Agunia-Pańciunia) Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam Cię:p :p W tym momencie pewnie siedzisz na fotelu dentystycznym:diabloti: :loveu: aga1215 napisał(a):Dzielna Agusia :klacz: :buzi: jestem po uffffffffffffffff za tydzien kolejna runda bo dzis mam zalozone lekarstwo,mialam zrobione zdjecie, znieczulonko dostalam i poszło:loveu: :lol: wiem - stara baba i sie boi i panike uskutecznia, ale co ja zrobie ze tak bardzo boje sie dentysty i ten zapach jak ise tam wchodzi.....brrrrrrrrrrr ale pani doktor- rewelacja.......mila, zna sie na rzeczy i rozsadna......:loveu: dziekuje Quote
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc dziewczynki..... dzis ide do dentysty....rany jak sie boje...nigdy nie lubilam tam chadzac a im starsza tym bardziej bojam.......:-( ................cześć Agunia czytałam jak dzielnie poszło Ci u dentysty eeee poszłabyś do mojego .................PANA dentysty...mmmmmmmmmmmm fajny jest :razz::razz::razz::razz: pozdrowionka Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dzien dobry...od czytania o dentystach szczekoscisku dostalam...:razz: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 cze młoda;)....ja też nie przepadam za dentystami a trzeba sie z nimi czasami przeprosić:angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry...od czytania o dentystach szczekoscisku dostalam...:razz: Alicjarydzewska napisał(a):cze młoda;)....ja też nie przepadam za dentystami a trzeba sie z nimi czasami przeprosić:angryy: czesc kobitki kochane... no raz na 9 lat wypada....:cool1: bo ostanio byłam na "przegladzie" po ciazy...i jak pan doktor powiedział ze moja ciaza z imienim maxio nic a nic mnie uszczerbku nie poczynila w uzebieniu to sie ucieszylam...i od tamtej pory poza malymi kosmetycznymi bywamiami typu kamien...nie BYLAM NA BOROWANIU.......:p wiec wiecie jak ja sikalam wczoraj po nogach:diabloti: a pani doktor sie tak przejela ze znieczulenie trzymalo mnie do 19 ....extra...co ?? jak pilam z kubeczka to musialam uwazac zeby ni zdretwiala polowa ust nie wypłyneło....oj uwbaw tu mieli z emnie na calego.....:diabloti: Quote
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ............eeee ja nie biorę znieczulenia do borowania..............potem se można wargę przypalić...........papierosem:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 BeaC napisał(a):............eeee ja nie biorę znieczulenia do borowania..............potem se można wargę przypalić...........papierosem:eviltong::eviltong::eviltong: mnie wystarczajaco drazni sam zapach u stomatologa juz nie wspomne o tym dzwieku borowania... i zapachu palonych zebow...brrrrrrrrrrrrrrrrr.... biere znieczulonko i juz.....:diabloti: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 siemanko Pańciunia :diabloti: taka duża dziewczynka ,a boi się dentysty :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 bonita napisał(a):Heloł, byłam u Was :) oczywiscie ze widzialam i oczywiscie ze Cie serdecznie witam i oczywiscie ze nie odpowiedzialam o czasie...przykro mi....... wiitam Cie serdecznie w mych skromnych progach pokomunistycznych i zaparszam czesciej...:diabloti: poleciałam wazelina???;) AgusiaTerierka napisał(a):Brawo, dzielna Dziewczynko!:razz: czesc Agusiu..... tak mowisz??? a i tak sie trzeslam jak osika......:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):siemanko Pańciunia :diabloti: taka duża dziewczynka ,a boi się dentysty :diabloti: czesc dzemiaca kobieto.....:loveu: bardzo smieszne prawda???:angryy: no bardzo smieszne...ha,ha,ha....:angryy: a co ja zrobie ze sie boje bolu.....????:cool1: i tylko bez argumentacji ze dziecko urodzila a boli sie bolu u dentysty..... bez porownaia..... i sie boje i howk!!!!!!:cool1: a Ty na zywca u dentysty idziesz i siedzisz??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 to moze jakies psie fotki dla odmiany...... diabeł tasmański w akcji.....:loveu: nic nie widze........:cool1: :p widze Cie..... znowu podgladasz????:mad: a teraz tez fajnie????:lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 i foty takie letnie...... i jeszcze......wróbelek...;) takie piekne niebo bylo 2 no moze 3 tygodnie temu..... a teraz hicior sezonu....maxio zrobil sobie kanapeczki......:loveu: Quote
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i foty takie letnie...... i jeszcze......wróbelek...;) takie piekne niebo bylo 2 no moze 3 tygodnie temu..... Jakie piękne...letnie foty.................żegnam na dzisiaj będę jurto..a potem wolneeeeee Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 BeaC napisał(a):[quote name='Agunia-Pańciunia)']i foty takie letnie...... i jeszcze......wróbelek...;) takie piekne niebo bylo 2 no moze 3 tygodnie temu..... Jakie piękne...letnie foty.................żegnam na dzisiaj będę jurto..a potem wolneeeeee trzymaj sie cieplunio i do jutra...... udanego wieczorka.....:loveu: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 oczywiscie ze widzialam i oczywiscie ze Cie serdecznie witam i oczywiscie ze nie odpowiedzialam o czasie...przykro mi....... wiitam Cie serdecznie w mych skromnych progach pokomunistycznych i zaparszam czesciej...:diabloti: poleciałam wazelina???;-) :loveu: ależ skąd żadnej wazelinki nie było:loveu: Lubiem być miło witana:loveu: z tego powodu będę tu częściej wpadywać:diabloti: na pewno się cieszysz niezmiernie:loveu::evil_lol: A co do fotów których jest duuuużo:cool3:- bardzo ładne som:loveu: Kanapeczkę bym wszamała :D Diabołka z tasmanii bym pomęczyła:diabloti: a samolotem odleciała na jakieś zasłużone wczasy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Piękne zdjęcia:mdleje::mdleje: Witaj odważna kobitko;):evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Fajne, różnorodne zdjęcia - to ten stres?:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 czesc dziewczynki..... kochane moje...wczoraj zbrobilam przepyszny likierek.:loveu: ..... z wodki, kajmaku( mleko skondensowane slodzone 3 godzinki gotowane), kawki i smietanki 30%...dziewczyny -czad....dostalam przepis od kolezanki z pracy......ale rewelacja......po prostu czad....a jak szybko poszlam spac po 3 lyczkach.....hahahhahaaa....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 bonita napisał(a)::loveu: ależ skąd żadnej wazelinki nie było:loveu: Lubiem być miło witana:loveu: z tego powodu będę tu częściej wpadywać:diabloti: na pewno się cieszysz niezmiernie:loveu::evil_lol: A co do fotów których jest duuuużo:cool3:- bardzo ładne som:loveu: Kanapeczkę bym wszamała :D Diabołka z tasmanii bym pomęczyła:diabloti: a samolotem odleciała na jakieś zasłużone wczasy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie...zupełnie ...zadnej.........:siara: :siara: z kanapeczka nie wiem czy bys sobie na szerokosc cytostanu dała rade......:diabloti: ja tez tym samolocikiem na jakies szeszele bym poleciala......ach...ach...:loveu: madzia i medor napisał(a):Piękne zdjęcia:mdleje::mdleje: Witaj odważna kobitko;):evil_lol: dzieki Madzia ..... jaka ja odwazana przecia pisalam ze strach byl ze mna......;) :p AgusiaTerierka napisał(a):Fajne, różnorodne zdjęcia - to ten stres?:evil_lol: tak chyba wibitnie ze stresu.....:loveu: ale dziekuje...... roznorodne bo ile mozna tu tegopsa wstawiac w pozycji biegajacej, siedzacej, sikajacej, wariujacej..etc???:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)cze ...wpadłam na likierek:evil_lol: aaaaa zapraszam, zapraszam.....:drinka: wyszedł pychotka...... normalnie cud mid...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):witam sie z pania:p hieloł w ten cudnie cieply dzionek......... jest przepieknie....:loveu: Quote
Recommended Posts