Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Dwumetrowa Aguniu! Też bardziej podobają mi się groszki:multi: dwumetrowa????:crazyeye: to juz postanowione..... groszki....beda groszki.....:loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='malawaszka'] no! prawie - z tą tylko różnicą, że chciałam Ci napisać, żeś za gruba :shake: WSTYD!!! ja jej ciagle powtarzam, żeby w końcu wzięła sie za siebie, bo to wstyd doprowadzić sie do takiej otyłości :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] to juz postanowione..... groszki....beda groszki.....:loveu: :loveu: i dobrze, bo stwierdzam stanowczo, że groszki i koniec pieśni. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Maga100']ja jej ciagle powtarzam, żeby w końcu wzięła sie za siebie, bo to wstyd doprowadzić sie do takiej otyłości :cool1: to prawda...cały czas........mowie o tym , ze mi powtarzałas.....:loveu: i dobrze, bo stwierdzam stanowczo, że groszki i koniec pieśni. to juz przyklepane...:loveu: Madzia powiedziała...ii howk......GROSZKI:loveu: a Madzia ...ktos nocuje dzis pod 227. Ty wiesz o co chodzi..... normalnie sie tam swiatła dzis swieca.......:diabloti: W PODPISIE - DONOSICIEL Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Pańciunia dobrze że moje psy śpią bo jak by zobaczyły to zdjęcie w groszki to by się na kości rzuciły :diabloti: Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ..........no i ja się tutaj wreszcie pojawiłam...................zwabiona oglądaniem kiecek................. zdecydowanie lepiej Ci w kropkowej.......................galerie powoli nadrobie...obiecuje:diabloti::diabloti::diabloti: ...................lekko przesrane masz z tą komunia................ale..............ja przeszłam dwie to i ty przeżyjesz.z pewnością:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Vectra']Pańciunia dobrze że moje psy śpią bo jak by zobaczyły to zdjęcie w groszki to by się na kości rzuciły :diabloti: ha,ha,ha...bardzo smieszne...... no bardzo.....:diabloti: dzien dobry sie z pania......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='BeaC']..........no i ja się tutaj wreszcie pojawiłam...................zwabiona oglądaniem kiecek................. zdecydowanie lepiej Ci w kropkowej.......................galerie powoli nadrobie...obiecuje:diabloti::diabloti::diabloti: ...................lekko przesrane masz z tą komunia................ale..............ja przeszłam dwie to i ty przeżyjesz.z pewnością:crazyeye::crazyeye::crazyeye: dzięki....i zapraszam...:loveu: pewnie , ze przezyje:p ...tylko dosc absorbująca ta imprezka jest całosciowo.....:roll: bo zaczelo sie jak pewnie pamietasz juz na poczatku roku szkolnego....i tak od wrzesnia co miesiac obowiazkowe spotkanka...a teraz to juz zupełne ich zageszczenie.... pewnie, ze skocze...no kto skoczy jak nie JA????:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Czesc Dziewczyny.... fatalnie sie dzis czuje ....:cool1: katar, ciezki oddech, załazawione oczy i bateria prochów obok......:-( Miłego dnia i mnostwo zdrówka Wam zycze...... Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :crazyeye:o kkkurde rewia mody ...ładnemu we wszystkim ładnie;) cześć Aga:multi: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Dziewczyny.... fatalnie sie dzis czuje ....:cool1: katar, ciezki oddech, załazawione oczy i bateria prochów obok......:-( Miłego dnia i mnostwo zdrówka Wam zycze...... Łoj, jak przykro... Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ooch biedna ty....trzymaj sie i nie daj sie chorobsku Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='AlKil']Łoj, jak przykro... [quote name='dealer']ooch biedna ty....trzymaj sie i nie daj sie chorobsku dzieki dziewczyny....:diabloti: ale jeszcze bede zyc..... ma mi sie na zycie.....tylko zapachow nie czuje...... ale ogolnie na prochach to spoko - chodze jak maszyna....... Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Vectra']Pańciunia dobrze że moje psy śpią bo jak by zobaczyły to zdjęcie w groszki to by się na kości rzuciły :diabloti: A myślałam, że je dobrze karmisz...:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A myślałam, że je dobrze karmisz...:evil_lol: oczywiście że dobrze karmie :diabloti: codzień puszczam luzem po wsi by sobie same wybrały na co mają ochote :diabloti: :diabloti: zdrówka życzę Aguniu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] "Dama z pieskiem":lol: . Śliczne!!! i jakie spojrzenie pieska... :evil_lol: spóźniłam sie z doradztwem :shake: a doradztwo kieckowe to moja dziedzina, mój konik, moja pasja.... :shake: i nie dano mi sie wypowiedzieć.... :shake: zdecydowano już.... :shake: a według mnie... piękna sukienusia..i tobie w niej pięknie... i wogóle naj.. to sukienusia numer............................................................................................... 1!!!!! GROSZKI!!!! :klacz: matulko.... moja ostatnia sukienka to była... komunijna :diabloti: potem precz z komuną... i już nie nosze :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Vectra']oczywiście że dobrze karmie :diabloti: codzień puszczam luzem po wsi by sobie same wybrały na co mają ochote :diabloti: :diabloti: zdrówka życzę Aguniu :loveu: :loveu: :loveu: a to te worki z psim jadełkiem u Ciebie na zdjeciach to tylko atrapy???:crazyeye: :crazyeye: tez dobrze... a czuje sie FATALNIE......nos mnie boli od kataru i czestotliwosci oprózniania noska, oczka przeszkolone, i ciezkawy oddech , nie wspomne, ze nie moge uzyc całego swojego potencjału głosowego....znaczy sie nie moge krzyczec - bo gardziol tez boli, mimo prochow zazywanych przeze mnie.... mam nadzieje, ze dzis jest tzw apogeum i ze jutro bedzie lepiej..... czego sobie bardzo zycze bo nieznosze sie tak fatalnie czuc....:-( Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork']i jakie spojrzenie pieska... :evil_lol: a tak ...niuniek był nieco zdziwiony ze tak stoje i stoje....:loveu: spóźniłam sie z doradztwem :shake: a doradztwo kieckowe to moja dziedzina, mój konik, moja pasja.... :shake: i nie dano mi sie wypowiedzieć.... :shake: zdecydowano już.... :shake: a według mnie... piękna sukienusia..i tobie w niej pięknie... i wogóle naj.. to sukienusia numer............................................................................................... 1!!!!! GROSZKI!!!! :klacz: juz postanowione......zdecydowane groszki.....:loveu: :loveu: matulko.... moja ostatnia sukienka to była... komunijna :diabloti: potem precz z komuną... i już nie nosze :diabloti: o rany az takie zamierzchłe czasy??? to tylko spodnie i spodenki? o rany zadnej sukienki, sukienuni, spodnicy, mini.?????? nic a nic??? Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']mam nadzieje, ze dzis jest tzw apogeum i ze jutro bedzie lepiej..... czego sobie bardzo zycze bo nieznosze sie tak fatalnie czuc....:-( Zdrowiej, "Pańciuniu w groszki"...:lol: Quote
mmbbaj Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] oki i teraz prosze powiedziec ktora lepsza...:loveu: :roll:.............a ja powiem szczerze, że podobasz mi się i w jednej i w drugiej :loveu::loveu: Jednak nad figurą popracuj trochę kochana, nie stresuj nas tak :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 oki...to od dzis zaczynam pracowac nas soba....;) ;) a teraz fotki z niedzielnego spacerku..... Quote
Hanna R. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Nosz KKKurde aleś niemożliwie niemamusiowa na tych zdjeciach !!! Max to docenia ? Powiedz mu, że bardzo dziękuję za jego osobisty wpis na moim blogasku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witanko GROSZKOWA LADY ;-) ...nie ma litosci oj nie ma dla nas biednych grubasków ;-) ..kofffana mniej ruchu wiecej zarełka i bedzie coollll a my .albo raczej JA ..przestane siem odchudzac ;-) hehhheeheh no i psioka widzeee coz za radosc ;-) ........pokosmane zycza dobrej nocki ;-) Quote
zuzolandia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 .aaaaaa chciałam jeszcze dodac ze ten rózowy jest sliczny ;-) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Czesc slicznotki.... sniadanko pyszne....i herbatka tez....milego dnia. a na dobry poczatek...przyroda w miescie....... Quote
Recommended Posts