Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 no , no :cool3: noooooooooo :loveu: bardzo ,elegancki młodzieniec :p Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :crazyeye:shit!! czy to wszędzie w takich pelerynkach muszą pomykać????? ja swojego dziecka nie pozwole :diabloti::shake: Quote
AlKil Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dzień dobry! Komunista w garniturze prezentował się o niebo lepiej....:loveu: Mamunia w wersji ciepłej i zimnej superaśna...:lol: U nas też mieli zakusy na alby, ale rodzice stanowczo powiedzieli nie! :diabloti: I dzieci poszły w gajerach (chłopcy) i sukienkach (babeczki)....:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Vectra']no , no :cool3: noooooooooo :loveu: bardzo ,elegancki młodzieniec :p prawda....jaki przystojniak......:p juz sie obawiam jak te kobiety beda za nim szalały...a ja bede paznokcie obgryzac......chyba...... o rany....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Matyśku.....po co im te badziewia zakładali ......to u was garnitur to zakazany owoc:diabloti:.....wcale mnie sie to nie widzi .....:shake: Alu, ja tez nie bylam poczatkowo za ta pelerynka i za sliniakiem:loveu: , ale powiem Tobie tak na ucho, ze w Kosciólku pieknie sie dzieci w tym prezentowały......było naprawde elegancko i bez holywoodu.....to miala byc i byla uroczystosc duchowa....holywood potem i byl:loveu: :loveu: osobiscie uwazam, ze Maxio bardzo dobrze prezentował sie w garnniaczku....teraz tez jak na majowe chodzi to pod Kosciół idzie w samym garniaku a dopiero przy wejsciu do Kosciola pozwala wkladac na siebie pizamke:loveu: Takie czasy....z tymi sliniakami......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye:shit!! czy to wszędzie w takich pelerynkach muszą pomykać????? ja swojego dziecka nie pozwole :diabloti::shake: Weszko kochana niestety w wiekszosci tego typu przypadkach owszem tak.....musza..bo jak juz pisalam na lamach dogo wczesniej mozesz uslyszec- jezeli komus sie z panstwa to nie podoba to nic nie stoi na przeszkodzie i wkazdej chwil dziecko mozna zabrac do innej parafii na komunie........:cool1: mnie rece po tym opadły.......:roll: i stwierdzilam, ze Komunia jest raz....i da sie przezyc...dla dobra dzieciaka czasami trzeba.... Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Weszko kochana niestety w wiekszosci tego typu przypadkach owszem tak.....musza..bo jak juz pisalam na lamach dogo wczesniej mozesz uslyszec- jezeli komus sie z panstwa to nie podoba to nic nie stoi na przeszkodzie i wkazdej chwil dziecko mozna zabrac do innej parafii na komunie........:cool1: mnie rece po tym opadły.......:roll: i stwierdzilam, ze Komunia jest raz....i da sie przezyc...dla dobra dzieciaka czasami trzeba.... .........qrna skąd ja to znam....................:diabloti::mad::diabloti: na szczęscie za czasów mojej Zuzi.................połowa koscioła była w albach a druga w kieckach, ja byłwm za alba...............na jeden raz i tanio wyszło(bo sama uszyłam) Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Weszko kochana niestety w wiekszosci tego typu przypadkach owszem tak.....musza..bo jak juz pisalam na lamach dogo wczesniej mozesz uslyszec- jezeli komus sie z panstwa to nie podoba to nic nie stoi na przeszkodzie i wkazdej chwil dziecko mozna zabrac do innej parafii na komunie........:cool1: mnie rece po tym opadły.......:roll: i stwierdzilam, ze Komunia jest raz....i da sie przezyc...dla dobra dzieciaka czasami trzeba.... .........qrna skąd ja to znam....................:diabloti::mad::diabloti: na szczęscie za czasów mojej Zuzi.................połowa koscioła była w albach a druga w kieckach, ja byłwm za alba...............na jeden raz i tanio wyszło(bo sama uszyłam) Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dzien doberek:) BEA co ty sie tak jakasz?:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC'].........qrna skąd ja to znam....................:diabloti::mad::diabloti: na szczęscie za czasów mojej Zuzi.................połowa koscioła była w albach a druga w kieckach, ja byłwm za alba...............na jeden raz i tanio wyszło(bo sama uszyłam) zdolna dziewczyna.....z Ciebie ....:loveu: u nas byla akcja taka ze od lat jest ten sam wzór i szyje zaprzyjazniona firma:loveu: ...i juz...taka alba kosztuje 70 zl.....i juz..... no wlasnie..raz i po ptakach..