Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']O macie banerek, superowski :D

[quote name='Kati']Śliczny bannerek już jest nawet z odnośnikiem, to teraz kolej na nowe foteczki. :)

[quote name='Kamcia_14']Piękny bannerek :loveu:. Ja nie wiedziałam że dbsst ma takie zdolności :razz:.

Ach kochane kobitki...sliczny banerek i widzicie jakie Dominika ma ukryte talenty:loveu: .:loveu: ...niesamowite....:loveu:

a co do nowych foteczek ...beda...tylko troszku pózniej..:diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

Ojej widzę że tylko w tej galeri nikt się nie kocha :evil_lol:.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pchyba muszę poprosić moją sistersję o nowy banerek ;)

Alicjo ,
koniecznie..ta Twoja sister..normalnie zdolna bestia...a ze jak sama pisala uwielbia jak wazelina az kapie..to uwaga;) ...jest niesamowicie zdolna, subtelna, delikatna, po prostu oszalamiajaco blyskotliwa, inteligentna,madra, urocza.....i wiele wiele zalet posiada...a jej najwieksza zaleta jest brak wad:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Dominiko, to było o to...podobało Ci sie?????:razz:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Ojej widzę że tylko w tej galeri nikt się nie kocha :evil_lol:.

[quote name='bonita']Kocham Cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol:

[quote name='bonita']Kocham Cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol:

Ja tez Was bardzo Kocham Was Misie:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiscie nieustająco i na wciąż....

Wszyscy sie tu mocno kochaja tylko, tak sie złożyło ze wszyscy wyjechali do babci z okazji ferii...ja z mlodym i sunia :p ...
a ze u babci nie ma internetu stat tez taka tu byla cisza przez pare dni i nocy...
Sunia swietnie znosi podróze pociagiem, wrecz powiem , ze uwielbia o ile sadza sie ja na wprost okna.... no to wtedy..jak wszystko ma pod kontrola a najwazniejsze krajobrazy za oknem ..to wtedy jest pelnia szczescia...

i oto juz powrócilismy w wyprawy ...i jestesmy dostepni i obecni....

Posted

......wyglada jak mały briardzik ;-)

.i tutaj takze ehehh;-)
Witamy milutko ;-) natknełam sie na Wasza galeryjke u Tenka ;-) i postanowiłam zajrzec bo wszystko co futrzaste jest mi niezwykle bliskie ;-) ,sama mam briardzika wiec nic wiecej tłumaczyc nie musze eheh;-)
Slicznosci slicznosci macie ;-)
Pozdrawiamy milutko ;-)

Posted

:loveu: [quote name='Marta i Wika']Jaka wspaniała galeria i piękne psisko!
Kocham softy :loveu: Dla mnie to jedna z ras naj, naj, naj... :-)

Czy Ty nie byłaś przypadkiem na światówce, razem z Kasią Stańczak...?

oooo to widze ze ..znajoma dusza...:-o :loveu:
oczywiscie, ze bylam...z Kasia i Renia...:loveu: i Ewcia...plus czarne terriery. Ale dziewczyny były ze swoja gromatka softów a ja tylko z moja slicznotka....:loveu:
a moze sie jeszcze poznałysmy??........
dziękuje...psisko faktycznie piekne...skromna jestem:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']a gdzie zdjęcia z podróży i wizyty? :cool1:

no i tutaj ..niestety musze sie przyznac do tego ze ...nie mialam aparatu...popsul sie i nie ma fotów:diabloti:
beda za to w poniedziałek inne foteczki..jeszcze z okresu przed sniegiem z lasku Bielańskiego... jak dzieciaczki moje wariowały i pies z turbo doładowaniem smigał po piachu....ale musze zeskanowac :roll:

Posted

O rany:crazyeye: aż dwa razy napisałam że Cię kocham, musisz być prze-szczęśliwa:loveu: :evil_lol:
To ONI mieszali w moim poście:evil_lol: ( miało być 3-razy;) )
Pozdrowionka

Posted

[quote name='zuzolandia']
.usmiech briarda ;-)

no własnie:lol: ...ludziska je czesto myla.... bo bardzo podobne futrzaczki sa...
a to mordunie sie pchało w obiektyw..bo przeciez trzeba sprawdzic co ta pańcia z tym dziwnym urzadzeniem w raczkach kombinuje....:mad: