Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Dzień Dobry:p:p a dzien zapowiada sie na dobry...owszem owszem i takiego Tobie rowniez zycze......:p :p :p Quote
akard Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc dziewczynki..... kochane moje...wczoraj zbrobilam przepyszny likierek.:loveu: ..... z wodki, kajmaku( mleko skondensowane slodzone 3 godzinki gotowane), kawki i smietanki 30%...dziewczyny -czad....dostalam przepis od kolezanki z pracy......ale rewelacja......po prostu czad....a jak szybko poszlam spac po 3 lyczkach.....hahahhahaaa....:diabloti: bravo!!! Już od dłuższego czasu marzy mi się taki likierek na słodki sen....ach zazdraszczam;) Quote
Maga100 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): kochane moje...wczoraj zbrobilam przepyszny likierek.:loveu: ..... z wodki, kajmaku( mleko skondensowane slodzone 3 godzinki gotowane), kawki i smietanki 30%...dziewczyny -czad....dostalam przepis od kolezanki z pracy......ale rewelacja......po prostu czad....a jak szybko poszlam spac po 3 lyczkach.....hahahhahaaa....:diabloti: rozumiem, ze rozpiłaś się z tęsknoty za mną? :diabloti: czy widzisz ta godzinę?! zaraz idę do pracy :placz: :placz: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ........................wdepłam do Cie na pysznościowy (podobno) likierek................pól dogo nim ululałaś................ a jak Ci minoł weekendzik??? bo mnie................goraco:loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Likierek powiadasz... Hmmm, no nie wiem,nie wiem, tak z rana sprobowac... hmmmm - pyszny, powiadasz.... - Nie ,nie! po pracy! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 akard napisał(a):bravo!!! Już od dłuższego czasu marzy mi się taki likierek na słodki sen....ach zazdraszczam;) likierek słodziutki mocniutki- jak dla mnie- i szybko wieczorami schodzi....:lol: Maga100 napisał(a):rozumiem, ze rozpiłaś się z tęsknoty za mną? :diabloti: czy widzisz ta godzinę?! zaraz idę do pracy :placz: :placz: tak...tak z tesknoty rzecz jasna......:diabloti: widze i me zdziwienie siega dzis zenitu:crazyeye: :crazyeye: ...a myslałam ze po tym jak sie dzis kolezanka spoznila na transport i zażyczyla sobie zeby po nia podjechac to nic mnie juz nie zdziwi....a tu prosze Magda W mnie zadziwiwła pora wstania......:cool1: dobrze sie czujesz???:loveu: BeaC napisał(a):........................wdepłam do Cie na pysznościowy (podobno) likierek................pól dogo nim ululałaś................ a jak Ci minoł weekendzik??? bo mnie................goraco:loveu::loveu::loveu: czesc kobietko z bujna grzywa:loveu: ...... a zapraszam zapraszam......bo likierek szybko schodzi chyba w czwartek bede robic drugi......:drinka: :drinka: weekendzik na sportowo z dziecmi i praniem futra:razz: ....bo zniesło wszystko na sobie do domu co bylo mozliwe do wyniesienia z lasu.....:diabloti: ale sytuacja jest juz opanowana.....:cool1: sota36 napisał(a):Likierek powiadasz... Hmmm, no nie wiem,nie wiem, tak z rana sprobowac... hmmmm - pyszny, powiadasz.... - Nie ,nie! po pracy! a co z rana czy z południa jak nie prowadzisz auta to siup.....:loveu: przepraszam ze te pomysłke w blogaskach:oops: ...Jolu powiedz prosze jak te egzaminy z histry poszły dzieciakom......bom ciekawa.... Quote
sota36 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jestem zadowolona! Bo np dziewczyna, ktora w innym liceum miala dopuszczjaca ocene na koniec 3 klasy ( bardzo ja nauczycielka niesprawiedliwie potraktowala, przykre to mowic ) , a ja ja przygotowywalam do matury - i tu sie bede chwalila - napisala na ponad 60%!!! Quote
