Maga100 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] I dziewczyny beda szalały...:loveu: raczej mamuśka będzie szalała odganiają je drągiem :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Trzymajcie kciuki ...ide do szefa walczyc o swoje.....:diabloti: kto nie przeżył? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Maga100']raczej mamuśka będzie szalała odganiają je drągiem :evil_lol: kto nie przeżył? Madzia ... ja chyba wyladuje w wariatkowie..nie mowieo dogo ale o takim profesjonalnym zakladzie bez klamek....... poki co oboje...... był miły...dziwne...:diabloti: chyba chory...hihihi a tak powaznie....to szkoda mi słow.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Maga100']raczej mamuśka będzie szalała odganiają je drągiem :evil_lol: chyba mnie troche znasz.....:diabloti: niedobrze..... kto nie przeżył? 10 znaków..... Quote
bonita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dobry niedzionek :) I pogoda świetna :) i komunia się zbliża :) Dawno mnie to nie było, uciekła mi z panelu użytkownika Wasza galeria. Teraz znowu będzie :) Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 aaa... to tu sie miałam przywitać... bom cie ominęła ostatnio :diabloti: Quote
PIKA Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] był miły...dziwne...:diabloti: chyba chory...hihihi . Jak byl mily to pewnie chce Cię zwolnic :roll: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']aaa... to tu sie miałam przywitać... bom cie ominęła ostatnio :diabloti: jakos tak.....:loveu: no ja wiem ze mam futrzaste stworzenie.....:loveu: i ze moze sie mniej podobac niz Twoje krótkowłose:-( .....ale tak po sasiedzku zawsze i serdecznie.....zapraszam...:loveu: i bedzie mi Cie miło goscic..... i powiem ze nie chce miec takiej torebki jak Twoj legwan:cool1: ....ten odcien zieleni jakos mi nie pasuje......:diabloti: stad tez mozesz spokojnie zagladac do nas......CZESCIEJ Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='PIKA']Jak byl mily to pewnie chce Cię zwolnic :roll: :evil_lol: mam swoja spiskowa teorie w tym temacie.......:diabloti: historia jest duzo dłuzsza....:angryy: ale mimo to.......jak sie kiedys mocno wkurze...i pojde i wyrzuce z siebie wszystko to moze nawet zabolec........jego......:mad: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :multi:weitaj przedkomunijnie sfrustrowana kobieto;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:weitaj przedkomunijnie sfrustrowana kobieto;) Czesc Alu, jutro wstawie tutaj fociaki sukienek jakie sobie nabylam...i postaram sie dzis przebrac mojego boskiego Orlanda w garniaka...to pokarze Wam jak sie b dobrze prezentuje w tym jasnym garniaczku......:loveu: ale owszem w sobote sie nachodziłam...zeby zakupic garniak, buty, koszule i musznik dla mojego przystojniaka......:loveu: ale udało sie.....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='bonita']Dobry niedzionek :) I pogoda świetna :) i komunia się zbliża :) Dawno mnie to nie było, uciekła mi z panelu użytkownika Wasza galeria. Teraz znowu będzie :) dzien dobry w poniedziałkowy poranek :loveu: ......piekny i słoneczny..... Jak to ucieła Ci nasza galeria z panela uzytkownika.......????:crazyeye: Jak to mozliwe.... A ja sadziłam ze nas juz nie lubisz...i byłam bliska płaczu....i spazmow......:diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Witamy, zaglądamy i uciekamy... Witamy, to zagladajcie czesciej i tak szybko nie uciekajcie......:loveu: Miłego dnia... Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 My też zaglądamy i pytamy co słychać w ten piękny dzionek? :loveu: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Alu, jutro wstawie tutaj fociaki sukienek jakie sobie nabylam...i postaram sie dzis przebrac mojego boskiego Orlanda w garniaka...to pokarze Wam jak sie b dobrze prezentuje w tym jasnym garniaczku......:loveu: ale owszem w sobote sie nachodziłam...zeby zakupic garniak, buty, koszule i musznik dla mojego przystojniaka......:loveu: ale udało sie.....:loveu: ;)no no chłopak wyszykowany jak na wesele....teraz tylko czekać sznura dziewczyn pod drzwiami:razz: a na foty czekam ...a jakże;) Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dzien dobry:) jak to masz sukienke??? a ja ciagle nie mam a zegar tyka... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:) jak to masz sukienke??? a ja ciagle nie mam a zegar tyka... Kochana.... mam nawet dwie..... jedna bardziej klasyczna....dopasowana,przed kolanko..taka biało czarna.....ta biel taka nawet polyskliwa.... jutro foty..:loveu: a druga al'a lata 60 czarna w biale kropaski....z tiulowa falbanka za kolanka...czaderska....:loveu: obie jakby na mnie szyte.... normalnie miodzio...:loveu: wlasnie w tej pierwszej dzis w pracy jestem i ogolnie sie podoba ta sukienka oczywiscie.......:diabloti: a co??????????:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Basia_Sz']My też zaglądamy i pytamy co słychać w ten piękny dzionek? :loveu: a dzionek Basiu przepiekny i bardzo miło Cie witam:loveu: tylko ja jak zazwyczaj w niedoczasie...chyba prace domowe musze zaczac robic na nocnej zmianie...bo inaczej sie ciezko wyrobic...... kurde....:angryy: a weekend byl za piekny zeby go spedzac w domu... a i przeciez wczoraj pomijam te 2 godziny w Kosciele.....:diabloti: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Kochana.... mam nawet dwie..... jedna bardziej klasyczna....dopasowana,przed kolanko..taka biało czarna.....ta biel taka nawet polyskliwa.... jutro foty..:loveu: a druga al'a lata 60 czarna w biale kropaski....z tiulowa falbanka za kolanka...czaderska....:loveu: obie jakby na mnie szyte.... normalnie miodzio...:loveu: wlasnie w tej pierwszej dzis w pracy jestem i ogolnie sie podoba ta sukienka oczywiscie.......:diabloti: a co??????????:diabloti: taaa dobijaj mnie dalej..ja to chyba mam jakis spaczony gust bo nie umiem nic kupic. inna sprawa ze tak rzadko chodze w sukienkach ze na sama mysl o wlozeniu tego dostaje dreszczy ale brat mi powiedzial ze jak na jego slub przyleze w galotach to mi doope skopie...:razz: Quote
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry w poniedziałkowy poranek :loveu: ......piekny i słoneczny..... Jak to ucieła Ci nasza galeria z panela uzytkownika.......????:crazyeye: Jak to mozliwe.... A ja sadziłam ze nas juz nie lubisz...i byłam bliska płaczu....i spazmow.. :loveu: Już bądż spokojna znajszłam Was i nie będę opuszczać:diabloti: Ja też już mam wszystko zakupione na kumunię, wszystko oprócz kreacji dla mła:placz: ja nie mam co na siebie włożyć:placz:. A u Was chłopcy idą w garniturkach:cool3: u nas muszą iść w albach tak jak dziewczynki:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='bonita']:loveu: Już bądż spokojna znajszłam Was i nie będę opuszczać:diabloti: Ja też już mam wszystko zakupione na kumunię, wszystko oprócz kreacji dla mła:placz: ja nie mam co na siebie włożyć:placz:. A u Was chłopcy idą w garniturkach:cool3: u nas muszą iść w albach tak jak dziewczynki:p u nas tez w albach...tylko wiesz to bedzie poczatek maja wiec nie sadze zeby bylo b goraco stad tez...chce zrobic tak...wkladam garniak na to alba....i po pobycie w Kosciele alba z dziecka...i bedzie wygladał jak człowiek na poczestunku...:loveu: no przeciez nie bde dziecka cały dzien w tej sukience trzymac, niech wyglada jak prawdziwy mezczyzna..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']taaa dobijaj mnie dalej..ja to chyba mam jakis spaczony gust bo nie umiem nic kupic. inna sprawa ze tak rzadko chodze w sukienkach ze na sama mysl o wlozeniu tego dostaje dreszczy ale brat mi powiedzial ze jak na jego slub przyleze w galotach to mi doope skopie...:razz: ja Cie dobijam???:loveu: czy Ty taka wybredna jestes i marudna...:-( jak juz fason znajdzie to nie taka kolorystyka, jak kolorystyka ok to nie taki kwiatek po prawej.... kobieto zdecyduj Ty sie odrobinke ......:mad: i słusznie ten Twoj brat powiedział....... kurde raz nie zawsze moglabys sie w kiecuchne ubrac ładnie..i umalowac.... ja tez ogolnie preferuje spodnie , ale i czasami kiecuchne lubie wlozyc na siebie..... Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja Cie dobijam???:loveu: czy Ty taka wybredna jestes i marudna...:-( jak juz fason znajdzie to nie taka kolorystyka, jak kolorystyka ok to nie taki kwiatek po prawej.... kobieto zdecyduj Ty sie odrobinke ......:mad: i słusznie ten Twoj brat powiedział....... kurde raz nie zawsze moglabys sie w kiecuchne ubrac ładnie..i umalowac.... ja tez ogolnie preferuje spodnie , ale i czasami kiecuchne lubie wlozyc na siebie..... als mi pojechala...po calosci:diabloti: kkkocham cie misiu:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']als mi pojechala...po calosci:diabloti: kkkocham cie misiu:loveu: oj od razu pojechałam...... z dobrego serca doradzam...:razz: i widze, ze troszke trzeba Cie na ziemie sorowadzic bo paniennce a to to nie pasuje, a to tamto..... ogarnij sie.....:diabloti: ja Tez Cie kocham....nieustajaco i na wciaz....:loveu: Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jakos tak.....:loveu: no ja wiem ze mam futrzaste stworzenie.....:loveu: i ze moze sie mniej podobac niz Twoje krótkowłose:-( .....ale tak po sasiedzku zawsze i serdecznie.....zapraszam...:loveu: i bedzie mi Cie miło goscic..... he.... no Twój pies... :hmmmm:... nie zauważyłam nawet jakiego masz... nie po to sie gania po blogasach żeby foty ogladać... :eviltong: i powiem ze nie chce miec takiej torebki jak Twoj legwan:cool1: ....ten odcien zieleni jakos mi nie pasuje......:diabloti: stad tez mozesz spokojnie zagladac do nas......CZESCIEJ :hmmmm: mój legwan nie ma żadnej torebki... :eviltong: bendem zaglądać ale czasem brakuje mi czasu... nawet prawie zawsze.... a do tego klienci w sklepie odrywaja mnie od kompa :mad: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']:hmmmm: mój legwan nie ma żadnej torebki... :eviltong: bendem zaglądać ale czasem brakuje mi czasu... nawet prawie zawsze.... a do tego klienci w sklepie odrywaja mnie od kompa :mad: eee klockowa a ja tam chcialam sie do ciebie kiedys wybrac ale teraz to juz nie wiem czy to dobra pomysla??? Quote
Recommended Posts