Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :oops:uświadom mnie niewiasto o jakie korepetycje tobie biega bo mi sie szukać nie chce ...padam na ćwarz:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:uświadom mnie niewiasto o jakie korepetycje tobie biega bo mi sie szukać nie chce ...padam na ćwarz:razz: koreetycje z rozwoju wydarzen i stron...i zagajania odpowiednich tematow do rozmow....:cool3: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:uświadom mnie niewiasto o jakie korepetycje tobie biega bo mi sie szukać nie chce ...padam na ćwarz:razz: Alu, prawda, ze sie zgadzasz???? Sadze, ze Vectra tez wyrazi zgode......:diabloti: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Alu, prawda, ze sie zgadzasz???? Sadze, ze Vectra tez wyrazi zgode......:diabloti: czego chce odemnie :diabloti: :diabloti: ja na nic się nie zgadzam :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):koreetycje z rozwoju wydarzen i stron...i zagajania odpowiednich tematow do rozmow....:cool3: :diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a):Alu, prawda, ze sie zgadzasz???? Sadze, ze Vectra tez wyrazi zgode......:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a do tego wymagane są korepetycje:razz: o masz ....to samo z siebie wychodzi .......;) Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Przylozłom się przywitać:hand: Tyle lepiej z nimi nie zaczynaj, bo Cię na złą drogę sprowadzą:diabloti: Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ....................przylazłam Cie powitać............ jak to zwykle z rana mam z wszystkimi sie witam............:razz::razz::razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 BeaC napisał(a):....................przylazłam Cie powitać............ jak to zwykle z rana mam z wszystkimi sie witam............:razz::razz::razz: a dzien dobry sie z pania..i ja u Pani juz równiez bylam..a i owszem..... i dzis jest dzien placzu...z nieba non stop sie leje deszcz......... ale mimo to slonecznego dzionka zycze...:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:witaj ...u nas deszczowo i zimno:angryy: dziwne...u mnie tak samo.....:placz: :placz: leje od wczoraj wieczor non stop......... witaj kochana Alicjo......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):czesc deszczowa kobieto:) madzia i medor napisał(a):Dobry :p Czesc Kochane Kobitki...... alez jaka ja deszczowa..tu po prostu woda sie z nieba leje jak nie wiem co..... jakbym kran odkrecila i lała wode i lała...:diabloti: a ze chcecie mi tu obie powiedziec- napisac , ze u Was to normalnie kalifornia??tak??? 30 stopni w cieniu i slonce non stop kolor????:mad: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 qrde u nas też mokro, deszczowo, zimno...klienty nam zamarzają... JA KCEM LATO!!!! :talker: cześć paniuńcia ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):czego chce odemnie :diabloti: :diabloti: ja na nic się nie zgadzam :diabloti: :diabloti: tego co w Tobie dzemie......:diabloti: nie zgadzasz??? wcale sie nie bede drugi raz pytac:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a do tego wymagane są korepetycje:razz: o masz ....to samo z siebie wychodzi .......;) jakies czary mary???:evil_lol: zdrac rabek tajemnicy... zaznaczasz kregi???...piszesz wiersze??, listy do Mikołaja???:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):qrde u nas też mokro, deszczowo, zimno...klienty nam zamarzają... JA KCEM LATO!!!! :talker: cześć paniuńcia ;) ja tez tak chce....lato...ale cos w tym roku jakos ciezko z tym latem...jest.... czesc Magdunia.. klienta,mi sie nie martw to wytrzymale bestie dadza rade....:diabloti: a jak nie dadza to bedziesz miala posagi prawie lodowe....w galerii i na sklep wystawisz....:diabloti: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):ja tez tak chce....lato...ale cos w tym roku jakos ciezko z tym latem...jest.... czesc Magdunia.. klienta,mi sie nie martw to wytrzymale bestie dadza rade....:diabloti: a jak nie dadza to bedziesz miala posagi prawie lodowe....w galerii i na sklep wystawisz....:diabloti: ależ ja sie nie martwie o klientów, tylko strasznie nieestetycznie i odrażająco wyglada klient któremu wiszą sople z nosa... KCEM LATO! :placz: a do tego w domu nie grzeja i legwanek ma ociupineczke za zimno :angryy: Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Hello;-) a coz Wy sie kobitki dziwita ze taka lejaca pogoda jest ? co ? .grzeszycie notorycznie w tych domowych pieleszach ze az niebo nad WAMI płacze ;-) heheheeheheheheheheheheheheheheheheheheheh .....ale słyszałam ze latooooo ma byc pieronsko upalneee ....juz od czerwca.... oby ...... heheheeheh mizianko dla mniejszego kudłacza !!!!! Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a dzien dobry sie z pania..i ja u Pani juz równiez bylam..a i owszem..... i dzis jest dzien placzu...z nieba non stop sie leje deszcz......... ale mimo to slonecznego dzionka zycze...:loveu: aaaaaaaaa dziękuje Pani:multi:......spełniło się od dwóch godzin mam słonko (płaszczora będe musiała targać:angryy::angryy::angryy:) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):ależ ja sie nie martwie o klientów, tylko strasznie nieestetycznie i odrażająco wyglada klient któremu wiszą sople z nosa... KCEM LATO! :placz: a do tego w domu nie grzeja i legwanek ma ociupineczke za zimno :angryy: no tak te sople z noska sie lejace to malo estetyczne widoki...... to racja... nie mam wyjscia- musialam Tobie przyznac racje......:evil_lol: o rany..... niestety w domu juz nie grzeja...ale ja ze wzgledu na to ze zmarzlina jestem dogrzewam sie farelka......nie wyobrazam sobie kapiei kiedy byloby mi zimno.....wiec fareleczka raz do lazieneczki...nagrzeamy przed kapankiem i dopiero wskakujemy do wody.......pluskamy sie, pluskamy....i po wyjsciu tez grzejemy......ale mam opracowany plan do perfekcji....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 BeaC napisał(a):aaaaaaaaa dziękuje Pani:multi:......spełniło się od dwóch godzin mam słonko (płaszczora będe musiała targać:angryy::angryy::angryy:) to targaj..lepiej tak niz marznac i miec 10 sweterkow na sobie plus plaszczyk i kaloszki.......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Kobiety juz nie długo bede miała ognika przy avatorku..... a moze by tak limit dzis wyrobic i dzis pojawilby sie piekny ognik za gadulstwo......?? zastanawiam sie .....:hmmmm: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no tak te sople z noska sie lejace to malo estetyczne widoki...... to racja... nie mam wyjscia- musialam Tobie przyznac racje......:evil_lol: o rany..... niestety w domu juz nie grzeja...ale ja ze wzgledu na to ze zmarzlina jestem dogrzewam sie farelka......nie wyobrazam sobie kapiei kiedy byloby mi zimno.....wiec fareleczka raz do lazieneczki...nagrzeamy przed kapankiem i dopiero wskakujemy do wody.......pluskamy sie, pluskamy....i po wyjsciu tez grzejemy......ale mam opracowany plan do perfekcji....:diabloti: wiadomo... Klockowa ma zawsze :roll: racje... dziękuję za zrozumienie. ;) ooo... jak tak zimno to ja sie nie kąpie.. nie nie... poczekam sobie do wiosny (ciepłej wiosny) bo farelke spaliłam :roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a): wiadomo... Klockowa ma zawsze :roll: racje... dziękuję za zrozumienie. ;) ooo... jak tak zimno to ja sie nie kąpie.. nie nie... poczekam sobie do wiosny (ciepłej wiosny) bo farelke spaliłam :roll: to Ty raz na miesiac sie kapiesz????:crazyeye: kobieto...dla przyzwoitosci - raz na tydzien wypada....:cool1: nie powiedzialam ze MASZ RACJE!!! tylko ze sie z Toba zgadzam.......:loveu: a jak zielonemu zimno to co robisz??? przeciez ostatnio nawet saune mu zakupilas i takie tam bajery....:diabloti: Quote
Recommended Posts