Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']nooo hahahah Leguś Klockowej dojrzał i na hyt się wybrał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kiedys musiał...:diabloti:
skoro pani nie dojrzewa i ciagle kolczyki w jezyku nosi:eviltong: ...to ktos w tej rodzinie musi wydoroslec......i prosze od razu saune Magda dziecku zamowila.....i lustereczko ma ...prawie jak krolewna.....lustereczko powiedz przecie ...kto ...najapskudniejszy w swiecie.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']bo ja nie mogę sie z wami rozstać :diabloti: :diabloti:

a to my sie znamy z wszesniejszych kontaktow.....:diabloti:
ja sobie nie przypominam......:cool1:
a tez w Egipcie działałam:lol: ....w swiatyni...to pewnie pogonilam Cie mietla :evil_lol: :evil_lol: ze dwa razy......:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a to my sie znamy z wszesniejszych kontaktow.....:diabloti:
ja sobie nie przypominam......:cool1:
a tez w Egipcie działałam:lol: ....w swiatyni...to pewnie pogonilam Cie mietla :evil_lol: :evil_lol: ze dwa razy......:diabloti:
a miałaś łeścika :razz: :razz:

Posted

[quote name='Maga100']matko jedyna, ty się wściekłaś czy jak? :diabloti:
gdzie nie wejdę tam jakaś wariatka szuka legwana :cool1: :cool1: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:też już ją gdzieś spotkałas:evil_lol:

cześć matko komunisty;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:też już ją gdzieś spotkałas:evil_lol:

cześć matko komunisty;)

czesc Alu...:loveu:
a kobite od legwana na wszystkich znajomych blozkach mozna bylo spotkac........ Magda ma racje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dobra..ja mam teraz moze i głupie pytanie ale mimo to oczekuje podpowiedzi i odpowiedzi...
Kochane moje wariatki...jak to jest ze niektóre z Was w avatorku a w zasadzie pod maja plomyczki a niektore lapki...czemu tak i od czego to zalezy.....????

i pytam całkiem powaznie.....
zemi mi ktoras tu nie zaczela sie dziko wydurniac i dzemem rzucac....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dobra..ja mam teraz moze i głupie pytanie ale mimo to oczekuje podpowiedzi i odpowiedzi...
Kochane moje wariatki...jak to jest ze niektóre z Was w avatorku a w zasadzie pod maja plomyczki a niektore lapki...czemu tak i od czego to zalezy.....????

i pytam całkiem powaznie.....
zemi mi ktoras tu nie zaczela sie dziko wydurniac i dzemem rzucac....:diabloti:

zależy od ilości wystukanych postów :cool1: jak dolecisz do dwa tysięce pincet to ci się łognik zaświci :p

Posted

[quote name='Vectra']zależy od ilości wystukanych postów :cool1: jak dolecisz do dwa tysięce pincet to ci się łognik zaświci :p

aaaaaaaaaaaaaaaaaachhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa:diabloti:
no to teraz uwaga bede stukac i stukac tych poscików.....:diabloti:

Dziekuje slicznie...

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i co tu taka cisza zapanowała????:loveu:
jest weekend mam kompa w domu....
mozna do mnie pisac.....:diabloti:

pisze do ciebie....:diabloti: napisalam:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'] Magda ma racje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

MAGDA ZAWSZE MA RACJĘ :cool3:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dobra..ja mam teraz moze i głupie pytanie ale mimo to oczekuje podpowiedzi i odpowiedzi...

Taka stara, a taka niekumata :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']nie moge sie napatrzec jak ładnie Tobie w tej grzywce,......bardzo gustowna i taka twarzowa....
czesc......
dzieki....
miłego dzionka.....
dzis juz piateczek- HURA:loveu:

.......................wiedzialam , że Ci sie spodobam...........:cool3::cool3::cool3:
gustujesz w bujnym owłosieniu????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i co tu taka cisza zapanowała????:loveu:
jest weekend mam kompa w domu....
mozna do mnie pisac.....:diabloti:

................a ja mam tylko w pracy, więc musiszpoczekać...............jestem dzisiaja.więc się ładnie witam(i tutaj dygneła unosząc rąbek spódniczki do góry)................no a potem to dopiero we wtorek

Posted

:loveu: [quote name='Vectra']Pańciunia , nic nie stukasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: martwie się o Ciebie :diabloti: :diabloti:

zaczynam sie bac......:diabloti: :diabloti:
Ty sie o mnie martwisz'???
A Ty sie dobrze czujesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nie stukam, bo ......wstalam dzis o 6 rano.......
potem jazda na dworzec wschodni.....potem lekarz a od 17 do 19 kolejna msza w bialy tydzien ...i dopiero wrocilam....w miedzy czasie lał deszcz...kurcze ale jak.....:loveu:
to zaczynam stukac........

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:witam panią od łapek i płomyczków;)

a czesc Aluniu.....:loveu: :loveu:
no nie kazdy wie dlaczego lapki a dlaczego ogniki......:diabloti: :diabloti:

po wyjasnieniach Vectry to juz wiem............:lol: