Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Maga100'] aaaaa, mój domeczek, mój ex-domeczek, moje ex-okienieńka :loveu: dokladnie tak ...TWOJE...:p jakies ciche te Twoje chlopaki som......:loveu: Quote
aga1215 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Maga100'] aaaaa, mój domeczek, mój ex-domeczek, moje ex-okienieńka :loveu: :hmmmm: dlaczego je dyktą zabili??? ;) Witaj Aguś - cudne te "złapane promienie" Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='*luthien*']Hej:p jaki pychol:loveu: :loveu: normalnie słodziachny... ze sie tak pochwale...... włochaty i słodziachny....:loveu: moja skromnosc granic nie zna... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='aga1215']:hmmmm: dlaczego je dyktą zabili??? ;) Witaj Aguś - cudne te "złapane promienie" a dziękuje slicznie.....:loveu: Aga to nie te:eviltong: .....te dykta zabite...to tam Madzia wczesniej rezydowała:diabloti: ....ale wiesz zniszczenia były zbyt duze zeby je naprawiac:angryy: ..., potem dostala przydział miejsca na parterze i te okna narozne to jej ....te z kratami...no wiesz Madzia troche nerwowa jest:mad: ...wiec zeby sie komus nie oberwalo kapciem tudziez telewizorem, jak ja za wczesnie serenada,pod oknem obudzi:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witojcie :loveu: Wpadłam popodziwiać psinkę :loveu: i te promienie słoneczne, które się zza ciemnych chmurzysk przedzierają, bo o tych promieniach już na całej dogo aż huczy.... :evil_lol: Więc przyszłam osobiście Ci powiedzieć, że udało Ci sie je uchwycić świetnie :cool3: dziekowac.....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Magda... ja mam pytanie... powiedz mi prosze co Leon robi w zmywarce????:crazyeye: nie chce Ci sie naczyn myc?:mad: Psa wykorzystujesz do prac domowych????:mad: Quote
malawaszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 hahaha Leonsjo pomagier pierwsza klasa :diabloti: ahh i ja przyszlam popodziwiac promienie sloneczne uchwycone na wycieczce do Piotrkowa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha Leonsjo pomagier pierwsza klasa :diabloti: ahh i ja przyszlam popodziwiac promienie sloneczne uchwycone na wycieczce do Piotrkowa :loveu: :loveu: :loveu: Heloł.....:loveu: Leonsio cudny co...... A pamietasz był taki film Isaura i tam byl Leonsio...brazylijska formuła...i ciagneło sie jak flaki z olejem......tak tylko na margnesie....:diabloti: i widac je chociaz troszeczke????:lol: Quote
malawaszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 noo oczywiście ze pamiętam Leonsja z serialu :loveu: :evil_lol: i oczywiście że widać promienie!!!! i to całkiem dobrze je widać :klacz: :razz: serio serio :razz: Quote
PIKA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cudne te promienie, :loveu: których tak malo w święta bylo :shake: I ta rozpromieniona kudlata dziewczynka tez cudna :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] o patrz...a mnie nie....:-( ja mam pewnie dosc delikatny wyraz twarzy jak wychodze w taki dzien bojowo nastawiona.... i jakos adoratorzy z woda trzymaja sie wtedy z daleka.....cholera musze nad tym popracowac.....:loveu: Nie adoratorzy, ale Pan Bócek mnie polewal :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='PIKA']Cudne te promienie, :loveu: których tak malo w święta bylo :shake: I ta rozpromieniona kudlata dziewczynka tez cudna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nie adoratorzy, ale Pan Bócek mnie polewal :eviltong: to było tak od razu mowic ...a nie ...niemcow we wsi udawac.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 ktos cos mowił o biedronkach???? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 a to jakies ładne.....kwitnace....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 i slimaczek..... i spacerek przes swiateczny... malo wyrazny... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 UWAGA .... ide......:diabloti: a nie ....wychodze.......:diabloti: i mlodziez.... i pełna kontrola..... Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :multi::multi::multi:o ile fotasków ......i dronki są;) Quote
Basia_Sz Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hieloł, zachwalałaś nowe fotki, to przylazłam zobaczyć :evil_lol: Ta młodzież to jakaś niezadowolona chyba, że obfocona została, minę ma jakby chciała fotografa zamordować :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] potem dostala przydział miejsca na parterze i te okna narozne to jej ....te z kratami...no wiesz Madzia troche nerwowa jest:mad: ...wiec zeby sie komus nie oberwalo kapciem tudziez telewizorem, jak ja za wczesnie serenada,pod oknem obudzi:diabloti: tak, i Agnieszka dostała kiedyś telewizorem w łeb i stąd taka dziwna jestem i czasem (często) bredzi :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Magda... ja mam pytanie... powiedz mi prosze co Leon robi w zmywarce????:crazyeye: Leon dokonuje wstępnego prania :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 O matko ! Wnuczek mi znów wydoroślał ... :p Powiedz mu proszę, żeby nie był taki pospieszny . :modla: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Maga100']tak, i Agnieszka dostała kiedyś telewizorem w łeb i stąd taka dziwna jestem i czasem (często) bredzi :diabloti: no wlasnie, wlasnie......stad wiem co mowie....:diabloti: a ze CZASAMI bredze odrobine to zdaje sie nie jestem odosobniona :diabloti: Leon dokonuje wstępnego prania :evil_lol: Ty to masz tak wyszkolone te swoje ziwerzaki ze hohoho.....:loveu: w cyrku mozesz je pokazywac.....:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] O matko ! Wnuczek mi znów wydoroślał ... :p Powiedz mu proszę, żeby nie był taki pospieszny . :modla: Haniu, to dziecie rosnie jakby było pasione drozdzami.....i do najlepiej widac po spodniach i bluzeczkach z dlugim rekawkiem.... dwa miesiaczki to uuuuuuuu ....szkoda mowic.... kuse sa spodenki....i bluzeczki jak po mlodszym bracie..... no coz...mamuska - czytaj ja- do najnizszych istot nie nalezy.... wiec pewnie maxiorowski bedzie cos koło 190 cm posiadal wzrostu... I dziewczyny beda szalały...:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:o ile fotasków ......i dronki są;) a sa ...dronki...sztuczne ale som....:diabloti: jak mi sie dzis uda to bedzie kolejna porcja fotasów.... Jak mi juz aparat ruszył i mam sprawna bateryjke i karte...to moge szalec do bolu.....z fotami.:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Basia_Sz']Hieloł, zachwalałaś nowe fotki, to przylazłam zobaczyć :evil_lol: Ta młodzież to jakaś niezadowolona chyba, że obfocona została, minę ma jakby chciała fotografa zamordować :evil_lol: A witam, witam ....w skromne progi........:loveu: Mlodziez owszem nie zawsze ma zyczenie byc obfocona.... stad tez pełna kontrola.....:cool3: Ale fotograf ma sie dobrze i zyje...bez ran kłutych, cietych i szarpanych...:loveu: i mam nadzieje, ze ta wlasnei pozostanie..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 czesc Trzymajcie kciuki ...ide do szefa walczyc o swoje.....:diabloti: Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 bylam:) obejrzalam, przeczytalam.... nie uszkodz za bardzo tego szefa jak bedziesz z nim walczyc...:) Quote
Recommended Posts