Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 malawaszka napisał(a):ale fajnie - mnie tam moja praca nie podnieca :shake::placz: i dzis ciag dalszy... jak mnie ktos bardzo rozjuszy to skonczy sie na ranach klutych, cietych i szarpanych...przeciwnika rzecz jasna...:diabloti: :mad: Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dziendoberek ;-) korzystając z okazji ze to wstretne dogo;-) działą jako tako .wpadłąm sie przywitac ;-) wczoraj pusciły mi nerwy i odstawiłam wizyty na dogomani eheh;-).....tak muliłooo ze hejjj ;-) Buziaczki słoneczne posyłamy Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 zuzolandia napisał(a):Dziendoberek ;-) korzystając z okazji ze to wstretne dogo;-) działą jako tako .wpadłąm sie przywitac ;-) wczoraj pusciły mi nerwy i odstawiłam wizyty na dogomani eheh;-).....tak muliłooo ze hejjj ;-) Buziaczki słoneczne posyłamy czesc ...:p nie tylko Tobie pusciły wczoraj nerwy...ja tez nie zdzierzyłam i sie obrazilam na dogo bo nie moglam wejsc za zadne skarby swiata.... a szkoda mowic...dzis odrobinke lepiej:diabloti: Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Oooo zdjęcia :multi: Jakie sliczne :loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Czaruje Cię łockami ;) Dogo działa! Więc jestem :) Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :razz:wow jaka fryzurka no no ile tutaj nowych fotek....;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow jaka fryzurka no no ile tutaj nowych fotek....;) a tak..fryzurka prosto z salonu fryzjerskiego....." juz mnie nie czesz" i koniecznie zdejmij mi te spineczke:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: no no ile tutaj nowych fotek....;) Alicjo, jestem pełna podziwu dla Twoich mozliwosci i szybkiego reagowania i skakania miedzy blogami, galeriami i fotami...normalnie szybka jestes jak srebna strzała:diabloti: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alicjo, jestem pełna podziwu dla Twoich mozliwosci i szybkiego reagowania i skakania miedzy blogami, galeriami i fotami...normalnie szybka jestes jak srebna strzała:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong:maruda ....dorwałam się do kompa bo od rana walczę z moim jednorodnym;) o dostęp do netu:angryy:....zaraz mnie znów wyprosi bo sobota jego:placz::placz::placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='bonita'] Czaruje Cię łockami ;) Dogo działa! Więc jestem :) oj oj oj czaruje czaruje...łockami.....i hipnotyzuje.... Dobry wieczór i miłego wieczoru zycze.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:maruda ....dorwałam się do kompa bo od rana walczę z moim jednorodnym;) o dostęp do netu:angryy:....zaraz mnie znów wyprosi bo sobota jego:placz::placz::placz: ooo no patrz...to prawie jak u mnie:cool3: .... a ile ten Twój jednorodny ma wiosenek???? bo moj tylko 8 i pol...ale juz oblega kompa intensywnie bo mnostwo gier jest w necie i ma mozliwosc tylko w weekendy korzystac:p ..... kurcze patrz...no normalnie a ja myslalam ze to tylko u mie tak dziwnie działa........:crazyeye: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ooo no patrz...to prawie jak u mnie:cool3: .... a ile ten Twój jednorodny ma wiosenek???? bo moj tylko 8 i pol...ale juz oblega kompa intensywnie bo mnostwo gier jest w necie i ma mozliwosc tylko w weekendy korzystac:p ..... kurcze patrz...no normalnie a ja myslalam ze to tylko u mie tak dziwnie działa........:crazyeye: :placz::placz::placz:mój wiekszy ......we wrześniu osiągnie pełnoletność:diabloti:......musze odkładać do skarbonki na laptopa:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:mój wiekszy ......we wrześniu