Maga100 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): Alu...tak na przyszłość... jest taka madra mysl...dzieci sa czasem dobre czasem zle ale wnuki sa zawsze NAJLEPSZE.....:loveu: to ty już babcią jesteś? No to gratulacje! :bigok: Rzeczywiście Maks szybko dorósł :razz: Agunia-Pańciunia) napisał(a):dziewczyny ratunku..... RATUNKU......:Help_2: :Help_2: ja sie chyba sklonuje....albo nie wiem co.....:stormy-sad: własnie wróciłam po pobycie na spotkaniu komunijnym w Kosciele, trwało 2 godziny i i i iiiiii najwazniejsza sprawa.......dostałam rozpiske od teraz do maja - do komunii............ dziewczyny.....co sroda od 16.30( dodam tylko ze o tej to ja wlasnie koncze prace plus póltorej godziny dojazdu do domu) próby komunijne - ustawienia........ w niedziele msza i spotkania komunijne a co piatek do świat....droga krzyzowa.....:help1: :help1: :help1: BUHAHAHAHAHAHAH :evil_lol: :evil_lol: to było oczywiście współczucie dla ciebie :diabloti: Quote
bonita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):dziewczyny ratunku..... RATUNKU......:Help_2: :Help_2: ja sie chyba sklonuje....albo nie wiem co.....:stormy-sad: własnie wróciłam po pobycie na spotkaniu komunijnym w Kosciele, trwało 2 godziny i i i iiiiii najwazniejsza sprawa.......dostałam rozpiske od teraz do maja - do komunii............ dziewczyny.....co sroda od 16.30( dodam tylko ze o tej to ja wlasnie koncze prace plus póltorej godziny dojazdu do domu) próby komunijne - ustawienia........ w niedziele msza i spotkania komunijne a co piatek do świat....droga krzyzowa.....:help1: :help1: :help1: jakies dobre rady..... odrobina współczucia..... pocieszenia...... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: u nas to aż tak zle:evil_lol: nie jest:p Ale my rozpiski jeszcze nie mamy:cool3: Quote
PIKA Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): własnie wróciłam po pobycie na spotkaniu komunijnym w Kosciele, trwało 2 godziny i i i iiiiii najwazniejsza sprawa.......dostałam rozpiske od teraz do maja - do komunii............ dziewczyny.....co sroda od 16.30( dodam tylko ze o tej to ja wlasnie koncze prace plus póltorej godziny dojazdu do domu) próby komunijne - ustawienia........ w niedziele msza i spotkania komunijne a co piatek do świat....droga krzyzowa.....:help1: :help1: :help1: aaaaa :mdleje: A z ta godziną to ich chyba pogielo :shake: Czy oni mysla, ze ludzie to w ogóle nie pracują? :stupid: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Maga100 napisał(a):to ty już babcią jesteś? No to gratulacje! :bigok: Rzeczywiście Maks szybko dorósł :razz: a tak jakos szybko czas zleciał.... a tak ogolnie to sie wczoraj Maxio o ciocie Madzie dopytywal...zadzwoniła bys wiedzmo od czasu do czasu...albo chociaz pusciła sygnał.....:mad: :mad: BUHAHAHAHAHAHAH :evil_lol: :evil_lol: to było oczywiście współczucie dla ciebie :diabloti: Tak, tak Madziu zauwazyłam ze to było współczucie... ja poczekam na Twoja ratorosl jak bedzie szła do komunii...mozesz liczyc na moje wspołczucie i wsparcie.....duchowe...:eviltong: :diabloti: bonita napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: u nas to aż tak zle:evil_lol: nie jest:p Ale my rozpiski jeszcze nie mamy:cool3: poczekaj na rozpiske..powali Cie na kolana.... PIKA napisał(a):aaaaa :mdleje: A z ta godziną to ich chyba pogielo :shake: Czy oni mysla, ze ludzie to w ogóle nie pracują? :stupid: nie oni maja swoj wlasny swiat i swoje wlasne podejscie ...przeciez siostra na poczatku jak sie troche rodzice zaczeli stawiac od razu powiedziałą...ze dziecko w kazdej chwili mozna zabrac i ze moze przystapic do komunii w innej parafii..jak sie komus cos nie podoba to droga wolna......:oops2: szkoda mowic... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Maga100 napisał(a):to ty już babcią jesteś? No to gratulacje! :bigok: Rzeczywiście Maks szybko dorósł :razz: BUHAHAHAHAHAHAH :evil_lol: :evil_lol: to było oczywiście współczucie dla ciebie :diabloti: tylko sie nie czepiaj...latorosl.....no zeby mnie to było.....przed ostatni raz...:cool3: :mad: Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No tak a tutaj jak zwykle beblaja i beblają zamiast jakies foty wlepic ;-) Podobno niunia pieknie obcieta jest;-) wiec moze dasz kochana zdjecie pofryzjerowe sunieczki ????????? Pozdrawiam milusio i buziolki sle ;-) Quote
