Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.... po cichutku w środku nocy se przyszłam poogladać fotki:lol:
[quote name='"Agunia-Pańciunia)"']
Agnieszka dlaczego :crazyeye: nie karmisz Sabiny:mad: przeca tu do psożerstwa mogło dojść!!!:mad: ;) :evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
ale t nie masz czasu na głupoty :diabloti: bo jesteś zakochana :loveu:

Ja też jestem zakochana :p Nieustająco :p W ...samej sobie :diabloti: A sprzątam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ale ajniaste fotki :multi: I Agunia pilnująca drzewa żeby go nie ścieli :evil_lol:

zwróc prosze uwage na "cudnej " urody koniczynke na moim kolanku...:diabloti:
produkcja własna przedyjsciowa:loveu:
4 serca naklejone....bo sie spodenki przetarły...

ale zdolna jestem co????:loveu:

Posted

[quote name='aga1215'].... po cichutku w środku nocy se przyszłam poogladać fotki:lol:

Agnieszka dlaczego :crazyeye: nie karmisz Sabiny:mad: przeca tu do psożerstwa mogło dojść!!!:mad: ;) :evil_lol:

Ty faktycznie spac nie mozesz...:-o
ale zapraszam o ktorej chcesz.....
jak Tobie wygodnie.....:loveu:

no wiesz ...w domu sie nie przelewa...to jak wyjdziemy na spacer to sucz korzysta....:diabloti: jak moze.....:loveu:
ale dziadzio od pieska jakos nie był zaniepokojony......:shake:

Posted

[quote name='Maga100']chłopak sie uczy zawczasu jak postępować z kobietami :cool1: :cool1:
wypleń za młodu :angryy:

własnie tresuje...i wypleniam te okropne nie wiem skad nabyte nawyki....:diabloti: :diabloti:

znowu utyłaś! :angryy: :angryy: :angryy:
jesteś niewiele chudsza, a widzę, ze stoisz obok Dębu Bartek :cool1:

zauważyłas.....:diabloti: :angryy:
o kurde..a specjalnie załozyłam długi czarny sweter zeby te fałdy tłuszczu ukrc....:cool3:
nic sie przed Twym bacznym okiem nie ukryje....:-(

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']zwróc prosze uwage na "cudnej " urody koniczynke na moim kolanku...:diabloti:
produkcja własna przedyjsciowa:loveu:
4 serca naklejone....bo sie spodenki przetarły...

ale zdolna jestem co????:loveu:

noooo i skromna taka jestes tez:diabloti:

Posted

[quote name='UTAAP']Tak, tak - wiosna byla...do wczoraj:eviltong: . Dzisiaj szaro, buro i wogole do d....domu mozna sie schowac tylko:diabloti: .
Moje szczescie ma sie dobrze, dziekuje bardzo, choc ostatnio cos jej trzewia nawalaja i zamienia sie w trawojada na kazdym spacerze...mam nadzieje ze niedlugo, bo kupilam sobie psa i z tym chcialabym zostac....a nie z krowa :evil_lol:

o u nas dzis rancem tez juz jakies takie deszczowo-sniezne chmury sie pojawiły.....i wieje zimny wiatr i temperatura wcale nie jest wysoka....:shake:

kurcze niech wiosna nigdzie nie odchodzi bo tak fajnie juz bylo......:loveu:

moja tez na spacerkach podjada trawke..nie namietnie ale czasami .....
to juz mam sie niepokoic???;)

Posted

[quote name='dealer']noooo i skromna taka jestes tez:diabloti:

nauki pobieram od najlepszych i najbardziej skromnych kobiet swiata na dogo.....:diabloti:
to i ja sie skromna robie.......:loveu: siła rzeczy...
ale skromnoscia Pysi nigdy nie dorównam......:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o rany chyba wypije jakis toascik bo u mnie az 72 strona sie juz zrobila.....
normalnie jestem w szoku.....:diabloti:
ja widzę dopiero 36-tą :hmmmm: ;) :eviltong:
Witaj w paskudne południe:angryy: chyba śnieg w Tatrach spadł bo nie dość, że mokro to i zimno br...........

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']nauki pobieram od najlepszych i najbardziej skromnych kobiet swiata na dogo.....:diabloti:
to i ja sie skromna robie.......:loveu: siła rzeczy...
ale skromnoscia Pysi nigdy nie dorównam......:loveu:
Mnie nikt nie dorówna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo jestem najmądrzejsza blondynką na dogo :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Mnie nikt nie dorówna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo jestem najmądrzejsza blondynką na dogo :diabloti:

a ja nawet nie smiem próbowac...
zezarło mi posta.....:angryy: :angryy:

Ty masz dwie suki- ja jedna, Ty masz jednego dorosłego mlodego mezczyzne w domu ( czytaj syn); ja jednego małego, Ty masz TZta ja nie....opdadam w przedbiegach......:-(

Posted

[quote name='aga1215']ja widzę dopiero 36-tą :hmmmm: ;) :eviltong:
Witaj w paskudne południe:angryy: chyba śnieg w Tatrach spadł bo nie dość, że mokro to i zimno br...........

Witam cieplutko....:loveu:
tu niby slonce jest ale wiater pani takie, ze halny po gaciach hula.....
i jakby temperatura nie ta sama....
a szkoda mowic o pogodzie dzis...
a od wczoraj - juz nie napisze głowa- leb mnie boli ze .....
ale ogolnie jest wesolo.......
gram dzis w totka wiec jak wygram to koło Madziki kupuje domek..bo taka sasiadke - uczynna, kochana, miła, spokojna, usmiechnieta.....to ja zawsze chcialam miec.....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o u nas dzis rancem tez juz jakies takie deszczowo-sniezne chmury sie pojawiły.....i wieje zimny wiatr i temperatura wcale nie jest wysoka....:shake:

kurcze niech wiosna nigdzie nie odchodzi bo tak fajnie juz bylo......:loveu:

moja tez na spacerkach podjada trawke..nie namietnie ale czasami .....
to juz mam sie niepokoic???;)

Moze jeszcze nie jak to tylko czasami. Tak jak to u nas wyglada czasem to jakby Gajka robila prace wykonczeniowe za ludzmi co co 2 weekend strzyga trawniki - bo ich maszyny nie wjada w jakies tam zakamarki a Gajka tu sie wygnie, tam przykucnie i ma dostep do wszystkich pozostawionych kepek chwastow :eviltong: ....no...no wlasnie chwastow, bo tutaj nie ma tej trawy ktora ona lubi :cool3: , wiec wynalazla sobie w sastepstwo jakas smieszna roslinke co jej ulge przynosi i tego wlasnie szuka w tych chwastach :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']gram dzis w totka wiec jak wygram to koło Madziki kupuje domek..bo taka sasiadke - uczynna, kochana, miła, spokojna, usmiechnieta.....to ja zawsze chcialam miec.....:diabloti:

oczywiście, ja już czekam z chlebem i solą i z listą uczynków, które zamierzam uczynić dla swoich sąsiadów :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a ja nawet nie smiem próbowac...
zezarło mi posta.....:angryy: :angryy:

Ty masz dwie suki- ja jedna, Ty masz jednego dorosłego mlodego mezczyzne w domu ( czytaj syn); ja jednego małego, Ty masz TZta ja nie....opdadam w przedbiegach......:-(
Gdy przeczytałam ten post to bardzo żałowałam że Cie przy mnie nie ma :angryy: Dałabym Ci kochana popalić :mad::mad: Co? Kulawa jesteś? Zezata? Masz 70 lat?
Syna masz przeuroczego i mądrego ( wnioskuje po cfaniactwie ;) ). Sama też jesteś urocza i inteligentna ( wnioskuje po wypowiedziach :evil_lol:) . Czego Ci brak? Masz gdzie mieszkać, gdzie spać, w co się ubrac, co jeść więc nie rycz tylko głowa do góry bo świat stoi przed Tobą otworem!!!!! Życie jest piękne :loveu:
Uśmiechnij się - prosze ;):)

Posted

[quote name='Vectra']ale t nie masz czasu na głupoty :diabloti: bo jesteś zakochana :loveu:

hihihi skąd wiesz??? :evil_lol: :loveu:

[quote name='Maga100']
znowu utyłaś! :angryy: :angryy: :angryy:
jesteś niewiele chudsza, a widzę, ze stoisz obok Dębu Bartek :cool1:

M.A.G.A. :lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a ja nie....:-( :-(
nie jestem zakochana,:shake:
nie mam TZta:shake:
mam dziecko i psa....:loveu:
i juz....
cisza i spokoj w domu.....:loveu:

ojjjj babo babo - to weź i sie zakochaj - ja też nie bylam do niedawna :razz: i stracilam nadzieje :razz: a co do reszty to dziecko mam... ale nie swoje a p[sa mam... ale nienormalnego :diabloti: :evil_lol: a ciszy i spokoju to juz daaawno w domu nie zaznałam :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Gdy przeczytałam ten post to bardzo żałowałam że Cie przy mnie nie ma :angryy: Dałabym Ci kochana popalić :mad::mad: Co? Kulawa jesteś? Zezata? Masz 70 lat?
Syna masz przeuroczego i mądrego ( wnioskuje po cfaniactwie ;) ). Sama też jesteś urocza i inteligentna ( wnioskuje po wypowiedziach :evil_lol:) . Czego Ci brak? Masz gdzie mieszkać, gdzie spać, w co się ubrac, co jeść więc nie rycz tylko głowa do góry bo świat stoi przed Tobą otworem!!!!! Życie jest piękne :loveu:
Uśmiechnij się - prosze ;):)

ale Pysiu......:roll:
nie wyczytałas mojego subtelnego zartu....:mad:
nie mow....:diabloti:
ale czy ja napisalam ze nieszczesliwa krolewna?????
no chyba se kpisz ze mnie teraz.....:diabloti:

alez oczywiscie ze tak uwazam...
jest ok.
ales mi teraz powiedziała....
no to chyba mosze jakies biczowanko zarzucic.....

ZARTOWAŁAM.......Z TYMI PRZEDBIEGAMI.....

Posted

[quote name='malawaszka']hihihi skąd wiesz??? :evil_lol: :loveu:

M.A.G.A. :lol:

ojjjj babo babo - to weź i sie zakochaj - ja też nie bylam do niedawna :razz: i stracilam nadzieje :razz: a co do reszty to dziecko mam... ale nie swoje a p[sa mam... ale nienormalnego :diabloti: :evil_lol: a ciszy i spokoju to juz daaawno w domu nie zaznałam :diabloti:

spoko....Tz sie znajdzie ...kiedys....hihii:diabloti:
ale poki co....ja tez mam czasami normalnego inaczej psa...dokladnie suke....
woda w misce jest niedobra..bo za swieza i za czysta, zreszta Magda swiadkiem, wiele razy popijala wode z kałuzy bo lepsza, brudniejsza...ogolnie znacznie smakowo odpowiedniejsza...a wczoraj...ze wzgledu na to ze moje "bydle" lubi stac na parapecie...a mnie jest wygodniej ją tak czesac to wychleptała mi cała wode z wazonika gdzie były kwiatki......no mowie Wam...cyrk...stała i zeby czasu nie marnowac to popijała wode z wazoniku....słaba???