac???zupełnie starciłam orientacje...:p w terenie i nie wiem co teraz ze soba poczac
czy Ty sie ze mnie nie nabijasz???:evil_lol: :evil_lol:
nic a nic???:diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
zaszło nieporozumienie

Ty jestes jeszcze na chronionym i Ciebie wszyscy jeszcze przez dwa dni lubia kochaja i sa mili :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Maga100 juz od dawna nie jest na chronionym a tu się dowiaduje, że była lubiana :shake: :evil_lol: :evil_lol:

a to w tej sytuacji musiał byc dla Madzi szok...duzy szok...:loveu:

a ja za okres ochronny dziekuje...ufff jeszcze dwa dni...ufff:crazyeye:

Posted

Vectra napisał(a):

a ja jestem bardzo GRZECZNA :loveu: miła , uczynna , ciepła , ohh i ahhh :loveu:

:diabloti:
nie to co ta :hmmmm: jak jej tam no :hmmmm: no ta co uciekła z Warszawy :evil_lol: :evil_lol:

p....o jej się z braku snu :diabloti:

Vectra napisał(a):
:angryy: :angryy: :angryy: już cię nie lubie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
idz się popłacz :eviltong: :diabloti:

już zawyłam. Slyszałaś?

A teraz niniejszym, na mocy udzilonego zezwolenia przez Rupczewską H., chciałam ogłosić , ze wpis Rupczewskiej H. miał się znaleźć w mojej galerii, ale coś jej się p....o. Tak jak Ewuni mojej najpiekniejszej :loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):
p....o jej się z braku snu :diabloti:

już zawyłam. Slyszałaś?

A teraz niniejszym, na mocy udzilonego zezwolenia przez Rupczewską H., chciałam ogłosić , ze wpis Rupczewskiej H. miał się znaleźć w mojej galerii, ale coś jej się p....o. Tak jak Ewuni mojej najpiekniejszej :loveu:

Madziunia, powiem to raz jeszcze - czepaisz sie królewno:eviltong:

acha.... Madzia miała wysmienity dzien...:diabloti: i nic a nic ja nie zdenerwowalo ani silnie nie wzruszyło.:boom:..nic a nic....jak widze tej wersji dosc kurczowo sie trzyma....
pamietajcie- lekarz kazal przytakiwac:diabloti:

Posted

uwaga, uwaga, Kobitki,

zaczynamy dzis emisje zdjec tylko i wyłącznie dla dorosłych.:oops:
temat - sex z miskiem:wink:
zdjęcia beda niecenzuralne i ukazujace cała prawde o romansie mojej suni z miskiem ...wiem to jest skandal...dlatego dziele sie z Wami tym aby ustrzec Wasze czworonozne istoty....:evillaug:

A i dla scisłosci..to jest miso tylko niuniowy ..reszta pluszakow wystepujacych jako widownia w scenie jest nietykalna....

zmeczona po pieszczotach...:eviltong:

i reszta pluszakow zdziwiona...

Posted

i jeszcze pochale sie Wam moim najwiekszym Skarbem :loveu:

to fotki z zakonczenia pierwszej klasy...czyli zeszły rok szkolny...
ale popatrzcie....na moje cudo... w podpisie - skromna i obiektywna mamunia:lol:

ten bukiet to oczywiscie dla pani wychowawczyni....

Posted

Witaj drogi Promyczku Rozjśnijący Galerie cudze i własną. :p :p :p

Wczorajszego wieczoru doznałam pomroczności.
A to wszystko z powodu mojego kota :diabloti: ( tego nie szczurkowego - tylko tego, co to Waszka wie :lol: )

Tak więc podtrzymuję to, co napisałam wczoraj z wieczora :lol:

Rozjaśniaj nam Promyczku ( wazelina ) nadal nasze galerie. :p

Dlaczego on taki poważny ? Przed wakacjami ?

Posted

Witaj drogi Promyczku Rozjśnijący Galerie cudze i własną. :p :p :p

A to wszystko z powodu mojego kota :diabloti: ( tego nie szczurkowego - tylko tego, co to Waszka wie :lol: )

Tak więc podtrzymuję to, co napisałam wczoraj z wieczora :lol:

Rozjaśniaj nam Promyczku ( wazelina ) nadal nasze galerie. :p

Dlaczego on taki poważny ? Przed wakacjami ?

Czesc Haniu,

milo Cię tu widziec.:loveu:

nie wiem czemu moj Skarb taki powazny..pewnie na poważne tematy rozmawiali...no takie meskie o zyciu...itp:razz:

A jak stan zdrowia i samopoczucia Gezia? nadal troche obrazony i zaniepokojony nowym domownikiem??

Posted

A jak stan zdrowia i samopoczucia Gezia? nadal troche obrazony i zaniepokojony nowym domownikiem??

Nie wiem. Bo pracuję :diabloti: W domu będę po 19 ....

Natomiast moje zdrowie jest nie teges.
Praca mi szkodzi .... :evil_lol:

Posted

słuuchaj - a jakby tak te kwiatki dać tej Joasi z drugiej ławki zamiast pani :hmmmm:

bhahaha to ON dalej tam czyni spustoszenie???? :evil_lol:

aaaahahahha Luna tak kiedyś ujeżdżała Kubusia Puchatka - ale to tylko w okresie burzliwego dojrzewania - potem jej przeszło z Kubusia zjadła - jak modliszka :crazyeye:

Posted

:eviltong:

malawaszka napisał(a):

bhahaha to ON dalej tam czyni spustoszenie???? :evil_lol:

aaaahahahha Luna tak kiedyś ujeżdżała Kubusia Puchatka - ale to tylko w okresie burzliwego dojrzewania - potem jej przeszło z Kubusia zjadła - jak modliszka :crazyeye:

Z ta Asia, to wiesz..to nie ten etap:loveu: dziewczyna moze sie podobac ale w tym wieku to poki co nie kumpel....
wiec nie sadze zeby myslał o Asi...ale jaka tam Karolina istnieje i jak o niej zaczynam to szybko zmienia temat:cool3: :cool3:

synowa miałam w zerówce...a potem to wspomnienie zostało....:shake:

A co ujezdzania...
misiek musial odpoczac i siedzi wysoko na lodówce zeby ta nienasycona sexualnie sofcica moja niedopadła go , bo jak siedzial w nocy w kuchni na krzesle to potrafiła go sciagnac i jezdzic na nim....az huczało:diabloti:

stad tez - szlaban na gary wprowadzony....:eviltong:

a z pluszaczkow które dostaje to najszybciej nalezy , wrecz w tempie expresowaym usunac oczka i noski...reszta pozniej.....:mad:

Posted

Nie wiem. Bo pracuję :diabloti: W domu będę po 19 ....

Natomiast moje zdrowie jest nie teges.
Praca mi szkodzi .... :evil_lol:

Haniu,

czyzbys miała alegie na prace???:niedowia:
albo mowiac dosadniej miała dzis sexualne podejscie do zajecia zawodowego???( czyt dosłownie - "pieprze wszystko"),:comp26: :scared:

ja, ja.... tak czytałam....ja ogolnie nie znam, takich brzydkich, nieparlamentarnych sformułowan:diabloti:

i juz.....

Posted

malawaszka napisał(a):
czy te Twoje pociechy to ciągle w łóżku siedzą?? :razz: ahh ale sama bym się do takiej sofciczki poprzytulała :loveu:

tu najczesciej moge ich dopac razem :diabloti:

przeciez nie dam fot moich brudaskow po spacerku bo glownym tematem bylo by błotko...na futrze, kurtce, spodniach...i wszedzie....

a nie ładne???

Posted

przeciez nie dam fot moich brudaskow po spacerku bo glownym tematem bylo by błotko...na futrze, kurtce, spodniach...i wszedzie....

a nie ładne???

ładne!!! ALE DAAAAJJJJ FOTKI BRUDASKÓW POSPACERKOWYCH :loveu: :multi: :razz: obiecujemy że nie będziemy się śmiać!!! :p

Posted

malawaszka napisał(a):
ładne!!! ALE DAAAAJJJJ FOTKI BRUDASKÓW POSPACERKOWYCH :loveu: :multi: :razz: obiecujemy że nie będziemy się śmiać!!! :p

i dlaczego nie wierze???:cool1:
hmm ciekawe...

next time...jak uchwyce...to wrzuce tutaj brudaski albo sesje juz w wannie...znaczy sie mycie kopytek...:diabloti:

Posted

Dzień dobry bardzo wszystkim wstającym skoro swit :lol: dogomaniaczkom, wspaniałym kobietom, Kopciuszkom, Dziewicom, Królewnom......

wszystkim...

w tak przepieknym dniu kolejnej soboty styczniowej ( dla jasnosci w Wawie wieje...zeby nie powiedziec dmucha wiatrzysko na wszelkie mozliwe sposoby i strony swiata:diabloti: ) w której to o poranku moza a wrecz nalezy spozytkowac te przecudna aure na długi i romantyczny spacer w strugach deszczu.:eviltong: ... a ze przy okazji mozna oberwac w glowe jakim konarem to juz zupełnie inna sprawa...:diabloti:

Moj futrzak juz dzis po dwóch kapielach...bardzo szczesliwa z tego powodu...bo fantastycznie sie biega i chlapie w kałuzach a jeszcze fajniej kreci sie kołka w błocie..a ze to blodto osiada na sierci ...no coz ..taki life....:p

To bardzo serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i prosze Was nie kłóccie sie chyba szkoda zycia na takie duperele....;)

Buziaki...

Posted

To bardzo serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i prosze Was nie kłóccie sie chyba szkoda zycia na takie duperele....;)

Buziaki...

Agnieszko - kiedy my UWIELBIAMY się kłócić.
Dzień bez kłótni - dniem straconym ! :multi: :multi: :multi: