Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry... a bardzo dobry..jeszcze mamy slonce za oknem:loveu: :loveu: i drzemie we mnie wilk.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Dobry mła skromna osóbko:loveu: a witam serdecznie....ty tez zadrzemiona jestes???:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 i nowe ujecia.... pijemy wode jak kultura psina..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 i sciagamy komuniste z deskorolki zdecydowanie za szybko jedzie.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 przyroda..... sztuczne koty na dachu...... noca mozna sie pomylic....:diabloti: i dalej przyroda..... Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 przepraszam.... dlaczego ta bestia twoja łazi bez kagańca?? nie boisz sie że obudzie sie w nim.... no... ten co to dzemie... w dżemie.... :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 i jeszcze troszke..... i gramy w piłe...... to ja popilnuje pileczki.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']przepraszam.... dlaczego ta bestia twoja łazi bez kagańca?? nie boisz sie że obudzie sie w nim.... no... ten co to dzemie... w dżemie.... :diabloti: a prosze bardzo.....:loveu: bo ja nie mam psa mordercy jak Vectra czy tez Ty.......:diabloti: no boje sie...ale jak ona ma grac w pilke jak jej wloze cos na pyska??? nie da rady- oba samce.....:loveu: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a prosze bardzo.....:loveu: bo ja nie mam psa mordercy jak Vectra czy tez Ty.......:diabloti: no boje sie...ale jak ona ma grac w pilke jak jej wloze cos na pyska??? nie da rady- oba samce.....:loveu: o!!!!! :-x kochniutka..... i wypraszam sobie.... w moim nie dżemie morderca.. ale we mnie czasem i owszem :oops: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 tu też nie ma .. :shake:.. szukam fotek legwana - gdzies mi sie rzuciły w oka... i nie pamiętam gdzie :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'] tu też nie ma .. :shake:.. szukam fotek legwana - gdzies mi sie rzuciły w oka... i nie pamiętam gdzie :diabloti: matko jedyna, ty się wściekłaś czy jak? :diabloti: gdzie nie wejdę tam jakaś wariatka szuka legwana :cool1: :cool1: :diabloti: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 .................witam Cie witam z samego rańca.....fotki nie powiem udały się, piękne kwiateczki:crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='clockwork'] tu też nie ma .. :shake:.. szukam fotek legwana - gdzies mi sie rzuciły w oka... i nie pamiętam gdzie :diabloti: [quote name='Maga100']matko jedyna, ty się wściekłaś czy jak? :diabloti: gdzie nie wejdę tam jakaś wariatka szuka legwana :cool1: :cool1: :diabloti: no wlasnie jakiego legwana???:cool1: zginał CI?:p wyprowadził sie?:-( laske sobie znalazł?:eviltong: dojrzał.......:cool3: jakas dziwna ta kobieta co tak lata za tym legwanem....:lol: :lol: :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='BeaC'].................witam Cie witam z samego rańca.....fotki nie powiem udały się, piękne kwiateczki:crazyeye: nie moge sie napatrzec jak ładnie Tobie w tej grzywce,......bardzo gustowna i taka twarzowa.... czesc...... dzieki.... miłego dzionka..... dzis juz piateczek- HURA:loveu: Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no wlasnie jakiego legwana???:cool1: zginał CI?:p wyprowadził sie?:-( laske sobie znalazł?:eviltong: dojrzał.......:cool3: nooo hahahah Leguś Klockowej dojrzał i na hyt się wybrał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']macie racje :lol: ....w sumie to bez sensu z ta kurta w nocy....:diabloti: przeciez i tak cala pizamka jest rozowa w misie :loveu: co co za roznica czy widac cala czy tylko kawalek......hmmmm....zupelnie nie przemyslana ta kurta.....:cool1: powiem ci coś :diabloti: MY zawsze mamy racje :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']powiem ci coś :diabloti: MY zawsze mamy racje :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: z tym "zawsze"...to pojechałas po bandzie.....z rysa.......:diabloti: :diabloti: :diabloti: juz wiesz kto to vektra? i co w niej drzemie???i gdzie????:evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']z tym "zawsze"...to pojechałas po bandzie.....z rysa.......:diabloti: :diabloti: :diabloti: juz wiesz kto to vektra? i co w niej drzemie???i gdzie????:evil_lol: :evil_lol: oczywiście że wiem :diabloti: to jest moje 189 wcielenie :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Jezdem:hand: dzien doberek.... kawusi? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Jezdem:hand: bylam u Ciebie ...zostawilam slady swej bytnosci....... i do zobaczenia.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']oczywiście że wiem :diabloti: to jest moje 189 wcielenie :diabloti: to co Ty kotem faraona Ramzezsa jestes?? i dlatego takie przywileje masz i tyle wcieleń????:loveu: o kurna.......... to cos musialas nabroic ze tyle razy tu wracasz na Ziemie.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']oczywiście że wiem :diabloti: to jest moje 189 wcielenie :diabloti: znaczy sie reimkarnacje przeszlas...:diabloti: :diabloti: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to co Ty kotem faraona Ramzezsa jestes?? i dlatego takie przywileje masz i tyle wcieleń????:loveu: o kurna.......... to cos musialas nabroic ze tyle razy tu wracasz na Ziemie.....:diabloti: bo ja nie mogę sie z wami rozstać :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts