Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 i mam ja i niose..... i padlam umeczona tym bieganiem za piłka.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='dealer']puk puk ja niesmialo bo pierwszy raz ale zachecily mnie te fotki do gory nogami:) a tu taka kaszana....wszystkie normalne...i pies jakis taki niewytrymowany ....aj aj:diabloti: a witamy w naszych skromnych progach...:loveu: ok poprawie sie ...w nastepnych wejsiach.......:lol: pies niewytrymowany...jak zawsze......:cool3: tak wiem musze nad soba popracowac......;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='sota36']Jaki dziubek przeslodki!!!! czesc Jolu, witam w ten piekny wiosenny wieczór niedzielny.....:loveu: nio....dzis ten przesłodki dziubek w jakiejs kupie sie przypakiem wytarzał...:angryy: :angryy: :angryy: dodam nieskromnie ze wczoraj była pełna kapiel.....:evil_lol: ach...... prosze Gutosława za uchem od nas wytargac......:loveu: Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i mam ja i niose..... i padlam umeczona tym bieganiem za piłka.... Obraziłam się :obrazic: Miały być do góry nogami :obrazic: To ja stanęłam na głowie i co? Widzę teraz nie tak jak trzeba :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 i wczorajszy wieczorny spacerek tez uchwycony w obiektywie...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Pysia']Obraziłam się :obrazic: Miały być do góry nogami :obrazic: To ja stanęłam na głowie i co? Widzę teraz nie tak jak trzeba :mad: bo to trzeba było nie stawac na glowie.....tylko monitor obrócic......:diabloti: . i nie ma sie co dasac moja mloda damo......:eviltong: bez takich mi tu prosze.... za chwile wstawiam foty pofryzjerowe...to bedzie ubaw.....:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ooooo..... teraz tez spacerek.... i ze specjalna dydykacja dla Madzi..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 iii Madzik jeszcze kawałeczek... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 i jeszcze troszke suni.... Vectra...a to specjalnie dla Ciebie....dla mnie jest piekne.... Quote
PIKA Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'].drazni mnie ten fryz..... koguta ... a tu takie szopki....:roll: :-( masz koguci grzebień i szopę na glowie? :crazyeye: Quote
sota36 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Eeeee tam - nam kupy niestraszne!! Zdarza sie! Nikt nie jest az tak doskonaly!!! Przytarmoszeniu Gutoslawa za uszkiem w Twoim imieniu - straszne - odkrylam DREDA!!!! Quote
Hanna R. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Forum chodzi jak muł :angryy: - ale chyba mi się NIE wydawało, że zdjęć Twojej fryzury nie było ??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 koszmarnie muli dzis dogo..... a to ze spaceru dzisiejszego..po polach.....i na poczatek tylko ja i moja new fryz.... bez komentarza..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='PIKA']masz koguci grzebień i szopę na glowie? :crazyeye: [quote name='HankaRupczewska']Forum chodzi jak muł :angryy: - ale chyba mi się NIE wydawało, że zdjęć Twojej fryzury nie było ??? nie badzcie tylko zbyt surowe.....:loveu: juz sa.....:diabloti: Quote
agbar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 eeee no a juz sie cieszylam na jakas masakre a tu calkiem sympatyczna fryzurka... nawet sie popastwic nie moge...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='dealer']eeee no a juz sie cieszylam na jakas masakre a tu calkiem sympatyczna fryzurka... nawet sie popastwic nie moge...:diabloti: ale mam wrazenie...ze w tamtych wlosach jakos bardziej twarzowo mi bylo.... moze tylko apteczne wrazenie.....:loveu: nie wiem...czuje sie jak bombka na choinke w tej pycowatej...fryzie....:diabloti: Quote
Vectra Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pańciunia , rany jaka Ty jesteś chuuuuuuuda ..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 :diabloti: [quote name='Vectra']Pańciunia , rany jaka Ty jesteś chuuuuuuuda ..... pooooooooowwwwwwwwwwaaaaaaaaaaznie????????? no co Ty opowiadasz....... jestem akuratnia........:diabloti: hihihihihiiiii:diabloti: Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']koszmarnie muli dzis dogo..... a to ze spaceru dzisiejszego..po polach.....i na poczatek tylko ja i moja new fryz.... bez komentarza..... Osz w morde :crazyeye: Ty też jesteś blondynką :loveu: I to nawet apetyczną :sabber: A ta tusza kogoś mi przypomina :diabloti: Ciekawe kogo....:niewiem:;) Quote
Hanna R. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A co Ty Aga chcesz od swojej nowej fryzury ???? :crazyeye: Prezentujesz się bardzo dobrze - i wszysko o.k. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Pysia']Osz w morde :crazyeye: Ty też jesteś blondynką :loveu: I to nawet apetyczną :sabber: A ta tusza kogoś mi przypomina :diabloti: Ciekawe kogo....:niewiem:;) teraz juz tak..jestem blondi na całego.....:diabloti: Ciebie????:cool1: to jutro mam do pracy wlozyc duzo różu...???? ładnie bedzie???:loveu: a co z brokatem???? Quote
Recommended Posts