Maga100 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] i ze specjalna dydykacja dla Madzi..... duma mnie rozpiera :p fotografia robiona z myślą o mnie :p czy już mogę kandydować? :grins: [quote name='Vectra']a gdzie fotki specjalnie dla mnie :mad: a ty niby czym się zasłużyłaś, hę? :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie wiem...czuje sie jak bombka na choinke w tej pycowatej...fryzie....:diabloti: przesadzasz, my darling. Hełm Vadera nigdy z mody nie wychodzi :evil_lol: :evil_lol: a tak na poważnie: JEST OK :bigok: Nasz sąsiad (mój ex sasiad, teraz już tylko twój :placz: ) w różowych stringach, na pewno leży plackiem pod twoim oknem teraz :cool3: [quote name='Vectra']Pańciunia , rany jaka Ty jesteś chuuuuuuuda ..... no co ty, ona jest ZA GRUBA. Jaj jej to ciągle powtarzałam :cool1: :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='Maga100']duma mnie rozpiera :p fotografia robiona z myślą o mnie :p czy już mogę kandydować? :grins: tak .mozesz...tylko nie na admina....bo to juz jest obsadzona posada...:diabloti: a te foty to po tozebys nie zapomniała jak wygladaja Twoje rodzime strony......:diabloti: a ty niby czym się zasłużyłaś, hę? :cool1: no wiesz ...jak bedzie tym adminem...to...moze lepiej....hihihii:cool3: przesadzasz, my darling. Hełm Vadera nigdy z mody nie wychodzi :evil_lol: :evil_lol: wlasnie tego sie obawiałam...:placz: a tak na poważnie: JEST OK :bigok: Nasz sąsiad (mój ex sasiad, teraz już tylko twój :placz: ) w różowych stringach, na pewno leży plackiem pod twoim oknem teraz :cool3: tia i ja sie potem zastanawiam co tak wyje pod oknami..... bo wilkow w okolicy brak....:lol: no co ty, ona jest ZA GRUBA. Jaj jej to ciągle powtarzałam :cool1: :cool1: tak...Magda mnie trzymała w ryzach i pilnowała zebym nie podjadała miedzy posiłkami......:evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)i gdzie mazs te kogutki Alu kochana...miast kogutka mam bombke na glowie...... nadal sie oswajam.....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Halo halo ! Naprawdę ładnie :loveu: Całki dla Maxia . dziękuje Haniu.... balsam na moja skołatana nerwami z tego powodu dusze:loveu: Maxia wycałuje.....:loveu: ale musze Cie poinformowac :cool3: ( tu wstawka ,ze wczoraj nie bylo nas w domu tylko szalelismy na dworze i w gosciach jakies 8 godzin) ,ze ten wspomniany niuczek:loveu: ....dzis rano chyba przeszedl sam siebie:mad: ...rzucajac tekstem w strone swojej mamuski- czytaj mnie:loveu: - czy ja nie mam innych spodni??:shake: na co ja: - ze dzis prosze wlozyc te a jutro odprasuje reszte....:loveu: na co Max: to co Ty mamo robilas przez caly wczorajszy dzien.....??:cool1: ja- ( nie dodam ze z piana na ustach....:angryy: :angryy: )a Twoja słuzba razem z Toba była poza domem... no slaby jest???? nie dodam ze załatwil przez weekend 3 pary spodni- znaczy sie wypaćkał- takich wyjsciowych..... totez czle mi sie na sercu zrobilo dzis....;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:) dalej przezywasz?? nie ma czego....poczekaj do pierwszego umycia:diabloti: przeciez ja juz je myłam wczoraj...... nie znasz mnie.... ja bym dłuzej nie wytrzymała z nimi...:mad: no jakos to przezyje... przezywam.... ach...... dzien dobry i miluniego dnia....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='dealer']eee no to masz podobny system jak ja:) ja tez po przyjsciu od fryzjera lece myc glowe i ukladac po swojemu:) naprawde nie jest zle:) nie przezywaj:) a po za tym ladnemu we wszystkim ladnie:) o i juz Cie lubie......:loveu: tego mi było trzeba.... kobiety czy mnie sie zdaje czy dogo znow muli???:angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='dealer']muli jak cholera i zjada posty albo pokazuje z wielkim opoznieniem:angryy: :angryy: :angryy: własnie , własnie..... a ja sadziłam ze to tylko złudznie apteczne....:crazyeye: Quote
agbar Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']własnie , własnie..... a ja sadziłam ze to tylko złudznie apteczne....:crazyeye: czuje sie jakby mnie nie bylo... wszystkie galerie ktore juz dzis odwiedzialam mam w nieprzeczytanych i w dodatku bez moich postow...:angryy: bylam na skardze w administarcji ale czy to cos da? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='dealer']czuje sie jakby mnie nie bylo... wszystkie galerie ktore juz dzis odwiedzialam mam w nieprzeczytanych i w dodatku bez moich postow...:angryy: bylam na skardze w administarcji ale czy to cos da? tego to ja nie wiem.... ale odwazna kobitka jestes..... w adminnistracji?? Quote
