Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Chyba się zagalopowałaś ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

oj Haniu.....

witam Cie cieplutko....

no nie wiem czy az tak sie zagalopowałam...:diabloti: ???
pomysle jak bede miała takowa mozliwosc....
poki co sie nie zanosi....:-o :placz:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj z powrotem w domku....i na dogo;)

czesc Alicjo...:loveu:
juz u Madzi chwlaiłam Twój nowy banerek ale uczynie to raz jeszcze .....:loveu: Ozzulec pieknie sie i na tym banerku prezentuje....:loveu: :loveu: :multi:
witam serdecznie......:multi:
dobrze , ze juz jestem.........:multi:
no tak...i od razu wazelina poszła w swiat.....hihiii:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dotarlam i tu sie przywitac poswiatecznie:)

a witamy bardzo cieplutko mimo tego chloduu za oknem:loveu: :loveu: ...nie wiem jak u Was ale tam gdzie ja spedzałam swieta czyli w Piotrkowie... było z pogoda fatalnie...... zimno, pochmurnie, wiało i padało.....:angryy:

[quote name='zuzolandia']Witamy poswiatecznie bogatsi o kilka zbednych kilogramow ;-) fujjjjj
Buziolki !!!!

Czesc czołem...nam te kg nie groża bo my po kazdym spacerze na 10 pietro wchodzilismy na piechotke:loveu: :lol: .... oj dawało zarówno mnie jak i mlodziezy..... futrzak ze zdziwieniem patrzyl co ja znow wymysliłam...ale dzielnie dawał rade....:loveu:

[quote name='malawaszka']mój byl tyle mokry co sama wlazłam do wanny i sie wymoczyłam :loveu: :evil_lol:

no to sie nie popisałas....:roll:
moje dziecko noc wczesniej uszykowało arsenał..pistolet na wode plus 5 sztuk cytrynek z woda...wszystko pod łóżkiem....
działo sie....:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
mój byl tyle mokry co sama wlazłam do wanny i sie wymoczyłam :loveu: :evil_lol:

a mnie polewalo za kazdym razem jak wychodzilam na dwór :mad:

cześc prawie sąsiadko :multi:

Posted

[quote name='PIKA']a mnie polewalo za kazdym razem jak wychodzilam na dwór :mad:

cześc prawie sąsiadko :multi:

Czesc ...czesc....:lol:
jak miło Cie widziec:loveu: :loveu:

o patrz...a mnie nie....:-(
ja mam pewnie dosc delikatny wyraz twarzy jak wychodze w taki dzien bojowo nastawiona.... i jakos adoratorzy z woda trzymaja sie wtedy z daleka.....cholera musze nad tym popracowac.....:loveu:

Posted

Magda....

obiecane dla Ciebie okolice i przyroda wiosenna tak zebys nie zapomniała korzeni swych......na tej wsi dalekiej......:diabloti:

fotki moze nie tak profesjonalne jak Twoje, ale sie starałam.....
drzewo prze Twoimi dawnymi oknami....dzien przed Swietami- piatek....

i jakis pobliski krzaczek...z kwiatami......:cool1:

i panorama skrzyzowania.....:loveu:

małe zblizenie....

Magda...gdybys teskniła za malunkami na budynku, za okolica, za sasiadami...to powiedz obfoce i wstawie na dogo zebys nie czuła sie samotna .....:cool3:

Posted

A teraz drogie kobiety...krótka historia...

otóz w piatek z futrzakiem wybrałysmy sie w podróz do Piotrkowa na Świeta...:diabloti:
i oto efekty....

na poczatek...jestem dumna i blada jade autem...mam spineczke i prosze mnie teraz zza szybki podziwiac.....

chyba ze mna teraz nikt nie pogada....

okna za kierowca....

okno za pasazerem.....

Posted

z wrodzonym mi brakiem poczucia humoru informuje iz udalo ci sie przechwycic promienie sloneczne wylaniajace sie zza chmur....Ladnie

:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a sie mam...:diabloti:
głowa mi peka...

to napewno mózg ci puchnie i czaszka zasklepia :cool1:
aaaaaaa będziesz niebezpieczna :crazyeye: :scared:

mam nadzieje że przez święta nie przytyłaś :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']to napewno mózg ci puchnie i czaszka zasklepia :cool1:
aaaaaaa będziesz niebezpieczna :crazyeye: :scared:

mam nadzieje że przez święta nie przytyłaś :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

alez skad....nawet takie podejrzenia......:cool1:
nawet grama...nic a nic....:loveu:
przeciez pisalam ze po kazdym spacerku zeby wyrownac stany wchodzilam na 10 pieterko pieszkom...nie jechala Aniesia windom:diabloti: tylko na piechote...
owszem niunia jakos dziwnie z ukosa na mie sie patrzyła z wyrzutem w oku ale dzielnie mi towarzyszyla.....:razz: '

Posted

Witojcie :loveu:
Wpadłam popodziwiać psinkę :loveu: i te promienie słoneczne, które się zza ciemnych chmurzysk przedzierają, bo o tych promieniach już na całej dogo aż huczy.... :evil_lol: Więc przyszłam osobiście Ci powiedzieć, że udało Ci sie je uchwycić świetnie :cool3: