Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
czesc dziewczynki.....

kochane moje...wczoraj zbrobilam przepyszny likierek.:loveu: ..... z wodki, kajmaku( mleko skondensowane slodzone 3 godzinki gotowane), kawki i smietanki 30%...dziewczyny -czad....dostalam przepis od kolezanki z pracy......ale rewelacja......po prostu czad....a jak szybko poszlam spac po 3 lyczkach.....hahahhahaaa....:diabloti:

bravo!!!
Już od dłuższego czasu marzy mi się taki likierek na słodki sen....ach zazdraszczam;)

Posted

kochane moje...wczoraj zbrobilam przepyszny likierek.:loveu: ..... z wodki, kajmaku( mleko skondensowane slodzone 3 godzinki gotowane), kawki i smietanki 30%...dziewczyny -czad....dostalam przepis od kolezanki z pracy......ale rewelacja......po prostu czad....a jak szybko poszlam spac po 3 lyczkach.....hahahhahaaa....:diabloti:

rozumiem, ze rozpiłaś się z tęsknoty za mną? :diabloti:

czy widzisz ta godzinę?! zaraz idę do pracy :placz: :placz:

Posted

........................wdepłam do Cie na pysznościowy (podobno) likierek................pól dogo nim ululałaś................
a jak Ci minoł weekendzik??? bo mnie................goraco:loveu::loveu:
:loveu:

Posted

akard napisał(a):
bravo!!!
Już od dłuższego czasu marzy mi się taki likierek na słodki sen....ach zazdraszczam;)

likierek słodziutki mocniutki- jak dla mnie- i szybko wieczorami schodzi....:lol:

Maga100 napisał(a):
rozumiem, ze rozpiłaś się z tęsknoty za mną? :diabloti:

czy widzisz ta godzinę?! zaraz idę do pracy :placz: :placz:

tak...tak z tesknoty rzecz jasna......:diabloti:

widze i me zdziwienie siega dzis zenitu:crazyeye: :crazyeye: ...a myslałam ze po tym jak sie dzis kolezanka spoznila na transport i zażyczyla sobie zeby po nia podjechac to nic mnie juz nie zdziwi....a tu prosze Magda W mnie zadziwiwła pora wstania......:cool1:
dobrze sie czujesz???:loveu:

BeaC napisał(a):
........................wdepłam do Cie na pysznościowy (podobno) likierek................pól dogo nim ululałaś................
a jak Ci minoł weekendzik??? bo mnie................goraco:loveu::loveu::loveu:

czesc kobietko z bujna grzywa:loveu: ...... a zapraszam zapraszam......bo likierek szybko schodzi chyba w czwartek bede robic drugi......:drinka: :drinka:

weekendzik na sportowo z dziecmi i praniem futra:razz: ....bo zniesło wszystko na sobie do domu co bylo mozliwe do wyniesienia z lasu.....:diabloti:
ale sytuacja jest juz opanowana.....:cool1:

sota36 napisał(a):
Likierek powiadasz... Hmmm, no nie wiem,nie wiem, tak z rana sprobowac... hmmmm - pyszny, powiadasz.... - Nie ,nie! po pracy!

a co z rana czy z południa jak nie prowadzisz auta to siup.....:loveu:
przepraszam ze te pomysłke w blogaskach:oops: ...Jolu powiedz prosze jak te egzaminy z histry poszły dzieciakom......bom ciekawa....

Posted

Jestem zadowolona! Bo np dziewczyna, ktora w innym liceum miala dopuszczjaca ocene na koniec 3 klasy ( bardzo ja nauczycielka niesprawiedliwie potraktowala, przykre to mowic ) , a ja ja przygotowywalam do matury - i tu sie bede chwalila - napisala na ponad 60%!!!

Posted

Heloł likierkowa wytwórczyni :grin:
Ja też cuś takiego robiłam, ale chyba nie aż taki dobre , bo ja gotowałam to mleko w puszce i mieszałąm z alkoholem, a Ty tam jeszcze cuś dodajesz, powiedz mi co dokładnie i w jakiej kolejności to też sobie zrobię i będę miała słodkie sny :loveu:

Posted

bonita napisał(a):
Heloł likierkowa wytwórczyni :grin:
Ja też cuś takiego robiłam, ale chyba nie aż taki dobre , bo ja gotowałam to mleko w puszce i mieszałąm z alkoholem, a Ty tam jeszcze cuś dodajesz, powiedz mi co dokładnie i w jakiej kolejności to też sobie zrobię i będę miała słodkie sny :loveu:

moge podac co jeszcze dodaje ale moze na prv bo mnie za namawiane do alkoholizmu wezma na rozmowe w cztery oczy:diabloti: :diabloti: .....a po co????

Posted

madzia i medor napisał(a):
Witam w ten upalny, nie dla wszystkich;), dzionek:p

AgusiaTerierka napisał(a):
A ona jak zawsze ma inaczej....:evil_lol:

no wlasnie...zaniepokoilo mnie to troszke....:cool3:
Madzia a Tobie co???:diabloti:

czesc Agusiu......
a Ty masz słonce?

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A ona jak zawsze ma inaczej....:evil_lol:

no wlasnie...zaniepokoilo mnie to troszke....:cool3:
Madzia a Tobie co???:diabloti:

czesc Agusiu......
a Ty masz słonce?

Oj baby, baby:shake: :shake: Pisałam o właścicielce blogaska, marznącej w pracy:diabloti: :siara:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Oj baby, baby:shake: :shake: Pisałam o właścicielce blogaska, marznącej w pracy:diabloti: :siara:

no tak...i cały blond włosów.....cholera to wszystko prawda:diabloti: :diabloti: :evil_lol:

no marzne:cool1: ...ale w ramach dogrzania chca mnie na dobry obiad zabrac..ale maja pecha...bo jad do lekarza.......
a tak dzis chca sie ze mna pokazac bo w kusej sukience jestem....wiec stad ten zapał maja do wspolnego biesiadowania.....
ach faceci.....:diabloti:

Posted

moge podac co jeszcze dodaje ale moze na prv bo mnie za namawiane do alkoholizmu wezma na rozmowe w cztery oczy:diabloti: :diabloti: .....a po co????

Witaj Aga!
Wpadłam przelotem - wygospodarowałam malutką chwileczkę wolną - swoją drogą, co się z tym czasem porobiło :niewiem: nigdy go nie ma dosyć:angryy:

:multi: kolejny pies, co nie śpi w łóżku:multi: :evil_lol:

aaaaaaaaa - chciałam się przyłączyć do prośby o przepis na te likierowe pyszności - plizzzzzzzzzzzz..............

Posted

..........witaj zmarzlinko
no ja juz w pracy a ty???
Pogodynka mi się psuje, bhyba cos zaraz walnie............
trzym sie cieplutko:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='BeaC']..........witaj zmarzlinko
no ja juz w pracy a ty???
Pogodynka mi się psuje, bhyba cos zaraz walnie............
trzym sie cieplutko:multi::multi::multi:

czesc ....
no co ja zrobie ze cieplo lubna jestem???
no tak model......

milego....

[quote name='AlKil']Dzień dobry! :lol:
dawaj ten przepis, nie marudź...:cool3:

przepis podesle na prv.....po dentyscie ...dzis o 12 siadam na fotel ale w zoładku zaby sie juz pałetaja ...w moim zoładku......:diabloti:

[quote name='dealer']bryyyyy:diabloti:

brrrryyyy sie z pania od drzemu....
jak samopoczucie szanownej stryjenki???:loveu: