Agunia-Pańciunia) Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='bonita']Moja córcia się pyta skąd wzieliście te białe śnieżki:cool3: :evil_lol: to proszę powiedz dziecku, ze robiac foty z fleszem( z lampa błyskowa) to platki sniegu tak wygladaja.....prawda ze fajnie:evil_lol: Quote
sota36 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Caly dzien czekania! Caly dzien! Atu fot ni ma:(.... Quote
Hanna R. Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Agnieszko śpicie teraz zdrowym głębokim snem - a ja Was :calus: :calus: Dziękuję !!! Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to proszę powiedz dziecku, ze robiac foty z fleszem( z lampa błyskowa) to platki sniegu tak wygladaja.....prawda ze fajnie:evil_lol: Aha :) ale do tego potrzebny jeszcze śnieżek jest:p U nas nie ma nic co by śnieżek choć przypominało:evil_lol: Pozdrowionka :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='bonita']Aha :) ale do tego potrzebny jeszcze śnieżek jest:p U nas nie ma nic co by śnieżek choć przypominało:evil_lol: Pozdrowionka :) a tak padajacy sniezek jest niezbednym rekwizytem do tego celu sluzacym:p ....Dzien dobry ....u nas dzis juz nie pada...ale sniezek lezy na swoim miejscu....i mamy sloneczko:multi: Quote
zuzolandia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dziendoberek kochani;-) dogo przechodzi druga młodosc .....podniosło sie z popiołów hehhe;-) wiec ........czekamy na foteczkii kudłatej ;-) slicznotki ....buziaczki ;-) Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :razz:nawet nowych snieżnych fotek nie dali...... Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 co u Was słychować????? zima jest???? bo u nas ni chu chu :angryy: Quote
bonita Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dogo dziś wariuje! Cześć :) (jeśli będzie widać:shake: ) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochani;-) dogo przechodzi druga młodosc .....podniosło sie z popiołów hehhe;-) wiec ........czekamy na foteczkii kudłatej ;-) slicznotki ....buziaczki ;-) Dzien doberek....tak dokladnie chyba druga ..dlugo sie podnosilo...ale najwazniejszy jest pelen sukces...:diabloti: . [quote name='malawaszka']co u Was słychować????? zima jest???? bo u nas ni chu chu :angryy: hallo, Waszeczko, zima to bym tegonie nazwała co najwyżej rozmemłana masa sniegowa z dodatkiem mgly , deszczu i nieuprzatniętych chodników:angryy: co zdecydowanie ułatwia poruszanie sie po chodniakach pieszym i nie powoduje zandego nawet minimalnego ubłocenia obuwia.:mad: [quote name='bonita']Dogo dziś wariuje! Cześć :) (jeśli będzie widać:shake: ) Własnie...nie wiem jak u Was ale ja nie moglam przez dwa dni sie tu dostac:diabloti: ....rwało sie cos niemozliwe i nieznosnie i nawet jak mi sie udalo wejsc to chwila moment i juz bylo po wizji i tabliczka "za chwile dalszy ciag programu"....ale nie było dalszego ciagu....:angryy: :diabloti: [quote name='Maga100']Agnieszko, gdzie się wsiąkłas? a co ja tu bede tak sama siedziec...to sobie poszłam....:diabloti: A teraz moje kochane...z okazji Dnia Zakochanych....przesympatycznego dnia pełnego radosci zycze Wam skromnie ...z przepieknej Warszawy.....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a co ja tu bede tak sama siedziec...to sobie poszłam....:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='zuzolandia'] BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!!! wajemnie ...całusy walentynkowe.... Quote
anka11 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dzien dobry :multi: kurde... musze czesciej zagladac ;) bo mnie dano nie bylo a sa nowe (dla Was strare ;)) fotki :loveu::loveu::loveu: i ja tez przesylam sto buziaczkow :buzi: :buzi: Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cześc prawie sąsiadko Kocham Cie Misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :cool3:siakoś cicho tutaj............. Quote
Hanna R. Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A Ty , Agnieszko , W TAKIM DNIU :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - śpisz !!!! To się nie godzi ! Zapamiętaj na przyszły rok !:evil_lol: Jakie wzory Matka-Polka przekazuje Maksowi ???? Ej ! Quote
sota36 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A te dalej gadaja, a fot nie ma!!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Kochane.... ze wzgledu na popsuty aparat...mam skany jesienne.. lasek Bileański...i listopad.. moje piekne dzieci... a ta fokta jest ze specjalna dydykacja dla M.A.G.A....pamietasz??? a to z 14.01.2007r:diabloti: i nie rób mi zdjec...nie widzisz ze brudna jestem :obrazic: ?????14.01.2007... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 i dalej 14.01.2007 i pies turbo...to sa skany ... a ja mam kijeczka:diabloti: Quote
sota36 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ale zaczytane to dziecie dwunozne!!! to sa brudne lapki? No wiesz!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 i dalej pies turbo......:diabloti: i znow powrót do listopada 2006.... Quote
Recommended Posts