Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
noo i gdzie te foteczki w kiecusi i w garniaczku??? :loveu: ja sie pochwale że mam już wreszcie kiecke na wesele na które idę w maju :multi:

nastepna mnie dobija.....:diabloti: ja ide w sobote..te najblizsza..kuuuupa czasu no nie?:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:hmmmm: mój legwan nie ma żadnej torebki... :eviltong:

bendem zaglądać ale czasem brakuje mi czasu... nawet prawie zawsze.... a do tego klienci w sklepie odrywaja mnie od kompa :mad:

niedoprecyzowałam......mowie o torebce z Twojego legwana...
NIE CHCE....:cool1:

zagladaj...zapraszam.....:loveu:
jak to nie dla psa??????
no prosze Cie...to po co ja sie staram i robie foteczki?????
no wiesz, teraz to juz mnie skrzydla zupełnie opadły.,.......

ach Ci niesforni klienci......jakies kary cielesne przewidujesz dla nich????:diabloti:

[quote name='dealer']eee klockowa a ja tam chcialam sie do ciebie kiedys wybrac ale teraz to juz nie wiem czy to dobra pomysla???

zajrzyj , zajrzyj do niej na chwile bo wiesz...miło jej bedzie.....
i moze klientów tez ulgowo potraktuje.....
Daj jej szanse.....:lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']niedoprecyzowałam......mowie o torebce z Twojego legwana...
NIE CHCE....:cool1:

jak to nie dla psa??????

ach Ci niesforni klienci......jakies kary cielesne przewidujesz dla nich????:diabloti:

zajrzyj , zajrzyj do niej na chwile bo wiesz...miło jej bedzie.....
i moze klientów tez ulgowo potraktuje.....
Daj jej szanse.....:lol: :evil_lol:

no ja nie wiem jak akurat stane w progu jak bedzie na dogo siedziala to ja nie wiem czy ona mnie pppokocha...:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']no ja nie wiem jak akurat stane w progu jak bedzie na dogo siedziala to ja nie wiem czy ona mnie pppokocha...:diabloti:

tego to ja tez nie wiem...
ale spróbuj....:loveu:
Klocuszkowa tak bardzo groznie nie wyglada na fotach to moze nie bedzie tak zle.........:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']eee klockowa a ja tam chcialam sie do ciebie kiedys wybrac ale teraz to juz nie wiem czy to dobra pomysla???

ale ja ciem nie chcem goscic w sklepie ... wcale cie tu nie zapraszam...

ZAPRASZAM CIEM DO MNIE DO DOMECKU :p NAPiły by my sie jakiej mineralki... pogadały... Bart wypieściłby mi Clockworka (nie napisze klocka- bo gupio zabrzmi:eviltong:) nooo... przyjedź... noclega gwarantowany ;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

jak to nie dla psa??????
:diabloti:

nie mam pojęcia po co sie bawisz z tymi fotkami :eviltong: ja tam sobie nie zawracam głowy bydle czym :p

Posted

[quote name='clockwork']ale ja ciem nie chcem goscic w sklepie ... wcale cie tu nie zapraszam...

ZAPRASZAM CIEM DO MNIE DO DOMECKU :p NAPiły by my sie jakiej mineralki... pogadały... Bart wypieściłby mi Clockworka (nie napisze klocka- bo gupio zabrzmi:eviltong:) nooo... przyjedź... noclega gwarantowany ;)

i czego Ty płaczesz......????
dostajesz od Klocuszkowej zaproszenie do domowych pieleszy a Ty sie zastanawiasz czy Cie pokocha czy nie????
prosze Cię.......:loveu:

o i mineralna proponuje......to fajna kobitka.........

i nocleg gwarantowany.......

ja nie rozumiem twoich obaw.....i legwan jest na miejscu.......:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']nie mam pojęcia po co sie bawisz z tymi fotkami :eviltong: ja tam sobie nie zawracam głowy bydle czym :p

to teraz mi to mowisz.......:diabloti:
o rany...a ja biegam cykam te foty , stresuje sie czy dobre...czy aby swiatło ok.....i takie tam a Tymi po tych paru miesiacach mowisz ze to nie o zdjecia chodzi........

załamka....:razz: ;)

Posted

Cze, lanserko! przyszłam, bo łazisz po wąteckach i się lansujesz :razz:

I powiem Ci tak:
Załóż kieckę w groszki, bo wyglądasz w niej... wooooooowwww.... :loveu:
Zła wiadomość jest taka, że obraziłam się na Ciebie, bo jesteś za zgrabna :angryy:
Nie wolno mieć tak zgrabnej figury :angryy: To bardzo źle wpływa na moje ego. Będziesz miała mnie na sumieniu :mad:

Kkkkurde, wyglądasz normalnie jak modelka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Behemot']Cze, lanserko!

kurcze jednak mnie rozpoznała...

przyszłam, bo łazisz po wąteckach i się lansujesz :razz:

owszem siem lansuje bo nie zagladacie tutaj...a ja w potrzebie.....:lol:

I powiem Ci tak:
Załóż kieckę w groszki, bo wyglądasz w niej... wooooooowwww.... :loveu:

wlasnie ta w kropki wyglada fantastycznie...:loveu: na wieszaku....:p

Zła wiadomość jest taka, że obraziłam się na Ciebie, bo jesteś za zgrabna :angryy:

znaczy sie musze popracowac nas soba?????:razz:

Nie wolno mieć tak zgrabnej figury :angryy: To bardzo źle wpływa na moje ego. Będziesz miała mnie na sumieniu :mad:

Ty sie nie obrazaj, bo wiesz to kwestia kroju...
to kiecuchna jest dobrze skrojona.....
no taka prawda.....

Kkkkurde, wyglądasz normalnie jak modelka :loveu::loveu::loveu:

chyba sie zawstydziłam....:oops:

Posted

mnie też ta w grochy się podobuje bardziej :razz: tzn Ty w niej, a reszta za Behemotem :diabloti: no! prawie - z tą tylko różnicą, że chciałam Ci napisać, żeś za gruba :shake: WSTYD!!!

Posted

wrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy: nie widzę fotek:shake:
Tylko jedną fotkę widzziałam i to przez chwilę tą na której jesteś w drugiej sukience:loveu:

O! już widzę:multi: podobuje mi się bardziej ta groszkowata :loveu: Jak będzie chłodniej to do niej jakieś bolerko i cud miód:loveu: .

A synek, cała mama, oj jesteście podobni :D

Posted

[quote name='malawaszka']mnie też ta w grochy się podobuje bardziej :razz: tzn Ty w niej, a reszta za Behemotem :diabloti: no! prawie - z tą tylko różnicą, że chciałam Ci napisać, żeś za gruba :shake: WSTYD!!!

to dobrze czy zle jest ta kiecka skrojona????
no juz teraz mam mentlik w glowie....:diabloti:
przez Ciebie......hihihihi.......

za gruba???hmmm......zauważyłas ten tłuszcz który mi sie za uszami odklada....???:crazyeye: :crazyeye: wiedziałam ,ze trzeba bylo tego kucyka zlikwidowac:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='bonita']wrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy: nie widzę fotek:shake:
Tylko jedną fotkę widzziałam i to przez chwilę tą na której jesteś w drugiej sukience:loveu:

O! już widzę:multi: podobuje mi się bardziej ta groszkowata :loveu: Jak będzie chłodniej to do niej jakieś bolerko i cud miód:loveu: .

A synek, cała mama, oj jesteście podobni :D

jak to nie widzisz fotek........
niemozliwe......

ta groszkowa......:loveu: bolerko???...myslałam o takim szalu....ale bolerko tez dobry pomysł......:loveu:

a Maxiorowski ....tak moja krew.....podobni wizualnie i charakterki tez mamy podobne......kurcze.....;)