agbar Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']tego to ja nie wiem.... ale odwazna kobitka jestes..... w adminnistracji?? a co? nie bedzie dogo szargac nerwow mych:diabloti: i zaprzepaszczac w czelusciach serwera mych postow:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 kobietki.... to ja poki to działa... wrzucam niedzielne fotasy... grane były pola mokotowskie...... gdzie to moje dziecko pobiegło????hmmmm:razz: drwa na opał... ale ze mnie ciezarówka..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 wyscigowy soft.... a co Ty robisz obok tego drzewa???? wszystkiego trzeba pilnowac...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']a co? nie bedzie dogo szargac nerwow mych:diabloti: i zaprzepaszczac w czelusciach serwera mych postow:diabloti: bardzo słusznie..... dzien dobry bardzo...... Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 tu chyba jeszcze nie byłam..... więc jestem.. nie obiecuję że będę regularnie, bo czas nie pozwala, ale czasem zajrze ino musze sie zorientować o co u ciebie chodzi... jaki pies, kto i co??? jeszcze nic nie czytałam aaa... i zapraszam do siebie- nie ma nowych fotek :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork']tu chyba jeszcze nie byłam..... więc jestem.. nie obiecuję że będę regularnie, bo czas nie pozwala, ale czasem zajrze ino musze sie zorientować o co u ciebie chodzi... jaki pies, kto i co??? jeszcze nic nie czytałam aaa... i zapraszam do siebie- nie ma nowych fotek :eviltong: o a do gory nogami i stare sa???:diabloti: ja u Ciebie jestem reguralnie...:loveu: czasami tylko nie zabieram glosu.....:loveu: a ja zapraszam... pies i dziecko plus ja...i kot w glowie....to cały zestaw:loveu: Quote
malawaszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 boszz nie dość że sprząta całymi dniami to jeszcze przed świętami se nową fryzurke strzeliła :shake: nigdy jej nie dorównam :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='malawaszka']boszz nie dość że sprząta całymi dniami to jeszcze przed świętami se nową fryzurke strzeliła :shake: nigdy jej nie dorównam :placz: oj nie histeryzyj......:diabloti: nowa fryz mi sie tak malo podpasowała....:-( ale dam rade...podrosna i zetne jak trza....:loveu: i dzis mam wolne..odstawiłam dziecko z babcia na dworzec i jada do piotrkowa... dzis prosze nie poruszac ze mna tematu pkp.....bo wlasnie stoja juz 45min za Żyrardowem..... wiec jestem samotna kobieta z suka i za chwile padne spac...... Quote
UTAAP Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']wyscigowy soft.... Witam po przerwie - widzę ze to to tak jak moje z otwartą japą gania za czlonkami swego rodu :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='UTAAP']Witam po przerwie - widzę ze to to tak jak moje z otwartą japą gania za czlonkami swego rodu :diabloti: czesc Paulinko, a tak gania z otwartym dziobem:diabloti: ...a moze cos upoluje??? nigdy nic nie wiadomo...wiec musi byc zawsze gotowa...hihiii co u Ciebie? Wiosna? jak Twoje szczescie?? opowiadaj....:loveu: Quote
UTAAP Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Tak, tak - wiosna byla...do wczoraj:eviltong: . Dzisiaj szaro, buro i wogole do d....domu mozna sie schowac tylko:diabloti: . Moje szczescie ma sie dobrze, dziekuje bardzo, choc ostatnio cos jej trzewia nawalaja i zamienia sie w trawojada na kazdym spacerze...mam nadzieje ze niedlugo, bo kupilam sobie psa i z tym chcialabym zostac....a nie z krowa :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']wyscigowy soft.... a co Ty robisz obok tego drzewa???? wszystkiego trzeba pilnowac...... Ale ajniaste fotki :multi: I Agunia pilnująca drzewa żeby go nie ścieli :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] na co Max: to co Ty mamo robilas przez caly wczorajszy dzien.....??:cool1: ja- ( nie dodam ze z piana na ustach....:angryy: :angryy: )a Twoja słuzba razem z Toba była poza domem... no slaby jest???? chłopak sie uczy zawczasu jak postępować z kobietami :cool1: :cool1: wypleń za młodu :angryy: znowu utyłaś! :angryy: :angryy: :angryy: jesteś niewiele chudsza, a widzę, ze stoisz obok Dębu Bartek :cool1: Quote
Vectra Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 malawaszka napisał(a):boszz nie dość że sprząta całymi dniami to jeszcze przed świętami se nową fryzurke strzeliła :shake: nigdy jej nie dorównam :placz: ale t nie masz czasu na głupoty :diabloti: bo jesteś zakochana :loveu: Quote
Recommended Posts