Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Witaj :loveu: Ja tak sobie pomyślałam że chciałabym więcej fotek Maxia ;) mowisz i masz.....:diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Pokaż się jeszcze raz w ślicznej kiecce, plus piesio... A co tam... a prosze bardzo.....piesio....:diabloti: dzieciaki w lasku.... gdzie on znów idzie?? beze mnie???:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 uwaga mysle.....:diabloti: gdzie ta wiewióra......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='PIKA']Cześc prawie sąsiadko :multi: czesc.... jak mija sobotnie popoludnio - wieczór??? powiedz jak Twoja noga??? juz lepiej? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='BeaC']...................witaj............może jakieś zdjęcia??..............psie co??? a nie tylko o spódnicach i kieckach.......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o prosze bardzo....:loveu: cóz ja poradze, ze jestem ładna, fotogeniczna i taka zgrabna ..coz ja poradze ze patyk mam........:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Obroża jaka ładna :razz: ...psie śliczności :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Obroża jaka ładna :razz: ...psie śliczności :loveu: tylko obroża???:shake: a ta przepiekna roza we włosach?????:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] a ta przepiekna roza we włosach?????:loveu: Róża nie tak śliczna jak psiunia :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 bedziemy kopac w piaseczku...pomoge dziecku.... a tu dwie kobiety ...ja i sunia..... i dalej..... Quote
sota36 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jestem! Po tygodniu charowki ( a moze 'harowki" - juz nawet nie chce misie sprawdzac)! Mam dosc i odrabiam zaleglosci - fakt - kiecka w grochy fajniejsza! To a propos zaleglosci! Aleeeee, najfajniejsza jest zabawa w piaskownicy ! Tylko potem ten piach wszedzie... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='sota36']Jestem! Po tygodniu charowki ( a moze 'harowki" - juz nawet nie chce misie sprawdzac)! Mam dosc i odrabiam zaleglosci - fakt - kiecka w grochy fajniejsza! To a propos zaleglosci! Aleeeee, najfajniejsza jest zabawa w piaskownicy ! Tylko potem ten piach wszedzie... az tak daja Ci popalic w pracce??? kurcze..... dzieki- tak w grochy mi bardziej pasuje:loveu: a i piaskownica jest naj naj lepsza...piach wszedzie....:diabloti: a potem wyczesac to paskudztwo....to juz niestety moj problem...... :angryy: a dziecka nie mozna samego z kopaniem dołkow zostawic ...trzeba pomagac....;) Jolu to miłego wieczoru i odpocznij :loveu: Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 witam....zarazilas mnie wirtualnie....mam gripke.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='dealer']witam....zarazilas mnie wirtualnie....mam gripke.... ups.... to od razu ...aspirynka i postaraj sie nie lazikowac po dworku.... wyjatkowo mnie ta infekcja przeciagnela.... nie dosc ze przed 4 dni ledwie sie ruszalam, nos mi odpadał..... to glowa mi pekała...zoladek od procho bolał.....i ucho posz ło.... i kazdy miesien w ciele czulam.... a teraz juz tylko mocny katarek....i powolne ruchy ..... bedzie dobrze..... to mnoswto zdróweczka Tobie zycze.... a powiedz jak Ty z kreacja ???kupilas? bylas??? Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a wiewióry nie pasuja????:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzis obrobie psio- dzieciece foty..... i beda... a cos Ty zrobiła z fryzura???? troche grzywka Ci urosła......:diabloti: ..................witaj groszkowa panienko!!!!!..........a co.........gzrzywe se zapusciłam.............tak mi ładniej.prawda:cool3::cool3::cool3: widziałam foty spacerkowo-piaszczyste.............ładnie to tak.psa do piaskownicy wyprowadzać??? ..pozdrawiam.....ja oczywiscie już w pracy Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='BeaC']..................witaj groszkowa panienko!!!!!..........a co.........gzrzywe se zapusciłam.............tak mi ładniej.prawda:cool3::cool3::cool3: widziałam foty spacerkowo-piaszczyste.............ładnie to tak.psa do piaskownicy wyprowadzać??? ..pozdrawiam.....ja oczywiscie już w pracy a czołem.... alez przepieknie sie prezentujesz w tej grzywie.....:loveu: ja dzis za chwile bede prac swoje futrzaste..... jaos tak ostatnio szybko sie kurzy...i przybiera kolor szary....:shake: po prostu bedzie nad wyraz szczesliwa.....:loveu: a co Vectra byla u fryzjera to ja swoja sliczna wypiore..... to do zobaczenia....... Quote
Behemot Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Mam tu pewne zaległości, więc spytam z głupia frant: byłaś już na tym ślubie? Którą kieckę wybrałaś? Tę w groszki? Trafny wybór! Ślicznie w niej wyglądasz!:loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Behemot']Mam tu pewne zaległości, więc spytam z głupia frant: byłaś już na tym ślubie? Którą kieckę wybrałaś? Tę w groszki? Trafny wybór! Ślicznie w niej wyglądasz!:loveu::loveu::loveu: no własnie, własnie, nawet spore.....:diabloti: nie chodziło o slub:mad: ...to dealerowa była na slubie brata:loveu: ..ja mam komunie syna na poczatku maja:loveu: ......i tak wybrałam groszki....:loveu: to milego Quote
aga1215 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witaj Mamo Przyszłego Komunisty-Dzisiejszego Myśliciela :lol: [quote name='"Agunia-Pańciunia)"'] ładnie wyszłaś na tej fotce:multi: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Mamo Przyszłego Komunisty-Dzisiejszego Myśliciela :lol: ładnie wyszłaś na tej fotce:multi: :evil_lol: prawda...:loveu: makijaz doskonały...:evil_lol: fryzura takze....:evil_lol: dobiór stroju i calosc..niesamowicie korzystnie wyglada......:evil_lol: jak miło , ze jestes i ze umiesz to docenic.....:diabloti: czesc Agucha..... jak baca??? wrócił???:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='sota36']A fotki dzieci... plisssss. Jolu.... obrobia sie dzis......:loveu: tak sie postaram... miłego dnia... i nie daj sie tej sworze.......inteligentnych robaczkow zjesc........ ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Nikt nas nie kocha.....:-( a dogo muli...ale moze sie uda wstawic fotki..... moje synu kupuje mamuni rurke z kremem w drodze do lasku.... w miedzy czasie...mama robi zdjatko ptaszkowi.... i siedzimy w piaskownicy..... nochal brudny..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 w tle na fotach to pare elementów przed przestawieniem...byl tzw sztuczny bałagan.....:diabloti: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Aga obejrzałam fotaski ...dzieciaczki Twoje przeurocze:loveu: zaznaczam moja tu obecność:multi: Quote
Recommended Posts