Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']
Cytat:
Napisał malawaszka
ja to chyba wynajmę kogoś do dymania

Waszka?? :crazyeye::oops:

:evil_lol::evil_lol:

a cóż to za podła manipulacja :mad::mad::mad::evil_lol: otóż NIE MUSZę WYNAJMOWAć :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:p

prawda:p

bedzie przystojniak ze hohhoooo...i wysoki i przystojny...mlody ma teraz 8 i pol latek i juz 150 cm wzrostu.....:p:crazyeye:wow to wysoki chłoptaś jest...no no szykuj się na wysyp synowych;)

Posted

bedzie przystojniak ze hohhoooo...i wysoki i przystojny...mlody ma teraz 8 i pol latek i juz 150 cm wzrostu.....:p

o rzesz???? :crazyeye: Top on mnie niedlugo przerosnie :lol:

Posted

prawda:p

bedzie przystojniak ze hohhoooo...i wysoki i przystojny...mlody ma teraz 8 i pol latek i juz 150 cm wzrostu.....:p

To wysoki jest :)
I przystojny taki :)

A co sobie zażyczył na prezent komunijny:cool3: , bo moja Boston Teriera:p

Posted

[quote name='PIKA']o rzesz???? :crazyeye: Top on mnie niedlugo przerosnie :lol:

powaznie???
to ile Ty masz kobito wzrostu???
mozesz odpisac smsem:diabloti:

za chwilke zajrze do Twoich podopiecznych...ale i tak sie zapytam......jak dzieciaki??? Saba i mlody? nocka minela bez ran cietych i szarpanych???

Posted

cześć Ago-Pańciuniu :lol: wczoraj usiłowałam przekonać moją siostrę, że wyśmienitym wyborem rasy dla niej będzie mała sofciczka :loveu: i pokazywałam jej Twoją galerię, ale pech chciał, że akurat w tym momencie nie otwierały się fotki :angryy: no ale pokazałam jej Wiesię :razz: i inne Ben Neviski :loveu: jednak nie wiem czy udało mi się ją przekonać :placz: ahhh a byłoby tak pięknie bo to ja ja ja bym wtedy miała sofciczkę do focenia i do spacerowania :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']cześć Ago-Pańciuniu :lol: wczoraj usiłowałam przekonać moją siostrę, że wyśmienitym wyborem rasy dla niej będzie mała sofciczka :loveu: i pokazywałam jej Twoją galerię, ale pech chciał, że akurat w tym momencie nie otwierały się fotki :angryy: no ale pokazałam jej Wiesię :razz: i inne Ben Neviski :loveu: jednak nie wiem czy udało mi się ją przekonać :placz: ahhh a byłoby tak pięknie bo to ja ja ja bym wtedy miała sofciczkę do focenia i do spacerowania :multi:

Waszko ..jesli chodzi o futrzaka dla dziecka...swietna sprawa.... powaznie....tak jak pisalam u Vectry..... kochaja sie te moje szkudniki bardzo...Sabi jest bardzo za mlodym a mlody za nia...jesli chcesz fotek to powiedz przesle na prywatny adres..nie ma problemu....
tylko pamietaj to obowiazkowo czesanie...bo tak do okolo 2 lat czesto bo sie prawnie z niczego koltuniki robia:diabloti: ...ale chyba wiesz jak to jest z futrzakiem...hihihiiii....
poza tym dziewczyny od Wiesi nauczyły mnie ze karmic surowym( i wiele innych cennych uwag dostałam)..i karmie ...oczywiscie czasami dostanie zebrak kawałek kanapeczki...sie wrecz domaga i pyskuje:loveu: ....i na spacerach smakołyki...
Dziewczyny sa niesamowite...w tym co robia - mowie o kobietach od Wiesławy.....polecam goraco....

Posted

noo ja właśnie wiem, że sofcik byłby idealny :loveu: ja je uwielbiam bardzo, no ale przed softem jest u mnie rusek więc ja mieć nie będę zapewne, no ale czemu by nie ponamawiać siostry :evil_lol: i byłby wilk syty i owca cała :evil_lol: mówiłam jej o wszystkim - o pielęgnacji, czesaniu itd... sofciaki mają fajowe charaktery - mnie się bardzo podobają przynajmniej - bo terierka w nich nie brakuje ale nie są pier***** :evil_lol: fotki już jej pokazałam różne, no ale wiadomo -decyzja nalezy do nich i nie wiem czy w końcu się zdecydują na softa - no ale próbuję próbuję :lol: nooo i zgadzam siez tym, że dziewczyny od Wiesi robią super robotę :klacz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']powaznie???
to ile Ty masz kobito wzrostu???
mozesz odpisac smsem:diabloti:

odpisze tutaj :diabloti:

175 cm :diabloti: ale zdziebko starsza jestem i juz nie rosne :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']odpisze tutaj :diabloti:

175 cm :diabloti: ale zdziebko starsza jestem i juz nie rosne :evil_lol:

to nie histeryzuj...ja mam 177cm i tez juz nie rosne...ale spoko:diabloti:

Maxowi to 190cm sie zejdzie jak nic...bedzie b wysoki......po mamusi....:eviltong:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to nie histeryzuj...ja mam 177cm i tez juz nie rosne...ale spoko:diabloti:

Maxowi to 190cm sie zejdzie jak nic...bedzie b wysoki......po mamusi....:eviltong:
Karol ma 190 cm. i mam problemy z ubraniem go :placz: Bo wyrósł i nadal rośnie ciutke do góry a w szerz nie raczył :evil_lol: Jego tatuś też był szczypior w jego wieku ale kilka centymetrów nizszy ;) W wieku 8 lat pamiętam że miał noge 38 bo jego adidasy były na mnie ciut za duże ;)

Posted

[quote name='Pysia']Karol ma 190 cm. i mam problemy z ubraniem go :placz: Bo wyrósł i nadal rośnie ciutke do góry a w szerz nie raczył :evil_lol: Jego tatuś też był szczypior w jego wieku ale kilka centymetrów nizszy ;) W wieku 8 lat pamiętam że miał noge 38 bo jego adidasy były na mnie ciut za duże ;)

Pysiu, otoz to Max ma dokładnie numerek nozeczki 38:evil_lol: . wlasnie taki rozmiar na wiosne teraz zakupuje.
prawda jak fajnie:loveu: spodnie wiosenne po zimie nie musze dodawac ze sa ciut ponad kosteczke:lol: a na koniec jesieni byly do konca stopki...ale juz sie przyzwyczaiłam hihihihi rosnie jak po drozdzach....moja mlodziez.....:lol:

a tak na marginesie dobry wieczor powróciłam z podróży ...i witam sie serdecznie:loveu: z Toba Pysiu i ze wszystkimi innymi uczestniczami ruchu dogowego....

Posted

[quote name='PIKA']Koleżanko, a gdzie się koleżanka podziewa? :helo:

Czesc , czesc...
a nie bylo mnie pare dni..a jak to duze maleństwo???:loveu: ...i powiem Tobie, ze zdarzyła mi sie przykra przygoda...a w sumie to powinnam sie juz przyzwyczaic hihihi...ukradli mi komorke....po raz 3 w ciagu 3 lat...ostatni taki przypadek sierpien 2006...
kurde kobitki...szok....

ale jestem....zyje i jest ok....