aga1215 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 .... po cichutku w środku nocy se przyszłam poogladać fotki:lol: [quote name='"Agunia-Pańciunia)"'] Agnieszka dlaczego :crazyeye: nie karmisz Sabiny:mad: przeca tu do psożerstwa mogło dojść!!!:mad: ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Vectra napisał(a):ale t nie masz czasu na głupoty :diabloti: bo jesteś zakochana :loveu: Ja też jestem zakochana :p Nieustająco :p W ...samej sobie :diabloti: A sprzątam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Pysia']Ale ajniaste fotki :multi: I Agunia pilnująca drzewa żeby go nie ścieli :evil_lol: zwróc prosze uwage na "cudnej " urody koniczynke na moim kolanku...:diabloti: produkcja własna przedyjsciowa:loveu: 4 serca naklejone....bo sie spodenki przetarły... ale zdolna jestem co????:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='aga1215'].... po cichutku w środku nocy se przyszłam poogladać fotki:lol: Agnieszka dlaczego :crazyeye: nie karmisz Sabiny:mad: przeca tu do psożerstwa mogło dojść!!!:mad: ;) :evil_lol: Ty faktycznie spac nie mozesz...:-o ale zapraszam o ktorej chcesz..... jak Tobie wygodnie.....:loveu: no wiesz ...w domu sie nie przelewa...to jak wyjdziemy na spacer to sucz korzysta....:diabloti: jak moze.....:loveu: ale dziadzio od pieska jakos nie był zaniepokojony......:shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Maga100']chłopak sie uczy zawczasu jak postępować z kobietami :cool1: :cool1: wypleń za młodu :angryy: własnie tresuje...i wypleniam te okropne nie wiem skad nabyte nawyki....:diabloti: :diabloti: znowu utyłaś! :angryy: :angryy: :angryy: jesteś niewiele chudsza, a widzę, ze stoisz obok Dębu Bartek :cool1: zauważyłas.....:diabloti: :angryy: o kurde..a specjalnie załozyłam długi czarny sweter zeby te fałdy tłuszczu ukrc....:cool3: nic sie przed Twym bacznym okiem nie ukryje....:-( Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Vectra']ale t nie masz czasu na głupoty :diabloti: bo jesteś zakochana :loveu: a ja nie....:-( :-( nie jestem zakochana,:shake: nie mam TZta:shake: mam dziecko i psa....:loveu: i juz.... cisza i spokoj w domu.....:loveu: Quote
agbar Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']zwróc prosze uwage na "cudnej " urody koniczynke na moim kolanku...:diabloti: produkcja własna przedyjsciowa:loveu: 4 serca naklejone....bo sie spodenki przetarły... ale zdolna jestem co????:loveu: noooo i skromna taka jestes tez:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='UTAAP']Tak, tak - wiosna byla...do wczoraj:eviltong: . Dzisiaj szaro, buro i wogole do d....domu mozna sie schowac tylko:diabloti: . Moje szczescie ma sie dobrze, dziekuje bardzo, choc ostatnio cos jej trzewia nawalaja i zamienia sie w trawojada na kazdym spacerze...mam nadzieje ze niedlugo, bo kupilam sobie psa i z tym chcialabym zostac....a nie z krowa :evil_lol: o u nas dzis rancem tez juz jakies takie deszczowo-sniezne chmury sie pojawiły.....i wieje zimny wiatr i temperatura wcale nie jest wysoka....:shake: kurcze niech wiosna nigdzie nie odchodzi bo tak fajnie juz bylo......:loveu: moja tez na spacerkach podjada trawke..nie namietnie ale czasami ..... to juz mam sie niepokoic???;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='dealer']noooo i skromna taka jestes tez:diabloti: nauki pobieram od najlepszych i najbardziej skromnych kobiet swiata na dogo.....:diabloti: to i ja sie skromna robie.......:loveu: siła rzeczy... ale skromnoscia Pysi nigdy nie dorównam......:loveu: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 tu tez walne lanserke... a co.... u mnie w blogasku nasz nowy "piesek" :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']tu tez walne lanserke... a co.... u mnie w blogasku nasz nowy "piesek" :cool3: a byłam ... nie zauwazyłas????:mad: masz cudnego łesta westa....... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)czy ta koniczynka to na szczęście:loveu: a jak nie jak tak....... alez oczywiscie.....:loveu: moze mnie w koncu dopisze ....... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 o rany chyba wypije jakis toascik bo u mnie az 72 strona sie juz zrobila..... normalnie jestem w szoku.....:diabloti: Quote
aga1215 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o rany chyba wypije jakis toascik bo u mnie az 72 strona sie juz zrobila..... normalnie jestem w szoku.....:diabloti: ja widzę dopiero 36-tą :hmmmm: ;) :eviltong: Witaj w paskudne południe:angryy: chyba śnieg w Tatrach spadł bo nie dość, że mokro to i zimno br........... Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nauki pobieram od najlepszych i najbardziej skromnych kobiet swiata na dogo.....:diabloti: to i ja sie skromna robie.......:loveu: siła rzeczy... ale skromnoscia Pysi nigdy nie dorównam......:loveu: Mnie nikt nie dorówna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo jestem najmądrzejsza blondynką na dogo :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Pysia']Mnie nikt nie dorówna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo jestem najmądrzejsza blondynką na dogo :diabloti: a ja nawet nie smiem próbowac... zezarło mi posta.....:angryy: :angryy: Ty masz dwie suki- ja jedna, Ty masz jednego dorosłego mlodego mezczyzne w domu ( czytaj syn); ja jednego małego, Ty masz TZta ja nie....opdadam w przedbiegach......:-( Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='aga1215']ja widzę dopiero 36-tą :hmmmm: ;) :eviltong: Witaj w paskudne południe:angryy: chyba śnieg w Tatrach spadł bo nie dość, że mokro to i zimno br........... Witam cieplutko....:loveu: tu niby slonce jest ale wiater pani takie, ze halny po gaciach hula..... i jakby temperatura nie ta sama.... a szkoda mowic o pogodzie dzis... a od wczoraj - juz nie napisze głowa- leb mnie boli ze ..... ale ogolnie jest wesolo....... gram dzis w totka wiec jak wygram to koło Madziki kupuje domek..bo taka sasiadke - uczynna, kochana, miła, spokojna, usmiechnieta.....to ja zawsze chcialam miec.....:diabloti: Quote
UTAAP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o u nas dzis rancem tez juz jakies takie deszczowo-sniezne chmury sie pojawiły.....i wieje zimny wiatr i temperatura wcale nie jest wysoka....:shake: kurcze niech wiosna nigdzie nie odchodzi bo tak fajnie juz bylo......:loveu: moja tez na spacerkach podjada trawke..nie namietnie ale czasami ..... to juz mam sie niepokoic???;) Moze jeszcze nie jak to tylko czasami. Tak jak to u nas wyglada czasem to jakby Gajka robila prace wykonczeniowe za ludzmi co co 2 weekend strzyga trawniki - bo ich maszyny nie wjada w jakies tam zakamarki a Gajka tu sie wygnie, tam przykucnie i ma dostep do wszystkich pozostawionych kepek chwastow :eviltong: ....no...no wlasnie chwastow, bo tutaj nie ma tej trawy ktora ona lubi :cool3: , wiec wynalazla sobie w sastepstwo jakas smieszna roslinke co jej ulge przynosi i tego wlasnie szuka w tych chwastach :diabloti: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a jak nie jak tak....... alez oczywiscie.....:loveu: moze mnie w koncu dopisze .......;)musowo dopisze:multi: Quote
Maga100 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']gram dzis w totka wiec jak wygram to koło Madziki kupuje domek..bo taka sasiadke - uczynna, kochana, miła, spokojna, usmiechnieta.....to ja zawsze chcialam miec.....:diabloti: oczywiście, ja już czekam z chlebem i solą i z listą uczynków, które zamierzam uczynić dla swoich sąsiadów :loveu: :diabloti: Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a ja nawet nie smiem próbowac... zezarło mi posta.....:angryy: :angryy: Ty masz dwie suki- ja jedna, Ty masz jednego dorosłego mlodego mezczyzne w domu ( czytaj syn); ja jednego małego, Ty masz TZta ja nie....opdadam w przedbiegach......:-( Gdy przeczytałam ten post to bardzo żałowałam że Cie przy mnie nie ma :angryy: Dałabym Ci kochana popalić :mad::mad: Co? Kulawa jesteś? Zezata? Masz 70 lat? Syna masz przeuroczego i mądrego ( wnioskuje po cfaniactwie ;) ). Sama też jesteś urocza i inteligentna ( wnioskuje po wypowiedziach :evil_lol:) . Czego Ci brak? Masz gdzie mieszkać, gdzie spać, w co się ubrac, co jeść więc nie rycz tylko głowa do góry bo świat stoi przed Tobą otworem!!!!! Życie jest piękne :loveu: Uśmiechnij się - prosze ;):) Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Vectra']ale t nie masz czasu na głupoty :diabloti: bo jesteś zakochana :loveu: hihihi skąd wiesz??? :evil_lol: :loveu: [quote name='Maga100'] znowu utyłaś! :angryy: :angryy: :angryy: jesteś niewiele chudsza, a widzę, ze stoisz obok Dębu Bartek :cool1: M.A.G.A. :lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a ja nie....:-( :-( nie jestem zakochana,:shake: nie mam TZta:shake: mam dziecko i psa....:loveu: i juz.... cisza i spokoj w domu.....:loveu: ojjjj babo babo - to weź i sie zakochaj - ja też nie bylam do niedawna :razz: i stracilam nadzieje :razz: a co do reszty to dziecko mam... ale nie swoje a p[sa mam... ale nienormalnego :diabloti: :evil_lol: a ciszy i spokoju to juz daaawno w domu nie zaznałam :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Pysia']Gdy przeczytałam ten post to bardzo żałowałam że Cie przy mnie nie ma :angryy: Dałabym Ci kochana popalić :mad::mad: Co? Kulawa jesteś? Zezata? Masz 70 lat? Syna masz przeuroczego i mądrego ( wnioskuje po cfaniactwie ;) ). Sama też jesteś urocza i inteligentna ( wnioskuje po wypowiedziach :evil_lol:) . Czego Ci brak? Masz gdzie mieszkać, gdzie spać, w co się ubrac, co jeść więc nie rycz tylko głowa do góry bo świat stoi przed Tobą otworem!!!!! Życie jest piękne :loveu: Uśmiechnij się - prosze ;):) ale Pysiu......:roll: nie wyczytałas mojego subtelnego zartu....:mad: nie mow....:diabloti: ale czy ja napisalam ze nieszczesliwa krolewna????? no chyba se kpisz ze mnie teraz.....:diabloti: alez oczywiscie ze tak uwazam... jest ok. ales mi teraz powiedziała.... no to chyba mosze jakies biczowanko zarzucic..... ZARTOWAŁAM.......Z TYMI PRZEDBIEGAMI..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']hihihi skąd wiesz??? :evil_lol: :loveu: M.A.G.A. :lol: ojjjj babo babo - to weź i sie zakochaj - ja też nie bylam do niedawna :razz: i stracilam nadzieje :razz: a co do reszty to dziecko mam... ale nie swoje a p[sa mam... ale nienormalnego :diabloti: :evil_lol: a ciszy i spokoju to juz daaawno w domu nie zaznałam :diabloti: spoko....Tz sie znajdzie ...kiedys....hihii:diabloti: ale poki co....ja tez mam czasami normalnego inaczej psa...dokladnie suke.... woda w misce jest niedobra..bo za swieza i za czysta, zreszta Magda swiadkiem, wiele razy popijala wode z kałuzy bo lepsza, brudniejsza...ogolnie znacznie smakowo odpowiedniejsza...a wczoraj...ze wzgledu na to ze moje "bydle" lubi stac na parapecie...a mnie jest wygodniej ją tak czesac to wychleptała mi cała wode z wazonika gdzie były kwiatki......no mowie Wam...cyrk...stała i zeby czasu nie marnowac to popijała wode z wazoniku....słaba??? Quote
Recommended Posts