Kati Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Śliczny bannerek już jest nawet z odnośnikiem, to teraz kolej na nowe foteczki. :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='puchu'] już z odnośnikiem - wystarczy skopiować :) Dziekuje bardzo za pomoc....prawda ze sliczny:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']O macie banerek, superowski :D [quote name='Kati']Śliczny bannerek już jest nawet z odnośnikiem, to teraz kolej na nowe foteczki. :) [quote name='Kamcia_14']Piękny bannerek :loveu:. Ja nie wiedziałam że dbsst ma takie zdolności :razz:. Ach kochane kobitki...sliczny banerek i widzicie jakie Dominika ma ukryte talenty:loveu: .:loveu: ...niesamowite....:loveu: a co do nowych foteczek ...beda...tylko troszku pózniej..:diabloti: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']teraz działa??? Działa :D, zaraz mnie tu sprowadziło:evil_lol: Czekamy na fotki:cool3: Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ojej jaki Ty masz ladny banerek :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']Ojej jaki Ty masz ladny banerek :evil_lol: dumna jestem i blada.....i to dzieki Dominice:diabloti: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :multi::multi::multi:baner z odnośnikiem ....ale jazda;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:baner z odnośnikiem ....ale jazda;) to prawda...az niewiarygodne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to prawda...az niewiarygodne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pchyba muszę poprosić moją sistersję o nowy banerek ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ojej widzę że tylko w tej galeri nikt się nie kocha :evil_lol:. Quote
bonita Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kocham Cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kocham Cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pchyba muszę poprosić moją sistersję o nowy banerek ;) Alicjo , koniecznie..ta Twoja sister..normalnie zdolna bestia...a ze jak sama pisala uwielbia jak wazelina az kapie..to uwaga;) ...jest niesamowicie zdolna, subtelna, delikatna, po prostu oszalamiajaco blyskotliwa, inteligentna,madra, urocza.....i wiele wiele zalet posiada...a jej najwieksza zaleta jest brak wad:diabloti: :diabloti: :diabloti: Dominiko, to było o to...podobało Ci sie?????:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ojej widzę że tylko w tej galeri nikt się nie kocha :evil_lol:. [quote name='bonita']Kocham Cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: [quote name='bonita']Kocham Cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Ja tez Was bardzo Kocham Was Misie:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiscie nieustająco i na wciąż.... Wszyscy sie tu mocno kochaja tylko, tak sie złożyło ze wszyscy wyjechali do babci z okazji ferii...ja z mlodym i sunia :p ... a ze u babci nie ma internetu stat tez taka tu byla cisza przez pare dni i nocy... Sunia swietnie znosi podróze pociagiem, wrecz powiem , ze uwielbia o ile sadza sie ja na wprost okna.... no to wtedy..jak wszystko ma pod kontrola a najwazniejsze krajobrazy za oknem ..to wtedy jest pelnia szczescia... i oto juz powrócilismy w wyprawy ...i jestesmy dostepni i obecni.... Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ......wyglada jak mały briardzik ;-) .i tutaj takze ehehh;-) Witamy milutko ;-) natknełam sie na Wasza galeryjke u Tenka ;-) i postanowiłam zajrzec bo wszystko co futrzaste jest mi niezwykle bliskie ;-) ,sama mam briardzika wiec nic wiecej tłumaczyc nie musze eheh;-) Slicznosci slicznosci macie ;-) Pozdrawiamy milutko ;-) Quote
Marta i Wika Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jaka wspaniała galeria i piękne psisko! Kocham softy :loveu: Dla mnie to jedna z ras naj, naj, naj... :-) Czy Ty nie byłaś przypadkiem na światówce, razem z Kasią Stańczak...? Quote
Maga100 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 a gdzie zdjęcia z podróży i wizyty? :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 :loveu: [quote name='Marta i Wika']Jaka wspaniała galeria i piękne psisko! Kocham softy :loveu: Dla mnie to jedna z ras naj, naj, naj... :-) Czy Ty nie byłaś przypadkiem na światówce, razem z Kasią Stańczak...? oooo to widze ze ..znajoma dusza...:-o :loveu: oczywiscie, ze bylam...z Kasia i Renia...:loveu: i Ewcia...plus czarne terriery. Ale dziewczyny były ze swoja gromatka softów a ja tylko z moja slicznotka....:loveu: a moze sie jeszcze poznałysmy??........ dziękuje...psisko faktycznie piekne...skromna jestem:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Maga100']a gdzie zdjęcia z podróży i wizyty? :cool1: no i tutaj ..niestety musze sie przyznac do tego ze ...nie mialam aparatu...popsul sie i nie ma fotów:diabloti: beda za to w poniedziałek inne foteczki..jeszcze z okresu przed sniegiem z lasku Bielańskiego... jak dzieciaczki moje wariowały i pies z turbo doładowaniem smigał po piachu....ale musze zeskanowac :roll: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 O rany:crazyeye: aż dwa razy napisałam że Cię kocham, musisz być prze-szczęśliwa:loveu: :evil_lol: To ONI mieszali w moim poście:evil_lol: ( miało być 3-razy;) ) Pozdrowionka Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] .usmiech briarda ;-) no własnie:lol: ...ludziska je czesto myla.... bo bardzo podobne futrzaczki sa... a to mordunie sie pchało w obiektyw..bo przeciez trzeba sprawdzic co ta pańcia z tym dziwnym urzadzeniem w raczkach kombinuje....:mad: Quote
Recommended Posts