zuzolandia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witanko -przytulanko ;-) Co tam słychac i mini briarda ?????? heheheeh Pozdrowionka i buzaczki przesyłamy ;-) oraz na foty czekamy ;-) Quote
PIKA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Koleżanko coś się w zdjęciach opuszczacie :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='PIKA']Koleżanko coś się w zdjęciach opuszczacie :mad: A Ty widze dzis szukasz.....:diabloti: i znalazłas ...mnie:diabloti: jestes bossskkkkaaaa:diabloti: i kolezanka nie doczytała....:shake: przecia wyjasniłam ze sie aparacik..schrzanił...i ze fotki po skanie beda:mad: ale w poniedziałek....bo odebrałam takie normalne i musze w pracce zeskanowac i wrzucic na dogo......:diabloti: Quote
PIKA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i ze fotki po skanie beda:mad: ale w poniedziałek....bo odebrałam takie normalne i musze w pracce zeskanowac i wrzucic na dogo......:diabloti: a jutro nie idziesz do pracy? :razz: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='PIKA']a jutro nie idziesz do pracy? :razz: :evil_lol: no tak sie sklada moja droga ze mam urlop bo moje dziecie ma ferie....i tez z Maxiem chce spedzic troche czasu......:loveu: a co??? podejrzewasz pewnien podstep???:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)witam zurlopowaną:p a witaj...witaj ... ze tak niedyskretnie zapytam ...jak mija wieczór? Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to koniecznie prosze gdzies napisac i złożyc..zażalenie.....:cool3: bo przeciez to jest niedopuszczalne........:diabloti: Dokładnie! Tak nie może być! Żeby się człowiek przy każdym poście nerwował:angryy: Uda się wysłać, czy nie uda. Okazuje się że nie wysłałam, trudno:mad: , wracam a tu dwa razy napisany:crazyeye: . Dziś w jednej galerii pojawił się 4-krotnie to mój osobisty rekord:evil_lol: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a witaj...witaj ... ze tak niedyskretnie zapytam ...jak mija wieczór? Się niedyskretnie pytasz:evil_lol: U mnie wieczór jest taki sobie:p dziecię się często budzi, bo ją strasznie gardło boli. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej. Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a witaj...witaj ... ze tak niedyskretnie zapytam ...jak mija wieczór?:pu mnie mija na przeglądaniu dogo....;) Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dobrywieczorek ;-) no tak jedni walcza na dogo a inni walcza ze szczota i pyskujacym psem ;-) ...miedzy jednym a drugim pyskowaniem wpadaja do galerii innych ;-) heheeh Buziaczki Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='zuzolandia']Dobrywieczorek ;-) no tak jedni walcza na dogo a inni walcza ze szczota i pyskujacym psem ;-) ...miedzy jednym a drugim pyskowaniem wpadaja do galerii innych ;-) heheeh Buziaczki Dobry wieczór..... a jeszcze inni - jak ja:loveu: ..kapia futrzaka...a potem maja co chwila sami prysznic:diabloti: , albo szalejacego futrzaka - po kapieli jakos sie wzmaga to szlenstwo:diabloti: -po mieszkaniu....za jakimkolwiek zabawkowym stworem:mad: . i nie ma znaczenia ze zajczek czy kaczuszka nie ma oczka i jednego uszka....bo male drobiazgi......hihihhii;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pu mnie mija na przeglądaniu dogo....;) a u mnie jak ponizej:evil_lol: ..plus dodatkowe stałe sprawy ...które u kazdego wystepuja:evil_lol: .....plus oczywiscie z doskoku dogo...:diabloti: zaraziłam sie od Was i wciagnęło mnie....i musze zagladac...:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a u mnie jak ponizej:evil_lol: ..plus dodatkowe stałe sprawy ...które u kazdego wystepuja:evil_lol: .....plus oczywiscie z doskoku dogo...:diabloti: zaraziłam sie od Was i wciagnęło mnie....i musze zagladac...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tak się wypierała ,że sie nie da:razz:.........ja dziś dopieszczałam mieszkanko zapuszczone po 2 dniach niesprzątania:oops: Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 U nas jutro jak to zwykła mawiac Jolcia ...dzien gospodarczy ;-)..... moze w koncu sprzatne choinke z janiołami do piwnicy ???......hmmmm ....a jak bedzie ładna pogoda to oleje sprzatanie ,choinke i pojde z psiokiem na bardzooooooo długiiiiiiii spacerekkkkkkkkkkk;-) Quote
PIKA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] ... a jeszcze inni - jak ja:loveu: ..kapia futrzaka... a co Ty ja tak ciagle kapiesz? :diabloti: I tak sie zaraz pobrudzi :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 :diabloti: [quote name='zuzolandia']U nas jutro jak to zwykła mawiac Jolcia ...dzien gospodarczy ;-)..... moze w koncu sprzatne choinke z janiołami do piwnicy ???......hmmmm ....a jak bedzie ładna pogoda to oleje sprzatanie ,choinke i pojde z psiokiem na bardzooooooo długiiiiiiii spacerekkkkkkkkkkk;-) a myslałam ze tylko ja mam takie zaległości w sprzatnieciu choinki:diabloti: i sprzatnelam swoja wczoraj...dopiero....wiem ze pozno ale...nie mialam czasu...wczesniej....:diabloti: u nas dzis przepiekna sniezna pogoda...od 4 rano sypie drobniutki sniezek i swiat jest slicznie przykryty biała puchowa kołderka....mieciutka i jeszcze czystą:diabloti: życze Wszystkim dogomanniakom cudownej soboty....mało problemowej....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='PIKA']a co Ty ja tak ciagle kapiesz? :diabloti: I tak sie zaraz pobrudzi :evil_lol: bo uwielbiam ja taka czysciutka..a poza tym ona ma włosa jak yorki wiec troche wiecej pielegnacji wymaga:cool3: ..nie wspomne o codziennym czesaniu...to moje ulubione zajecie:angryy: ...i o sypianiu w na poscieli wiec..tym bardziej jestem przerwazliwiona:diabloti: a poza tym jak ona jest taka czysciunia i pachnaca jest przesliczna:loveu: ...jak sie troche wybrudzi jest po prostu sliczna :p ..... Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :cool3:o dżisys a tu od rana o sprzątaniu ...kąpaniu.... a ten śnieg to by mi sie przydał tylko do tego żeby Ozzy się wyczochrał w nim ....bo dawno się nie kapał i nie mamy tego w planie:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o dżisys a tu od rana o sprzątaniu ...kąpaniu.... a ten śnieg to by mi sie przydał tylko do tego żeby Ozzy się wyczochrał w nim ....bo dawno się nie kapał i nie mamy tego w planie:evil_lol: a co u Ciebie nie ma sniegu??? kurcze to fatalnie...a tu cudownie...nawet na drzewkach na gałazkach taka puchowa koldereczka jest....moze cosik zimowego dla Ciebie znajde..... Quote
sota36 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jolcia to ja - ta od Dnia gospodarczego - faktycznie ,trzeba zaczac! Tylko jeszcze wstapic na dogo. Dawajcie foty!!!!!!!! Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a co u Ciebie nie ma sniegu??? kurcze to fatalnie...a tu cudownie...nawet na drzewkach na gałazkach taka puchowa koldereczka jest....moze cosik zimowego dla Ciebie znajde..... :shake:nie ma śniegu jest +5 stopni tylko paskudnie pochmurno Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie ma śniegu jest +5 stopni tylko paskudnie pochmurno to cieszaj oko naszymi wczesniejszymi fotami - jest tak samo pieknie.... dzis tez zabieram dzieciaki- znaczy sie jedno ludzkie i jedno psie dziecie- na spacer do lasku bielanskiego...i pewnie jak w czwartek wrocimy po dwoch godzinach ..i tylko jedno z trojki bedzie w miare suche- czyli ja...dzieciaki beda mokrusienkie.....od sniegu, robienia anioła w sniegu od kulek na futrze...i ogolnieod tarzania sie po sniegowych sciezkach......:loveu: ooo tak jest.... Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :pno dobra taka zima to mi sie podoba ....ale nie lubię chlapy ...jak śnieg topnieje:cool3: Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Moja córcia się pyta skąd wzieliście te białe śnieżki:cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts