Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleś pocisnęła z tą zimą ! :cool1:

Czy Maxio-wnuczek akceptuje fotografowanie podczas snu ???
Mikołaj OKROPNIE się wkurza .
Zabronił mi :placz:
Wszystko każe oddawać do ocenzurowania - i oczywiście żadne zdjęcie nie spełnia kryteriów :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aleś pocisnęła z tą zimą ! :cool1:

Czy Maxio-wnuczek akceptuje fotografowanie podczas snu ???
Mikołaj OKROPNIE się wkurza .
Zabronił mi :placz:
Wszystko każe oddawać do ocenzurowania - i oczywiście żadne zdjęcie nie spełnia kryteriów :cool1:

Haniu,

babciu kochana...otóz Maxio sie silnie wkurza po takich sesjach....mowiac po ludzku nie zewala mi na tego typu akcje..ale on tak cudnie wyglada jak spi...:cool3:
ja uwielbiam patrzec na spiacego syna....taki blogi spokoj na buzce....:p

bardzo prosze tu obecnych o uprzejme nie "donoszenie" mojemu synowi...o sesji.....

Miłego dzioneczka...

Posted

[quote name='malawaszka']

ahhh cudna ta mała bestyjka :loveu::loveu::loveu:

cudna, piekna, wyczesana...:loveu:
ale wczoraj poznym wieczorem jak dla mnie....- chciałam wypchac.....:mad:
bolała mnie głowa, nie moglam zasnac a to szczescie chodziło sapało, tuptało, złopało wode glosno....łaziło po mnie i lizało.......zeskakiwało.....wierciło sie na łóżku.......

ocalała....:cool3:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Madziu ...
z dydykacja dla Ciebie.....

przyszłam łaskawie :evil_lol:

och, moje okolice :loveu: w ogóle nie tęsknię :evil_lol: No może szkoda jedynie, że nie mam z kim wymienić poglądów na klatce schodowej, powzdychać do superprzystojniaka co to nie używa zasłonek ni żaluzji i posłuchać głośnych afer od sąsiadów, co to im słoma z butów przesłoniła już świat :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']przyszłam łaskawie :evil_lol:

och, moje okolice :loveu: w ogóle nie tęsknię :evil_lol: No może szkoda jedynie, że nie mam z kim wymienić poglądów na klatce schodowej, powzdychać do superprzystojniaka co to nie używa zasłonek ni żaluzji i posłuchać głośnych afer od sąsiadów, co to im słoma z butów przesłoniła już świat :evil_lol:

oj...przystojniach chadza i sei za mna oglada...teraz tylko i wylacznie....mam go na wylącznosc....
ale tego psa ma jakiegos takiego wyliniałego....:diabloti:
juz mnie nie kreci.....

owszem dawne Twoje okolice.....

no coz....taki life......
nie załuj....

Posted

WOWOWOWO fotecki som .jeeeeeeee ;-) no pikne pikne i duziooo ;-)
Mała jest rozkoszna i niech nikt nie mowi ze nie jest podobna do briarda w wersji mini i z krotkim włosem heehhehh ..zboczenie mom .....;-)

.a ten nochol to juz poezjaaaaaaaa ;-)
Witanko i pozdrawianko ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']WOWOWOWO fotecki som .jeeeeeeee ;-) no pikne pikne i duziooo ;-)
Mała jest rozkoszna i niech nikt nie mowi ze nie jest podobna do briarda w wersji mini i z krotkim włosem heehhehh ..zboczenie mom .....;-)

.a ten nochol to juz poezjaaaaaaaa ;-)
Witanko i pozdrawianko ;-)

wlasnie, wlasnie....masz zty kobito racje..... ostatnio z kolezanka na ten temat debatowałam..i szok..po prostu do ktoregos momentu sa bardzo podobne..i ryjki...maja cudne.....te ciemnawe mordeczki.....:diabloti:
tylko moja pozostaje nie za duza a twoje to jest wielkie.......psie...:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']oj...przystojniach chadza i sei za mna oglada...teraz tylko i wylacznie....mam go na wylącznosc....
ale tego psa ma jakiegos takiego wyliniałego....:diabloti:
.

ale on i tak kochał tylko mnie :diabloti:
pewnie teraz cierpi, że już mnie nie widuje i dlatego pies mu wyliniał :diabloti:

Posted

Czesc Kobiety....

Jest 6:20...moj "kochany " piesek dzis w sobote zbudził mnie..o 5:45 i musiałąm...musialam wyjsc z futrzakiem na spacer....
chyba wypcham.....juz nie wiem....:cool1:

spacerek poranny...kijeczki, wariactwo...a teraz ja juz nie spie.....a bydle poszło kimac....:diabloti:

Dzien dobry sie z paniami i milej soboty zycze...:loveu:
stan pogodowy:
ciepło ale chlodny wiatr....:cool3:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
to niedobrze......
a czemu Ty nic nie widzisz??
swiatło zgasiłas???:diabloti:

Nie monitor:evil_lol:
Dziśś jest oki wszystkie widzę :D, rózię i takiego jednego przystojniaka:cool3: :loveu: i widzę nawet Twojego łeska:evil_lol:

Posted

Jest 6:20...moj "kochany " piesek dzis w sobote zbudził mnie..o 5:45 i musiałąm...musialam wyjsc z futrzakiem na spacer....
chyba wypcham.....juz nie wiem....:cool1:

ja nie wiem jak ty wychowałaś tego psa :cool1:
mój nie otwiera oka, dopóki ja nie otworzę :p

Posted

Maga100 napisał(a):
ja nie wiem jak ty wychowałaś tego psa :cool1:
mój nie otwiera oka, dopóki ja nie otworzę :p

no tak... niedochowałam..psia....:diabloti:
Leon po minie pewnie poznaje czy warto zagajac pobudke......hihihi..czy dac sobie spokoj.....:diabloti:

Posted

i na popoludniowym spacerku zakupilam przepieknej urody rozowego- pewnie Pysi sie bedzie podobał- hiacyncika....:loveu: :loveu: i pieknie achnie w domku.a ma jeszcze wiele kwiatuszkow do zakwitniecia......

Dominik...tez zaczelam obsadzanie parapetów......:lol:

Posted

i na popoludniowym spacerku zakupilam przepieknej urody rozowego- pewnie Pysi sie bedzie podobał- hiacyncika....:loveu: :loveu: i pieknie achnie w domku.a ma jeszcze wiele kwiatuszkow do zakwitniecia......

Dominik...tez zaczelam obsadzanie parapetów......:lol:

Pchi :razz: Hiacyntów mam 4 ale w domu w doniczce bardzo szybko przekwitają :eviltong: Te różowe w szczególności :diabloti: Czekam na te posadzone na dworze jesienią :loveu: Zmoroszelmy JESZCZE ich nie zadeptały....

Posted

:evil_lol:

Pysia napisał(a):
Pchi :razz: Hiacyntów mam 4 ale w domu w doniczce bardzo szybko przekwitają :eviltong: Te różowe w szczególności :diabloti: Czekam na te posadzone na dworze jesienią :loveu: Zmoroszelmy JESZCZE ich nie zadeptały....

a ze niby co to za pchi......????:mad:
ja i tak podjelam wyczyn bo przy moim Maxiorowskim nie moge miec kwiatów, bo to ziemia..i wiesz grzyby i etc...a pokusiłam sie...bo piekne sooommm:razz:
na dworze nie mam szans...przynajmniej w tej chwili...jak znajde bogatego meza i kupimy dom :evil_lol: to wtedy pewnie tak...