Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My też mamy komunię w tym roku :D

Powiem więcej DWIE komunie w tym samym dniu są w rodzince:cool3:
Oj będzie się działo, już normalnie nie mogę się doczekać:p :evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']My też mamy komunię w tym roku :D

Oj będzie się działo, już normalnie nie mogę się doczekać:p :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:już mi Was zal.......ja mam za rok u siostrzenicy ...na szczęście to bez zobowiązań w uczestniczeniu w owych obrzędach ..../ w Opolu dzieci idą dopiero w 3 klasie/......chyba zatrudnię się u siostry jako pomoc kuchenna ;)

Posted

[quote name='bonita']My też mamy komunię w tym roku :D

Oj będzie się działo, już normalnie nie mogę się doczekać:p :evil_lol:

to mozemy sobie podac łapki i współczuc:p ...bo poki co jest jeszcze marzec...obawiam sie kwietnia i maja...komunia jak komunia..ale potem biały tydzien....i cały miesiac majopwego...nie wiem jak ja dam rade...:razz:
chyba sie rozdwoje..wychodze z pracy kolo 16 30 i docieram do domu kolo 17 .40 a msza jest zapewne na 17....extra co...
na chwile obecna jak Scarlet z przemineło z wiatrem nie mysle o tym...jutro pomysle...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już mi Was zal.......ja mam za rok u siostrzenicy ...na szczęście to bez zobowiązań w uczestniczeniu w owych obrzędach ..../ w Opolu dzieci idą dopiero w 3 klasie/......chyba zatrudnię się u siostry jako pomoc kuchenna ;)

ooo i to jest zdecydownaie lepiej...dzieciaszki troszke wiecej rozumieja a nie ....to co teraz i najwazniejsze sa prezenty..a poza tym wymeczenie materiału...
to siostra ma fajnie....:p
ja mam dwoch braci rodzonych - blizniaków.......wiec nic z tego....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to mozemy sobie podac łapki i współczuc:p ...bo poki co jest jeszcze marzec...obawiam sie kwietnia i maja...komunia jak komunia..ale potem biały tydzien....i cały miesiac majopwego...nie wiem jak ja dam rade...:razz:
chyba sie rozdwoje..wychodze z pracy kolo 16 30 i docieram do domu kolo 17 .40 a msza jest zapewne na 17....extra co...
na chwile obecna jak Scarlet z przemineło z wiatrem nie mysle o tym...jutro pomysle...

Aguniu, ja mam jeszcze lepiej niż TY:loveu: , moja druga córcia ma komunię za rok, więc ledwo sobie z jedną poradzę trzeba będzie przygotowywać się do kolejnej:multi: :p

Posted

[quote name='bonita']Aguniu, ja mam jeszcze lepiej niż TY:loveu: , moja druga córcia ma komunię za rok, więc ledwo sobie z jedną poradzę trzeba będzie przygotowywać się do kolejnej:multi: :p

o rany...to sie ustawiłas.....
ale z drugiej strony to juz bedziesz po praktyce i pojdzie jak po masle....:loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Ja do komunii Karola chciałam mieć dwoje dzieci ;) Po komunii - tylko jedno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oooo znaczy sie traumatyczne to byłoprzezycie???
ale az tak...
Pysiu kochana komunia to nie wszystko...jeszcze jest szkola i wymagania od dzieciakow ponad miare..oczywiscie zalezy to od nauczyciela...;) .
Maxio jest w klasie gdzie pani mało rowno z nimi pracuje- otoz np na obecny weekend zadala tylko 4 strony zadan z matematyki i 5 zdan do napisania z polskiego...i nie zapominaj ciagle o tym ze z religii trzeba sie juz na blaszke wyuczac spowiedzi......:oops:

ach kobiety jak dotrwam przy zdrowych zmysłach do czerwca to bedzie cud...
wiem ze nie ja pierwsza i nie ostatnia samotna matka goniaca w pietke:evil_lol: ale mimo to jest czasami malo smiesznie...przynajmniej dla mnie:lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Pika , czesc....prawie moja sasiadko....ok...juz trzeci raz to zaproponuje....niesmiało..moze jak sie zrobi troszke cieplej i milej to moze jakis wspolny spacerek z futrzakami???:p
chociaz Ty tez masz sucz...to moze byc cienko..ale warto spróbowac.....:loveu:
a i przeciez bedziesz miec niemowlaka od poniedziałku w domu:diabloti: ..
i mam wrazenie ze ten niemowlak juz lada dzien bedzie wiekszy od mojej niunieczki.....:-(

cześc

przeciez Ci juz mowilam, ze mozemy iśc. Mojego sucza się zakagańcuje, tylko doziowi lap ne powiąże :shake: :evil_lol:

w ogóle jak sie cieplej zrobi to się moze jakiś wiekszy psi spacer zorganizuje ;)

