Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):

Alu...tak na przyszłość... jest taka madra mysl...dzieci sa czasem dobre czasem zle ale wnuki sa zawsze NAJLEPSZE.....:loveu:

to ty już babcią jesteś? No to gratulacje! :bigok: Rzeczywiście Maks szybko dorósł :razz:

dziewczyny ratunku.....
RATUNKU......:Help_2: :Help_2:

ja sie chyba sklonuje....albo nie wiem co.....:stormy-sad:

własnie wróciłam po pobycie na spotkaniu komunijnym w Kosciele, trwało 2 godziny i i i iiiiii
najwazniejsza sprawa.......dostałam rozpiske od teraz do maja - do komunii............
dziewczyny.....co sroda od 16.30( dodam tylko ze o tej to ja wlasnie koncze prace plus póltorej godziny dojazdu do domu) próby komunijne - ustawienia........
w niedziele msza i spotkania komunijne a co piatek do świat....droga krzyzowa.....:help1: :help1: :help1:

BUHAHAHAHAHAHAH :evil_lol: :evil_lol:
to było oczywiście współczucie dla ciebie :diabloti:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny ratunku.....

ja sie chyba sklonuje....albo nie wiem co.....:stormy-sad:

własnie wróciłam po pobycie na spotkaniu komunijnym w Kosciele, trwało 2 godziny i i i iiiiii
najwazniejsza sprawa.......dostałam rozpiske od teraz do maja - do komunii............
dziewczyny.....co sroda od 16.30( dodam tylko ze o tej to ja wlasnie koncze prace plus póltorej godziny dojazdu do domu) próby komunijne - ustawienia........
w niedziele msza i spotkania komunijne a co piatek do świat....droga krzyzowa.....:help1: :help1: :help1:

jakies dobre rady.....
odrobina współczucia.....
pocieszenia......

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: u nas to aż tak zle:evil_lol: nie jest:p
Ale my rozpiski jeszcze nie mamy:cool3:

Posted

aaaaa :mdleje:

A z ta godziną to ich chyba pogielo :shake: Czy oni mysla, ze ludzie to w ogóle nie pracują? :stupid:

Posted

Maga100 napisał(a):
to ty już babcią jesteś? No to gratulacje! :bigok: Rzeczywiście Maks szybko dorósł :razz:

a tak jakos szybko czas zleciał....
a tak ogolnie to sie wczoraj Maxio o ciocie Madzie dopytywal...zadzwoniła bys wiedzmo od czasu do czasu...albo chociaz pusciła sygnał.....:mad: :mad:

Tak, tak Madziu zauwazyłam ze to było współczucie...
ja poczekam na Twoja ratorosl jak bedzie szła do komunii...mozesz liczyc na moje wspołczucie i wsparcie.....duchowe...:eviltong: :diabloti:

bonita napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: u nas to aż tak zle:evil_lol: nie jest:p
Ale my rozpiski jeszcze nie mamy:cool3:

poczekaj na rozpiske..powali Cie na kolana....

PIKA napisał(a):
aaaaa :mdleje:

A z ta godziną to ich chyba pogielo :shake: Czy oni mysla, ze ludzie to w ogóle nie pracują? :stupid:

nie oni maja swoj wlasny swiat i swoje wlasne podejscie ...przeciez siostra na poczatku jak sie troche rodzice zaczeli stawiac od razu powiedziałą...ze dziecko w kazdej chwili mozna zabrac i ze moze przystapic do komunii w innej parafii..jak sie komus cos nie podoba to droga wolna......:oops2:
szkoda mowic...

Posted

Maga100 napisał(a):

tylko sie nie czepiaj...latorosl.....no zeby mnie to było.....przed ostatni raz...:cool3: :mad:

Posted

No tak a tutaj jak zwykle beblaja i beblają zamiast jakies foty wlepic ;-)
Podobno niunia pieknie obcieta jest;-) wiec moze dasz kochana zdjecie pofryzjerowe sunieczki ?????????
Pozdrawiam milusio i buziolki sle ;-)

Posted

dziewczyny ratunku.....

ja sie chyba sklonuje....albo nie wiem co.....:stormy-sad: ....

tylko pamiętaj - porób fotki ;) :evil_lol:

........... bidna Agunia :glaszcze: ..... ale Max i tak ma gorzej - czeka go egzamin ....

Posted

nie oni maja swoj wlasny swiat i swoje wlasne podejscie ...przeciez siostra na poczatku jak sie troche rodzice zaczeli stawiac od razu powiedziałą...ze dziecko w kazdej chwili mozna zabrac i ze moze przystapic do komunii w innej parafii..jak sie komus cos nie podoba to droga wolna......:oops2:
szkoda mowic...

Ja bym się zapytala, czy Oni są dla Was, czy Wy dla nich :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
Ja bym się zapytala, czy Oni są dla Was, czy Wy dla nich :diabloti:

kobiety nie znacie mnie osobiscie wiec nie wiecie ze ja z tych bardziej rozmownych i zarazem pyskatych i nie dajacych sie zbyc jednym slowem "nie" .:diabloti:

otóz i takowe pytanie z moich ust padło.....iiiiii siostra odpowiedziała....ze nie ma przymusu...prosze dziecko zabrac.. do innej parafi.....
Pika czujesz???
i jakby stwierdzenie kto dla kogo usmiera smiercia naturalna.:angryy:

juz nie wspomne o chorych godzinach spotkan na próby komunijne czy tez próby spowiedzi....
ja wiem ze sie rzucam i marudze i ze nie ja pierwsza to przechodze tylko to za kazdym razem drazni........drazni bezsilnosc takiej sytuacji.....:angryy: :angryy:

ale co ja nie skocze????
to kto skoczy jak nie ja????
no kto???
przeciez mnie samotnej matce jest najłatwiej.....wiec spokojnie.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):
No tak a tutaj jak zwykle beblaja i beblają zamiast jakies foty wlepic ;-)
Podobno niunia pieknie obcieta jest;-) wiec moze dasz kochana zdjecie pofryzjerowe sunieczki ?????????
Pozdrawiam milusio i buziolki sle ;-)

[quote name='aga1215']tylko pamiętaj - porób fotki ;) :evil_lol:

quote]

kochane kobietki mam nadzieje ze juz w przyszłym tygodniu nadrobie zaleglosci fotowe . juz pozamawiałam to co sie popsiuło w aparacie i mam miec kolo srody w przyszlym tygodniu ...wiec beda fotosy.....:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='aga1215']tylko pamiętaj - porób fotki ;) :evil_lol:

quote]

kochane kobietki mam nadzieje ze juz w przyszłym tygodniu nadrobie zaleglosci fotowe . juz pozamawiałam to co sie popsiuło w aparacie i mam miec kolo srody w przyszlym tygodniu ...wiec beda fotosy.....:loveu: :loveu:

O fotki się szykować będą :)

Cześć Agunia, wiesz że my jeszcze rozpiski nie mamy:shake: .
zaczynam mieć stresa, bo potem wyjdzie że cały kwiecień przesiedzę w ławeczce.
A którego maja macie komunię?
może już to pisałaś, ale Wiesz ja dbam o rozwój Twojego bloga:evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
[quote name='Agunia-Pańciunia)']

O fotki się szykować będą :)

Cześć Agunia, wiesz że my jeszcze rozpiski nie mamy:shake: .
zaczynam mieć stresa, bo potem wyjdzie że cały kwiecień przesiedzę w ławeczce.
A którego maja macie komunię?
może już to pisałaś, ale Wiesz ja dbam o rozwój Twojego bloga:evil_lol:

my mamy komunie 6 maja o 9.30 startujemy:diabloti:

ja zaczynam juz 21 marca...odbiorem alby.....:p a potem juz slizgiem na tasme ..piatek droga krzyzowa....niedziela masza....wtorek proba spowiedzi...sroda próba kmunijna...i tak daleji tak dalej...:p :p :p

Posted

[quote name='bonita']

my mamy komunie 6 maja o 9.30 startujemy:diabloti:

ja zaczynam juz 21 marca...odbiorem alby.....:p a potem juz slizgiem na tasme ..piatek droga krzyzowa....niedziela masza....wtorek proba spowiedzi...sroda próba kmunijna...i tak daleji tak dalej...:p :p :p

My mamy tydzień póżniej, akurat 13-stego:p . A komunie w tym dniu mamy dwie( córa od siostry męża i nasza )mają w tym samym kościele tylko o godz. póżniej, więc obiad wszystko robimy razem, wynajęłyśmy też restaurację, żeby się nie przemęczać:evil_lol: , bo z gotowaniem to najwięcej roboty potem:p .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pwitaj matko komunikanta;)
podobno w tym tygodniu maja tu być jakieś foteczki:p

nio takie mam plany.......
musza dosłac nowa baterie...i karte na foty......ma byc to w tym tygodniu........:diabloti:
i bede cykac i wstawiac fotosiki.....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']nio takie mam plany.......
musza dosłac nowa baterie...i karte na foty......ma byc to w tym tygodniu........:diabloti:
i bede cykac i wstawiac fotosiki.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to se jeszcze poczekam:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
otóz i takowe pytanie z moich ust padło.....iiiiii siostra odpowiedziała....ze nie ma przymusu...prosze dziecko zabrac.. do innej parafi.....
Pika czujesz???

Czuje kochana. Bo jak parędziesiąt lat temu mialam brac ślub kościelny, to wlasnie u Zygmunta jak poszlismy ustalic termin to ksiądz nam powiedzial, że "dzieci mozna miec bez slubu" :roll: Po dośc ostrej wymianie zdań z moja osoba tez mi kazał iśc do innej parafii....... i poszlam :razz:
Dla nich przecież to jest kasa :cool1:

Posted

PIKA napisał(a):
Czuje kochana. Bo jak parędziesiąt lat temu mialam brac ślub kościelny, to wlasnie u Zygmunta jak poszlismy ustalic termin to ksiądz nam powiedzial, że "dzieci mozna miec bez slubu" :roll: Po dośc ostrej wymianie zdań z moja osoba tez mi kazał iśc do innej parafii....... i poszlam :razz:
Dla nich przecież to jest kasa :cool1:

No cóż.....Proboszcze z miast powinni iść do parafii wiejskich i na dodatek takich małych ;) Na wsiach jednak księża bardziej szanują ludzików :)
Karol i komunia....
Nie chodziłam na próby. Poszłam na jedną i jak zobaczyłam jak katechetka znęca się nad dziećmi to zapisałam sobie nazwisko i następna próba była TV lokalną :evil_lol: Potem mieliśmy kompletny spokój :diabloti: Nikt nam nic nie mówił i nie kazał robić ;) Dzieci i rodzice poszli prawie bezstresowo :multi:
:diabloti: