malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 będę miała softa :p :loveu: :loveu: :loveu: Aga a znasz Rybkę z sofciczką Lilu??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):będę miała softa :p :loveu: :loveu: :loveu: Aga a znasz Rybkę z sofciczką Lilu??? A skad ona jest??? Moze znam tak z widzenia.... znam sofcika lou lou..ale ona wlasnie miesiac temu wyleciała do Londynu. Sofciki sa słodkie i takie charakterne....;) ....no wiesz..prawie jak kotek czasami Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 bliźniacy :-o :p :p :p a Rybki sofcik nazywa się Lilu :cool1: :loveu: ona ma tez goldenke Suzi :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a): bliźniacy :-o :p :p :p a Rybki sofcik nazywa się Lilu :cool1: :loveu: ona ma tez goldenke Suzi :loveu: jednojajowi:evil_lol: prawda ze widac podobieństwo i wiezy krwi?? a Ty mloda kobieto cos taka wkurzona?? mozna Tobie jakos pomoc?? Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 tak potrzebuje strzały w banie za swoją głupote i nie słuchanie swojej kobiecej intuicji :placz: :placz: :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):tak potrzebuje strzały w banie za swoją głupote i nie słuchanie swojej kobiecej intuicji :placz: :placz: :placz: ale jaka głupota....??? kobieta i głupota? niemozliwe. usiadz spokojnie i zrob pare wdechów i wydechów ale tak zeby byla plynnosc miedzy wdechem i wydechem...i niech Twoi "doradcy "siedzacy w głowie przestana Cie nakrecac:mad: ...po prostu wyluzuj...i nie buduj 7 pieter kurnika....zupełnie niepotrzebny...ten kurnik:eviltong: z tym oddechem nie zaruje..pomaga...wiem ze brzmi dziwnie, ale pomaga..tak poobserwowac swoje uczucia z boku... polecam.... Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):A skad ona jest??? z Warszawy :p a Lilu jest po Farridzie od Marcino1978 :lol: a wogóle to coś czuję, że niedługo dogonisz mła z iloscią postów bo ja przystopowałam a Ty pęęęędzisz :evil_lol: aleś wpadła koleżanko :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):z Warszawy :p a Lilu jest po Farridzie od Marcino1978 :lol: a wogóle to coś czuję, że niedługo dogonisz mła z iloscią postów bo ja przystopowałam a Ty pęęęędzisz :evil_lol: aleś wpadła koleżanko :evil_lol: a właścicielka ma na imie Iza :p hahha Waszeczko każdy rasowy uzależnieniec przechodził etap szybkich palcy :diabloti: :eviltong: :evil_lol: pamiętasz gorące chwile na offie dzi nie byłam tam z kilka dobrych miechów :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):a właścicielka ma na imie Iza :p hahha Waszeczko każdy rasowy uzależnieniec przechodził etap szybkich palcy :diabloti: :eviltong: :evil_lol: pamiętasz gorące chwile na offie dzi nie byłam tam z kilka dobrych miechów :cool1: Kochane Kobietki... owszem szalenie to wciaga..a tym bardziej poczatkujaca dogomaniaczke...samotnie wychowujaca syna mame i majaca kota w głowie a sunie w domu kobietke:p mam nadzieje , ze tu w was znajde oparcie kiedy tego bedzie mi potrzeba... obecnie jestem "pociagajaca" jakas infekcyjka i normalnie musze wysiedziec w domku dwa dzionki..toc siedze i grzeczna jestem...:mad: A tak na marginesie to wszystko prze Madziare... i na dodatek nie mam od kogo teraz pozyczyc - skorki od pomaranczy..do ciasteczek owsianych - a w sklepach czterech dookoła mnie nie ma takich wybalazkow...i co ...i normalnie Madzia masz klapa w dupsko.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):z Warszawy :p a Lilu jest po Farridzie od Marcino1978 :lol: a wogóle to coś czuję, że niedługo dogonisz mła z iloscią postów bo ja przystopowałam a Ty pęęęędzisz :evil_lol: aleś wpadła koleżanko :evil_lol: :evil_lol: troszke pedze a w sumie to sie zastanawiam , jak to sie robi... i chciałabym zeby moja i stronke moich dzieciakow odwiedzały mile i bratnie dusze..takie jak WY wszystkie....:multi: Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):a właścicielka ma na imie Iza :p hahha Waszeczko każdy rasowy uzależnieniec przechodził etap szybkich palcy :diabloti: :eviltong: :evil_lol: pamiętasz gorące chwile na offie dzi nie byłam tam z kilka dobrych miechów :cool1: noo Iza - nie mogłam sobie przypomnieć kurczaki tak dawno jej nigdzie nie było :oops: hahha pamiętam na offie - ale już mi się nie chce tam wchodzić :roll: ehh starość :evil_lol: Aga - masz w nas oparcie jak w BANKU - NBP z nowym PREZESEM :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):noo Iza - nie mogłam sobie przypomnieć kurczaki tak dawno jej nigdzie nie było :oops: hahha pamiętam na offie - ale już mi się nie chce tam wchodzić :roll: ehh starość :evil_lol: Aga - masz w nas oparcie jak w BANKU - NBP z nowym PREZESEM :evil_lol: nie, nie znam Izy....:shake: szkoda..ale mam nadzieje ze poznam:lol: z tym nowym NBP a szczegolnie prezesem to jeszcze spokojnie..bez takich wielkich emocji....:loveu: Quote
Maga100 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):i na dodatek nie mam od kogo teraz pozyczyc - skorki od pomaranczy..do ciasteczek owsianych - a w sklepach czterech dookoła mnie nie ma takich wybalazkow...i co ...i normalnie Madzia masz klapa w dupsko.... ja ci pożyczałam skórki od pomarańczy? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a byłam trzeźwa wtedy? :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a):ja ci pożyczałam skórki od pomarańczy? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a byłam trzeźwa wtedy? :cool3: jak Ty nic nie rozumiesz:motz: :wallbash: a ja sadziałam zes Ty lotna niewaista...:diabloti: :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Kobietki... a ja Wam sie to podoba?? Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Kochane Kobietki... owszem szalenie to wciaga..a tym bardziej poczatkujaca dogomaniaczke...samotnie wychowujaca syna mame i majaca kota w głowie a sunie w domu kobietke:p mam nadzieje , ze tu w was znajde oparcie kiedy tego bedzie mi potrzeba... obecnie jestem "pociagajaca" jakas infekcyjka i normalnie musze wysiedziec w domku dwa dzionki..toc siedze i grzeczna jestem...:mad: A tak na marginesie to wszystko prze Madziare... i na dodatek nie mam od kogo teraz pozyczyc - skorki od pomaranczy..do ciasteczek owsianych - a w sklepach czterech dookoła mnie nie ma takich wybalazkow...i co ...i normalnie Madzia masz klapa w dupsko.... mmmmmmmmmmmmmmm pomarańczowa Magda zostawiła Cie bez skrórki :evil_lol: hahhahaha koło wzajemniej adoracji działa i przyjmuje chętnych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bardzo dzielna dziewczynka :klacz::loveu: Agunia-Pańciunia) napisał(a)::evil_lol: troszke pedze a w sumie to sie zastanawiam , jak to sie robi... i chciałabym zeby moja i stronke moich dzieciakow odwiedzały mile i bratnie dusze..takie jak WY wszystkie....:multi: post obciekający wazedlina jest nieźle :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a):noo Iza - nie mogłam sobie przypomnieć kurczaki tak dawno jej nigdzie nie było :oops: hahha pamiętam na offie - ale już mi się nie chce tam wchodzić :roll: ehh starość :evil_lol: Aga - masz w nas oparcie jak w BANKU - NBP z nowym PREZESEM :evil_lol: oj z Izą już niet kontakta mam :( heheh witaj stara Waszko :loveu: :lol: :lol: :lol: Agunia-Pańciunia) napisał(a):jak Ty nic nie rozumiesz:motz: :wallbash: a ja sadziałam zes Ty lotna niewaista...:diabloti: :eviltong: zrozumiałaś w końcu zrozumiałas ze ten polot to tylko urok czupryny i spryt Lełona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 mmmmmmmmmmmmmmm pomarańczowa Magda zostawiła Cie bez skrórki :evil_lol: wyobrażasz to sobie....:evil_lol: bez skórki.. hahhahaha koło wzajemniej adoracji działa i przyjmuje chętnych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to ja sie zapisuje.....od juz bardzo dzielna dziewczynka :klacz::loveu: ale uprzedzam miewam dołki i doły tez...:eviltong: post obciekający wazedlina jest nieźle :evil_lol: :evil_lol: bo moje motto od dzis brzmi- dzien bez wazeliny dniem straconym...:loveu: zrozumiałaś w końcu zrozumiałas ze ten polot to tylko urok czupryny i spryt Lełona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wydało sie...a ja naiwna sadziłam inaczej:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):Ładne :) sama rysowałaś/malowałaś ? to jest zrobione tzw metoda decoupage.... to mojej kumpeli...ale ja juz zakupiłam kleje, nozyczki i mam sporo serwetek z mtywami wiec i ja bede takowe robic....juz wkrótce Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a możesz po polsku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ja z lekka niedospana chodze ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):a możesz po polsku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ja z lekka niedospana chodze ;) to taka metoda ktora mozna ozdobic wszystko co tylko chcesz...np wycicnajac motym z papieru ryzowego czy tez ze zwyczajnej serweteczki z motywem..te kwiaty normlanie byly na serwetkach ..a Ania - moja kumpela kazała swemu TZtowi uciac troszku deseczek , porobic dziureczek we wspomnianych deseczkach a potem obróbka z jej strony..na poczatek..kladziemy podklad..potem kleje rozne , paiper tudziez wspomniana serwetke i na to jeszcze kleje albo takie cos co sprawia ze obrazek wydaje sie postarzony..rozne cuda... o to tak...:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):a możesz po polsku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ja z lekka niedospana chodze ;) a czemu Ty niedospana chadzasz? zabraniaja Ci spac?:cool3: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to taka metoda ktora mozna ozdobic wszystko co tylko chcesz...np wycicnajac motym z papieru ryzowego czy tez ze zwyczajnej serweteczki z motywem..te kwiaty normlanie byly na serwetkach ..a Ania - moja kumpela kazała swemu TZtowi uciac troszku deseczek , porobic dziureczek we wspomnianych deseczkach a potem obróbka z jej strony..na poczatek..kladziemy podklad..potem kleje rozne , paiper tudziez wspomniana serwetke i na to jeszcze kleje albo takie cos co sprawia ze obrazek wydaje sie postarzony..rozne cuda... o to tak...:cool1: aha :cool1: Agunia-Pańciunia) napisał(a):a czemu Ty niedospana chadzasz? zabraniaja Ci spac?:cool3: no coś w tym rodzaju :cool3: :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a): no coś w tym rodzaju :cool3: :cool3: ale prawie robi wielka roznice:evil_lol: Quote
Recommended Posts