Posted

[quote name='PIKA']cześc

przeciez Ci juz mowilam, ze mozemy iśc. Mojego sucza się zakagańcuje, tylko doziowi lap ne powiąże :shake: :evil_lol:

w ogóle jak sie cieplej zrobi to się moze jakiś wiekszy psi spacer zorganizuje ;)

o i to jest pomysl.....
ja chetnie.....
To Ty sie ogarnij mloda mamo z oseskiem ...i potem pogadamy....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']oooo znaczy sie traumatyczne to byłoprzezycie???
ale az tak...
Pysiu kochana komunia to nie wszystko...jeszcze jest szkola i wymagania od dzieciakow ponad miare..oczywiscie zalezy to od nauczyciela...;) .
Maxio jest w klasie gdzie pani mało rowno z nimi pracuje- otoz np na obecny weekend zadala tylko 4 strony zadan z matematyki i 5 zdan do napisania z polskiego...i nie zapominaj ciagle o tym ze z religii trzeba sie juz na blaszke wyuczac spowiedzi......:oops:

ach kobiety jak dotrwam przy zdrowych zmysłach do czerwca to bedzie cud...
wiem ze nie ja pierwsza i nie ostatnia samotna matka goniaca w pietke:evil_lol: ale mimo to jest czasami malo smiesznie...przynajmniej dla mnie:lol:
Pamiętam o wszystkim i to mnie przekonuje ze 1 to dobra liczba :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Ja do komunii Karola chciałam mieć dwoje dzieci ;) Po komunii - tylko jedno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie strasz mnie Pysiu:evil_lol:

Posted

:lol: [quote name='PIKA']Waszka?? :crazyeye::oops:

:evil_lol::evil_lol:

no co???
przeciez to mlode dziewcze...wyposzczone....:razz:
pewnie za chwile napisze ze jej tez sie piersi powiekszyły jak co niekótrym tutaj (ze tez moje tak nie chca-cholera):diabloti:
i pazyjom...uwidzim.......:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:wpadłam sie pokazać bo nie mogłam wysłać SMSa ...nie mam twojego numeru:mad:

to ja przeciez juz posłałam gołebia :crazyeye: i mowilas ze doleciał cały i zdrów...to o co sie rozchodzi????:lol:

ale narozrabiałysmy z tymi smsami...hihhihii

Posted

[quote name='bonita']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie strasz mnie Pysiu:evil_lol:

ona nie straszy:diabloti: ...ona ma to juz wszysko opomiarowane i zaplanowane:razz: i ....zadnych odsteps od planu jak sadze nie przeiwduje....hihihihi:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Pamiętam o wszystkim i to mnie przekonuje ze 1 to dobra liczba :diabloti:

no cos Ty...to tak jak w przypadku pieskow jeden to słaba liczba...dwa tu juz lepiej ...drugie dziecko szybciej sie rozwija, rosnie, dojrzewa....hihiiiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (chyba)

Posted

[quote name='bonita']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie strasz mnie Pysiu:evil_lol:
Ja nie straszę tylko prawię samą prawde :diabloti:

[quote name='malawaszka']uuuuuu komunia :shock: współczuję :shake: ja to chyba wynajmę kogoś do dymania do kościoła z moim dzieckiem jak już je kiedyś będę miałą :evil_lol:
Weszka....Jestem w lekkim szoku.....:evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:lol:

no co???
przeciez to mlode dziewcze...wyposzczone....:razz:
pewnie za chwile napisze ze jej tez sie piersi powiekszyły jak co niekótrym tutaj (ze tez moje tak nie chca-cholera):diabloti:
i pazyjom...uwidzim.......:lol:
Odczep się :eviltong: TZ też powiedział że sa większe :crazyeye:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ona nie straszy:diabloti: ...ona ma to juz wszysko opomiarowane i zaplanowane:razz: i ....zadnych odsteps od planu jak sadze nie przeiwduje....hihihihi:evil_lol:
Niby ja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Plany :crazyeye: Buahahahahahahahahaha

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no cos Ty...to tak jak w przypadku pieskow jeden to słaba liczba...dwa tu juz lepiej ...drugie dziecko szybciej sie rozwija, rosnie, dojrzewa....hihiiiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (chyba)
Ja jednak inaczej :p Zamiast dzieci wolę psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Psom nie wyprawia się komunii :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Przyszłam powiedzieć dzień dobry :loveu:
Muszę zapracować na odzyskanie dobrego imienia :diabloti:

Jak się czujecie, kwiatuszki ??? :loveu:

dzien dobry Haniu......

u nas..na wsi w Warszawie to pieknie słoneczko swieci...normalnie chyba wiosna duzymikrokami sie zbliza.....:evil_lol: .

ooo prosze i co weekendowa porcja nauki...niunia słucha...Maxio czyta....z tym ze niunia pcha sie w obiektyw.....i tak sie konczy jak widac ponizej