AlKil Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Kobiety juz nie długo bede miała ognika przy avatorku..... a moze by tak limit dzis wyrobic i dzis pojawilby sie piekny ognik za gadulstwo......?? zastanawiam sie .....:hmmmm: Dzień dobry! Chcesz się zapalić???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry! Chcesz się zapalić???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie...wszystko stoi w bezpiecznej odleglosci i z daleka od wanny i wody zeby mi fryzury nie zburzyla za duza dawka pradu....:diabloti: Quote
AlKil Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):nie...wszystko stoi w bezpiecznej odleglosci i z daleka od wanny i wody zeby mi fryzury nie zburzyla za duza dawka pradu....:diabloti: To dobrze... Polataj sobie po galeriach, wydawaj odgłosy zachwytu i ognik masz jak w banku...:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 AlKil napisał(a):To dobrze... Polataj sobie po galeriach, wydawaj odgłosy zachwytu i ognik masz jak w banku...:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak tez robie...... latam, biegam, pisze, czytam , odpowidam - pełen serwis.....zwiedzam rozne galerie i upijanie psa i normalnie psy na działce, i nawet Vectra dzis jakos wczesniej wstala......i jakos idzie.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 AlKil napisał(a):To dobrze... Polataj sobie po galeriach, wydawaj odgłosy zachwytu i ognik masz jak w banku...:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale oczywiscie bardzo dziekuje za rade...cennna!!:diabloti: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to Ty raz na miesiac sie kapiesz????:crazyeye: kobieto...dla przyzwoitosci - raz na tydzien wypada....:cool1: nie powiedzialam ze MASZ RACJE!!! tylko ze sie z Toba zgadzam.......:loveu: a jak zielonemu zimno to co robisz??? przeciez ostatnio nawet saune mu zakupilas i takie tam bajery....:diabloti: Aguś... przeciezjuż tyle razy pisałam że u nas dzień kąpieli przypada na soboty.... w jedną ja w kolejną Pawcio... nie jestem rozrzutna- woda to drogi interes.... A legwanek jak ma poniżej wymaganej temperatury (nie pytaj jakiej bo nie wiem :eviltong:) ma załączaną kolejną żarówke grzewczą... :angryy: po czym rachunek za prąd ma tez wpływ na rzadsze używanie wody :p a to co mu kupiłam to nie sauna tylko nawilżacz powietrza za pomoca ... mgły :razz: pisz pisz... nabihjaczko postów :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 jeszcze tylko 10 postów.....ufffffffffuuuuuuuuffffffffffffffffffff:diabloti: i mam ognika........trala.trala... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 :diabloti: clockwork napisał(a):Aguś... przeciezjuż tyle razy pisałam że u nas dzień kąpieli przypada na soboty.... w jedną ja w kolejną Pawcio... nie jestem rozrzutna- woda to drogi interes.... A legwanek jak ma poniżej wymaganej temperatury (nie pytaj jakiej bo nie wiem :eviltong:) ma załączaną kolejną żarówke grzewczą... :angryy: po czym rachunek za prąd ma tez wpływ na rzadsze używanie wody :p a to co mu kupiłam to nie sauna tylko nawilżacz powietrza za pomoca ... mgły :razz: pisz pisz... nabihjaczko postów :evil_lol: sadzialm jednak ze zmienilas nawyki higienowo-estetyczne.....:diabloti: :cool1: no coz teraz wiem, ze nie.....:shake: legwanek to wygodny gosc...:lol: zdaje sie ze ta torebka z niego to lepszy i zaznaczam bardziej ekonomiczny pomysl;) ....duzo taniej jest przetrzec zwilzona sciereczke woda niz te nawilzacze, zaroweczki grzewcze..etc...:loveu: a i Ty przeciez doplacasz do ineteresu mieszkancow z ta winda...:cool1: juz mnie paluszki bola ale dziergam na drutach i pisze i pisze...... Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a)::diabloti: sadzialm jednak ze zmienilas nawyki higienowo-estetyczne.....:diabloti: :cool1: no coz teraz wiem, ze nie.....:shake: legwanek to wygodny gosc...:lol: zdaje sie ze ta torebka z niego to lepszy i zaznaczam bardziej ekonomiczny pomysl;) ....duzo taniej jest przetrzec zwilzona sciereczke woda niz te nawilzacze, zaroweczki grzewcze..etc...:loveu: a i Ty przeciez doplacasz do ineteresu mieszkancow z ta winda...:cool1: juz mnie paluszki bola ale dziergam na drutach i pisze i pisze...... z jaką windą??? :hmmmm: ???? Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to targaj..lepiej tak niz marznac i miec 10 sweterkow na sobie plus plaszczyk i kaloszki.......:diabloti: .............a kaloszki także mam......ładne w czerwone tulipanki......... na spacerki z suczą Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):z jaką windą??? :hmmmm: ???? pisalas kiedys gdzies u siebie ze placisz 150zl za winde mimo ze mieszkasz na parterze..... sciemnialas????????????:mad: :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 BeaC napisał(a):.............a kaloszki także mam......ładne w czerwone tulipanki......... na spacerki z suczą to gdzie wy na te spacwrki chadzacie??? na podmokle tereny???? hmmmm????:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 DWA.....................:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):może tu mi się uda odpocząć chwilkę :diabloti: podac kawe?????:loveu: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):podac kawe?????:loveu: i szarlotke :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Mam ognika....:loveu: czy wszyscy zauwazyli????? tralala..tralala.... to do drugiego jaki trzeba miec przebieg??? 5000????:cool1: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Mam ognika....:loveu: czy wszyscy zauwazyli????? tralala..tralala.... to do drugiego jaki trzeba miec przebieg??? 5000????:cool1: coś koło tego :diabloti: Quote
AlKil Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Mam ognika....:loveu: czy wszyscy zauwazyli????? tralala..tralala.... to do drugiego jaki trzeba miec przebieg??? 5000????:cool1: gratulacje! To drugiego też masz w zamiarze dzisiaj zarobić????:crazyeye: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):i szarlotke :loveu: na ciepło z lodami waniliowymi??? mniam mniam.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 AlKil napisał(a):gratulacje! To drugiego też masz w zamiarze dzisiaj zarobić????:crazyeye: :evil_lol: pomysle......:razz: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):na ciepło z lodami waniliowymi??? mniam mniam.....:diabloti: oooo Ty wiesz co ja lubie :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Kochana Ty moja! Sorry, ale wiesz - jutro maturka z histy i jestem taka zdenerwowana jak ci to moi uczniowie napisza, dlatego mialam opoznienia w dogo - nadrobilam! Raz jeszcze soreczki!! Ale trzymajcie kciuki jutro!!! ps - alesta sie dzis rozgadali!!! Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):pomysle......:razz: Pańciunia co to dla Cibie napisac dwa tysiące z małym haczykiem postów :cool3: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):oooo Ty wiesz co ja lubie :loveu: :loveu: to zapraszam na dobra szalotke na cieplo z zestawem lodow ....do knajpki pani Krysi Sienkiewicz na bielany..... no paluszki lizac....pychota.....:cool3: Quote
Recommended Posts