Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry!
Komunista w garniturze prezentował się o niebo lepiej....:loveu: Mamunia w wersji ciepłej i zimnej superaśna...:lol:
U nas też mieli zakusy na alby, ale rodzice stanowczo powiedzieli nie! :diabloti:
I dzieci poszły w gajerach (chłopcy) i sukienkach (babeczki)....:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']no , no :cool3: noooooooooo :loveu:

bardzo ,elegancki młodzieniec :p

prawda....jaki przystojniak......:p

juz sie obawiam jak te kobiety beda za nim szalały...a ja bede paznokcie obgryzac......chyba......

o rany....:diabloti:

Posted

:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Matyśku.....po co im te badziewia zakładali ......to u was garnitur to zakazany owoc:diabloti:.....wcale mnie sie to nie widzi .....:shake:

Alu, ja tez nie bylam poczatkowo za ta pelerynka i za sliniakiem:loveu: , ale powiem Tobie tak na ucho, ze w Kosciólku pieknie sie dzieci w tym prezentowały......było naprawde elegancko i bez holywoodu.....to miala byc i byla uroczystosc duchowa....holywood potem i byl:loveu: :loveu:
osobiscie uwazam, ze Maxio bardzo dobrze prezentował sie w garnniaczku....teraz tez jak na majowe chodzi to pod Kosciół idzie w samym garniaku a dopiero przy wejsciu do Kosciola pozwala wkladac na siebie pizamke:loveu:

Takie czasy....z tymi sliniakami......:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye:shit!! czy to wszędzie w takich pelerynkach muszą pomykać????? ja swojego dziecka nie pozwole :diabloti::shake:

Weszko kochana niestety w wiekszosci tego typu przypadkach owszem tak.....musza..bo jak juz pisalam na lamach dogo wczesniej mozesz uslyszec- jezeli komus sie z panstwa to nie podoba to nic nie stoi na przeszkodzie i wkazdej chwil dziecko mozna zabrac do innej parafii na komunie........:cool1:
mnie rece po tym opadły.......:roll:
i stwierdzilam, ze Komunia jest raz....i da sie przezyc...dla dobra dzieciaka czasami trzeba....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Weszko kochana niestety w wiekszosci tego typu przypadkach owszem tak.....musza..bo jak juz pisalam na lamach dogo wczesniej mozesz uslyszec- jezeli komus sie z panstwa to nie podoba to nic nie stoi na przeszkodzie i wkazdej chwil dziecko mozna zabrac do innej parafii na komunie........:cool1:
i stwierdzilam, ze Komunia jest raz....i da sie przezyc...dla dobra dzieciaka czasami trzeba....

.........qrna skąd ja to znam....................:diabloti::mad::diabloti:
na szczęscie za czasów mojej Zuzi.................połowa koscioła była w albach a druga w kieckach, ja byłwm za alba...............na jeden raz i tanio wyszło(bo sama uszyłam)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Weszko kochana niestety w wiekszosci tego typu przypadkach owszem tak.....musza..bo jak juz pisalam na lamach dogo wczesniej mozesz uslyszec- jezeli komus sie z panstwa to nie podoba to nic nie stoi na przeszkodzie i wkazdej chwil dziecko mozna zabrac do innej parafii na komunie........:cool1:

.........qrna skąd ja to znam....................:diabloti::mad::diabloti:
na szczęscie za czasów mojej Zuzi.................połowa koscioła była w albach a druga w kieckach, ja byłwm za alba...............na jeden raz i tanio wyszło(bo sama uszyłam)

Posted

[quote name='BeaC'].........qrna skąd ja to znam....................:diabloti::mad::diabloti:

zdolna dziewczyna.....z Ciebie ....:loveu:

u nas byla akcja taka ze od lat jest ten sam wzór i szyje zaprzyjazniona firma:loveu: ...i juz...taka alba kosztuje 70 zl.....i juz.....

no wlasnie..raz i po ptakach.....

Posted

[quote name='dealer']dzien doberek:) BEA co ty sie tak jakasz?:diabloti:

czesc kobieto odojga miast i wsi......ludu pracujacy ......:loveu:

czy u Was tez dzis na dworze chlodem powialo i deszczem kropi......????
czy to tylko we stolicy tak wieje .....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc kobieto odojga miast i wsi......ludu pracujacy ......:loveu:

czy u Was tez dzis na dworze chlodem powialo i deszczem kropi......????
czy to tylko we stolicy tak wieje .....
.................ee u mnie zaczyna prześwitywać słoneczko.sporadycznie jeszcze ale to zawsze coś:cool3:

Posted

nie wiem co u Was widac.....ale u mnie pokazuje sie 99 stroniczka wiec za chwilek dobije do 100...ale numer....:loveu:
normalnie chyba sobie strzele wode mineralna bez gazu:popcorn: ...zeby nie szalec za mocno.....po dzisiejszych nocnych spacerach...:painting:
bo moje futro o 1.35 obudzilo mnie delikatnie:loveu: ....a to liznawszy a to przedeptala mnie...bo sie siusiu mocno chcialo...i coz musialam wstac..zarzucic cos na ma rozowa pizadmke i podreptac na spacer.....:bluepaw: :bluepaw:
czad....

Posted

[quote name='BeaC'].się taka urodziłam..a bo co?????:mad:

kkkurde pytam grzecznie a ta na mnie z wykalaczka wyskakuje...co za baba:diabloti:

Posted

[quote name='BeaC'].................ee u mnie zaczyna prześwitywać słoneczko.sporadycznie jeszcze ale to zawsze coś:cool3:

dokladnie....
ale ogolnie sennie dzis...:p
wypilam jakas kawe z duzo iloscia mleka ale jakbym dostala poduche i wygodny fotel plus kocyk w zestawie to na bank tak z godzinna drzemeke bym uskutecznila......:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dokladnie....
ale ogolnie sennie dzis...:p
wypilam jakas kawe z duzo iloscia mleka ale jakbym dostala poduche i wygodny fotel plus kocyk w zestawie to na bank tak z godzinna drzemeke bym uskutecznila......:loveu:

...................no ja wypiłam.................cztery............kawuje
nieskouciśniona jestem............ale kocyk, fotelik....mmmmmmmmmm
w pracy??? chyba ze się pod biurko zmieszczę:razz:

no to lu za 100:knajpa::drinka:

Posted

[quote name='BeaC']...................no ja wypiłam.................cztery............kawuje
nieskouciśniona jestem............ale kocyk, fotelik....mmmmmmmmmm
w pracy??? chyba ze się pod biurko zmieszczę:razz:

no to lu za 100:knajpa::drinka:

:beerchug: :beerchug: :drink1: :popcorn: :cunao:

o to swietujemy....zeby tylko sie nam w glowach nie zakreciło.......
a co za roznica gdzie...czy pod biurkim czy w pomieszczeniu dla matek karmiacych......
bo u nas jest takowy pokoj......:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']rozpoczelas 100 ....woooow.....ale wesolo dobrnelam do setki......

bylas pierwsza.......:loveu:
.............................mmmmmmmmmmmmmm:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='dealer']kkkurde pytam grzecznie a ta na mnie z wykalaczka wyskakuje...co za baba:diabloti:

nerwowa odrobinke dzisiaj.....:loveu:
no wiesz cisnienie spada...pogoda sie psuje...wiesz to sa stresogenne czynniki......mocno stresogenne....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']nerwowa odrobinke dzisiaj.....:loveu:
no wiesz cisnienie spada...pogoda sie psuje...wiesz to sa stresogenne czynniki......mocno stresogenne....:diabloti:

ja tez jestem dzis nerwowa...bardzo....zaraz wybuchne ..potrzebuje tylko zapalnika:razz: