Agunia-Pańciunia) Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 studium spania najprzystojniejszego mezczyzny swiata:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 otoz...wiem ze moje foty sa mało doskonałe...ale mimo to wstawie tu te piekna roze..... chyba jak na taka długa przewe bez fotowa to tyle na jeden rzut wystarczy.....nie mozna przesadzac...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Madziu ... z dydykacja dla Ciebie..... Quote
Alicja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :multi::multi::multi:oooooooooo ile fotasków śliczna pannica:loveu: Quote
malawaszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ahhh cudna ta mała bestyjka :loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Aleś pocisnęła z tą zimą ! :cool1: Czy Maxio-wnuczek akceptuje fotografowanie podczas snu ??? Mikołaj OKROPNIE się wkurza . Zabronił mi :placz: Wszystko każe oddawać do ocenzurowania - i oczywiście żadne zdjęcie nie spełnia kryteriów :cool1: Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Przyszłam fotki pooglądać a ich nie widzę, ani jednej:placz: Może jutro będzie lepiej... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Aleś pocisnęła z tą zimą ! :cool1: Czy Maxio-wnuczek akceptuje fotografowanie podczas snu ??? Mikołaj OKROPNIE się wkurza . Zabronił mi :placz: Wszystko każe oddawać do ocenzurowania - i oczywiście żadne zdjęcie nie spełnia kryteriów :cool1: Haniu, babciu kochana...otóz Maxio sie silnie wkurza po takich sesjach....mowiac po ludzku nie zewala mi na tego typu akcje..ale on tak cudnie wyglada jak spi...:cool3: ja uwielbiam patrzec na spiacego syna....taki blogi spokoj na buzce....:p bardzo prosze tu obecnych o uprzejme nie "donoszenie" mojemu synowi...o sesji..... Miłego dzioneczka... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='bonita']Przyszłam fotki pooglądać a ich nie widzę, ani jednej:placz: Może jutro będzie lepiej... to niedobrze...... a czemu Ty nic nie widzisz?? swiatło zgasiłas???:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='malawaszka'] ahhh cudna ta mała bestyjka :loveu::loveu::loveu: cudna, piekna, wyczesana...:loveu: ale wczoraj poznym wieczorem jak dla mnie....- chciałam wypchac.....:mad: bolała mnie głowa, nie moglam zasnac a to szczescie chodziło sapało, tuptało, złopało wode glosno....łaziło po mnie i lizało.......zeskakiwało.....wierciło sie na łóżku....... ocalała....:cool3: Quote
Maga100 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madziu ... z dydykacja dla Ciebie..... przyszłam łaskawie :evil_lol: och, moje okolice :loveu: w ogóle nie tęsknię :evil_lol: No może szkoda jedynie, że nie mam z kim wymienić poglądów na klatce schodowej, powzdychać do superprzystojniaka co to nie używa zasłonek ni żaluzji i posłuchać głośnych afer od sąsiadów, co to im słoma z butów przesłoniła już świat :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Maga100']przyszłam łaskawie :evil_lol: och, moje okolice :loveu: w ogóle nie tęsknię :evil_lol: No może szkoda jedynie, że nie mam z kim wymienić poglądów na klatce schodowej, powzdychać do superprzystojniaka co to nie używa zasłonek ni żaluzji i posłuchać głośnych afer od sąsiadów, co to im słoma z butów przesłoniła już świat :evil_lol: oj...przystojniach chadza i sei za mna oglada...teraz tylko i wylacznie....mam go na wylącznosc.... ale tego psa ma jakiegos takiego wyliniałego....:diabloti: juz mnie nie kreci..... owszem dawne Twoje okolice..... no coz....taki life...... nie załuj.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 moje drogie...:loveu: prosze trzymac kciukasy... ide wlasnie do salonu orange ... wymieniac telefon..... ciekawe co mnie zaproponuja i czy nie bede sie musiala silnie wzruszac.....:angryy: Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 WOWOWOWO fotecki som .jeeeeeeee ;-) no pikne pikne i duziooo ;-) Mała jest rozkoszna i niech nikt nie mowi ze nie jest podobna do briarda w wersji mini i z krotkim włosem heehhehh ..zboczenie mom .....;-) .a ten nochol to juz poezjaaaaaaaa ;-) Witanko i pozdrawianko ;-) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='zuzolandia']WOWOWOWO fotecki som .jeeeeeeee ;-) no pikne pikne i duziooo ;-) Mała jest rozkoszna i niech nikt nie mowi ze nie jest podobna do briarda w wersji mini i z krotkim włosem heehhehh ..zboczenie mom .....;-) .a ten nochol to juz poezjaaaaaaaa ;-) Witanko i pozdrawianko ;-) wlasnie, wlasnie....masz zty kobito racje..... ostatnio z kolezanka na ten temat debatowałam..i szok..po prostu do ktoregos momentu sa bardzo podobne..i ryjki...maja cudne.....te ciemnawe mordeczki.....:diabloti: tylko moja pozostaje nie za duza a twoje to jest wielkie.......psie...:loveu: Quote
Maga100 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']oj...przystojniach chadza i sei za mna oglada...teraz tylko i wylacznie....mam go na wylącznosc.... ale tego psa ma jakiegos takiego wyliniałego....:diabloti: . ale on i tak kochał tylko mnie :diabloti: pewnie teraz cierpi, że już mnie nie widuje i dlatego pies mu wyliniał :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Czesc Kobiety.... Jest 6:20...moj "kochany " piesek dzis w sobote zbudził mnie..o 5:45 i musiałąm...musialam wyjsc z futrzakiem na spacer.... chyba wypcham.....juz nie wiem....:cool1: spacerek poranny...kijeczki, wariactwo...a teraz ja juz nie spie.....a bydle poszło kimac....:diabloti: Dzien dobry sie z paniami i milej soboty zycze...:loveu: stan pogodowy: ciepło ale chlodny wiatr....:cool3: Quote
bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to niedobrze...... a czemu Ty nic nie widzisz?? swiatło zgasiłas???:diabloti: Nie monitor:evil_lol: Dziśś jest oki wszystkie widzę :D, rózię i takiego jednego przystojniaka:cool3: :loveu: i widzę nawet Twojego łeska:evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Jest 6:20...moj "kochany " piesek dzis w sobote zbudził mnie..o 5:45 i musiałąm...musialam wyjsc z futrzakiem na spacer.... chyba wypcham.....juz nie wiem....:cool1: ja nie wiem jak ty wychowałaś tego psa :cool1: mój nie otwiera oka, dopóki ja nie otworzę :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Maga100 napisał(a):ja nie wiem jak ty wychowałaś tego psa :cool1: mój nie otwiera oka, dopóki ja nie otworzę :p no tak... niedochowałam..psia....:diabloti: Leon po minie pewnie poznaje czy warto zagajac pobudke......hihihi..czy dac sobie spokoj.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 i na popoludniowym spacerku zakupilam przepieknej urody rozowego- pewnie Pysi sie bedzie podobał- hiacyncika....:loveu: :loveu: i pieknie achnie w domku.a ma jeszcze wiele kwiatuszkow do zakwitniecia...... Dominik...tez zaczelam obsadzanie parapetów......:lol: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):i na popoludniowym spacerku zakupilam przepieknej urody rozowego- pewnie Pysi sie bedzie podobał- hiacyncika....:loveu: :loveu: i pieknie achnie w domku.a ma jeszcze wiele kwiatuszkow do zakwitniecia...... Dominik...tez zaczelam obsadzanie parapetów......:lol: Pchi :razz: Hiacyntów mam 4 ale w domu w doniczce bardzo szybko przekwitają :eviltong: Te różowe w szczególności :diabloti: Czekam na te posadzone na dworze jesienią :loveu: Zmoroszelmy JESZCZE ich nie zadeptały.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 :evil_lol: Pysia napisał(a):Pchi :razz: Hiacyntów mam 4 ale w domu w doniczce bardzo szybko przekwitają :eviltong: Te różowe w szczególności :diabloti: Czekam na te posadzone na dworze jesienią :loveu: Zmoroszelmy JESZCZE ich nie zadeptały.... a ze niby co to za pchi......????:mad: ja i tak podjelam wyczyn bo przy moim Maxiorowskim nie moge miec kwiatów, bo to ziemia..i wiesz grzyby i etc...a pokusiłam sie...bo piekne sooommm:razz: na dworze nie mam szans...przynajmniej w tej chwili...jak znajde bogatego meza i kupimy dom :evil_lol: to wtedy pewnie tak... Quote
Recommended Posts