malawaszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 noo i gdzie te foteczki w kiecusi i w garniaczku??? :loveu: ja sie pochwale że mam już wreszcie kiecke na wesele na które idę w maju :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='malawaszka']noo i gdzie te foteczki w kiecusi i w garniaczku??? :loveu: ja sie pochwale że mam już wreszcie kiecke na wesele na które idę w maju :multi: i gdzie foty?????? Twoje foty.......???:diabloti: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 malawaszka napisał(a):noo i gdzie te foteczki w kiecusi i w garniaczku??? :loveu: ja sie pochwale że mam już wreszcie kiecke na wesele na które idę w maju :multi: nastepna mnie dobija.....:diabloti: ja ide w sobote..te najblizsza..kuuuupa czasu no nie?:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']:hmmmm: mój legwan nie ma żadnej torebki... :eviltong: bendem zaglądać ale czasem brakuje mi czasu... nawet prawie zawsze.... a do tego klienci w sklepie odrywaja mnie od kompa :mad: niedoprecyzowałam......mowie o torebce z Twojego legwana... NIE CHCE....:cool1: zagladaj...zapraszam.....:loveu: jak to nie dla psa?????? no prosze Cie...to po co ja sie staram i robie foteczki????? no wiesz, teraz to juz mnie skrzydla zupełnie opadły.,....... ach Ci niesforni klienci......jakies kary cielesne przewidujesz dla nich????:diabloti: [quote name='dealer']eee klockowa a ja tam chcialam sie do ciebie kiedys wybrac ale teraz to juz nie wiem czy to dobra pomysla??? zajrzyj , zajrzyj do niej na chwile bo wiesz...miło jej bedzie..... i moze klientów tez ulgowo potraktuje..... Daj jej szanse.....:lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']nastepna mnie dobija.....:diabloti: ja ide w sobote..te najblizsza..kuuuupa czasu no nie?:evil_lol: z przewaga KUPY.........:evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']niedoprecyzowałam......mowie o torebce z Twojego legwana... NIE CHCE....:cool1: zagladaj...zapraszam.....:loveu: jak to nie dla psa?????? no prosze Cie...to po co ja sie staram i robie foteczki????? no wiesz, teraz to juz mnie skrzydla zupełnie opadły.,....... ach Ci niesforni klienci......jakies kary cielesne przewidujesz dla nich????:diabloti: zajrzyj , zajrzyj do niej na chwile bo wiesz...miło jej bedzie..... i moze klientów tez ulgowo potraktuje..... Daj jej szanse.....:lol: :evil_lol: no ja nie wiem jak akurat stane w progu jak bedzie na dogo siedziala to ja nie wiem czy ona mnie pppokocha...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']no ja nie wiem jak akurat stane w progu jak bedzie na dogo siedziala to ja nie wiem czy ona mnie pppokocha...:diabloti: tego to ja tez nie wiem... ale spróbuj....:loveu: Klocuszkowa tak bardzo groznie nie wyglada na fotach to moze nie bedzie tak zle.........:diabloti: Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']eee klockowa a ja tam chcialam sie do ciebie kiedys wybrac ale teraz to juz nie wiem czy to dobra pomysla??? ale ja ciem nie chcem goscic w sklepie ... wcale cie tu nie zapraszam... ZAPRASZAM CIEM DO MNIE DO DOMECKU :p NAPiły by my sie jakiej mineralki... pogadały... Bart wypieściłby mi Clockworka (nie napisze klocka- bo gupio zabrzmi:eviltong:) nooo... przyjedź... noclega gwarantowany ;) Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] zagladaj...zapraszam.....:loveu: jak to nie dla psa?????? no prosze Cie...to po co ja sie staram i robie foteczki????? no wiesz, teraz to juz mnie skrzydla zupełnie opadły.,....... :diabloti: nie mam pojęcia po co sie bawisz z tymi fotkami :eviltong: ja tam sobie nie zawracam głowy bydle czym :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='clockwork']ale ja ciem nie chcem goscic w sklepie ... wcale cie tu nie zapraszam... ZAPRASZAM CIEM DO MNIE DO DOMECKU :p NAPiły by my sie jakiej mineralki... pogadały... Bart wypieściłby mi Clockworka (nie napisze klocka- bo gupio zabrzmi:eviltong:) nooo... przyjedź... noclega gwarantowany ;) i czego Ty płaczesz......???? dostajesz od Klocuszkowej zaproszenie do domowych pieleszy a Ty sie zastanawiasz czy Cie pokocha czy nie???? prosze Cię.......:loveu: o i mineralna proponuje......to fajna kobitka......... i nocleg gwarantowany....... ja nie rozumiem twoich obaw.....i legwan jest na miejscu.......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='clockwork']nie mam pojęcia po co sie bawisz z tymi fotkami :eviltong: ja tam sobie nie zawracam głowy bydle czym :p to teraz mi to mowisz.......:diabloti: o rany...a ja biegam cykam te foty , stresuje sie czy dobre...czy aby swiatło ok.....i takie tam a Tymi po tych paru miesiacach mowisz ze to nie o zdjecia chodzi........ załamka....:razz: ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 oki...mam foty..na mine i uczesnaie nie patrzcie...tylko kiecuchny pierwsza na siedząco...ta w kropki..... i druga.... oki i teraz prosze powiedziec ktora lepsza...:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 a teraz spacer niedzielny... Madzik szalał na motorach ja z dzieckiem w lesie.... dziecie robiło foty.... znajdz 10 szczegółów rozniacych te obrazki.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='dealer']ja chcem ta w kropki:loveu: :loveu: pomarzyc dobra rzecz... mnie tez sie ta podoba ....... bardzo:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='PIKA']Obie sa fajowskie :cool3: Cześc :multi: dziękuje...... musze jednak wybrac.....:cool3: pewnie wszystko bedzie zależało od pogody.....:loveu: Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cze, lanserko! przyszłam, bo łazisz po wąteckach i się lansujesz :razz: I powiem Ci tak: Załóż kieckę w groszki, bo wyglądasz w niej... wooooooowwww.... :loveu: Zła wiadomość jest taka, że obraziłam się na Ciebie, bo jesteś za zgrabna :angryy: Nie wolno mieć tak zgrabnej figury :angryy: To bardzo źle wpływa na moje ego. Będziesz miała mnie na sumieniu :mad: Kkkkurde, wyglądasz normalnie jak modelka :loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Behemot']Cze, lanserko! kurcze jednak mnie rozpoznała... przyszłam, bo łazisz po wąteckach i się lansujesz :razz: owszem siem lansuje bo nie zagladacie tutaj...a ja w potrzebie.....:lol: I powiem Ci tak: Załóż kieckę w groszki, bo wyglądasz w niej... wooooooowwww.... :loveu: wlasnie ta w kropki wyglada fantastycznie...:loveu: na wieszaku....:p Zła wiadomość jest taka, że obraziłam się na Ciebie, bo jesteś za zgrabna :angryy: znaczy sie musze popracowac nas soba?????:razz: Nie wolno mieć tak zgrabnej figury :angryy: To bardzo źle wpływa na moje ego. Będziesz miała mnie na sumieniu :mad: Ty sie nie obrazaj, bo wiesz to kwestia kroju... to kiecuchna jest dobrze skrojona..... no taka prawda..... Kkkkurde, wyglądasz normalnie jak modelka :loveu::loveu::loveu: chyba sie zawstydziłam....:oops: Quote
malawaszka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 mnie też ta w grochy się podobuje bardziej :razz: tzn Ty w niej, a reszta za Behemotem :diabloti: no! prawie - z tą tylko różnicą, że chciałam Ci napisać, żeś za gruba :shake: WSTYD!!! Quote
bonita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 wrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy: nie widzę fotek:shake: Tylko jedną fotkę widzziałam i to przez chwilę tą na której jesteś w drugiej sukience:loveu: O! już widzę:multi: podobuje mi się bardziej ta groszkowata :loveu: Jak będzie chłodniej to do niej jakieś bolerko i cud miód:loveu: . A synek, cała mama, oj jesteście podobni :D Quote
aga1215 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witaj Dwumetrowa Aguniu! Też bardziej podobają mi się groszki:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='malawaszka']mnie też ta w grochy się podobuje bardziej :razz: tzn Ty w niej, a reszta za Behemotem :diabloti: no! prawie - z tą tylko różnicą, że chciałam Ci napisać, żeś za gruba :shake: WSTYD!!! to dobrze czy zle jest ta kiecka skrojona???? no juz teraz mam mentlik w glowie....:diabloti: przez Ciebie......hihihihi....... za gruba???hmmm......zauważyłas ten tłuszcz który mi sie za uszami odklada....???:crazyeye: :crazyeye: wiedziałam ,ze trzeba bylo tego kucyka zlikwidowac:loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='bonita']wrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy: nie widzę fotek:shake: Tylko jedną fotkę widzziałam i to przez chwilę tą na której jesteś w drugiej sukience:loveu: O! już widzę:multi: podobuje mi się bardziej ta groszkowata :loveu: Jak będzie chłodniej to do niej jakieś bolerko i cud miód:loveu: . A synek, cała mama, oj jesteście podobni :D jak to nie widzisz fotek........ niemozliwe...... ta groszkowa......:loveu: bolerko???...myslałam o takim szalu....ale bolerko tez dobry pomysł......:loveu: a Maxiorowski ....tak moja krew.....podobni wizualnie i charakterki tez mamy podobne......kurcze.....;) Quote
Recommended Posts