Maga100 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']loczek... tylko nic nie mowimy o ostrosci...drogie panie.....:mad: ależ dlaczego nie? proponuję wysłać je na konkurs na najbardziej ostre zdjęcie roku :evil_lol: Nie musisz byc taka skromna i nieśmiała :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Maga100']ależ dlaczego nie? proponuję wysłać je na konkurs na najbardziej ostre zdjęcie roku :evil_lol: Nie musisz byc taka skromna i nieśmiała :evil_lol: Ja tez Cie kocham!:diabloti: :angryy: z calego serca:p Quote
malawaszka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Maga100']ależ dlaczego nie? proponuję wysłać je na konkurs na najbardziej ostre zdjęcie roku :evil_lol: Nie musisz byc taka skromna i nieśmiała :evil_lol: popieram ten projekt :klacz: Quote
bonita Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cześć :) Ja też się pod tym projektem podpiszę ;):evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Maga100']ależ dlaczego nie? proponuję wysłać je na konkurs na najbardziej ostre zdjęcie roku :evil_lol: Nie musisz byc taka skromna i nieśmiała :evil_lol: [quote name='malawaszka']popieram ten projekt :klacz: [quote name='bonita']Cześć :) Ja też się pod tym projektem podpiszę ;):evil_lol: ok...wlałyscie miod na moje serce:loveu: .....bo ja ogolnie niesmiała jestem:oops: i nie wiedziałam czy moge próbowac i startowac w konkursie - "ostrosc roku" ale po waszych cieplych :mad: słowach juz jestem pewna ze wróce z pierwsza nagroda...( nie istoitne ze pierwsza od konca;) ) to działam... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 a teraz prosze zasiasc wygodnie w fotel...w kilku slajdach przedstawimy najnowsza kolekcje na lato 2007....:diabloti: gustowne i dobrze kontrastujace z jasna szata modelki figi prezentujemy na poniższych fotkach.........:razz: dodatkiem do letniej kreacji moze byc filuteryjnie wywiniete uszko..... dziekujemy za uwage:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 a tutaj gdybyscie nie zauwazyły- oprócz platków sniegu gdzies po srodku zdjecia...jest niunia:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 ....a tu jeszcze kawałek klatki schodowej i spacer styczniowy ale nie sniegowy.....:diabloti: iii idziesz czy nie.....ile mam czekac???:mad: Quote
aga1215 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']....a tu jeszcze kawałek klatki schodowej i spacer styczniowy ale nie sniegowy.....:diabloti: iii idziesz czy nie.....ile mam czekac???:mad: jaka ona ładna:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='aga1215']jaka ona ładna:loveu: no ba .....rzeklabym sliczna:diabloti: Quote
bonita Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a teraz prosze zasiasc wygodnie w fotel...w kilku slajdach przedstawimy najnowsza kolekcje na lato 2007....:diabloti: gustowne i dobrze kontrastujace z jasna szata modelki figi prezentujemy na poniższych fotkach.........:razz: dodatkiem do letniej kreacji moze byc filuteryjnie wywiniete uszko..... dziekujemy za uwage:p :loveu: Bardzo szykowne majtaski :D Elegantki :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='PIKA']Jakie gustowne majtasy :evil_lol: [quote name='bonita']:loveu: Bardzo szykowne majtaski :D Elegantki :) prawda , ze szykowne?:evil_lol: Pragne zauwazyc swobode poruszania sie w wyzej wymienionych majtasach:cool1: ...znaczy sie dziurka technologiczna na ogonek jest przewidziana i zrobiona .....:diabloti: Quote
Maga100 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a tutaj gdybyscie nie zauwazyły- oprócz platków sniegu gdzies po srodku zdjecia...jest niunia:diabloti: oczywiście, że widać ją doskonale! Wcale nie musiałaś zaznaczać, że ona tam jest :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Maga100']oczywiście, że widać ją doskonale! Wcale nie musiałaś zaznaczać, że ona tam jest :evil_lol: Ach te Twoje sokole oczeta......coz ja mam powiedziec.?:evil_lol: ....Watsonie:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 A teraz uwaga, uwaga moje dziewczynki.... niesamowita wiadomosc... otóz Dominika( dbsst)...była taka uprzejma i zrobila mi przesliczny banerek...podziwiajcie jaki piekny....:loveu: :loveu: Dominiko sliczny i bardzo dziękuje:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 moze teraz...sie uda:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']moze teraz...sie uda:loveu: piekny prawda:loveu: Quote
Maga100 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']piekny prawda:loveu: hahahah, jak się pochwał domaga :evil_lol: :evil_lol: piekny, piękny :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Maga100']hahahah, jak się pochwał domaga :evil_lol: :evil_lol: piekny, piękny :p dla przeuroczej i bardzo sympatycznej Dominiki ...za jej prace....i czas i checi....do sie domagam.... Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 piękny :klacz: a i barchanowe gacie Sabi niczego sobie :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Sliczny banerek. Tylko odnośnika niet :shake: Muszę Was szukać okrężnymi drogami. :roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Sliczny banerek. Tylko odnośnika niet :shake: Muszę Was szukać okrężnymi drogami. :roll: bedzie i odnosnik...spokojna głowa:diabloti: Quote
puchu Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 już z odnośnikiem - wystarczy skopiować :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Piękny bannerek :loveu:. Ja nie wiedziałam że dbsst ma takie zdolności :razz:. Quote
Recommended Posts