aga1215 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):dziewczyny ratunku..... RATUNKU......:Help_2: :Help_2: ja sie chyba sklonuje....albo nie wiem co.....:stormy-sad: .... tylko pamiętaj - porób fotki ;) :evil_lol: ........... bidna Agunia :glaszcze: ..... ale Max i tak ma gorzej - czeka go egzamin .... Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :cool1:a u nas były jakieś próby ...chyba ze 2 ....już przed samą impreza ...i ogólnie było spokojnie ;) Quote
PIKA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): nie oni maja swoj wlasny swiat i swoje wlasne podejscie ...przeciez siostra na poczatku jak sie troche rodzice zaczeli stawiac od razu powiedziałą...ze dziecko w kazdej chwili mozna zabrac i ze moze przystapic do komunii w innej parafii..jak sie komus cos nie podoba to droga wolna......:oops2: szkoda mowic... Ja bym się zapytala, czy Oni są dla Was, czy Wy dla nich :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 PIKA napisał(a):Ja bym się zapytala, czy Oni są dla Was, czy Wy dla nich :diabloti: kobiety nie znacie mnie osobiscie wiec nie wiecie ze ja z tych bardziej rozmownych i zarazem pyskatych i nie dajacych sie zbyc jednym slowem "nie" .:diabloti: otóz i takowe pytanie z moich ust padło.....iiiiii siostra odpowiedziała....ze nie ma przymusu...prosze dziecko zabrac.. do innej parafi..... Pika czujesz??? i jakby stwierdzenie kto dla kogo usmiera smiercia naturalna.:angryy: juz nie wspomne o chorych godzinach spotkan na próby komunijne czy tez próby spowiedzi.... ja wiem ze sie rzucam i marudze i ze nie ja pierwsza to przechodze tylko to za kazdym razem drazni........drazni bezsilnosc takiej sytuacji.....:angryy: :angryy: ale co ja nie skocze???? to kto skoczy jak nie ja???? no kto??? przeciez mnie samotnej matce jest najłatwiej.....wiec spokojnie.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 zuzolandia napisał(a):No tak a tutaj jak zwykle beblaja i beblają zamiast jakies foty wlepic ;-) Podobno niunia pieknie obcieta jest;-) wiec moze dasz kochana zdjecie pofryzjerowe sunieczki ????????? Pozdrawiam milusio i buziolki sle ;-) [quote name='aga1215']tylko pamiętaj - porób fotki ;) :evil_lol: quote] kochane kobietki mam nadzieje ze juz w przyszłym tygodniu nadrobie zaleglosci fotowe . juz pozamawiałam to co sie popsiuło w aparacie i mam miec kolo srody w przyszlym tygodniu ...wiec beda fotosy.....:loveu: :loveu: Quote
bonita Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):[quote name='aga1215']tylko pamiętaj - porób fotki ;) :evil_lol: quote] kochane kobietki mam nadzieje ze juz w przyszłym tygodniu nadrobie zaleglosci fotowe . juz pozamawiałam to co sie popsiuło w aparacie i mam miec kolo srody w przyszlym tygodniu ...wiec beda fotosy.....:loveu: :loveu: O fotki się szykować będą :) Cześć Agunia, wiesz że my jeszcze rozpiski nie mamy:shake: . zaczynam mieć stresa, bo potem wyjdzie że cały kwiecień przesiedzę w ławeczce. A którego maja macie komunię? może już to pisałaś, ale Wiesz ja dbam o rozwój Twojego bloga:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 bonita napisał(a):[quote name='Agunia-Pańciunia)'] O fotki się szykować będą :) Cześć Agunia, wiesz że my jeszcze rozpiski nie mamy:shake: . zaczynam mieć stresa, bo potem wyjdzie że cały kwiecień przesiedzę w ławeczce. A którego maja macie komunię? może już to pisałaś, ale Wiesz ja dbam o rozwój Twojego bloga:evil_lol: my mamy komunie 6 maja o 9.30 startujemy:diabloti: ja zaczynam juz 21 marca...odbiorem alby.....:p a potem juz slizgiem na tasme ..piatek droga krzyzowa....niedziela masza....wtorek proba spowiedzi...sroda próba kmunijna...i tak daleji tak dalej...:p :p :p Quote
bonita Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):[quote name='bonita'] my mamy komunie 6 maja o 9.30 startujemy:diabloti: ja zaczynam juz 21 marca...odbiorem alby.....:p a potem juz slizgiem na tasme ..piatek droga krzyzowa....niedziela masza....wtorek proba spowiedzi...sroda próba kmunijna...i tak daleji tak dalej...:p :p :p My mamy tydzień póżniej, akurat 13-stego:p . A komunie w tym dniu mamy dwie( córa od siostry męża i nasza )mają w tym samym kościele tylko o godz. póżniej, więc obiad wszystko robimy razem, wynajęłyśmy też restaurację, żeby się nie przemęczać:evil_lol: , bo z gotowaniem to najwięcej roboty potem:p . Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :pwitaj matko komunikanta;) podobno w tym tygodniu maja tu być jakieś foteczki:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pwitaj matko komunikanta;) podobno w tym tygodniu maja tu być jakieś foteczki:p nio takie mam plany....... musza dosłac nowa baterie...i karte na foty......ma byc to w tym tygodniu........:diabloti: i bede cykac i wstawiac fotosiki..... Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nio takie mam plany....... musza dosłac nowa baterie...i karte na foty......ma byc to w tym tygodniu........:diabloti: i bede cykac i wstawiac fotosiki.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to se jeszcze poczekam:diabloti: Quote
PIKA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] otóz i takowe pytanie z moich ust padło.....iiiiii siostra odpowiedziała....ze nie ma przymusu...prosze dziecko zabrac.. do innej parafi..... Pika czujesz??? Czuje kochana. Bo jak parędziesiąt lat temu mialam brac ślub kościelny, to wlasnie u Zygmunta jak poszlismy ustalic termin to ksiądz nam powiedzial, że "dzieci mozna miec bez slubu" :roll: Po dośc ostrej wymianie zdań z moja osoba tez mi kazał iśc do innej parafii....... i poszlam :razz: Dla nich przecież to jest kasa :cool1: Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 PIKA napisał(a):Czuje kochana. Bo jak parędziesiąt lat temu mialam brac ślub kościelny, to wlasnie u Zygmunta jak poszlismy ustalic termin to ksiądz nam powiedzial, że "dzieci mozna miec bez slubu" :roll: Po dośc ostrej wymianie zdań z moja osoba tez mi kazał iśc do innej parafii....... i poszlam :razz: Dla nich przecież to jest kasa :cool1: No cóż.....Proboszcze z miast powinni iść do parafii wiejskich i na dodatek takich małych ;) Na wsiach jednak księża bardziej szanują ludzików :) Karol i komunia.... Nie chodziłam na próby. Poszłam na jedną i jak zobaczyłam jak katechetka znęca się nad dziećmi to zapisałam sobie nazwisko i następna próba była TV lokalną :evil_lol: Potem mieliśmy kompletny spokój :diabloti: Nikt nam nic nie mówił i nie kazał robić ;) Dzieci i rodzice poszli prawie bezstresowo :multi: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Czesc slicznotki.... juz bardziej wiosennie za oknem...a ja pokarze fotoski zimowe.... a co....:eviltong: tak wygladal lasek bielanski...jak padal snieg...:diabloti: i dalej...szukamy...czegos.... koparka..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='bonita'] czesc wiosennie...... jakie to ładne...:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='sota36']Witamy i my zimowo tej wiosny! a My juz witamy troszku wiosennie. - mamy przeblyski słońca.......fotosy zimowe....:diabloti: Quote
Recommended Posts