Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='malawaszka']nooo hahahah Leguś Klockowej dojrzał i na hyt się wybrał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kiedys musiał...:diabloti: skoro pani nie dojrzewa i ciagle kolczyki w jezyku nosi:eviltong: ...to ktos w tej rodzinie musi wydoroslec......i prosze od razu saune Magda dziecku zamowila.....i lustereczko ma ...prawie jak krolewna.....lustereczko powiedz przecie ...kto ...najapskudniejszy w swiecie.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']bo ja nie mogę sie z wami rozstać :diabloti: :diabloti: a to my sie znamy z wszesniejszych kontaktow.....:diabloti: ja sobie nie przypominam......:cool1: a tez w Egipcie działałam:lol: ....w swiatyni...to pewnie pogonilam Cie mietla :evil_lol: :evil_lol: ze dwa razy......:diabloti: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a to my sie znamy z wszesniejszych kontaktow.....:diabloti: ja sobie nie przypominam......:cool1: a tez w Egipcie działałam:lol: ....w swiatyni...to pewnie pogonilam Cie mietla :evil_lol: :evil_lol: ze dwa razy......:diabloti: a miałaś łeścika :razz: :razz: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Maga100']matko jedyna, ty się wściekłaś czy jak? :diabloti: gdzie nie wejdę tam jakaś wariatka szuka legwana :cool1: :cool1: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:też już ją gdzieś spotkałas:evil_lol: cześć matko komunisty;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:też już ją gdzieś spotkałas:evil_lol: cześć matko komunisty;) czesc Alu...:loveu: a kobite od legwana na wszystkich znajomych blozkach mozna bylo spotkac........ Magda ma racje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']a miałaś łeścika :razz: :razz: wylinialego.....znaczy sie dobrze wytrymowanego.....:diabloti: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']wylinialego.....znaczy sie dobrze wytrymowanego.....:diabloti: no to grabcia :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']no to grabcia :diabloti: piateczka....... :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 dobra..ja mam teraz moze i głupie pytanie ale mimo to oczekuje podpowiedzi i odpowiedzi... Kochane moje wariatki...jak to jest ze niektóre z Was w avatorku a w zasadzie pod maja plomyczki a niektore lapki...czemu tak i od czego to zalezy.....???? i pytam całkiem powaznie..... zemi mi ktoras tu nie zaczela sie dziko wydurniac i dzemem rzucac....:diabloti: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dobra..ja mam teraz moze i głupie pytanie ale mimo to oczekuje podpowiedzi i odpowiedzi... Kochane moje wariatki...jak to jest ze niektóre z Was w avatorku a w zasadzie pod maja plomyczki a niektore lapki...czemu tak i od czego to zalezy.....???? i pytam całkiem powaznie..... zemi mi ktoras tu nie zaczela sie dziko wydurniac i dzemem rzucac....:diabloti: zależy od ilości wystukanych postów :cool1: jak dolecisz do dwa tysięce pincet to ci się łognik zaświci :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']zależy od ilości wystukanych postów :cool1: jak dolecisz do dwa tysięce pincet to ci się łognik zaświci :p aaaaaaaaaaaaaaaaaachhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa:diabloti: no to teraz uwaga bede stukac i stukac tych poscików.....:diabloti: Dziekuje slicznie... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 i co tu taka cisza zapanowała????:loveu: jest weekend mam kompa w domu.... mozna do mnie pisac.....:diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i co tu taka cisza zapanowała????:loveu: jest weekend mam kompa w domu.... mozna do mnie pisac.....:diabloti: pisze do ciebie....:diabloti: napisalam:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']pisze do ciebie....:diabloti: napisalam:diabloti: jedna ..... rozsadna...... a ja Tobie odpisuje.......:diabloti: i juz mi lepiej...ni jest tak cicho...... moze tez powinnam poszukac legwana??? Quote
Maga100 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Magda ma racje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: MAGDA ZAWSZE MA RACJĘ :cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)']dobra..ja mam teraz moze i głupie pytanie ale mimo to oczekuje podpowiedzi i odpowiedzi... Kochane moje wariatki...jak to jest ze niektóre z Was w avatorku a w zasadzie pod maja plomyczki a niektore lapki...czemu tak i od czego to zalezy.....???? Taka stara, a taka niekumata :diabloti: :diabloti: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Pańciunia , nic nie stukasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: martwie się o Ciebie :diabloti: :diabloti: Quote
BeaC Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie moge sie napatrzec jak ładnie Tobie w tej grzywce,......bardzo gustowna i taka twarzowa.... czesc...... dzieki.... miłego dzionka..... dzis juz piateczek- HURA:loveu: .......................wiedzialam , że Ci sie spodobam...........:cool3::cool3::cool3: gustujesz w bujnym owłosieniu????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i co tu taka cisza zapanowała????:loveu: jest weekend mam kompa w domu.... mozna do mnie pisac.....:diabloti: ................a ja mam tylko w pracy, więc musiszpoczekać...............jestem dzisiaja.więc się ładnie witam(i tutaj dygneła unosząc rąbek spódniczki do góry)................no a potem to dopiero we wtorek Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 :loveu: [quote name='Vectra']Pańciunia , nic nie stukasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: martwie się o Ciebie :diabloti: :diabloti: zaczynam sie bac......:diabloti: :diabloti: Ty sie o mnie martwisz'??? A Ty sie dobrze czujesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie stukam, bo ......wstalam dzis o 6 rano....... potem jazda na dworzec wschodni.....potem lekarz a od 17 do 19 kolejna msza w bialy tydzien ...i dopiero wrocilam....w miedzy czasie lał deszcz...kurcze ale jak.....:loveu: to zaczynam stukac........ Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:witam panią od łapek i płomyczków;) a czesc Aluniu.....:loveu: :loveu: no nie kazdy wie dlaczego lapki a dlaczego ogniki......:diabloti: :diabloti: po wyjasnieniach Vectry to juz wiem............:lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Przlozłam sobie:siara: ;) ale wrócisz?????:loveu: Quote
Medorowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ale wrócisz?????:loveu: A co mi dasz:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='madzia i medor']A co mi dasz:diabloti: buzi.....:calus: rany jakie to towarzystwo interesowne....:shake: Quote
Medorowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):buzi.....:calus: rany jakie to towarzystwo interesowne....:shake: Ależ które:diabloti: :siara: Witam:razz: :p Quote
Recommended Posts