BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 .......witaj...............witaj z samego ranka............ja JUŻ pow weekendzie:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ależ które:diabloti: :siara: Witam:razz: :p no przeciez nie ja....!!!! czesc slicznotko.....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 BeaC napisał(a):.......witaj...............witaj z samego ranka............ja JUŻ pow weekendzie:diabloti: witaj.... to jak po tym weekendzie.......?? ja tez juz w pracce...:p dzis nie ma ojca dyrektora bedzie fajnie.......:loveu: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):witaj.... to jak po tym weekendzie.......?? ja tez juz w pracce...:p dzis nie ma ojca dyrektora bedzie fajnie.......:loveu: .....................a ja mam spoko szefa...................... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 BeaC napisał(a):.....................a ja mam spoko szefa...................... to dobrze.....:loveu: moj tez spokojny i opanowany czlowiek, czasami letko upierdliwy....:diabloti: Szefie jak to przeczytasz to usmiechnij sie.....!!!!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry! :lol: Melduję, że nadrobiłam :lol: a dzien dobry sie z pania.....:loveu: a nie bylo tego duzo wiec szybko i spokonie daje sie nadrobic... musze tutaj jakas sensacyjna wiadomosc zarzucic i zrobic parenascie stronek w ciagu dnia.....:evil_lol: :evil_lol: tylko co tu napisac????:cool1: rozumiem ,ze samopoczucie jest w porzasiu??? Quote
AlKil Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a dzien dobry sie z pania.....:loveu: a nie bylo tego duzo wiec szybko i spokonie daje sie nadrobic... musze tutaj jakas sensacyjna wiadomosc zarzucic i zrobic parenascie stronek w ciagu dnia.....:evil_lol: :evil_lol: tylko co tu napisac????:cool1: rozumiem ,ze samopoczucie jest w porzasiu??? taaa, jasne, idź na korepetycje do V i do A (wiadomo o kogo chodzi :diabloti:), a ja wtedy palnę sobie w łeb, bo wyjdzie na to, że trzeba będzie cały dzień spędzić na dogo, żeby być na bieżąco. Jeszcze, żeby za to płacili...:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 AlKil napisał(a):taaa, jasne, idź na korepetycje do V i do A (wiadomo o kogo chodzi :diabloti:), a ja wtedy palnę sobie w łeb, bo wyjdzie na to, że trzeba będzie cały dzień spędzić na dogo, żeby być na bieżąco. Jeszcze, żeby za to płacili...:razz: otóz to...zeby jeszcze płacili za to...hihihiiii...:loveu: tak masz racje, nie wiem jak to wspomniane przez Ciebie kobiety robia ale sa zawodowe w swoich galeryjkach:loveu: :loveu: :loveu: Vectra i Ala...przyjujecie na korepetycje zagubione niewiasty???? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):dzien doberek :) czesc.... co tak cienko... brałas cos?:diabloti: Quote
bonita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Heloł :) Byłam :) Jeszcze nie adrobiłam, ale przyszłam zameldować że komunię mam już za sobą, i było fajnie :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 bonita napisał(a):Heloł :) Byłam :) Jeszcze nie adrobiłam, ale przyszłam zameldować że komunię mam już za sobą, i było fajnie :loveu: gratuluje i opowiadaj....jak bylo...komunisty zadowolone???znaczy sie komunistyczne towarzyszki zadowolone???? Quote
aga1215 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):otóz to...zeby jeszcze płacili za to...hihihiiii...:loveu: tak masz racje, nie wiem jak to wspomniane przez Ciebie kobiety robia ale sa zawodowe w swoich galeryjkach:loveu: :loveu: :loveu: Vectra i Ala...przyjujecie na korepetycje zagubione niewiasty???? Witaczka:multi: :multi: :multi: PostKomunistko! :buzi: :angryy: właśnie zagrzmiało:angryy: tutaj:angryy: ja w sprawie tych korków - też mi som potrzebne :placz: i jeszcze u Hani ze sprzątania:oops: ... muszę sprzt wyłączyć :placz: Miłego dnia :bye: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc.... co tak cienko... brałas cos?:diabloti: no wlasnie ze nie.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):no wlasnie ze nie.... to moze wez....kijakersia....czy jakas trawke z parapetu...bo cienko z Toba ...oj jakos tak cieniutko.....:diabloti: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to moze wez....kijakersia....czy jakas trawke z parapetu...bo cienko z Toba ...oj jakos tak cieniutko.....:diabloti: dobrze....cos znajde... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):dobrze....cos znajde... znajdz....koniecznie... a moze to po prostu spadajace cisnienie Cie tak dobija??? a jak nie to zadzwon do znajomych .....:cool3: malawaszka napisał(a):dziń dybry :cool3: dzien dobry sie z pania.... to kiedy znikasz? i bedziesz o tych bocianach rozmawiac???:cool3: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): dzien dobry sie z pania.... to kiedy znikasz? i bedziesz o tych bocianach rozmawiac???:cool3: :loveu: :loveu: we czwartek :diabloti: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pańciunia zwolnij tego swojego szefa , co ci będzie przeszkadzał jak siedzisz na dogo :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):we czwartek :diabloti: wooow..to sie bedzie działo... bociany to ornitologicznie bardzo interesujacy temat.....zaiste...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):Pańciunia zwolnij tego swojego szefa , co ci będzie przeszkadzał jak siedzisz na dogo :diabloti: mowisz???:diabloti: no musze z nim powaznie porozmawiac...... jak wroci... bo Siara dzwonil..i musial ojciec dyrektor jechac:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):wooow..to sie bedzie działo... bociany to ornitologicznie bardzo interesujacy temat.....zaiste...:diabloti: zaiste masz waćpanno rację :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 wpadłam z rewizyta bo jakoś cie zaniedbuje... o ja świnia :wallbash: Quote
Recommended Posts