Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']I ja przez ten wiater nie moge z psem na psacer ilśc :placz: Bo nigdy nie wyzdrowieje :shake: owszem jest to pewnien czynnik niesprzyjajacy zdrowieniu:diabloti: ..... a powiem wiecej ...majacy duze znaczenie... to co Ty z psem robisz??? na smyczy z okna spuszczasz...sika i wraca?????:diabloti: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] to co Ty z psem robisz??? na smyczy z okna spuszczasz...sika i wraca?????:diabloti: nie, no na siq bylysmy :evil_lol: ja mowię o takim dluuuzym spacerku na pobieganie :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']nie, no na siq bylysmy :evil_lol: ja mowię o takim dluuuzym spacerku na pobieganie :placz: a juz sadziłam ze Ty psa tak maltretujesz sasiadko prawie Ty moja.....z tym na smyczy na dol puszczaniem.....:cool1: no na całe szczescie okazałas sie w miare rozsadna.....:diabloti: Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witanko;-) .wpadlim sie przywitac i znikamy ..trzeba kolacyjke zrobic bo towarzystwo głodne ejejjeje ;-) Buziaczki Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie kracz.....zadnego miesiecznego opóznienia!!!! ja juz nie zniese tego zimna, blota i wiatru.......:angryy: ja chce zeby juz było ciepło...zebym mogla zdjac gruba kurtke, czapke, szalik zebym jak biały człowiem mogla po ulicach chodzic bez tych akcesoriów...... Wiesz wiatr mógł by jeszcze przejść ale zimnie i śniegu mówimy stanowcze NIE !! Ja już sobie myśle o wyjeździe na wakacje o opalnianiu się na słoneczku :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko;-) .wpadlim sie przywitac i znikamy ..trzeba kolacyjke zrobic bo towarzystwo głodne ejejjeje ;-) Buziaczki a dobry wieczór....:p my juz po kolacyjce..i teraz dzielnie idziemy spac.... pa,pa..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14']Wiesz wiatr mógł by jeszcze przejść ale zimnie i śniegu mówimy stanowcze NIE !! Ja już sobie myśle o wyjeździe na wakacje o opalnianiu się na słoneczku :loveu: :loveu: howk!!!!!!:p Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']howk!!!!!!:p Że co :hmmmm::hmmmm:. Quote
zuzolandia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witamu wieczorowa mrozna pora kochaniutka;-) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='zuzolandia']Witamu wieczorowa mrozna pora kochaniutka;-) a dobry wieczór sie z pania....:loveu: wlasnie...próbuje sie ogarnac i polozyc mlodziez spac...a co dobrego u Ciebie??? a nawiasem... Jola poleciła mi sklepik internetowy w którym to nabede na bank super szczotke:loveu: ......dla mojego futrzaka.....nie narzekam na ich brak...ale moje szczescie nie jest zachwycone czesaniem...a kołtuniki sie pojawiaja z powietrza szczególnie obecnie, piach, sol , snieg i ogolnie...kołtunik gotowy...wiec nie wiem jak Ty ale ja swoja odzywkami traktuje i balsamami roznego rodzaju...a o tyle mi trudniej ze ma włosa...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='bonita']Cześć śpicie już? tak..o tej porze w niedziele to my juz słodko spimy:loveu: Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a juz sadziłam ze Ty psa tak maltretujesz sasiadko prawie Ty moja.....z tym na smyczy na dol puszczaniem.....:cool1: no na całe szczescie okazałas sie w miare rozsadna.....:diabloti: ja moze i chetnie bym ją spusila z tego okna na tej smyczy,ale te 60 kg zwierza stanowi pewna przeszkodę :diabloti: A tak w ogóle to zapraszma do galerii wstawilam trzy nowe zdjecia mojego przyszlego psa :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 PIKA napisał(a):ja moze i chetnie bym ją spusila z tego okna na tej smyczy,ale te 60 kg zwierza stanowi pewna przeszkodę :diabloti: A tak w ogóle to zapraszma do galerii wstawilam trzy nowe zdjecia mojego przyszlego psa :loveu: az 3???????????????????????:crazyeye: no to juz biegne...a jestem tam codziennie tylko jestem niesmiała wiec mało głosu zabieram:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 bonita napisał(a):A teraz?:cool3: :cool3: :cool3: jeszcze nie....hiihiiii:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Czesc kochane kobitki.... a teraz akcja odkurzanie..... to jest ten potwór ktory na pewno chce zabrac moje jedzonko .....:diabloti: ale ja go dopilnuje.....:mad: na wszelki wypadek ukryje jedzenie...o tu nikt nie zauwazy......nie ma siły...:cool1: a to ten paskudny potwór...ciagle mam z nim problemy....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 i troszke slicznotki ciag dalszy...... Quote
PIKA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No ladnie Koleżanka mnie najpierw zaprosila a potem mnie pzrez pł wieczoru wpuścić ne chciala Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 PIKA napisał(a):No ladnie Koleżanka mnie najpierw zaprosila a potem mnie pzrez pł wieczoru wpuścić ne chciala bo tak sie zbierasz jak sojka za morze......:diabloti: Twoja wina, Twoja wina.....babci bardzo wielka wina....jak w tym kawale....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 :diabloti: :loveu: PIKA napisał(a):No ladnie Koleżanka mnie najpierw zaprosila a potem mnie pzrez pł wieczoru wpuścić ne chciala a poza wszystkim dogo mi nie działa:angryy: :angryy: posty zjada.....drazni mnie...i ja sie nie umiem lansowac bo ja za spokojna i za grzeczna jestem i szalec nie bede......:diabloti: i co chce foty wrzucic to dogo mocno mi to utrudnia...... a poza tym mam dzis sexualny stosunek to pracy...:diabloti: chce mi sie spac...i ja chce juz isc do domku..... Quote
PIKA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): a poza tym mam dzis sexualny stosunek to pracy...:diabloti: chce mi sie spac...i ja chce juz isc do domku..... no to trza bylo wyjśc :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 PIKA napisał(a):no to trza bylo wyjśc :diabloti: chyba z siebie???? dzis tak zrobie ..albo komus nawrzucam i bede bardzo nieprzyjemna.... Quote
malawaszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): a poza tym mam dzis sexualny stosunek to pracy...:diabloti: ale fajnie - mnie tam moja praca nie podnieca :shake::placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 malawaszka napisał(a):ale fajnie - mnie tam moja praca nie podnieca :shake::placz: mnie tez nie....tu było w innym kontekscie....:mad: tzq.silnego wzruszenia:diabloti::angryy: (wqrwiania mnie) a to co Ty porabiasz zawodowo? Quote
Recommended Posts