Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Chyba się zagalopowałaś ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj Haniu..... witam Cie cieplutko.... no nie wiem czy az tak sie zagalopowałam...:diabloti: ??? pomysle jak bede miała takowa mozliwosc.... poki co sie nie zanosi....:-o :placz: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :multi::multi::multi:witaj z powrotem w domku....i na dogo;) Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 witaj niezakochana , odTeZetowana szczęśliwa i wolna kobieto :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj z powrotem w domku....i na dogo;) czesc Alicjo...:loveu: juz u Madzi chwlaiłam Twój nowy banerek ale uczynie to raz jeszcze .....:loveu: Ozzulec pieknie sie i na tym banerku prezentuje....:loveu: :loveu: :multi: witam serdecznie......:multi: dobrze , ze juz jestem.........:multi: no tak...i od razu wazelina poszła w swiat.....hihiii:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Vectra']witaj niezakochana , odTeZetowana szczęśliwa i wolna kobieto :loveu: hieloł...... :loveu: och tam........ hieloł......:loveu: jak mokry poniedziałek??? Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy poswiatecznie bogatsi o kilka zbednych kilogramow ;-) fujjjjj Buziolki !!!! Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mój byl tyle mokry co sama wlazłam do wanny i sie wymoczyłam :loveu: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='dealer']dotarlam i tu sie przywitac poswiatecznie:) a witamy bardzo cieplutko mimo tego chloduu za oknem:loveu: :loveu: ...nie wiem jak u Was ale tam gdzie ja spedzałam swieta czyli w Piotrkowie... było z pogoda fatalnie...... zimno, pochmurnie, wiało i padało.....:angryy: [quote name='zuzolandia']Witamy poswiatecznie bogatsi o kilka zbednych kilogramow ;-) fujjjjj Buziolki !!!! Czesc czołem...nam te kg nie groża bo my po kazdym spacerze na 10 pietro wchodzilismy na piechotke:loveu: :lol: .... oj dawało zarówno mnie jak i mlodziezy..... futrzak ze zdziwieniem patrzyl co ja znow wymysliłam...ale dzielnie dawał rade....:loveu: [quote name='malawaszka']mój byl tyle mokry co sama wlazłam do wanny i sie wymoczyłam :loveu: :evil_lol: no to sie nie popisałas....:roll: moje dziecko noc wczesniej uszykowało arsenał..pistolet na wode plus 5 sztuk cytrynek z woda...wszystko pod łóżkiem.... działo sie....:loveu: Quote
PIKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 malawaszka napisał(a):mój byl tyle mokry co sama wlazłam do wanny i sie wymoczyłam :loveu: :evil_lol: a mnie polewalo za kazdym razem jak wychodzilam na dwór :mad: cześc prawie sąsiadko :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='PIKA']a mnie polewalo za kazdym razem jak wychodzilam na dwór :mad: cześc prawie sąsiadko :multi: Czesc ...czesc....:lol: jak miło Cie widziec:loveu: :loveu: o patrz...a mnie nie....:-( ja mam pewnie dosc delikatny wyraz twarzy jak wychodze w taki dzien bojowo nastawiona.... i jakos adoratorzy z woda trzymaja sie wtedy z daleka.....cholera musze nad tym popracowac.....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pdobry wieczór.... Dobry wieczór i dzien dobry....:loveu: Ty tez dzis pierwszy dzien po swietach w pracy..... jak nastroje szanownej pani???:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Magda.... obiecane dla Ciebie okolice i przyroda wiosenna tak zebys nie zapomniała korzeni swych......na tej wsi dalekiej......:diabloti: fotki moze nie tak profesjonalne jak Twoje, ale sie starałam..... drzewo prze Twoimi dawnymi oknami....dzien przed Swietami- piatek.... i jakis pobliski krzaczek...z kwiatami......:cool1: i panorama skrzyzowania.....:loveu: małe zblizenie.... Magda...gdybys teskniła za malunkami na budynku, za okolica, za sasiadami...to powiedz obfoce i wstawie na dogo zebys nie czuła sie samotna .....:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 A teraz drogie kobiety...krótka historia... otóz w piatek z futrzakiem wybrałysmy sie w podróz do Piotrkowa na Świeta...:diabloti: i oto efekty.... na poczatek...jestem dumna i blada jade autem...mam spineczke i prosze mnie teraz zza szybki podziwiac..... chyba ze mna teraz nikt nie pogada.... okna za kierowca.... okno za pasazerem..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 a tu dalsza czesc....podrózy:p ......nie wiem czy bedzie widac..ale troszku opowiem...:cool3: otóz chciałam ufocic przebijajac sie promienie sloneczne przez ciemne chmurzyska...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Vectra']siemasz lanserka :evil_lol: a sie mam...:diabloti: głowa mi peka... pewnie dlatego ze wrocilam do pracki..po prostu takie nagromadzenie..głupoty w jednym miejscu mnie przeraza i doprowadza do bolu glowy....:crazyeye: Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 z wrodzonym mi brakiem poczucia humoru informuje iz udalo ci sie przechwycic promienie sloneczne wylaniajace sie zza chmur....Ladnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a sie mam...:diabloti: głowa mi peka... to napewno mózg ci puchnie i czaszka zasklepia :cool1: aaaaaaa będziesz niebezpieczna :crazyeye: :scared: mam nadzieje że przez święta nie przytyłaś :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Vectra']to napewno mózg ci puchnie i czaszka zasklepia :cool1: aaaaaaa będziesz niebezpieczna :crazyeye: :scared: mam nadzieje że przez święta nie przytyłaś :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: alez skad....nawet takie podejrzenia......:cool1: nawet grama...nic a nic....:loveu: przeciez pisalam ze po kazdym spacerku zeby wyrownac stany wchodzilam na 10 pieterko pieszkom...nie jechala Aniesia windom:diabloti: tylko na piechote... owszem niunia jakos dziwnie z ukosa na mie sie patrzyła z wyrzutem w oku ale dzielnie mi towarzyszyla.....:razz: ' Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Vectra a z tym mozgiem to moze byc prawda... Ty madra babka jestes.... normalnie peka mnie ten "leb"...bo glowe to Królowa Angielska... porazka.... Quote
Basia_Sz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witojcie :loveu: Wpadłam popodziwiać psinkę :loveu: i te promienie słoneczne, które się zza ciemnych chmurzysk przedzierają, bo o tych promieniach już na całej dogo aż huczy.... :evil_lol: Więc przyszłam osobiście Ci powiedzieć, że udało Ci sie je uchwycić świetnie :cool3: Quote
Maga100 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 aaaaa, mój domeczek, mój ex-domeczek, moje ex-okienieńka :loveu: Quote
Recommended Posts