Hanna R. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a tu sam nauczyciel i ukochany niuni O rany ! Jaki przystojny wnuczek rośnie !:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek;-) .a tutaj widze strasza heheeh ...... U nas tez pieknie słoneczko swieci wiec trzeba kompa odstawic i na spacerek isc ....w koncu ...... Buziaczki hallo...a niby czym strasza??? my???nie..... Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='PIKA'] Cytat: Napisał malawaszka ja to chyba wynajmę kogoś do dymania Waszka?? :crazyeye::oops: :evil_lol::evil_lol: a cóż to za podła manipulacja :mad::mad::mad::evil_lol: otóż NIE MUSZę WYNAJMOWAć :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='malawaszka']a cóż to za podła manipulacja :mad::mad::mad::evil_lol: otóż NIE MUSZę WYNAJMOWAć :diabloti: a co masz kogos na stanie???? w dowód wpisanego do tego celu przeznaczonego???:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 :p [quote name='HankaRupczewska']O rany ! Jaki przystojny wnuczek rośnie !:loveu: prawda:p bedzie przystojniak ze hohhoooo...i wysoki i przystojny...mlody ma teraz 8 i pol latek i juz 150 cm wzrostu.....:p Quote
sota36 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No dobra... 150 cm zywej wagi - ok, kudly- ok, ale te foty.... czuć "malizną"!!! dawac foty! Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:p prawda:p bedzie przystojniak ze hohhoooo...i wysoki i przystojny...mlody ma teraz 8 i pol latek i juz 150 cm wzrostu.....:p:crazyeye:wow to wysoki chłoptaś jest...no no szykuj się na wysyp synowych;) Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:p bedzie przystojniak ze hohhoooo...i wysoki i przystojny...mlody ma teraz 8 i pol latek i juz 150 cm wzrostu.....:p o rzesz???? :crazyeye: Top on mnie niedlugo przerosnie :lol: Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a co masz kogos na stanie???? w dowód wpisanego do tego celu przeznaczonego???:diabloti: :eviltong: nooo jeszcze nie :diabloti::evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witaj Aguś:multi: Przyszłam pooglądać świeże fotki :razz: menczyzna maly-wielki super :multi: :loveu: a PIES??? gdzie jest pies????? Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:p prawda:p bedzie przystojniak ze hohhoooo...i wysoki i przystojny...mlody ma teraz 8 i pol latek i juz 150 cm wzrostu.....:p To wysoki jest :) I przystojny taki :) A co sobie zażyczył na prezent komunijny:cool3: , bo moja Boston Teriera:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='PIKA']o rzesz???? :crazyeye: Top on mnie niedlugo przerosnie :lol: powaznie??? to ile Ty masz kobito wzrostu??? mozesz odpisac smsem:diabloti: za chwilke zajrze do Twoich podopiecznych...ale i tak sie zapytam......jak dzieciaki??? Saba i mlody? nocka minela bez ran cietych i szarpanych??? Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cześć Ago-Pańciuniu :lol: wczoraj usiłowałam przekonać moją siostrę, że wyśmienitym wyborem rasy dla niej będzie mała sofciczka :loveu: i pokazywałam jej Twoją galerię, ale pech chciał, że akurat w tym momencie nie otwierały się fotki :angryy: no ale pokazałam jej Wiesię :razz: i inne Ben Neviski :loveu: jednak nie wiem czy udało mi się ją przekonać :placz: ahhh a byłoby tak pięknie bo to ja ja ja bym wtedy miała sofciczkę do focenia i do spacerowania :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='malawaszka']cześć Ago-Pańciuniu :lol: wczoraj usiłowałam przekonać moją siostrę, że wyśmienitym wyborem rasy dla niej będzie mała sofciczka :loveu: i pokazywałam jej Twoją galerię, ale pech chciał, że akurat w tym momencie nie otwierały się fotki :angryy: no ale pokazałam jej Wiesię :razz: i inne Ben Neviski :loveu: jednak nie wiem czy udało mi się ją przekonać :placz: ahhh a byłoby tak pięknie bo to ja ja ja bym wtedy miała sofciczkę do focenia i do spacerowania :multi: Waszko ..jesli chodzi o futrzaka dla dziecka...swietna sprawa.... powaznie....tak jak pisalam u Vectry..... kochaja sie te moje szkudniki bardzo...Sabi jest bardzo za mlodym a mlody za nia...jesli chcesz fotek to powiedz przesle na prywatny adres..nie ma problemu.... tylko pamietaj to obowiazkowo czesanie...bo tak do okolo 2 lat czesto bo sie prawnie z niczego koltuniki robia:diabloti: ...ale chyba wiesz jak to jest z futrzakiem...hihihiiii.... poza tym dziewczyny od Wiesi nauczyły mnie ze karmic surowym( i wiele innych cennych uwag dostałam)..i karmie ...oczywiscie czasami dostanie zebrak kawałek kanapeczki...sie wrecz domaga i pyskuje:loveu: ....i na spacerach smakołyki... Dziewczyny sa niesamowite...w tym co robia - mowie o kobietach od Wiesławy.....polecam goraco.... Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 noo ja właśnie wiem, że sofcik byłby idealny :loveu: ja je uwielbiam bardzo, no ale przed softem jest u mnie rusek więc ja mieć nie będę zapewne, no ale czemu by nie ponamawiać siostry :evil_lol: i byłby wilk syty i owca cała :evil_lol: mówiłam jej o wszystkim - o pielęgnacji, czesaniu itd... sofciaki mają fajowe charaktery - mnie się bardzo podobają przynajmniej - bo terierka w nich nie brakuje ale nie są pier***** :evil_lol: fotki już jej pokazałam różne, no ale wiadomo -decyzja nalezy do nich i nie wiem czy w końcu się zdecydują na softa - no ale próbuję próbuję :lol: nooo i zgadzam siez tym, że dziewczyny od Wiesi robią super robotę :klacz: Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']powaznie??? to ile Ty masz kobito wzrostu??? mozesz odpisac smsem:diabloti: odpisze tutaj :diabloti: 175 cm :diabloti: ale zdziebko starsza jestem i juz nie rosne :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='PIKA']odpisze tutaj :diabloti: 175 cm :diabloti: ale zdziebko starsza jestem i juz nie rosne :evil_lol: to nie histeryzuj...ja mam 177cm i tez juz nie rosne...ale spoko:diabloti: Maxowi to 190cm sie zejdzie jak nic...bedzie b wysoki......po mamusi....:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:wpadłam się przywitać ...dzień dobry:p dziendobrywieczór sie z pania.....jak minal dzionek??? Tu było pieknie, tak wiosennie, słonecznie az ...wraca zycie.....:p Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dobry wieczorek złociutka;-) ja mam takie malenkie pytanko ;-) czy beda fotki ?????????????????? !!!!!!!!!!!!!!! ehehheheeh Buziaczki Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to nie histeryzuj...ja mam 177cm i tez juz nie rosne...ale spoko:diabloti: Maxowi to 190cm sie zejdzie jak nic...bedzie b wysoki......po mamusi....:eviltong: Karol ma 190 cm. i mam problemy z ubraniem go :placz: Bo wyrósł i nadal rośnie ciutke do góry a w szerz nie raczył :evil_lol: Jego tatuś też był szczypior w jego wieku ale kilka centymetrów nizszy ;) W wieku 8 lat pamiętam że miał noge 38 bo jego adidasy były na mnie ciut za duże ;) Quote
PIKA Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Koleżanko, a gdzie się koleżanka podziewa? :helo: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia']Karol ma 190 cm. i mam problemy z ubraniem go :placz: Bo wyrósł i nadal rośnie ciutke do góry a w szerz nie raczył :evil_lol: Jego tatuś też był szczypior w jego wieku ale kilka centymetrów nizszy ;) W wieku 8 lat pamiętam że miał noge 38 bo jego adidasy były na mnie ciut za duże ;) Pysiu, otoz to Max ma dokładnie numerek nozeczki 38:evil_lol: . wlasnie taki rozmiar na wiosne teraz zakupuje. prawda jak fajnie:loveu: spodnie wiosenne po zimie nie musze dodawac ze sa ciut ponad kosteczke:lol: a na koniec jesieni byly do konca stopki...ale juz sie przyzwyczaiłam hihihihi rosnie jak po drozdzach....moja mlodziez.....:lol: a tak na marginesie dobry wieczor powróciłam z podróży ...i witam sie serdecznie:loveu: z Toba Pysiu i ze wszystkimi innymi uczestniczami ruchu dogowego.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='PIKA']Koleżanko, a gdzie się koleżanka podziewa? :helo: Czesc , czesc... a nie bylo mnie pare dni..a jak to duze maleństwo???:loveu: ...i powiem Tobie, ze zdarzyła mi sie przykra przygoda...a w sumie to powinnam sie juz przyzwyczaic hihihi...ukradli mi komorke....po raz 3 w ciagu 3 lat...ostatni taki przypadek sierpien 2006... kurde kobitki...szok.... ale jestem....zyje i jest ok.... Quote
Recommended Posts