Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a)::evil_lol: a ze niby co to za pchi......????:mad: ja i tak podjelam wyczyn bo przy moim Maxiorowskim nie moge miec kwiatów, bo to ziemia..i wiesz grzyby i etc...a pokusiłam sie...bo piekne sooommm:razz: na dworze nie mam szans...przynajmniej w tej chwili...jak znajde bogatego meza i kupimy dom :evil_lol: to wtedy pewnie tak... Maxiu ma alergie na grzyby? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Pysia napisał(a):Maxiu ma alergie na grzyby? na roztocza , grzyby, plesnie.....wiec...po całosci.... mamy wesoło....:cool1: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a)::evil_lol: a ze niby co to za pchi......????:mad: ja i tak podjelam wyczyn bo przy moim Maxiorowskim nie moge miec kwiatów, bo to ziemia..i wiesz grzyby i etc...a pokusiłam sie...bo piekne sooommm:razz: na dworze nie mam szans...przynajmniej w tej chwili...jak znajde bogatego meza i kupimy dom :evil_lol: to wtedy pewnie tak... Maxiu ma alergie na grzyby? Quote
PIKA Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Przyszlam się przywitac, :evil_lol: Tylko nie wiem, czy mam powiedzieć dzień dobry, czy dobry wieczór :hmmmm: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 PIKA napisał(a):Przyszlam się przywitac, :evil_lol: Tylko nie wiem, czy mam powiedzieć dzień dobry, czy dobry wieczór :hmmmm: :evil_lol:;)myśle że dzień dobry:multi::multi::multi: Quote
Maga100 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pysia napisał(a):Maxiu ma alergie na grzyby? Pysia napisał(a):Maxiu ma alergie na grzyby? Pysia napisał(a):Maxiu ma alergie na grzyby? a tej się znowu zacięło :cool1: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 :loveu: PIKA napisał(a):Przyszlam się przywitac, :evil_lol: Tylko nie wiem, czy mam powiedzieć dzień dobry, czy dobry wieczór :hmmmm: :evil_lol: to ja pomoge...dziendobry wieczór sie z paniom....:loveu: Fotasy u Ciebie te spacerowe przelsiczne mloda damo.... a dogosłąw wielki i jasnie harabinia...tez dostojnie sie prezentuja.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Maga100 napisał(a):a tej się znowu zacięło :cool1: :evil_lol: mo ma dziewczyna problem z wysławianiem a Ty od razu to wyciagasz na swiatło dzienne....:diabloti: przeciez wczoraj łopata machała:cool3: ...cos tam sadziła:loveu: ...i moze za duzo swiatełka słonecznego po głowce poszło.....:eviltong: oj Madzia nie kazdy jest tak doskonały jak Ty....:lol: troche tolerancji.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)myśle że dzień dobry:multi::multi::multi: po polnocy do mnie......to zdecydowanie .....dzien dobry tym bardziej po zmianie czasu....:diabloti: ale dziewczyny...mamy widno juz prawie do 20...:loveu: co szanowna MAGA słsznie zauwazyła...ze lepiej jak jest dluzej widno..... Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witanko wielce słonecznieeeeeee !!!!!! nareszcie !!!!! choc u nas to jeszcze troszku mocno wiejeee .gdyby nie to ;-) moznaby by spokojnie w cienszych ciuszkach smigac ;-) ........pozdrawinko psesylamyyy;-) eheheheheh i o fotki siem dopominamy ;-) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 czesc dziewczyny..... no i pieknie , pieknie..... wczoraj w zasadzie i kwasie caly dzien nie bylo dostepu na dogo..... :angryy: i nic nie mozna bylo zrobic...:angryy: a dzis witam Was pieknie, słonecznie i bardzo wiosennie.....:loveu: i dzis jest ten dzien....:lol: ide do frajera:diabloti: stad tez prosze trzymac kciukasy zebym łysa nie wyszła albo z marchewka na glowie.... a na dodatek moja królewne tez wyprałam dzisiaj wiec wlasnie schnie i wariuje jak to zwyczajowo po kaanku bywa...tylko wiury leca jak tajfun przemieszcza sie przez mieszkanko.....:crazyeye: tak wyglada po kapieli..... a tak bedzie wygladac jak wyschnie czesciowo.... Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzień Dobrywieczór Jak tam po wizycie u frajera ? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 :cool3: [quote name='PIKA']Dzień Dobrywieczór Jak tam po wizycie u frajera ? :evil_lol: PIKA..... nie wiem....:cool3: owszem mam nowy fryz:loveu: ....nowy kolor.:loveu: ..prawie zupełna blondynka... ale zupełnie zminił mi ten moj fryzjer fryzure.... no wiem brzmi to moze dziwnie...:roll: poszłam tam z pewnym zamyslem i konceptem a wyszlam zupełnie z czyms innym na glowie hihihiiii:cool3: przyzwyczajam sie do nowego wizerunku... jutro kolezanka zrobi mi pare fotek to w poniedzialek je tu wrzuce... kurde....jakos mi tak dziwnie..... Quote
Maga100 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:cool3: mam nowy fryz:loveu: ....nowy kolor.:loveu: ..prawie zupełna blondynka... . no no, ciekawość mnie zżera :diabloti: szkoda, ze mieszkasz tak daleko teraz :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Poczekamy, poczekamy ... :diabloti: nio nie ma wyjscia trza ...poczekac ..... ale ...drazni mnie ten fryz..... rany koguta a mialam wygladac dobrze bo za mmiesiac komunia.... a tu takie szopki....:roll: :-( Quote
Alicja Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ;)Aga , czekam na fotki z nowym fryzem:razz:narazie to znam cię jedynie z odbicia w szybie:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Pysia']Pchi :razz: Hiacyntów mam 4 ale w domu w doniczce bardzo szybko przekwitają :eviltong: Te różowe w szczególności :diabloti: Czekam na te posadzone na dworze jesienią :loveu: Zmoroszelmy JESZCZE ich nie zadeptały.... no własnie Pysiu, wlasnie Ty jestes ogrodniczka pełna para...:loveu: powiedz mi prosze...czemu ten hiacynt jeszcze dobrze nie rozkwitł a juz przekwiat i schna mu kwiatki??? a zeby nie bylo....podlewam ale nie przelewam...:loveu: nie wiem co jest taki piekny , rozowo-rozowy hiacyncik mi pada..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Aga , czekam na fotki z nowym fryzem:razz:narazie to znam cię jedynie z odbicia w szybie:evil_lol: oj Alu tam sa i foty z nie odbicia w szybie ...za chwile przekleje:diabloti: ...alke teraz to zupełna ( jak dla mnie ) porazka.....kurna..tak to jest sluchac slynnych fryzjerów,...... ale mnie podkusiło...... cholera teraz bede przez pare miesiecy pluc sobie w brode.... no taka madrala.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Alu...tak wygladalam w pazdzierniku zeszłego roku.... a tak po fryzjerze w listopadzie.....tez zeszłego roku...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 to zaczynamy od wczorajszej kapieli i wariactw po wyjsciu z łazienki.... i .... artyzm nosa wsadzanego po kapieli w obiektyw..... i piłka w grze...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 i gramy dalej..... i otrzepujemy.....pozostałości wody na futrze.... i zagadka...gdzie jest pies z piłka.....???? Quote
agbar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 puk puk ja niesmialo bo pierwszy raz ale zachecily mnie te fotki do gory nogami:) a tu taka kaszana....wszystkie normalne...i pies jakis taki niewytrymowany ....aj aj:diabloti: Quote
Recommended Posts