Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']oczywiście, ja już czekam z chlebem i solą i z listą uczynków, które zamierzam uczynić dla swoich sąsiadów :loveu: :diabloti:

Madziu..wiem ze sie na Tobie nie zawiode.....:diabloti: Tylko pamietaj zeby ten chleb byl swiezy......
a i mam prosbe...zapytaj Artura czy bede mog;la pozyczyc czasami na exkluzywne wyjscia te jego lakierko - gumiaczki...bardzo sa gustowne i gdybym mogla czasmia chociaz na pare chwil je pozyczyc bardzo bym sie cieszyła...:diabloti:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']hihihi skąd wiesz??? :evil_lol: :loveu:

M.A.G.A. :lol:

ojjjj babo babo - to weź i sie zakochaj - ja też nie bylam do niedawna :razz: i stracilam nadzieje :razz: a co do reszty to dziecko mam... ale nie swoje a p[sa mam... ale nienormalnego :diabloti: :evil_lol: a ciszy i spokoju to juz daaawno w domu nie zaznałam :diabloti:

a wiesz jak ciezko jest obiekt znalesc????/hihihi jeszcze taki co by mi pasował.....moja droga.....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ale Pysiu......:roll:
nie wyczytałas mojego subtelnego zartu....:mad:
nie mow....:diabloti:
ale czy ja napisalam ze nieszczesliwa krolewna?????
no chyba se kpisz ze mnie teraz.....:diabloti:

alez oczywiscie ze tak uwazam...
jest ok.
ales mi teraz powiedziała....
no to chyba mosze jakies biczowanko zarzucic.....

ZARTOWAŁAM.......Z TYMI PRZEDBIEGAMI.....
Żrt wyczytałam ale wyczytałam też między wierszami odrobine żalu więc mi tu nie ściemniaj :mad:
U mnie woda najsmaczniejsza jest w oczku wodnym :cool3: Dodam że dookoła niego rosną ( czyt. rosły ) kwiatki :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Żrt wyczytałam ale wyczytałam też między wierszami odrobine żalu więc mi tu nie ściemniaj :mad:
U mnie woda najsmaczniejsza jest w oczku wodnym :cool3: Dodam że dookoła niego rosną ( czyt. rosły ) kwiatki :diabloti:

ale taka maleniunka nutenke zalu......:-(
no dobra juz nie bede......:cool1:

no wlasnie bo w oczuku ta woda dluzej stoi..i widac smaczniejsza....
a cos Ty zrobila z kwiatkami???
znow je przesadzilas???;)

Posted

Cześć Agunia, jestem w twojej galerii pierwszy raz, nie mam dziś czasu :diabloti:, a.... zaczytałam się :lol: Fajne masz dzieciaki (czytaj: syn i pies ;))

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

Z avatarka inaczej sobie ciebie wyobrażałam, ale fryz jest OK! Nie wiem czemu narzekasz? :niewiem:

No i nie miałabym nic przeciwko temu żeby mieć taką figurę jak ty :lol:, noooooogi... do samej ziemi :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Cześć Agunia, jestem w twojej galerii pierwszy raz, nie mam dziś czasu :diabloti:, a.... zaczytałam się :lol: Fajne masz dzieciaki (czytaj: syn i pies ;))

a to bardzo nam miło......i zapraszamy reguralnie:p ....mam juz sprawny aparat z nowa bateryja inowa karta...wiec bedziem smigac..ze ho,ho........:diabloti:
za dzieciaki dziekowac....kocham moje wariaty.....:loveu:

Z avatarka inaczej sobie ciebie wyobrażałam, ale fryz jest OK! Nie wiem czemu narzekasz? :niewiem:

na avatorku to tylko moje dzieciaki sa w pozie nieco dziwnej bo kotłuja sie po kanapie.....:diabloti:

No i nie miałabym nic przeciwko temu żeby mieć taką figurę jak ty :lol:, noooooogi... do samej ziemi :loveu:

dziekuje bardzo....zawstydzasz mnie...:oops: :oops: .....z nogami to prawda....:loveu:
alez ja szybko sie ucze skromnosci od Pysi,Madzi, Vectry, Alicji, Hani, ....i całej reszty krolewien, cioc, mam , corek...na dogo..:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ale taka maleniunka nutenke zalu......:-(
no dobra juz nie bede......:cool1:

no wlasnie bo w oczuku ta woda dluzej stoi..i widac smaczniejsza....
a cos Ty zrobila z kwiatkami???
znow je przesadzilas???;)
Nie przesadziłam tylko one ze strachu przed psami tak się wtuliły w ziemie że aż się pogniotły :diabloti:

Posted

:loveu: [quote name='Pysia']Nie przesadziłam tylko one ze strachu przed psami tak się wtuliły w ziemie że aż się pogniotły :diabloti:

biedactwa......kwiatuszki rzecz jasna...
ale to takie co odrastaja??:loveu:
mam nadzieje ze beda miały szanse zanim Zmorkowe potomstwo wypadnie na ogródek i rozniesie całosc .....;)

Posted

Tak cytujesz, że ciebie już zacytować nie można :diabloti:

A więc: w kwestii avatarka, faktycznie pomyliłam się :evil_lol: Fajnie, że będzie dużo fotek, a ja muszę i wcześniejsze obejrzeć ;) I wiesz, dziwna sprawa bo w twojej galerii otwierają mi się zdjęcia, a ty chyba też przez Imageshecka wstawiasz :cool3: W innych mi się nie otwierają, albo tylko pojedyńcze, to taki nasz problem od tygodni, a korespondencja w tej sprawie z dostawcą netu kwitnie :diabloti:
Miłego dnia :lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:loveu:

biedactwa......kwiatuszki rzecz jasna...
ale to takie co odrastaja??:loveu:
mam nadzieje ze beda miały szanse zanim Zmorkowe potomstwo wypadnie na ogródek i rozniesie całosc .....;)
Zmorkowe maluszki nie będą tak od razu ważyły prawie 70 kg więc przy nich szanse mieć będą :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Zmorkowe maluszki nie będą tak od razu ważyły prawie 70 kg więc przy nich szanse mieć będą :evil_lol:

to jest dla mnie bardzo zrozumiałe i przejzyste:diabloti: ...ale jakby ilosc kroczkow wykonana w jednym miejscu przez stadko...niufow..tez ma chyba jakies znaczenie?:cool3:
bo ja sie nie znam .....
powaznie....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a i mam prosbe...zapytaj Artura czy bede mog;la pozyczyc czasami na exkluzywne wyjscia te jego lakierko - gumiaczki...bardzo sa gustowne i gdybym mogla czasmia chociaz na pare chwil je pozyczyc bardzo bym sie cieszyła...:diabloti:

no nie wiem, nie wiem... On je sobie bardzo ceni :evil_lol:
Przywiązał się do nich emocjonalnie :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a wiesz jak ciezko jest obiekt znalesc????/hihihi jeszcze taki co by mi pasował.....moja droga.....:diabloti:

miałaś obiekt :angryy: nawet się wyrowadziłam, abyś miała konkurencji na polu :razz: Czy nie stał nagi w oknie na parterze, jak przechodziłyśmy? stał! I dla kogo stał! Może dla ciebie właśnie!
a pod nasza klatką nie wystawał? Pamietasz, wtedy co tak durnie chichotałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='mmbbaj']Z avatarka inaczej sobie ciebie wyobrażałam, ale fryz jest OK! Nie wiem czemu narzekasz? :niewiem:

buhahhaha, Mmbbaj, myślałaś, ze Agnieszka to ta po lewej, ta włochata? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']no nie wiem, nie wiem... On je sobie bardzo ceni :evil_lol:
Przywiązał się do nich emocjonalnie :evil_lol:

wiem, ze Ty nie wiesz:diabloti: ...dlatego prosze zapytaj wuja, porozmawiaj....no wiesz przygotuj grunt:loveu: ... Ty to potrafisz przeciez......

miałaś obiekt :angryy: nawet się wyrowadziłam, abyś miała konkurencji na polu :razz: Czy nie stał nagi w oknie na parterze, jak przechodziłyśmy? stał! I dla kogo stał! Może dla ciebie właśnie!
a pod nasza klatką nie wystawał? Pamietasz, wtedy co tak durnie chichotałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

o kurde o tym obiekcie w rozowych stringach zapomnialam:razz: ....
ale wiesz on mnie chyba by zgniotł w łóżku..a ja chce jeszcze troche pozyc......:diabloti:
oj chichotalysmy...jak 16 stki...no wielekie mi rzeczy.....nie kompromituj nas tylko publicznie.....:angryy:

buhahhaha, Mmbbaj, myślałaś, ze Agnieszka to ta po lewej, ta włochata? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a jak nie jak tak....
przeciez takie bujne owlosienie mialam.....
ale sie wytrymowałam i od razu mi lepiej....:diabloti:

Posted

ogloszenia parafialne:

Magdalno.....narobilam wczoraj specjalnie dla Ciebie pare fot dawnej okolicy...tak zebys pamietała skad sie wywodzisz...
wstawie - ale nie dzis......
tak tylko prosze zebys duchowo przygotowałała sie do ogladniecia wyzej wspomnianych.....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][
ale poki co....ja tez mam czasami normalnego inaczej psa...dokladnie suke....
woda w misce jest niedobra..bo za swieza i za czysta, zreszta Magda swiadkiem, wiele razy popijala wode z kałuzy bo lepsza, brudniejsza...ogolnie znacznie smakowo odpowiedniejsza...

o tak!!! u mnie to samo!!! a kiedys dodatkowo bylo tak, ze ksiezniczka nie napila sie wody z miski w domu!!! o nie!!! woda w domu zeby byla pijalna musiala byc podana w kubeczku bo inaczej sucz byla gotowa sie odwodnic jesli akurat deszcz nie padal i nie splukiwal calego syfu z trawnikow do kaluz :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']o tak!!! u mnie to samo!!! a kiedys dodatkowo bylo tak, ze ksiezniczka nie napila sie wody z miski w domu!!! o nie!!! woda w domu zeby byla pijalna musiala byc podana w kubeczku bo inaczej sucz byla gotowa sie odwodnic jesli akurat deszcz nie padal i nie splukiwal calego syfu z trawnikow do kaluz :angryy:

to tez saba nie jest...
znaczy sie nie ja mam tylko sucz ktora wymysla dziwactwa...
no to chociaz tyle ..pocieszajace....:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie :eviltong: Myślałam, że z tym psiakiem wygłupia się Agnieszka, nie wiedziałam jeszcze nawet, że ma syna :lol: I jakoś tak przywykłam do takiego jej wizerunku, nie wiem czy się odzwyczaję :evil_lol:

ale sie wytrymowałam i od razu mi lepiej....:diabloti:

Bo trymowanie to teraz na dogo priorytet, jesteś na czasie, możesz się lansować :p

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ogloszenia parafialne:

Magdalno.....narobilam wczoraj specjalnie dla Ciebie pare fot dawnej okolicy...tak zebys pamietała skad sie wywodzisz...
wstawie - ale nie dzis......
tak tylko prosze zebys duchowo przygotowałała sie do ogladniecia wyzej wspomnianych.....:diabloti:

ogłoszenie parafialne zostało przeczytane przez najwierniejszego z parafian :p na klęczkach rzecz jasna :p

Posted

[quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie :eviltong: Myślałam, że z tym psiakiem wygłupia się Agnieszka, nie wiedziałam jeszcze nawet, że ma syna :lol: I jakoś tak przywykłam do takiego jej wizerunku, nie wiem czy się odzwyczaję :evil_lol:

no co TY????
o no to bedzie ciezko.....:loveu:

Bo trymowanie to teraz na dogo priorytet, jesteś na czasie, możesz się lansować :p

tak tez sobie pomyslałam i dlategoto zrobilam...:diabloti:

Posted

Cześc

ja tu wpadam się przywitać, a tu jakieś zale czytam :nono:

Syn Ci urośnie i bedziesz tego żałowala :evil_lol: a psa sobie mozesz sprawić drugiego ;) A chlop tez rzecz nabyta Tego kwitu to pół światu ;)

Posted

[quote name='PIKA']Cześc

ja tu wpadam się przywitać, a tu jakieś zale czytam :nono:

Syn Ci urośnie i bedziesz tego żałowala :evil_lol: a psa sobie mozesz sprawić drugiego ;) A chlop tez rzecz nabyta Tego kwitu to pół światu ;)

jakie zale.........:razz:
oj tam miałam dołek....:cool1: tak bywa...:cool1:

juz czasami zaluje ze tak szybko rosnie i dorosleje...i juz publicznie nie moge całowac....:evil_lol:
psa??? drugiego???? no powiem Tobie, ze ufffff przemysle kiedys....hihihiiii:diabloti:

a to prawda......