Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
będę miała softa :p :loveu: :loveu: :loveu:

Aga a znasz Rybkę z sofciczką Lilu???

A skad ona jest???
Moze znam tak z widzenia....
znam sofcika lou lou..ale ona wlasnie miesiac temu wyleciała do Londynu.

Sofciki sa słodkie i takie charakterne....;) ....no wiesz..prawie jak kotek czasami

Posted

dbsst napisał(a):

bliźniacy :-o :p :p :p

a Rybki sofcik nazywa się Lilu :cool1: :loveu: ona ma tez goldenke Suzi :loveu:

jednojajowi:evil_lol:
prawda ze widac podobieństwo i wiezy krwi??

a Ty mloda kobieto cos taka wkurzona??
mozna Tobie jakos pomoc??

Posted

dbsst napisał(a):
tak potrzebuje strzały w banie za swoją głupote i nie słuchanie swojej kobiecej intuicji :placz: :placz: :placz:

ale jaka głupota....???
kobieta i głupota?
niemozliwe.

usiadz spokojnie i zrob pare wdechów i wydechów ale tak zeby byla plynnosc miedzy wdechem i wydechem...i niech Twoi "doradcy "siedzacy w głowie przestana Cie nakrecac:mad: ...po prostu wyluzuj...i nie buduj 7 pieter kurnika....zupełnie niepotrzebny...ten kurnik:eviltong:

z tym oddechem nie zaruje..pomaga...wiem ze brzmi dziwnie, ale pomaga..tak poobserwowac swoje uczucia z boku...
polecam....

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
A skad ona jest???

z Warszawy :p a Lilu jest po Farridzie od Marcino1978 :lol:

a wogóle to coś czuję, że niedługo dogonisz mła z iloscią postów bo ja przystopowałam a Ty pęęęędzisz :evil_lol: aleś wpadła koleżanko :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

a wogóle to coś czuję, że niedługo dogonisz mła z iloscią postów bo ja przystopowałam a Ty pęęęędzisz :evil_lol: aleś wpadła koleżanko :evil_lol:

a właścicielka ma na imie Iza :p

hahha Waszeczko każdy rasowy uzależnieniec przechodził etap szybkich palcy :diabloti: :eviltong: :evil_lol:
pamiętasz gorące chwile na offie dzi nie byłam tam z kilka dobrych miechów :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):

hahha Waszeczko każdy rasowy uzależnieniec przechodził etap szybkich palcy :diabloti: :eviltong: :evil_lol:
pamiętasz gorące chwile na offie dzi nie byłam tam z kilka dobrych miechów :cool1:

Kochane Kobietki...
owszem szalenie to wciaga..a tym bardziej poczatkujaca dogomaniaczke...samotnie wychowujaca syna mame i majaca kota w głowie a sunie w domu kobietke:p
mam nadzieje , ze tu w was znajde oparcie kiedy tego bedzie mi potrzeba...
obecnie jestem "pociagajaca" jakas infekcyjka i normalnie musze wysiedziec w domku dwa dzionki..toc siedze i grzeczna jestem...:mad:

A tak na marginesie to wszystko prze Madziare...
i na dodatek nie mam od kogo teraz pozyczyc - skorki od pomaranczy..do ciasteczek owsianych - a w sklepach czterech dookoła mnie nie ma takich wybalazkow...i co ...i normalnie Madzia masz klapa w dupsko....

Posted

malawaszka napisał(a):

:evil_lol: troszke pedze a w sumie to sie zastanawiam , jak to sie robi... i chciałabym zeby moja i stronke moich dzieciakow odwiedzały mile i bratnie dusze..takie jak WY wszystkie....:multi:

Posted

dbsst napisał(a):

noo Iza - nie mogłam sobie przypomnieć kurczaki tak dawno jej nigdzie nie było :oops:

hahha pamiętam na offie - ale już mi się nie chce tam wchodzić :roll: ehh starość :evil_lol:

Aga - masz w nas oparcie jak w BANKU - NBP z nowym PREZESEM :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo Iza - nie mogłam sobie przypomnieć kurczaki tak dawno jej nigdzie nie było :oops:

hahha pamiętam na offie - ale już mi się nie chce tam wchodzić :roll: ehh starość :evil_lol:

nie, nie znam Izy....:shake: szkoda..ale mam nadzieje ze poznam:lol:

z tym nowym NBP a szczegolnie prezesem to jeszcze spokojnie..bez takich wielkich emocji....:loveu:

Posted

i na dodatek nie mam od kogo teraz pozyczyc - skorki od pomaranczy..do ciasteczek owsianych - a w sklepach czterech dookoła mnie nie ma takich wybalazkow...i co ...i normalnie Madzia masz klapa w dupsko....

ja ci pożyczałam skórki od pomarańczy? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
a byłam trzeźwa wtedy? :cool3:

Posted

Kochane Kobietki...
owszem szalenie to wciaga..a tym bardziej poczatkujaca dogomaniaczke...samotnie wychowujaca syna mame i majaca kota w głowie a sunie w domu kobietke:p
mam nadzieje , ze tu w was znajde oparcie kiedy tego bedzie mi potrzeba...
obecnie jestem "pociagajaca" jakas infekcyjka i normalnie musze wysiedziec w domku dwa dzionki..toc siedze i grzeczna jestem...:mad:

A tak na marginesie to wszystko prze Madziare...

mmmmmmmmmmmmmmm pomarańczowa Magda zostawiła Cie bez skrórki :evil_lol:

hahhahaha koło wzajemniej adoracji działa i przyjmuje chętnych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bardzo dzielna dziewczynka :klacz::loveu:

:evil_lol: troszke pedze a w sumie to sie zastanawiam , jak to sie robi... i chciałabym zeby moja i stronke moich dzieciakow odwiedzały mile i bratnie dusze..takie jak WY wszystkie....:multi:

post obciekający wazedlina jest nieźle :evil_lol: :evil_lol:

malawaszka napisał(a):

oj z Izą już niet kontakta mam :(
heheh witaj stara Waszko :loveu:

:lol: :lol: :lol:

jak Ty nic nie rozumiesz:motz: :wallbash:

a ja sadziałam zes Ty lotna niewaista...:diabloti: :eviltong:

zrozumiałaś w końcu zrozumiałas ze ten polot to tylko urok czupryny i spryt Lełona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

mmmmmmmmmmmmmmm pomarańczowa Magda zostawiła Cie bez skrórki :evil_lol:

wyobrażasz to sobie....:evil_lol: bez skórki..

hahhahaha koło wzajemniej adoracji działa i przyjmuje chętnych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to ja sie zapisuje.....od juz

bardzo dzielna dziewczynka :klacz::loveu:

ale uprzedzam miewam dołki i doły tez...:eviltong:

post obciekający wazedlina jest nieźle :evil_lol: :evil_lol:

bo moje motto od dzis brzmi- dzien bez wazeliny dniem straconym...:loveu:

zrozumiałaś w końcu zrozumiałas ze ten polot to tylko urok czupryny i spryt Lełona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i wydało sie...a ja naiwna sadziłam inaczej:eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
a możesz po polsku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bo ja z lekka niedospana chodze ;)

to taka metoda ktora mozna ozdobic wszystko co tylko chcesz...np wycicnajac motym z papieru ryzowego czy tez ze zwyczajnej serweteczki z motywem..te kwiaty normlanie byly na serwetkach ..a Ania - moja kumpela kazała swemu TZtowi uciac troszku deseczek , porobic dziureczek we wspomnianych deseczkach a potem obróbka z jej strony..na poczatek..kladziemy podklad..potem kleje rozne , paiper tudziez wspomniana serwetke i na to jeszcze kleje albo takie cos co sprawia ze obrazek wydaje sie postarzony..rozne cuda...
o to tak...:cool1:

Posted

to taka metoda ktora mozna ozdobic wszystko co tylko chcesz...np wycicnajac motym z papieru ryzowego czy tez ze zwyczajnej serweteczki z motywem..te kwiaty normlanie byly na serwetkach ..a Ania - moja kumpela kazała swemu TZtowi uciac troszku deseczek , porobic dziureczek we wspomnianych deseczkach a potem obróbka z jej strony..na poczatek..kladziemy podklad..potem kleje rozne , paiper tudziez wspomniana serwetke i na to jeszcze kleje albo takie cos co sprawia ze obrazek wydaje sie postarzony..rozne cuda...
o to tak...:cool1:

aha :cool1:

a czemu Ty niedospana chadzasz?
zabraniaja Ci spac?:cool3:

no coś w tym rodzaju :cool3: :cool3: