Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Dzień dobry bardzo wszystkim:loveu: i w ten słoneczny przepiekny- kolejny- dzionek zycze duzo radosci.....
Dzięqujemy baaarrrdzo:loveu:
I również życzymy miłego wieczoru :)

Posted

[quote name='zuzolandia']
.....no mały briard jak nic ;-) heheheeh
Sliczniutka dziewczynka ;-).......

no prawie miniaturka:loveu: tylko z taka róznica , ze ta slicznosc juz wieksza nie bedzie.....a briad od takiego to jeszcze hohhohoo rosnie....:loveu:
milego dzionka:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i na dobranoc.....:diabloti:

ja się zastanawiałam o trzymaniu kocich misek na parapecie by psy moje nie wyzerały kociej karmy a tu widzę i psy chodzą po parapetach:evil_lol:

Posted

[quote name='Jupi']ja się zastanawiałam o trzymaniu kocich misek na parapecie by psy moje nie wyzerały kociej karmy a tu widzę i psy chodzą po parapetach:evil_lol:

ale nie same....:cool3:
tego slicznego psiaka trzeba tam za dupsko podsadzac...bo nie wskoczy...za wysoko..ale uwielbia patrzec co sie za oknem dzieje i niech zaden wróbel ie smie sie pojawiac w okolicy....bo...no...:diabloti:

nie wiem jak Twoje psiaki z sieganiem do parapetu....bo masz wieksze niz moje szczescie...:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ale nie same....:cool3:
tego slicznego psiaka trzeba tam za dupsko podsadzac...bo nie wskoczy...za wysoko..ale uwielbia patrzec co sie za oknem dzieje i niech zaden wróbel ie smie sie pojawiac w okolicy....bo...no...:diabloti:

nie wiem jak Twoje psiaki z sieganiem do parapetu....bo masz wieksze niz moje szczescie...:diabloti:
no cż obawiam się że Bosar to nawet nie musi podskoczyc by położyć głowę na parapecie:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek ;-) co tutaj tak cicho????? i pusto ??????

Kochanie cicho u nas bo ja na codzien nie mam czasu zasiadac popoludniami przed kompem:-( ...wiec tylko w czasie pracy tu bywam i sie udzielam i weekendowo...
a tak to zycie .....:loveu:

Posted

[quote name='Jupi']no cż obawiam się że Bosar to nawet nie musi podskoczyc by położyć głowę na parapecie:evil_lol:

no własnie.....jest potezny i wysoki...a moja niunia to opiera tylko łapki przednie na parapecie...głowa to jak juz by sie bardzo napieła to moze...ale wiesz...za wysoko.....wiec...moze pomysl o jeszcze innym miejscu na miseczke dla Ramzesa...:diabloti: , tak Bosar to kawał chłopa...i dzioba gotów wszedzie wsadzic...:loveu:
A Jupik nie siega do parapetów?

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti:

Jak ma wieksze to one nie muszą siadac na parapet wystarczy przednie lapy polozyc :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko;-) piszac ze cicho i pusto miałam na mysli zdjecia eheheh;-)...dałabys troche tej slicznotki ;-)...nie chowaj jej tak przed nami hehehe ;-) .....pozdrawiamy milusio ;-)

czesc Zuzolaki...czesto do was zagladam i napatrzec sie nie moge...jakie te briady piekne ale i jakie duze...hohohoho...
Kochanie , nie chowam niunieczki, tylko nie mam aparaciku stad taki przestój....moze wrzuce jakies wczesniejsze....:loveu:

[quote name='bonita']Dobrywieczór :)

A dobry wieczór sie z Pania....i dzien dobry zarazem.....
w ten piekny, pruszaco snizny, wietrzny poranek lutowy.....

Posted

:cool1: to dzis poruszymy troszke klimaty łazienkowe....

jak ponizej.....:diabloti:

ja nie zycze sobie dzis zadnych fot....:cool1:

no dobra, ale tylko jedno.....:sweetCyb:

mowilam ze tylko jedno.....:eviltong:

i niuniowy najbardziej ulubiony i ukochany dzieciak....:loveu: :sweetCyb:

Posted

Macie racje kobitki,
jakos tak cicho dzis na dogo:placz: ...bo: Pysia sie farbuje:diabloti: i dobiera odcien rózu. w łazience...;...Maga sie pojawiła na chwile w jednej galeryjce i juz zniknela - pewnikiem cwiczy glos w lesie:p , Vectra daje Pysi dobre rady....:lol: ;malawaszka ja w tym dzielnie wspiera...adwokat czy co???;) ; Pika po wczorajszych 6 urodzinach Szelmy jakos mocno zamilkła...:huh: ; nie wspomne juz o Hannie zonie dziadka..... która ogólnie zagineła w akcji......; zuzolaki sie tylko przywitały....i juz.... :p od sota36....dostałam dobre namiary na szczoteczki do wlochow mojego futrzaka i zamilkła Jolanta....bo to bylo w sobote...:lol:

i coz...jakos tak tu smutnawo....

pani clockworkowa tez chyba inetnsywnie pracuje....

i coz....ja tu tak sama bede siedziec....