osiągnie pełnoletność:diabloti:......musze odkładać do skarbonki na laptopa:razz: ooooo to faktycznie...powazna sprawa ..juz 18stka.... tak...a ja mam w tym roku w domu komuniste:p ....wiec tez musze skladac , odkładac, i garniaka kupowac..i co chwileczka w Kosicele sie melowac....mnostwa rzeczy uczyc i powtarzac...oby do maja:diabloti: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ooooo to faktycznie...powazna sprawa ..juz 18stka.... tak...a ja mam w tym roku w domu komuniste:p ....wiec tez musze skladac , odkładac, i garniaka kupowac..i co chwileczka w Kosicele sie melowac....mnostwa rzeczy uczyc i powtarzac...oby do maja:diabloti: :multi::multi::multi:tak się cieszę że mamy takie sprawy już za sobą;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:tak się cieszę że mamy takie sprawy już za sobą;) oj masz sie z czego cieszyc...powaznie...komunia w maju wiec pewnie na poczatku kwietnia zaczna sie jeszcze cwiczenia w Kosciele, ustawianie i etc.....pewnie tam bedziemy nocowac...:diabloti: Quote
Hanna R. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Zostawiamy ślad ! TYLE ZDJĘĆ NOWYCH ! :multi: O matko ! Chrzciny Filipa ! I jeszcze komunia ! Mojego wnuka Maxia :cool3: Ja będę musiała ogłosić bankructwo :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Zostawiamy ślad ! TYLE ZDJĘĆ NOWYCH ! :multi: O matko ! Chrzciny Filipa ! I jeszcze komunia ! Mojego wnuka Maxia :cool3: Ja będę musiała ogłosić bankructwo :evil_lol: hello Haniu, hello... wiesz...bycie babcia zobowiazuje:p .....hihii A Mikołaj to juz po komuni? czy przed? Filipka nieustajaco i na wciaz całujemy w lewa piekna,maleńka stopeczke:p Quote
Hanna R. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] A Mikołaj to juz po komuni? czy przed? Filipka nieustajaco i na wciaz całujemy w lewa piekna,maleńka stopeczke:p Mikołaj za rok. Filipka narazie nie ucałujemy , bośmy wszyscy zagrypieni. Na maxa :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Mikołaj za rok. Filipka narazie nie ucałujemy , bośmy wszyscy zagrypieni. Na maxa :shake: to cieszcie sie jeszcze tzw wolnoscia:p ooooo to fatalnie...to zdróweczka zycze..... Jak to na Maxa??A co moje szczescie ;) ma z tym wspolnego...? Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Babo nareszcie działa Ci odnośnik do galerii więc ją znalazłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widzę że tu temat komunijny...Masakra i kondolencje :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Pysia']Babo nareszcie działa Ci odnośnik do galerii więc ją znalazłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widzę że tu temat komunijny...Masakra i kondolencje :cool1: to rozumiem piekna Pysiu ze chcesz mnie pocieszyc???:diabloti: skladajac mi te kondolencje....:mad: no prosze Cie ...po to sie tu wypłakuje Alicji publicznie w rekaw zeby choc troszeczke współczucia tu zaznac...a Ty co????nasmiewamy sie??:angryy: ;) no prosze Cie.....to nie jest takie hop siup...uwierz mi....:placz: :placz: :placz: w piatek znow droga krzyzowa a w niedziele kolejne 2 godzinne spotkanie kommunijne.......... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='PIKA']Cześc prawie sąsiadko :multi: Czesc Pika , czesc....prawie moja sasiadko....ok...juz trzeci raz to zaproponuje....niesmiało..moze jak sie zrobi troszke cieplej i milej to moze jakis wspolny spacerek z futrzakami???:p chociaz Ty tez masz sucz...to moze byc cienko..ale warto spróbowac.....:loveu: a i przeciez bedziesz miec niemowlaka od poniedziałku w domu:diabloti: .. i mam wrazenie ze ten niemowlak juz lada dzien bedzie wiekszy od mojej niunieczki.....:-( Quote
Recommended Posts