bonita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Heloł likierkowa wytwórczyni :grin: Ja też cuś takiego robiłam, ale chyba nie aż taki dobre , bo ja gotowałam to mleko w puszce i mieszałąm z alkoholem, a Ty tam jeszcze cuś dodajesz, powiedz mi co dokładnie i w jakiej kolejności to też sobie zrobię i będę miała słodkie sny :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 bonita napisał(a):Heloł likierkowa wytwórczyni :grin: Ja też cuś takiego robiłam, ale chyba nie aż taki dobre , bo ja gotowałam to mleko w puszce i mieszałąm z alkoholem, a Ty tam jeszcze cuś dodajesz, powiedz mi co dokładnie i w jakiej kolejności to też sobie zrobię i będę miała słodkie sny :loveu: moge podac co jeszcze dodaje ale moze na prv bo mnie za namawiane do alkoholizmu wezma na rozmowe w cztery oczy:diabloti: :diabloti: .....a po co???? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry w upalny dzionek:multi: czesc dilerko..... rany jak dzis goraco....a w pracce znow mnie zmrazaja......chlopcom gorao i klima na -5.....:angryy: :angryy: a ja marzne.... a jak u Ciebie??? Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witam w ten upalny, nie dla wszystkich;), dzionek:p Quote
Jagoda1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam w ten upalny, nie dla wszystkich;), dzionek:p A ona jak zawsze ma inaczej....:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam w ten upalny, nie dla wszystkich;), dzionek:p AgusiaTerierka napisał(a):A ona jak zawsze ma inaczej....:evil_lol: no wlasnie...zaniepokoilo mnie to troszke....:cool3: Madzia a Tobie co???:diabloti: czesc Agusiu...... a Ty masz słonce? :loveu: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A ona jak zawsze ma inaczej....:evil_lol: Agunia-Pańciunia) napisał(a):no wlasnie...zaniepokoilo mnie to troszke....:cool3: Madzia a Tobie co???:diabloti: czesc Agusiu...... a Ty masz słonce? :loveu: Oj baby, baby:shake: :shake: Pisałam o właścicielce blogaska, marznącej w pracy:diabloti: :siara: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Oj baby, baby:shake: :shake: Pisałam o właścicielce blogaska, marznącej w pracy:diabloti: :siara: no tak...i cały blond włosów.....cholera to wszystko prawda:diabloti: :diabloti: :evil_lol: no marzne:cool1: ...ale w ramach dogrzania chca mnie na dobry obiad zabrac..ale maja pecha...bo jad do lekarza....... a tak dzis chca sie ze mna pokazac bo w kusej sukience jestem....wiec stad ten zapał maja do wspolnego biesiadowania..... ach faceci.....:diabloti: Quote
aga1215 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):moge podac co jeszcze dodaje ale moze na prv bo mnie za namawiane do alkoholizmu wezma na rozmowe w cztery oczy:diabloti: :diabloti: .....a po co???? Witaj Aga! Wpadłam przelotem - wygospodarowałam malutką chwileczkę wolną - swoją drogą, co się z tym czasem porobiło :niewiem: nigdy go nie ma dosyć:angryy: :multi: kolejny pies, co nie śpi w łóżku:multi: :evil_lol: aaaaaaaaa - chciałam się przyłączyć do prośby o przepis na te likierowe pyszności - plizzzzzzzzzzzz.............. Quote
BeaC Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ..........witaj zmarzlinko no ja juz w pracy a ty??? Pogodynka mi się psuje, bhyba cos zaraz walnie............ trzym sie cieplutko:multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dzień dobry! :lol: dawaj ten przepis, nie marudź...:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='BeaC']..........witaj zmarzlinko no ja juz w pracy a ty??? Pogodynka mi się psuje, bhyba cos zaraz walnie............ trzym sie cieplutko:multi::multi::multi: czesc .... no co ja zrobie ze cieplo lubna jestem??? no tak model...... milego.... [quote name='AlKil']Dzień dobry! :lol: dawaj ten przepis, nie marudź...:cool3: przepis podesle na prv.....po dentyscie ...dzis o 12 siadam na fotel ale w zoładku zaby sie juz pałetaja ...w moim zoładku......:diabloti: [quote name='dealer']bryyyyy:diabloti: brrrryyyy sie z pania od drzemu.... jak samopoczucie szanownej stryjenki???:loveu: Quote
aga1215 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Przyleciałam po przepis - gdzie on?:mad: Witanko s ranka!:multi: Ślicznego:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 aga1215 napisał(a):Przyleciałam po przepis - gdzie on?:mad: Witanko s ranka!:multi: Ślicznego:loveu: przeciez posłałam na privarte...kurde:mad: :mad: sprawdz maila..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Bry bry, brrry bryryry:p:p czesc.... czy Ty tez masz dzis jakies problemy z wymowa i pisownia??? jak dilerowa??? to samo brałyscie???:diabloti: Quote
Recommended Posts