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']dzien doberek:) BEA co ty sie tak jakasz?:diabloti: czesc kobieto odojga miast i wsi......ludu pracujacy ......:loveu: czy u Was tez dzis na dworze chlodem powialo i deszczem kropi......???? czy to tylko we stolicy tak wieje ..... Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']dzien doberek:) BEA co ty sie tak jakasz?:diabloti: .się taka urodziłam..a bo co?????:mad: Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc kobieto odojga miast i wsi......ludu pracujacy ......:loveu: czy u Was tez dzis na dworze chlodem powialo i deszczem kropi......???? czy to tylko we stolicy tak wieje ..... .................ee u mnie zaczyna prześwitywać słoneczko.sporadycznie jeszcze ale to zawsze coś:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 nie wiem co u Was widac.....ale u mnie pokazuje sie 99 stroniczka wiec za chwilek dobije do 100...ale numer....:loveu: normalnie chyba sobie strzele wode mineralna bez gazu:popcorn: ...zeby nie szalec za mocno.....po dzisiejszych nocnych spacerach...:painting: bo moje futro o 1.35 obudzilo mnie delikatnie:loveu: ....a to liznawszy a to przedeptala mnie...bo sie siusiu mocno chcialo...i coz musialam wstac..zarzucic cos na ma rozowa pizadmke i podreptac na spacer.....:bluepaw: :bluepaw: czad.... Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC'].się taka urodziłam..a bo co?????:mad: kkkurde pytam grzecznie a ta na mnie z wykalaczka wyskakuje...co za baba:diabloti: Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 .....rozpocznę tą setke ......czy nie????? :drinking:to jakby mi się udało:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC'].................ee u mnie zaczyna prześwitywać słoneczko.sporadycznie jeszcze ale to zawsze coś:cool3: dokladnie.... ale ogolnie sennie dzis...:p wypilam jakas kawe z duzo iloscia mleka ale jakbym dostala poduche i wygodny fotel plus kocyk w zestawie to na bank tak z godzinna drzemeke bym uskutecznila......:loveu: Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dokladnie.... ale ogolnie sennie dzis...:p wypilam jakas kawe z duzo iloscia mleka ale jakbym dostala poduche i wygodny fotel plus kocyk w zestawie to na bank tak z godzinna drzemeke bym uskutecznila......:loveu: ...................no ja wypiłam.................cztery............kawuje nieskouciśniona jestem............ale kocyk, fotelik....mmmmmmmmmm w pracy??? chyba ze się pod biurko zmieszczę:razz: no to lu za 100:knajpa::drinka: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC'].....rozpocznę tą setke ......czy nie????? :drinking:to jakby mi się udało:diabloti: rozpoczelas 100 ....woooow.....ale wesolo dobrnelam do setki...... bylas pierwsza.......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC']...................no ja wypiłam.................cztery............kawuje nieskouciśniona jestem............ale kocyk, fotelik....mmmmmmmmmm w pracy??? chyba ze się pod biurko zmieszczę:razz: no to lu za 100:knajpa::drinka: :beerchug: :beerchug: :drink1: :popcorn: :cunao: o to swietujemy....zeby tylko sie nam w glowach nie zakreciło....... a co za roznica gdzie...czy pod biurkim czy w pomieszczeniu dla matek karmiacych...... bo u nas jest takowy pokoj......:loveu: Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']rozpoczelas 100 ....woooow.....ale wesolo dobrnelam do setki...... bylas pierwsza.......:loveu: .............................mmmmmmmmmmmmmm:razz::razz::razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']kkkurde pytam grzecznie a ta na mnie z wykalaczka wyskakuje...co za baba:diabloti: nerwowa odrobinke dzisiaj.....:loveu: no wiesz cisnienie spada...pogoda sie psuje...wiesz to sa stresogenne czynniki......mocno stresogenne....:diabloti: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nerwowa odrobinke dzisiaj.....:loveu: no wiesz cisnienie spada...pogoda sie psuje...wiesz to sa stresogenne czynniki......mocno stresogenne....:diabloti: ja tez jestem dzis nerwowa...bardzo....zaraz wybuchne ..potrzebuje tylko zapalnika:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC'].............................mmmmmmmmmmmmmm:razz::razz::razz: to juz dobry poczatek.... bo rezszta jakos chyba spi..... nic nie pisza...soaby ruch na galeriach jakis taki...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']ja tez jestem dzis nerwowa...bardzo....zaraz wybuchne ..potrzebuje tylko zapalnika:razz: a co jestes przed??? i siedzisz na bombie????:crazyeye: o rany to bardzo niebezpiecznie dla otoczenia......;) Quote
Recommended Posts