Agunia-Pańciunia) Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='zuzolandia']Dobry wieczorek złociutka;-) ja mam takie malenkie pytanko ;-) czy beda fotki ?????????????????? !!!!!!!!!!!!!!! ehehheheeh Buziaczki [quote name='sota36']Wytu gadu - gadu , a fotki??? Dobry wieczór sie z paniami........kobietki..beda , beda...ale ja nadal nie mam aparatu...wiec jeszcze troche bedzie z fotami ciezko...ale cos bede podrzucac ...ale nie tak jak Vectra...ja nie mam Romana z lufa......:cool3: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ;)witam błąkających się po świecie ....jak się udały odwiedzinki u rodzinki:p Quote
PIKA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):ukradli mi komorke.... to jak Ty teraz bedziesz nam sms-y wysylać? :hmmmm: czeeeśćć :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 PIKA napisał(a):to jak Ty teraz bedziesz nam sms-y wysylać? :hmmmm: czeeeśćć :multi: teraz bede to robic z prywatnej..tamta była tajna słuzbowa:diabloti: ...w poniedziałek bede juz miala słuzbowa:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 PIKA napisał(a):to jak Ty teraz bedziesz nam sms-y wysylać? :hmmmm: czeeeśćć :multi: nie martw sie Ty dostaniesz ode mnie smsa jak bede jechac do Ciebie...na bank...juz ja dam rade:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)witam błąkających się po świecie ....jak się udały odwiedzinki u rodzinki:p czesc Alu.... ano w promieniu 300 km sie włóczylismy..i widzisz tyle rzeczys ie wydarzyło...:diabloti: ale ogolnie.......ok.babcia zadowolniona z dziadziem ze przywiozlam dziecko....:p Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Alu.... ano w promieniu 300 km sie włóczylismy..i widzisz tyle rzeczys ie wydarzyło...:diabloti: ale ogolnie.......ok.babcia zadowolniona z dziadziem ze przywiozlam dziecko....:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z Ciebie się nie cieszyli:razz: Quote
PIKA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): PIKA napisał(a):to jak Ty teraz bedziesz nam sms-y wysylać? :hmmmm: czeeeśćć :multi:nie martw sie Ty dostaniesz ode mnie smsa jak bede jechac do Ciebie...na bank...juz ja dam rade:p :crazyeye::crazyeye: wybierasz się do mnie? :crazyeye: Zapraszam :multi: I nie musisz jechac :evil_lol: na piechote mozęsz przejśc :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z Ciebie się nie cieszyli:razz: ze mnie???no ba.... alez oczy wiscie.....ze tak.....:diabloti: jak by inaczej:diabloti: Alu...tak na przyszłość... jest taka madra mysl...dzieci sa czasem dobre czasem zle ale wnuki sa zawsze NAJLEPSZE.....:loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):ze mnie???no ba.... alez oczy wiscie.....ze tak.....:diabloti: jak by inaczej:diabloti: Alu...tak na przyszłość... jest taka madra mysl...dzieci sa czasem dobre czasem zle ale wnuki sa zawsze NAJLEPSZE.....:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz coś w tym jest;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz coś w tym jest;) ach wiem wiem.... przeciez widze po moich rodzicach....wiem.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No tak ;) Wnuki nie zabierają człowiekowi kompa na wiele godzin więc siłą rzeczy nie maja wad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):No tak ;) Wnuki nie zabierają człowiekowi kompa na wiele godzin więc siłą rzeczy nie maja wad :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:myślisz ..... a jak podrosną Czesć Aga ...u nas dziś WIOSNA:multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:myślisz ..... a jak podrosną Czesć Aga ...u nas dziś WIOSNA:multi::multi::multi: Jak podrosna to będą do dziadków po kase przychodzić a nie na kompa :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 dziewczyny ratunku..... RATUNKU......:Help_2: :Help_2: ja sie chyba sklonuje....albo nie wiem co.....:stormy-sad: własnie wróciłam po pobycie na spotkaniu komunijnym w Kosciele, trwało 2 godziny i i i iiiiii najwazniejsza sprawa.......dostałam rozpiske od teraz do maja - do komunii............ dziewczyny.....co sroda od 16.30( dodam tylko ze o tej to ja wlasnie koncze prace plus póltorej godziny dojazdu do domu) próby komunijne - ustawienia........ w niedziele msza i spotkania komunijne a co piatek do świat....droga krzyzowa.....:help1: :help1: :help1: jakies dobre rady..... odrobina współczucia..... pocieszenia...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):Jak podrosna to będą do dziadków po kase przychodzić a nie na kompa :diabloti: a to myslisz ze trzeba czekac az podrosnie...... kochana........sie nie znasz.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 bonita napisał(a):Wieczorek Dobry ;) Witaj Aguniu :) czesc Bonitko...... całusy posyłam wiosenne........ zagladam do Was , zagladam..ale znaku nie pozostawiam....nadrobie....:cool1: Quote
sota36 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jezu- to w IV RP trudno byc...komunista!!! A tego "kursu" jakos eksternistycznie nie mozna skonczyc??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 sota36 napisał(a):Jezu- to w IV RP trudno byc...komunista!!! A tego "kursu" jakos eksternistycznie nie mozna skonczyc??? Jolu..komunista jak komunista...mam komunisty jeszcze trudniej...dzis ponadto skasowali rodzicow na 80 zł w Kosciele za opłaty na kwiaty do wystroju....i Pismo Świete..i etc.... a za tydzien kolejne 70zl na alby...i tak non stop kolor...hihihihi:p Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ;)oj Agunia ....ja znam ten ból ...Kuba też przez to przechodził....mój portfel też:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 sota36 napisał(a):No i jeszcze prezent dla proboszcza! Jolu ...prosze Cie... staram sie o tym nie myslec....bo wyłysieje....inaczej...:diabloti: na kwiaty...ach szkoda mowic.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)oj Agunia ....ja znam ten ból ...Kuba też przez to przechodził....mój portfel też:cool1: Alu.....masz racje i portfel.....:diabloti: Quote
sota36 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Jolu ...prosze Cie... staram sie o tym nie myslec....bo wyłysieje....inaczej...:diabloti: na kwiaty...ach szkoda mowic.... no, a po wszystkim na peruczke :) Quote
Recommended Posts