Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='bonita']O rany:crazyeye: aż dwa razy napisałam że Cię kocham, musisz być prze-szczęśliwa:loveu: :evil_lol: To ONI mieszali w moim poście:evil_lol: ( miało być 3-razy;) ) Pozdrowionka totez wyszczególniłam te dwa razy...przecia:diabloti: poczułam sie wyjatkowo kochana i uwielbiana..i przeszczesliwa...do bolu....:loveu: ONI nie ONI...wazne ze uwielbienie okazujesz i tej wersji sie trzymamy:lol: Quote
Jupi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no gaciorki pierwsza klasa:evil_lol: super banerek Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Jupi'] no gaciorki pierwsza klasa:evil_lol: super banerek a i owszem gaciorki bardzo stylowe - prawda???:lol: ale powiedziałabym n ze nawet klasyczne. a tak powaznie to moja pierwsza cieczka wiec tez sie ucze jak sie moja sunia zachowuje co wtedy ma wieksze znaczenie etc.:-o i te gaciorki tez na taka duza próbe... sliczny ten Twój kocurek...ale kawał chłopa z niego wyrosnie....w sumie to nawet wielkoscia tak bardzo nie bedzie odbiegała od chłopaków:diabloti: bo kotki tej rasy to takie porzadne sa:diabloti: wielkoscia i kilogramami i gabarytami......piekne sa....ale to faktycznie tak jak Wy macie włosci to ma sens...... Quote
DużyCP Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Pozdrowienia z Gdyni :multi: Fajny ten mini briardzik!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='DużyCP']Pozdrowienia z Gdyni :multi: Fajny ten mini briardzik!! Pozdrowienia z Wawy...wlasnie sniezek sypie:mad: .....ale my nie briardzik tylko sofcik a pełna nazwa Irish Soft Coated Wheaten Terrier :loveu: ale tak na poczatku sa bardzo pdobne nasze futrzaki.... i te mordeczki sliczniunie..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Jupi'] super banerek a banerek to super hiperowski i cudny bardzo..... dziekuje Dominko:evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']oo to widze ze ..znajoma dusza...:-o :loveu: oczywiscie, ze bylam...z Kasia i Renia...:loveu: i Ewcia...plus czarne terriery. Ale dziewczyny były ze swoja gromatka softów a ja tylko z moja slicznotka....:loveu: a moze sie jeszcze poznałysmy??........ No właśnie być może... ja w pewnym momencie podeszłam do Kasi i zapytałam czy mnie pamięta, a ona powiedziała że tak ale nie jest w stanie zupełnie teraz rozmawiać, wiadomo jak było na wystawie, spotkałam tam dużo znajomych i wszyscy którzy wystawiali psy byli właśnie mniej więcej w takim stanie :-) I teraz jak obejrzałam fotki w tej galerii, to wydaje mi się że Cię tam widziałam... No bo softy to ja właśnie poznałam i zakochałam się w nich dzięki Kasi na obozie klikerowym... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='DużyCP']wiem że sofcik, ale i tak śliczny. no ba...piekna niunia... skromna jestem....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:loveu: oooo to widze ze ..znajoma dusza...:-o :loveu: oczywiscie, ze bylam...z Kasia i Renia...:loveu: i Ewcia...plus czarne terriery. Ale dziewczyny były ze swoja gromatka softów a ja tylko z moja slicznotka....:loveu: a moze sie jeszcze poznałysmy??........ dziękuje...psisko faktycznie piekne...skromna jestem:diabloti: noo to pięknie - pewnie nawet gdzieś się mijałyśmy jeśli chociaż przez chwilę byłaś przy czernyszach bo ja tam byłam :razz: :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dziendoberek złociutka;-)......widze ze DCP WAS odwiedził ;-)...ehheeh .....ciagnie kudłate do kudłatego heheh ;-) Mizianko dla slicznej LALUNI ;-) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='malawaszka']noo to pięknie - pewnie nawet gdzieś się mijałyśmy jeśli chociaż przez chwilę byłaś przy czernyszach bo ja tam byłam :razz: :loveu: i dopiero teraz mi to mowisz????:mad: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 wlasnie sniezek sypie:mad: ..... I co ty się kobieto nie cieszysz że śnieg sypie :razz:. Znaczy może i ty się nie cieszysz aczkolwiek twoje psy się ogromnie zachwycają białym puchem :loveu:. Jak ja lubie śnieg ...:loveu: :loveu: :evil_lol:. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Kamcia_14'] I co ty się kobieto nie cieszysz że śnieg sypie :razz:. Znaczy może i ty się nie cieszysz aczkolwiek twoje psy się ogromnie zachwycają białym puchem :loveu:. Jak ja lubie śnieg ...:loveu: :loveu: :evil_lol:. ooo to to to..tylko wiesz..snieg to ja lubie...ale to co popadało...i juz zdazyło stopniec to wlasnie byl ten niby sniezek... tylko troche blotka sie zrobiło i tyle...i łapieta i podwozie juz jest brudne ze hohohohoho....:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek złociutka;-)......widze ze DCP WAS odwiedził ;-)...ehheeh .....ciagnie kudłate do kudłatego heheh ;-) Mizianko dla slicznej LALUNI ;-) owszem odwiedził odwiedził i bardzo sie cieszymy.....:loveu: tak to prawda kudlatego ciagnie do kudlatego...hihihihi....:lol: za mizianko dziekujemy.. Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ooo to to to..tylko wiesz..snieg to ja lubie...ale to co popadało...i juz zdazyło stopniec to wlasnie byl ten niby sniezek... tylko troche blotka sie zrobiło i tyle...i łapieta i podwozie juz jest brudne ze hohohohoho....:angryy: :angryy: :angryy: Fakt że śnieg lubię ale ta plucha to :shake:. W sumie powinnam się cieszyć że u nas w mieście nie ma i śnigu i błota :razz:. Ale mi wszystkiego mało ... :evil_lol:. Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no i tutaj ..niestety musze sie przyznac do tego ze ...nie mialam aparatu...popsul sie i nie ma fotów:diabloti: beda za to w poniedziałek inne foteczki..jeszcze z okresu przed sniegiem z lasku Bielańskiego... jak dzieciaczki moje wariowały i pies z turbo doładowaniem smigał po piachu....ale musze zeskanowac :roll: Witaj Aguś! trzymam za słowo - do poniedziałku :multi: BTW - dlaczego popsułaś aparacik?:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Aguś! trzymam za słowo - do poniedziałku :multi: BTW - dlaczego popsułaś aparacik?:mad: no wlasnie nie ja popsulam....mam taki aparat z firmy i zawsze prosze kolege aby sciagal mi foty na plytke...i ostatnio formatowal plytke i tak jakos sformatowal ze jak go uruchamiam to pojawia sie info CR error...i dupa nie pozwala robic fotek....i wiesz Agunia jestem dosc wsciekla.....:angryy: :angryy: :angryy: oooo i tak to wyglada..... tak od poniedziałku.....daje slowo Quote
sota36 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witam!! Jestem tu pierwszy raz! Wchodze i co widze - maly briardik! Jakie dla mnie rozczarowanie, kiedy ogladam dalej, a tu sie okazuje , ze to malutki sofciczek!!! Ale tez slicznY!! Dalabym sie pokroic, ze niektore zdjecia to jak briardziatko!!! Pozdrawiam Was - bedziemy zagladac!!! Quote
Alicja Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sexowna girl'sa;) Quote
Jupi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a i owszem gaciorki bardzo stylowe - prawda???:lol: ale powiedziałabym n ze nawet klasyczne. a tak powaznie to moja pierwsza cieczka wiec tez sie ucze jak sie moja sunia zachowuje co wtedy ma wieksze znaczenie etc.:-o i te gaciorki tez na taka duza próbe... sliczny ten Twój kocurek...ale kawał chłopa z niego wyrosnie....w sumie to nawet wielkoscia tak bardzo nie bedzie odbiegała od chłopaków:diabloti: bo kotki tej rasy to takie porzadne sa:diabloti: wielkoscia i kilogramami i gabarytami......piekne sa....ale to faktycznie tak jak Wy macie włosci to ma sens...... lubie wszystko duże:evil_lol: jeszcze doziu mi się marzy, ale to w odległes przyszłości, bo to co duże, też dużo je:evil_lol: wczoraj zrobiał fotki porówawcze ojca Ramzesa i kota moich rodziców, który i tak jest duzo większy od przeciętnych dachowców:lol: Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i dopiero teraz mi to mowisz????:mad: hahaha w listopadzie nie było Cię jeszcze na dogo :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha w listopadzie nie było Cię jeszcze na dogo :evil_lol: to prawda.....:-( :-( :placz: :placz: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']totez wyszczególniłam te dwa razy...przecia:diabloti: poczułam sie wyjatkowo kochana i uwielbiana..i przeszczesliwa...do bolu....:loveu: ONI nie ONI...wazne ze uwielbienie okazujesz i tej wersji sie trzymamy:lol: he, he , he:lol: Dizś dopiero wpadam, bo mi dogo szwankuje:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']he, he , he:lol: Dizś dopiero wpadam, bo mi dogo szwankuje:mad: to koniecznie prosze gdzies napisac i złożyc..zażalenie.....:cool3: bo przeciez to jest niedopuszczalne........:diabloti: Quote
Recommended Posts