Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 anka11 napisał(a):ale sliczny piesio :loveu::loveu: wyglada czasem jak taki pluszaczek :p pozdro ;) ps jakiej rasy?? :razz: dziękuje a to Irish Soft Coated Wheaten Terrier:cool3: słodycze moje sa cudaczne))) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:o żesz a ja się rozsiadłam co by foty ogladać ........no to se pooglądałam :shake: Ale to co są są oki:multi::multi::multi: to juz teraz zapraszam dorzucilam dla Ciebie duzo wiecej .....a wieczorkiem jeszcze dorzuce...:cool3: Quote
anka11 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no wlasnie tak myslalam ;) ta rasa mi sie bardzo podoba :loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 anka11 napisał(a):no wlasnie tak myslalam ;) ta rasa mi sie bardzo podoba :loveu::loveu: wiesz i jest bardzo sprytna ta rasa..bo to terriery wiec niespokojne dusze , charakterne, a jednoczesnie cieplunie duszyczki i taki piescioch , ze szok...normalnie uwielbia zeby ja glaskac, drapac za uszkiem...uwielbia zabawy z Maxiem, szczegolnie bieganie i ganianie za nim i najchetniej jak ma dlugie nogawki u spodni :lol: bo wtedy mozna ...i nawet trzeba:cool3: tak niunia uwaza:cool3: dobiec i lapac za te nogawki...moze uda sie je zjac:lol: ... Ale pamietak tez ze wymagajaca rasa..szczgolnie jesli chodzi o dbalaosc o wlos, jak mowia dziewczyny , ktore znaja sie na hodowli ...do 2,3 roku zycia...ale szczotkowanie to akcja codzienna..bo ta rasa mam włosa zamiast siersci...i moze sie koltunic i tak jest... z niczego robia sie koltunki....:diabloti: powaznie..... a poza tym to cudo slodkie i normalnie te oczeta sa niesamowite.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Maga100 napisał(a):no nie, rozpędziła się, ze hej :roll: Normalnie zwolnij dziewczyno, bo nikt nie nadąży z oglądaniem :diabloti: Agnieszko, zdjecia chyba ciut za duże, hę? :cool1: Madziunia, to juz:lol: zagladaj slicznotko do nas...jest juz sporo wstawionych , poprawnych rozmiarow foteczek...i beda nadal sie pojawiały... zapraszam...:lol!: Quote
anka11 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hehe :D no ja wlasnie lubie terierki za ich fajny charakterek :D Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 wariacje podłogowe...w pełni...:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 anka11 napisał(a):hehe :D no ja wlasnie lubie terierki za ich fajny charakterek :D oj charakterne...zebys wiedziała... tak wiesz zadziorny...indywidualistyczny chwilami...a jednoczesnie piescioch kochany ...:multi: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :multi:wow ile fotasków i jakie rozkoszne :loveu: Psiunka mi sie bardzo podoba :loveu: Fajna figurka parapetowa;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 i dajej parapet...w akcji..... no dobra schodze bo troche mokra jestem a ta Pańcia znow z aparatem po mieszkaniu biega i strzela foty...:loveu: aaa ponizej dwoje w akcji... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:wow ile fotasków i jakie rozkoszne :loveu: Psiunka mi sie bardzo podoba :loveu: Fajna figurka parapetowa;) jak chcesz tomoge Tobie wyporzyczyc:cool3: te cichunia, oryginalna, dosc futrzasta figurke.....:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 :multi: a teraz zagadka.... czyje to pupcia:cool3: ?? Ciekawe czy zgadniecie.....??? moze teraz bedzie łatwiej?? i nikt nie zganie co robia.... i po pozowaniu...umeczone modele :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:wow ile fotasków i jakie rozkoszne :loveu: Psiunka mi sie bardzo podoba :loveu: Fajna figurka parapetowa;) to dałam popis stawiania byków w teksicei...powyzej))) wypozyczyc Tobie moge kochana te przepiekna i urocza figurke:lol: Quote
Hanna R. Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dobry wieczór Agnieszko.:p Mam cichą nadzieję, że jednak skaperuję Cię do Fanklubu Ojca Dyrektora. Już mam się cieszyc? Najładniejsze zdjęcie Maxa - to Max- Okularnik . :loveu: Aha - i pamiętaj proszę o systematyczności pracy. Co masz zrobić dziś zrób za dwa - albo nawet trzy dni. Wyjątkiem jest prezentacja zdjęć :p Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 skąd ja znam ta ulicę, no skąd ja ją znam? :hmmmm: HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór Agnieszko.:p Mam cichą nadzieję, że jednak skaperuję Cię do Fanklubu Ojca Dyrektora. Już mam się cieszyc? nowa galeria i ta już zaczęła agitację :shake: :shake: Agnieszka, fajne zdjecia :p Quote
olcha Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):dziękuje a to Irish Soft Coated Wheaten Terrier:cool3: słodycze moje sa cudaczne))) A jest w Polsce hodowla tej rasy? Sabinka jest cudna :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 olcha napisał(a):A jest w Polsce hodowla tej rasy? Sabinka jest cudna :loveu: W Polsce, z moich informacji jest około 50-60 sztuk tej rasy...oczywiscie nie wszystkie sa wystawiane.... a w Piotrkowie Tryb skad pochodze jest na 100% jedna przedstawicielka tej rasy-:cool3: :loveu: oczywiscie jak tam zjedziemy i pomieszkujemy u dziadkow mojego syna a u moich rodziców:p a ponizej prosze bardzo foty wakacyjne:lol: troche wiało....:lol: i zauwazcie prosze jaka mam cudnej urody spineczke we wlosach:evil_lol: i w objęciach mojego pana ulubionego Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a): skąd ja znam ta ulicę, no skąd ja ją znam? :hmmmm: nowa galeria i ta już zaczęła agitację :shake: :shake: Agnieszka, fajne zdjecia :p dzieki Madzik... no pomyslmy chwile skad Ty znasz te uliczke... hmmm czysbys bywała na spacerach u boku Leona ze swoja najlepsza przyjaciółka i jej sunia Afra???:diabloti: no pomyslmy......... a to pamietasz? namietnosc Twojego Leona:eviltong: Quote
Maga100 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): no pomyslmy chwile skad Ty znasz te uliczke... hmmm czysbys bywała na spacerach u boku Leona ze swoja najlepsza przyjaciółka i jej sunia Afra???:diabloti: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a w sumie, teraz jak mnie nie ma, to chyba czas na bliższy kontakt z moją ulubienicą, co? :diabloti: Mogłybyście nawiązać piekną przyjaźń :diabloti: PS zamkną cię za rozmiar zdjecia, znowu muszę cię ostrzegać. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a w sumie, teraz jak mnie nie ma, to chyba czas na bliższy kontakt z moją ulubienicą, co? :diabloti: Mogłybyście nawiązać piekną przyjaźń :diabloti: PS zamkną cię za rozmiar zdjecia, znowu muszę cię ostrzegać. Madzik nie, juz staram sie pilnowac jeszcze jedna sie przemkneła:lol: .... no wiesz, moze i powinnam, ale twoja przyjaciółka nie przepada za moim towarzystwem...woli Justyne albo Ize.... kurcze i nie wiem czemu.....???:shake: jestem zmartwiona i nocami płacze i nie moge zupełnie spac;) ona tylko z Toba umiała nawiązać taka cudowna wiez przyjazni...ja najwidoczniej nie pasuje do ukladanki:diabloti: :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a w sumie, teraz jak mnie nie ma, to chyba czas na bliższy kontakt z moją ulubienicą, co? :diabloti: Mogłybyście nawiązać piekną przyjaźń :diabloti: PS zamkną cię za rozmiar zdjecia, znowu muszę cię ostrzegać. Madzia, wiesz, ze tesknie i Cie kocham:lol: :loveu: miłościa pierwsza i na wziąż.:diabloti: i ogolne wiesci z pola:loveu: - chłopaki grzczne . brak jasnosci na korytarzu.... Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Madzia, wiesz, ze tesknie i Cie kocham:lol: :loveu: miłościa pierwsza i na wziąż.:diabloti: mam być zazdrosna :razz: :mad: :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj , a więc JESTEM :p ja wierna fanka Romana G :loveu: śliczny terieruś , ja lubić terierki :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):mam być zazdrosna :razz: :mad: :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj , a więc JESTEM :p ja wierna fanka Romana G :loveu: śliczny terieruś , ja lubić terierki :loveu: :loveu: no wiesz odrobina zazdrosci w zwiazkach podnosi tylko temperaturke :evil_lol: stad tez...mozesz byc zazdrosna....:cool1: anawet powinnas..tyle wspolnie spedzonych razem z Madzia wieczorów w swietle ksiezyca....ooo działo sie:cool3: O Ty tez...bo wiesz, Ojciec Dyrektor , Roman G- całował po raczkach wspomnianego ..wiec wszystko w rodzinie.....:eviltong: a dziekuje...sliczna przylepka....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór Agnieszko.:p Mam cichą nadzieję, że jednak skaperuję Cię do Fanklubu Ojca Dyrektora. Już mam się cieszyc? Najładniejsze zdjęcie Maxa - to Max- Okularnik . :loveu: Aha - i pamiętaj proszę o systematyczności pracy. Co masz zrobić dziś zrób za dwa - albo nawet trzy dni. Wyjątkiem jest prezentacja zdjęć :p Haniu,, zobacz co sie dzieje.... Zainspirowany uwagami słuchaczki Radia Maryja, dyrektor stacji o. Tadeusz Rydzyk zapowiedział, że jego rozgłośnia będzie upowszechniać kazania i katechezy abp. Stanisława Wielgusa. i z tym klubem to musimy powaznie :lol: porozmawiac... bo jak widzisz...posadzana jestes o agitacje....:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 to jeszcze troszke lata bo dzis w wawie paskudnie wietrznie...i zeby tylko wietrznie to bylo by ok...ale ten wiaterel jest paskudnie zimny....i taj jak wczoraj było przecudnie wiosennie ..tak dzis jest pozno jesiennie:shake: a wiec łapiemy za nogawki- przynajmniej próbujemy... a gdzie sie podział mlody?? moze teraz beda nogawki... ja latam....gadam...pełen serwis... Quote
Recommended Posts