Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='zuzolandia'] .aaaaaa chciałam jeszcze dodac ze ten rózowy jest sliczny ;-) czesc Zuzolko.... skoro podobaja sie Tobie te maleńkie rozyczki to pewnie i magnolie sie spodobaja.... prosze...:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 i dalsza czesc spaceru... teraz wiewióry..... to az 3...... i wiewiora na drzewie.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 i budowa metra koło mnie....... mam nieskromna nadzieje ze skoro 2012 mamy byc gotowi do europejskiej duzej imprezy to i metro duzo szybcie uruchomia w tym miejscu....... Quote
clockwork Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o rany az takie zamierzchłe czasy??? to tylko spodnie i spodenki? o rany zadnej sukienki, sukienuni, spodnicy, mini.?????? nic a nic??? nie no... mówiłam o sukience.... spódniczek u mnie dostatek... tylko mini,mini... takie króciusieńkie... że ledwo sie pod nią zakrywa... ta ona .... ;) i moja ulubiona w szkocką krate... ostatnio jej szukałam żeby jechać na impre... ale gdzieś ją zgubiłam :placz: Quote
BeaC Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ................witam.................... ....................ze mna możesz o sukienkach (mam), spódniczka (mam), szpileczkach(mam) i wielu wielu innych.............................. bulterierach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(też mam) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry :) lepiej ci?? czesc... LEPIEJ NIE MOWIC......:placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='BeaC']................witam.................... ....................ze mna możesz o sukienkach (mam), spódniczka (mam), szpileczkach(mam) i wielu wielu innych.............................. bulterierach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(też mam) a no to ok.:diabloti: ja nie mam bulteriera......:razz: ale porozmawiac zawsze mozemy......:loveu: zarzucasz temat i juz...nawet na angielskie tematy znaczy sie o pogodzie..... to bardzo bezpieczny temat i dyplomatyczny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork']nie no... mówiłam o sukience.... spódniczek u mnie dostatek... tylko mini,mini... takie króciusieńkie... że ledwo sie pod nią zakrywa... ta ona .... ;) i moja ulubiona w szkocką krate... ostatnio jej szukałam żeby jechać na impre... ale gdzieś ją zgubiłam :placz: ohohooo następna gruba co to sie nie wstydzi i sam pasek zakłada na doope :shake: :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']ohohooo następna gruba co to sie nie wstydzi i sam pasek zakłada na doope :shake: :evil_lol: nie dowcipkuj... nie jestem gruba :mad: sie nie fstydam... fakt nie pasek ino krótką kruciusieńką spódniczunie ...o taka... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']ohohooo następna gruba co to sie nie wstydzi i sam pasek zakłada na doope :shake: :evil_lol: ooooooo Waszeczko....... no przesadziłas.......:mad: ja nie naszam kiecek spod których widac mi grzywke.....:evil_lol: zreszta nie naszam aaazzzz tak krotkich...:evil_lol: raczej długosc tzw biznesowa - 5 cm przed kolanko...... no wiesz ja nie mam juz 18 stu lat......:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork'] nie dowcipkuj... nie jestem gruba :mad: sie nie fstydam... fakt nie pasek ino krótką kruciusieńką spódniczunie ...o taka... bardzo ladna.......:loveu: gustowna, praktyczna, tzw niezobowiazująca elegancja;) a mp3 tez takie masz jak ta dziewczyna na załaczonym obrazku???? tylko moze troszke buciki inne??? :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Nosz KKKurde aleś niemożliwie niemamusiowa na tych zdjeciach !!! Max to docenia ? Powiedz mu, że bardzo dziękuję za jego osobisty wpis na moim blogasku :loveu: :loveu: :loveu: Tiaaaaaa....... A przekazałam , podziekowania w druga strone i pozdorwionka od Twojego przyszywanego wnuka...... Dzis ze wzglegu na stan mamy....delikatnie mowiac fatalny ...było mało dydaktyczne jedzenie...pizza:diabloti: ...na obiad......:diabloti: z czego moje ucemiezone i mocno "poturbowane" :loveu: dzis dziecko- mielismy wizyte u okulisty i trzeba bylo zakroplic oczka i odczekac troszku, ze nas ochrona nie wyprowadziła to cud:diabloti: ( ale było intensywnie)- jest bardzo zadowolone..... a i powiem jeszcze jedno w sumie to b smieszne....:diabloti: :evil_lol: pukanie do drzwi:p ...wiadomo facet z pizza i co robi synu???:cool1: miast brac to obronne, krzyczace psie i przytrzymac:cool1: to moj synu leci sprawdzic jakim autkiem podjechal pan od pizzy.;) ..mowie Wam dom wariatów..... no słaby???:diabloti: Quote
clockwork Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']bardzo ladna.......:loveu: gustowna, praktyczna, tzw niezobowiazująca elegancja;) a mp3 tez takie masz jak ta dziewczyna na załaczonym obrazku???? tylko moze troszke buciki inne??? :loveu: nie mam MPtrzy... wcale.. żadnego... mam minidysk :eviltong: ale to prehistoria... a butki.. pięknie harmonizujące ze spódnisią w szkocką krate -czerwone glany... zawsze i wszędzie :p Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork'] nie dowcipkuj... ja nie dowcipkuję - to zazdrość przeze mnie przemawia :razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']ja nie dowcipkuję - to zazdrość przeze mnie przemawia :razz: a o co ta zazdrosc????:crazyeye: o te kiecke Klocuszkowej??? ta w szkocka krate??? chcesz to Ci sprezentuje....mam jedna i nie nosze....ładna , krótka...szkocka krata.....:diabloti: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a o co ta zazdrosc????:crazyeye: o te kiecke Klocuszkowej??? ta w szkocka krate??? chcesz to Ci sprezentuje....mam jedna i nie nosze....ładna , krótka...szkocka krata.....:diabloti: :shake:nic nie rozumiesz NIC NIC NIC :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']:shake:nic nie rozumiesz NIC NIC NIC :shake: tylko udaje.......:diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Jakie śliczne małe różowe kwiatuszki :p Quote
BeaC Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ...................witaj............może jakieś zdjęcia??..............psie co??? a nie tylko o spódnicach i kieckach.......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='BeaC']...................witaj............może jakieś zdjęcia??..............psie co??? a nie tylko o spódnicach i kieckach.......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wiewióry nie pasuja????:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzis obrobie psio- dzieciece foty..... i beda... a cos Ty zrobiła z fryzura???? troche grzywka Ci urosła......:diabloti: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj :loveu: Ja tak sobie pomyślałam że chciałabym więcej fotek Maxia ;) Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pokaż się jeszcze raz w ślicznej kiecce, plus piesio... A co tam... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Jakie śliczne małe różowe kwiatuszki :p a dziekuje..... milo ze zajrzałas.....:loveu: Quote
Recommended Posts